| Autor |
Zpráva |
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:45
- Nahlásit
Gerda
se mi udělalo špatně, jak jsem si na to vzpoměla. měl to asi milimetr nad vokem jakoby další voko, hnuj, fakt a asi votřesk mozku, nechtěl chodit, motal se, blil, tak jsme tam jen tak polehávali. ( uš mi došlo, jak to víš ).
nejhorší byl pocit, že jsem mu chtěla pomoc a málem jsem ho zabila, brrrrrrr.
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:47
- Nahlásit
Biluška
Jsem kdysi měla dvě kuny, čili takové skoroDorotky
kde to sem?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:48
- Nahlásit
Biluška
Tak to je mazec teda...
kejtlin
Hodně fretek kouše cizí lidi. Mají rádi jen ty své. Třeba Dora je docela velká potfora. Byla to jediná holka ve vrhu kluků, tak si asi musela probojovávat svoji pozici.
Ale třá Kikina je moc hodná i na cizí.
makrel
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:49
- Nahlásit
padá mi hlava na klávesnici, ráno jsem jela na přednášky, na záda jsem si vtala jen jeden prášek i když po něm nemůžu řídit, ale já bych to bez něj nedala, resp. bych to ani neodřídila, cestou zpět jsem někde špatně odbočila-nepřekvapující klasika, a domů dojela úplně jinou cestou o které jsem ani nevěděla, že se tamtudy dostanu domů-naštěstí jsem se nějak napojila na silnici po které jezdím na cvičák , to už jsem jela 68km na rezervu, pak jsem už byla skoro u nás ve vsi a potkala tam benzinku, doma jsem si vzala další 2 druhy prášků a nějak usínám, ale ty mají omezovat svalovou hybnost či co, tak nevim, proč se mi chce spát.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:49
- Nahlásit
Mno níc, razím ven užít si počasí.
Achooooj.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:52
- Nahlásit
pawLINka
i ochočený fretky co si sebou lidi nosili-dělala jsem ve zverimexu, sebou tak holky se s nima mazlily a fretky s nima taky a byly cizí, ale sotva jsem je chtěla pomazlit já, tak se mi zakously do prstu a šly po ruce, mají ostrý špičatý zuby jako kočky a kously mě většinou do krve
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:56
- Nahlásit
kejtlin
kámoška z liberce má fretku eduarda, je velice milej, strašil máňu a vona se ho bála, na ještědu jí sebral klacíček...vona se s nim pak chuděra nechtěla ani fotit.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:09
- Nahlásit
Gerda
já mám ráda fretky, nevím, co proti mě maj
prosím tě nevíš náhodou jaký má biluška stránky? si nemůžu vzpomenout, kdyžtak sem hod´ prosím link.díky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:14
- Nahlásit
kejtlin
nevím essi to ví Gerda, ale já to náhodou vím
www.canisterapie.net
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:17
- Nahlásit
Biluška
sem nevěděla, žes u netu , vzpomněla jsem si stejně sama a bylo mi to k prdu, dneska mě překvapili totiž v bakově, že věděli, že přijedu já a sisa jezevec, že prý mě viděli na fotce, dyt´ tam nikde nejsem-není to teda na škodu o to nic, ale kde to vzali?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:24
- Nahlásit
kejtlin
vždyť tam jsi. Mezi lektorama, skoro dole.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:26
- Nahlásit
Biluška
už jsem to našla, sem koukala jinam, mě překvapilo, že čekali sisu, já myslela, že tam jsou fotky všech psů s kterýma jezdím, sem myslela, že paranormál aktyvyty tam provozujou
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:41
- Nahlásit
Gerry + Felix
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:41
- Nahlásit
Maruna blije kref, jedu rychle domu
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:50
- Nahlásit
Gerda
tak doufám, že bude ok...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:53
- Nahlásit
Gerda
Maruna blije kref, jedu rychle domu
panebože. Držím všechny palce aby byla v pořádku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 15:55
- Nahlásit
Gerda
Mruna blije kref
nesežrala červenou řepu?
držím palce, aby byla dobrá.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 16:11
- Nahlásit
Gerda
držíme palce!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 16:13
- Nahlásit
Gerda
Držím palce, aby to byla nějaká ptákovinka. Třá se jenom kousla do jazyka, nebo jí vypadl zub, nebo tak něco
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 16:55
- Nahlásit
Gerda
Kurva, pak okamžitě napiš!! Držím palce strašně moc!!!!!!!!!!!!!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:00
- Nahlásit
ja musela do skoly, tak mi usel zbytel diskuze o dorotkach, se psem by to slo, on domaci zvirata necha na pokoji, spis jestli by prezila Betuska kralicek.
Chudak Gerda, a jeste vic chudinka Maryje, snad to bude neco nepodstatnyho a da nam brzy vedet.
dorotka1
tobe nakopl kun Bretislava v modrym kraji? Pro me tohle byla a je nocni mura, radsi kaslu na spolecne projizdky se psem, psy ucim, ze konske vybehy a jizdarna jsou tabu, ze za konma nesmi do boxu, ze kdyz vedu kone zustanou stranou lezet, ja mam 2 kobyly, co byly v mladi pokousane (cizim psem), a jsou dost neduverive, nelamu to pres koleno
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:04
- Nahlásit
leyenda
nelamu to pres koleno
taky bych se bála. Na jízdárně se vždycky nějací psi motali, ale byla jsem z toho nervözní a pár leteckých dnů už jsem viděla, když pes letěl několik metrů vzduchem. Už si to nepamatuju, ale myslím, že to kdysi jeden nepřežil.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:06
- Nahlásit
makrel
leyenda
mýmu pitovi kůň přerazil 4 žebra
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:22
- Nahlásit
Už sme s blitkou doma, dostala dvě injekce, vypadá to, že by to zase mohl bejt ten zánět žalutku a střef. Jak sem dojela domů, přišla mě přivítat na chodbu blijíce červený hlen, část jí visela z huby. Než sme vyjeli, blila 3x. Pak už neblila, dokonce i hlídala čekárnu před jinými pacienty. Před sestrou ne, tý se bojí. Nicméně maryje do jílového nejede ani omylem, zítra jdem večer na kontrolu v osm hodin. Nejspíš to bude nějaká virkóza, rozárka taky děsně sere. Pokud mařce už nebude blbě, pojedu bez ní, pokud jí blbě bude, nepojedu vůbec. Dneska jí výjimečně nezmlátim, bude mít jen hladofku.
Pojišťovna volala sousedu, že mu to rovnou zaplatěj, ani nic nechtěj...nějakej zázrak nebo co....to sem v životě nezažila, že by to mělo jít takhle hlatce.
Maryje vám vzkazuje, že je pacientek a chce, abyste jí poslali dárek a báseň.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:25
- Nahlásit
Gerda
poslu, hnetka jak nakrmim kone
zaplat panbuch, ze takhle, dajte ji za me zatim polibeni
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:26
- Nahlásit
Gerda
šišku, tak snad to bude zítra už dobrý. Du skládat báseň.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:28
- Nahlásit
Naše milá Mařenko,
posílám ti básničku,
aby uš si neměla krvavou skvrnu na bříšku.
Aby uš si neblinkala
a radši fšecky pokousala.
Vůbec se neboj ničeho,
zítra si uš nacpeš panděro.
Gertičky vykoupí opchůdky
uvaří ti samé dobrůtky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:29
- Nahlásit
Gerda
báseň pro maryji:blije, blije tím nás straší
to jí v ničem nepřekáží,
bez jídla neudělá krok
i když gerda udělá skok
je to zvíře k nevíře
protože se nelíže
vše dobře dopadne
protože ji nána popadne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:31
- Nahlásit
Ooooo maryje děkuje, jste velmi laskavé a hodné, za to vám zasílá expres jednu čerstvou blitku ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:34
- Nahlásit
Gerda
to bude zejtra dobrý, dáš dietu a bude to
s tou červenou řepou mě vyděsila tenkrát goša, sežrala mi ji, pak ji vyblila a vypadalo to jak krev, než jsem stačila zpanikařit, tak jsem si všimla, že řepa je v čudu ze stolu, goška byla v tý době malý štěňátko a asi ji nesedla.
|