| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 11:34
- Nahlásit
impact
Na té spodní fotce, upe vpravo, v modré vestě.
Jinak vcelku to vypadá takhle. Ale je malinká.
No jasně, to mě mohlo napadnout, když jsou tam dva psi, ale nějak mi přecházel zrak ze fšech najednou.
Trochu mi to připomíná tuhle fotku:
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 11:55
- Nahlásit
Lola1
No a to není všechno. Na tuté fotce, vpravo dole, drží Lenka (v šedé kšiltovce) další moje dva psy.
Co to na té tvojí fotce je? Nějaká poslední večeře páně? Koukám pyramidy, veká čínská zeď, stonehenge a bůh ví co ještě? To je nějakej obraz?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 15:09
- Nahlásit
Gde ste fšichni? To uš se fšichni uvařili u rybníčka,nebo co?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 15:27
- Nahlásit
Biluška
ja sekala a vobracela seno, sem sice uvarena, ale ne z rybnicka, a postipana arapskejma muskama
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 15:31
- Nahlásit
A já pádim domu a pak taky k rybníku Tak se tu mějte, hezký den
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 15:49
- Nahlásit
hledám zuzanku z troje, dědek zasranej opět nechal otevřený vrata a utekla, mu zlámu hnáty aby dřepěl doma a neškodil kretén, kdyby ch mu to neustále!!!!!!!!!!!!!!neopakovala neustále mi utíkají díky jenmu psy už mě ten kretén sere
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 16:23
- Nahlásit
Huž je to tu v normálním.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 16:38
- Nahlásit
cus decka,amin ma dnes sedm mesicu,a jsem desne smutna,ma zlomeny zub!coz me teda desne sere,protoze na nej davam bacha!nahore,treti zub za spicakem!takze veterina to jisti,taky nevim,jestli mam s nim kousat,nebo ne,aby nahodou,kdyz kousne a ono by ho to zabolelo,aby pak vubec kousal,ach jo,to je den,od vcerejska na hovno,malem jsem to nestihla do prace,musela me odvezt svagrova,jsem se totalne zblula,pak jsem mela a jeste mam celou dobu migrenu,takze jsem ani poradne nespala,ted ten zub aminuv a do toho hajova packa,ma ji lepsi,ale na veterinu zitra mazu,bo jsem tam na zitra objednana.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 16:47
- Nahlásit
pokud se zuzi nenajde tak mu kyselinou poleju zahradu, bez prdele, to je co týden díky jeho debil.itě problém, půsy mám radši zavřený v 50ti stupních tepla na zámek 13hodin, protože s tím dementem to je o jejich život a zdraví.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 16:55
- Nahlásit
kejtlin
týbláho, držim palce, ať se najde...
některý lidi holt zodpovědnosti nenaučíš
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 17:16
- Nahlásit
kejtlin
jezis, to je hruza, ted teprve jsem to cetla! At se Zuzicka najde!!! Spis zamykej dedu, dys je takhle zapominavej, u nas je to stejny, ten muj je linej vylizt 2x z auta, takze pravidelne odjizdi a vrata nechava dokoran, nastesti je pes naucenej ze ven nesmi, ale kun by zdrhl, uz se to jednou stalo a pak jsem honila 2 kone cely dopoledne po kraji, taky se furt dokola rozciluju, ale malo platny. Automatycky pohon brany jsem zesabotovala pote, co jsem za cenu vlastni zlomene ruky zachranila hlavu nejmensi holky. u nas je to ciste jen o pohodlnosti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 17:37
- Nahlásit
děte se taky trošku vyjadřovat k vobrásku:
Tisk bude bíle (1 barva) na hnědém, u housátka asi růžovém, nebo jaxi kachna_ řekne (tričko) podkladu. Šířkou 20 cm, rozměry můžem měnit, asi od nich bude záviset kalkulace, tnz do těch máte co mluvit )))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 18:17
- Nahlásit
Gerdamoc pekny a dost vtipny.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 18:53
- Nahlásit
kejtlin
ty voe,tak co??? uš je doma??
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 19:11
- Nahlásit
ahoj vsem umiram, mam teplotu pres 39 a je mi bleee.
kejtlin
urco se najde brzo, drzim palce
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 19:36
- Nahlásit
Gerda
to je dobrýýýýýý, cena ju fuk )))
kejtlin
pani, ať se najde!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 19:46
- Nahlásit
lidííí, podařilo se nám najít na prázdniny luksus podnájem, neš zeženeme byteček, a hlavně - nevadí jim štěně je to teda jenom pokoj v bytě, ale mega velkej, zařízenej a neprůchozí, jinač v bytě bydlí uš jedna kanysterapeutycká labradůra a krom toho holka a černoch z nigérije a fčil ať si tchýňa dělá ty kyselý xichty třeba do zrcadla
a ve středu se pudu podívat na další bydlík na prodej, snad to kurňa uš vynde...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 19:52
- Nahlásit
Baysha
To je skvjelýýýý )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 19:58
- Nahlásit
zuzanka se nenašla a asi ani nenajde je hodně bojácná, objednáván kyselinu a čúrák má po žížalkách.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:01
- Nahlásit
kejtlin
šiš pani nestrašte, najde se určitě...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:01
- Nahlásit
kejtlin
pani
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:02
- Nahlásit
kejtlin
Hledej, určitě se najde. Obávám se, že kyselinu jen tak někde nekoupíš
Baysha
Gratuluju paní
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:04
- Nahlásit
Hele. kdo se nenašel?
a není tu někdo z okolí Bílé Hory? Našla se tam dnes pes podobný westovi,
tak jestli nevíte, komu může patřit
Nalezenec - Praha 6
Dnes v dopoledních hodinách se našel pejske pipomínající westíka na Bílé Hoře - došel do restuarace. Hledáme majitele.Kontakt: 777 717 271
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:04
- Nahlásit
Biluška
Já náhodou kupuju kyselinu solnou v drogerce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:11
- Nahlásit
Hanca
a není tu někdo z okolí Bílé Hory? Našla se tam dnes pes podobný westovi
já jsem z Petřin,je to kousek,nic ale nevim,může bejt z druhý strany od Ruzyně nebo Řep..budu ve střehu..je někde foto nebo tak?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:19
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
děkuju to se hodí, a mám kamaráda co má oprávnění koupit jakoukoliv kyselinu.
já už prošla se známýma všechno naprosto všechno a nic, já už na to seru mě to soužití stojí obrovský nervy a peníze tak 3-4krát do měsíce jedu pro velký holky do útulku utečou otevřenýma vratama pokaždý 500-1000kč, kdsyž jako kreténovi vysvětluju že nesmí dát 2 feny pohromadě, několikrát a pomalu mu to řeknu, přijedu domu a krysařice potrhaná což mě stálo 2670kč a štěstí, že přežila, tak to je u mě čůrák a já nemám abni na žrádlo díky debilnímu kreténovi tak kde to jsme a to jsou jiný a jiný věci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:20
- Nahlásit
kejtlin
ty vado,tak to je masakar ,myslíš že se najde???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:22
- Nahlásit
davidkova renata
sem si skoro jistá že ne, hledala jsem já a dalších 5 lidí 5 hodiny a nic, občas jí někdo z náhodných chodců zahlíd ale bohužel.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:24
- Nahlásit
kejtlin
kruci to neni možný!!! pokud jí aspon zahlídli,tak je to dobrý eště,vzpomen na biluši a Bonku!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2010 20:27
- Nahlásit
davidkova renata
já vím jenže biluši bonka důvěřovala a nebyla tak vyplašená ze všeho a tak stará a tak všechno.
naposled jí zahlídli kde jsme byli 4 km od baráku,běžela směrem ke vsi naší jenže všude jsou silnice, od n ikoho se nenechá chytit
|