| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:31
- Nahlásit
Gerda
KDÝÝÝÝÝÝÝ??? mám zejtra a pozejtří úpa volno a přítul je v práci, to by byla bombáááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:31
- Nahlásit
leyenda
myslis tim, ze vychozi suroviny nebyly osetreny chemicky nebo ze se behem zpracovani a vyroby nepouzivaji chemikalie?
přesně jsi to vystihla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:35
- Nahlásit
Baysha
tendle víkend nejedu, to bych byla celej den bez mařeny v řiti, notabene, ty si fakt pako, nevim, proč nepřijedeš do jílovýho, když to máš kousek. Máš auto? Uvidíš přectavení pro dementy. My jedem jen na přectavení, abysme aleksičce nekazily plány, pak jedu domki za mařkou, aby nebyla sama, dyš má bolení. Umíš do jílovýho na náměstí?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:35
- Nahlásit
Gerda
proč mě taky nevemeš na říbátka? bysem udělala fotky nějaký...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:37
- Nahlásit
kejtlin
myslim, ze je v bezne biopotravine min chemie nez v normalni ale uplne chemie prosty to pravdepodobne nebude
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:37
- Nahlásit
Baysha
vůbec jí nevěř, že tě vyzvedne v jílovým na náměstí, mě tam nechala vykysat hodinu, pak jsem se naštvala a cvičák našla metodou pokus-omyl, sama.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:39
- Nahlásit
Gerda
auto nemám, ale mám nohy a lítačku na bus, to dám gde, gdy, jak?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:41
- Nahlásit
jbat
proč mě taky nevemeš na říbátka?
nechces misto me na dementy? Akorat, ze na foceni ti nezbyde cas...
tak ja jdu, mejte se pekne a uzivejte slunicka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:49 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Baysha
auto nemám, ale mám nohy a lítačku na bus, to dám gde, gdy, jak?
no to máš kapku smolíka, páč z tý tvojí řitě do Jílovýho bus nejezdí jenom do Pohoří, ale essi máš kolo můžeš na kole, taky sem tak jezdila
kejtlin
vůbec jí nevěř, že tě vyzvedne v jílovým na náměstí, mě tam nechala vykysat hodinu, pak jsem se naštvala a cvičák našla metodou pokus-omyl, sama.
no a jaksi byla hrdá, žes refila sama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:51
- Nahlásit
jbat
ty mě moc neštvi, tobě sem to řikala taky!
kejtlin
vůbec jí nevěř, že tě vyzvedne v jílovým na náměstí
)) má pravdu přecedo ))))))
Baysha
v jílovém na náměstí zítra v 10.00, nejspíš na tebe nezapomenu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:52
- Nahlásit
Alexa
jako že se tam chuděra nedostane? Tak má smůlu a nikam nepojede halt. I když vzdušnou čarou je to coby kamenem dohodil...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:52 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Gerda,
Baysha
v jílovém na náměstí zítra v 10.00, nejspíš na tebe nezapomenu.
dříf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! v 10.00 už začíná vystoupení!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I když vzdušnou čarou je to coby kamenem dohodil...
dyť píšu že sem to jezdila na kole, ak může taky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:54
- Nahlásit
Alexa
žes refila sama
protože jinou možnost jsem neměla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:56
- Nahlásit
kejtlin
protože jinou možnost jsem neměla
tomu se řiká učení zážitkem
to all
todle mi přišlo emajlem
DŮLEŽITÉ VAROVÁNÍ OPRAVDU SI TO PŘEČTI NEBO MÁŠ PO PC A TVÝ ZNÁMÍ TAKY
Nepřijímejte nic od kontaktu pete_ivan@hotmail.com a ani video o Bushovi, je to hacker, zformátuje počítač a zničí i heslo k Vaší elektronické poště. Pozor, pokud ho Vaše kontakty přijmou, tak ho dostanete i Vy, takže jim pošlete rychle zprávu – je důležité poslat toto oznámení všem!!! Vašim přátelům, rodině spolupracovníkům, ..... V nejbližších dnech si musíte dát pozor neotvírat žádnou zprávu, která bude mít přílohu s názvem : Pozvánka (invito, invitation) nezávisle na tom, ok koho ta zpráva bude. Je to virus, který zničí celý harddisk. Tento virus přijde od známé osob, kterou máte mezi kontakty. Proto musíte upozornit všechny o tomto nebezpečí. Je lepší dostat tuto zprávu 25 krát, než dostat virus a otevřít ho. Pokud byste přeci dostali poštu od přítele s přílohou : pozvánka, neotvírejte ji a vypněte ihned počítač. Jde o nejhorší virus ohlášený CNN. Tento nový virus byl objeven teprve nyní a Microsoftem byl klasifikován jako nejdestruktivnější virus všech dob. Tento virus byl objeven včera společností McAfee a neexistuje proti němu zatím žádná antivirová ochrana. Tento virus jednoduše zničí Nulový sektor harddisku, ve kterém jsou zachovány vitální informace jeho funkcí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 13:59
- Nahlásit
Alexa
dříf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! v 10.00 už začíná vystoupení!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jako že se zase nevyspim?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:02
- Nahlásit
Gerda
ty mě moc neštvi, tobě sem to řikala taky!
ne ne.
kde je ta maštal?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:06
- Nahlásit
Gerda
jako že se zase nevyspim?
tak nějak můžeš spát celý odpo
a co ta Mařka máš zprávy z domova????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:09
- Nahlásit
tak f kolik, v 10 nebo dříf? zkusím vygůglit ňákej spoj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:21
- Nahlásit
jbat
kde je ta maštal?
tam, kde bydlí bajša.....
Alexa
co ta Mařka máš zprávy z domova????
neblije, je to lepčejší, už trošku naháněla mámu k lednici. Má ale hladofku, snad nemá srandíru. Ale to by mi máma asi volala.
Baysha
Tak třeba f půl na 10 na náměstí.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:28
- Nahlásit
Gerda
kde je ta maštal?
tam, kde bydlí bajša.....
díky pani.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:29
- Nahlásit
jbat
kousek za Jesenicí u Prahy
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:40
- Nahlásit
Ahojky všichni,
tak mamča už je doma a už dělá nezbednice jedna hlouposti, jsem byla venčit Montyho a jak jsem přišla domů tak bylo prádlo pověšené na balkóně. Přitom jí to ještě bolí. No jo tatík jí neuhlídal, jsem jí říkala, že nesmí nic dělat, ale je to zbytečné. Já to chtěla udělat, ale Monty už potřeboval jít ven, no příště až půjdu s Montym ven, tak doma nemůže být asi smítko, protože v tom je mamča puntičkářka.
A co Maryje??? Jakpak jí je????
A co se tady vůbec dneska všechno semlelo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:47
- Nahlásit
Monty
Já nevim, jestli se ty mámy nelíhnou někde ve stejný líhni, že furt musej uklízet. Je to super, že už je takhle činorodá, kdyby ležela, bylo by jasný, že jí neni ani trochu dobře. Maryje už snad dobrý, večer dem eště k lékařu, asi jí nechám sebrat kref.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:51
- Nahlásit
Gerda
oki, f půl na deset v jílovým, zkusím vymyslet, jaxe tam dostanu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:53
- Nahlásit
Baysha
zkusím vymyslet, jaxe tam dostanu
essi máš legitku a chceš objetovat čas tak jeď do jesenice a z Jesenice do Jílovýho. z Prahy jede 332 v 9.00 bude cca v 9,25 v Jesenici a v 9.35-40 v Jílovém. Tak by na tě holky počkaly Gerda by dojela na 9.40
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:54
- Nahlásit
Baysha
oki, f půl na deset v jílovým
do Jílovýho to z Prahé jezdí, měly jsme tam několikrát scuka s kámoškou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:54
- Nahlásit
Gerda
tak to je skvělá zpráva, že už je dobrá. Tak budeme na Maryji myslet i večer,aby vet nic vážného nezjístil a aby byla kref v pořádku
Jo a výsledky z histolky prý nebudou příští pátek, ale už ve středu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:55
- Nahlásit
Baysha
normálně bych tě nabrala, ale nevim, jestli přijede maky s trixem a navíc jedem přes davli, takže dojedem z druhý strany řeky. Příště se domluvíme tak, že sjedeš jen do jesenice a tam tě u toho lídla naberu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:56
- Nahlásit
jbat
do Jílovýho to z Prahé jezdí, měly jsme tam několikrát scuka s kámoškou.
njn ale ona nejede z Prahy víš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 14:57
- Nahlásit
Alexa
jbat
Jako jestli pojede z prahy, tak jí můžu nabrat u nemocnice, nebo Pavla, pokud jede, ale furt nevim, jak je to s tou maky. Číslo na ní nemáme, vona by chuděra jela až z ústí...Je to děsně komplikovaný ňáký celý....jdu volat Pavlu-
|