| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:34
- Nahlásit
makrel
Jestli pije
pije, to jako zase jo...dostala injekci Ranitalu a Toracanu. ATB jí nedali, nevědi totiž, co jí je, že to dohodnem dnes na kontrole, až uviděj, jestli se zlepšila.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:35
- Nahlásit
Gerda
pije, to jako zase jo...dostala injekci Ranitalu a Toracanu. ATB jí nedali, nevědi totiž, co jí je, že to dohodnem dnes na kontrole, až uviděj, jestli se zlepšila.
No tak uvidíš, co ti řeknou, do té doby nic, hlady neumře. Jsem totaky párkrát uspěchala, ale ty střeva a žaludek si musí odpočinout.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:37
- Nahlásit
makrel
jasný, nechám ouplně vo hladu, sem jen nevěděla, jesi to nemůže bejt škodlivý, ještě nikdy u nás nikdo nebyl dva dny ouplně vo hladu...to je příšerný!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:38
- Nahlásit
Gerda
dávej jí pít po troškách, at´ zas nezvrací, max po 1 dcl, když vypije, tak znova dolej ale zas jen 1 dcl.je fajn, že jí je už líp a o hladu ji klidně můžeš nechat 2 dny bez problémů.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:40
- Nahlásit
Gerda
hele já měla NO a v sedmi letech dostal parvu. Nežral víc jak tejden a skoro dva dny nepil. močila jsem mu pysky a nos, na těle měl mokrý zábaly, ale nakonec se z toho dostal, takže Maryjy ty dva dny vo hladu asi neublíží
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:42
- Nahlásit
kejtlin
misku s vodou nechám, na vodu sem posedlá, tu musí mít v neomezenym množství, hlavně aby se mohla napít kdykoli, kdy chce. Vona jinak moc nepije, tak ať si veme, kdy chce. Ale je fakt, že v noci blila i proto, že se přelemtala....no, snad už to teď bude dobrý.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:44
- Nahlásit
Gerda
Pani, já na vás dvě furt myslela, to je dobře, že je jí líp, Marůšce...
Dej jí pusu na čumec, ale jen essi ho nemá od blitek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:47
- Nahlásit
Pumpa
hele já měla NO a v sedmi letech dostal parvu
parvu může chytit i očkovanej pééf?
jbat
díky pani Prdinošková, ste hodná, Maryje už nemá nos od blitek, už ho má omytej )))
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:53
- Nahlásit
Gerda
já si taky myslela, že ne. Pak z toho veta vylezlo, že měl tejden před tím parvový štěnce v ordinaci, tagže jediná varijanta moje byla ta, že to píchal jak to leželo jednou jehlou no jo, ale to je uš tisíc let a jedna zima.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:01
- Nahlásit
leyenda
no, vidis, jak to moje prani hezky vychazi, mohla bych bejt naka blahorecena nebo tak
100 km jižně od práglu - taky svítí slunce a modrá obloha, ale s tím blahořečením bych počkala, je zima jak v tulení pr..li.
Večer odjíždím do Itálie, tak se snad ohřeju.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:03
- Nahlásit
Pumpa
hele to je děsný, fakt. Doufám, že mařka má jen virkózu ňákou...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:05 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Gerda
jo, určitě, parva u dospělého psa je dost hodně vzácná, nevím, kde to ti Pumpovic vzali-leda fakt přes tu krev. V životě jsem o tom neslyšela, ani v útulku to dospělí nedostali i když nebyli očkovaní...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:23
- Nahlásit
makrel
my právje taky ne, mysleli sme, že cosi volíz, když se nedařilo uš druhej den tlumit průjmy, zvracení a horečku i přes opatření proti otravám nebo zánětům, nabrali mu kref, měl ji ouplně hustou a zjistili ze stěrů a trusu a tak ze fšech těch humusů, že je to parva. Nikdy jsem to neslyšela a i ve škole nám řikali, že naočkovanej dospjelák to nechytne. Spíš neš to, že ji chytil, mně s odstupem času fascinuje, že se s toho vylýzal. Byl to děs, byl obrovskej, ostatně jako šecko u nás a bjehem tejdne a pak ještě při dijete zhubnul patnáct kíl a vypadal jak po letím táboře v Dachau
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:32
- Nahlásit
Pumpa
no to je teda hustota, fakt! Trixoun vot maky měl taky parvu, je maličkej, tak na něm to zanechalo špatnou imunitu a teď porát něco chuďátko malý chytá.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:36
- Nahlásit
Fuj, už se nebudem bavit o nemocách. Leze tu slunko. Co děláte o víkendu? Teda kromě marodů
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:37
- Nahlásit
Gerda
no a nejhorší je, že civíš na čokla a nezbejvá Ti neš čekat, jstli jo a ne. V noci sem ho chodila kontrolovat esli dejchá. Dostával patnáct léků třikrát denně, plus každej den fčelu a kapačku. Byl to nejhorší tejden v mím životě, Aš sem se jednou takle probudila a prďola mi oňufával ucho a vítal mně... najednou rapidní zlepčení, všichni se lekli, že to je před smrtí, ale Princ nezklamal a přežil tu parvu ještě o sedum let. Zemřel gdyž mu bylo skoro patnáct na selhání organizmu. to uš měl nárok, navíc umřel ve spánku, takže to byl jedinej psí osud, kterej naprosto schvaluju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:45
- Nahlásit
Pumpa
ty vado, klobouček smekám!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:53
- Nahlásit
nestíhám,debilové,vyhlašuju Den mrtvého monitoru!!!!!!!!!!
bjeda jak tu bude drásnuto!!!!!!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:55
- Nahlásit
makrel
o víkendu se učím na přijímačky, pleju skleník a taky se vám pokusim vyfotit sousedovic prasátko. Před měsícem si přinesli z lesa prouškovaný nadělení A chci naučit psa stopovat, tak sem zvjedavá komu dříf vytečou nervi
Gerda
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 10:57
- Nahlásit
davidkova renata
tak to sem to zas pos.ala.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 11:10
- Nahlásit
davidkova renata
nestíhám
deš se určitě válet k rybníčku
Gerda
vydrž prťka vydrž Maruška hlady nechcípne. Hlavně aby jí už bylo dobře pak jí můžeš zmlátit za ten poblitej smradlavej byt
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 11:16
- Nahlásit
hele nedá mi to. Je tu něgde téma bio potravin?, a vůbec, co si vo tom myslíte? Teď se kolem mně roztrh prtel vo bijopotravinách? Žerete taky jenom bijo?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 11:20
- Nahlásit
Pumpa
nežeru, ale do debaty se ráda zapojím, ale až večer. Jdu makat a pak ven.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 11:21
- Nahlásit
Gerda
toš hlavně že uš je Maryji lípšejš a ze smradu eště nigdo neumrz
gdo to psal, že je zima??? TO NEJNI PRAVDA! STE ŠICI DIVNÍ AJI KOLEGOVÉ F KANCLU, CO ZAKAZUJOU VJETRAT SOU DIVNÝ dyk je horko jaxviňa, potim se a smrdim a usínám u práce JÁ CU ZIMU!!!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 11:23
- Nahlásit
makrel
f pondělek?, já jedu na chalupu a tam je žel bohu shadow area, tagže tam s váma můžu dyskutovat leda z vokna
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 11:25
- Nahlásit
Baysha
si blpka bo co?, dyk zima byla uš patnáct mněsíců
budeš muset smrdět páč se tu myslim jednohlasně schodnem na létě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 11:27
- Nahlásit
Baysha
STE ŠICI DIVNÍ AJI KOLEGOVÉ F KANCLU, CO ZAKAZUJOU VJETRAT SOU DIVNÝ dyk je horko jaxviňa, potim se a smrdim a usínám u práce JÁ CU ZIMU!!!
seš moje nejoblíbenější kamarátka.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 11:27
- Nahlásit
Pumpa
nene já cu zimu, doma mám 18 stupňů a su tam hrozně hepy, v ložnici 15 a krásně čerstvej zduch, léto beru, ale tak do 22, víc ne
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 11:28
- Nahlásit
Gerda
kuju pani, budeme kalamádit spolem a tajdlencty zmrzliny budeme ignorovat
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 11:30
- Nahlásit