Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4545 . 4546 . 4547 . 4548 . 4549 . 4550 . 4551 . 4552 . 4553 . 4554 . 4555 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:47
- Nahlásit

Monty
my ti říkali, že mamča bude ok

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:51 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baysha
a nechceš jet takhle:
Kamenice, Kult.dům, odj. 08:59
Pohoří, příj. 09:10
Bus: 290444 13

z Pohoří můžeš jít po silnici nebo po modrý přes les

a kiláků je to osm, mám to změřený, sem se něco najezdila na byciklu

Pawlinka
myslíš tendel???? http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=17484

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:53
- Nahlásit

Alexa
to mě moc nepomůže právě, já bydlím v Kostelci, ale děkuju

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:54
- Nahlásit

Montyale jo,celkem to jde,jenkdyby me nebolel celej clovek,dnes uz mi z toho vseho totalne hrabalo,jako myslim z prace,psi taky o.k.
Alexahele,diky za vlozeni fota,ja mela na to sikovny programek,vypadalo to velice vtipne,ale nejde mi to ulozit,ja si s tim pohraju a uvidim.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:55
- Nahlásit

Baysha
já bydlím v Kostelci
no to vim, kde v Kostelci???? Do Kamenice je to 2 a z Pohoří taky, tak si půl cesty ušetříš

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 20:58
- Nahlásit

Alexa
no máš recht, bude to blíž, bydlim na tom konci ke Kamenici... toto je co za spoj? mi ho idos nenašel

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:00 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

ralf vetri sousedy
http://img228.imageshack.us/img228/7527/img2863gm. jpg

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:01 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baysha
toto je co za spoj? mi ho idos nenašel
http://jizdnirady.idnes.cz/draha/?p=MjYlMjE2MjMlND c2NTQlMjczNjclMCUxMDQ0MCUlODo1OSU5OjEwJTA1LjA2LjIw MTA-&irk=LTEzNzU0MDM0MjY-
já právě zadala Kamenici a Pohoří, protože vím, že z Kostelce do Jílového o víkendu nic nejezdí

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:05
- Nahlásit

Alexa
dík, už mi to přítul našel bezva tip, to mi ušetří kus cesty, mě nenapadlo jít na druhou stranu:-D

a kde teda na tom námněstí???

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:06
- Nahlásit

nemethova5
a pořád hledáš dál jinou práci?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:16
- Nahlásit

Montyjo,hledam hlidani,tak porad lepsi drit,nez sedet doma na zadku zadara,i kdyz je to prace pro chocholouska.

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:18
- Nahlásit

nemethova5
no já pořád posílám životopisy a nic

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:21
- Nahlásit

Montyja to mam pres agenturu,pokud budu dost dobra,nechaji si me jako kmenoveho pracovnika,no ja zas tak nadsena nejsem,ze?no pani,co ja poslala zivotopisu,tsee a z dveste se jich ozvalo asi tak pet?????ne jednaji s lidma jak s fusekli,dejte na me.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:23
- Nahlásit

leyenda
makrel
děkuju vám za vejcus i dyš f současný dobje vzhledem k několika dalším stránkám by chtěl asi aktualyzovat

su vičerpané jak žumpa ted vodešla bapka ,okamžitě se jí zalíbil jeden jakojozepčík v děčíně,vloala sem dežaví a co byste řekli????? votpoledne jel pa dyš sem bapku fskřísila vlažnó vodó,vybrala si tudle u fyfyjový
http://www.utulek-skrivany.estranky.cz/stranka/das a

du vocad se svalit úpa na šrot,PROBOHA NEPIŠTE UŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:23
- Nahlásit

lidijové, u nás v kanclu je volný místo! teda esi ste něgdo trošku technickej typ...

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:24
- Nahlásit

nemethova5
jo já doufám, že se mi co nejdříve ozvou z té firmy, kde vzali pár lidí, které propustili od nás

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:26
- Nahlásit

Baysha
no ale já jsem z Ovy, ty jsi z Prahy ne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:26
- Nahlásit

Montyno,je jasny,ze drzime palecek,to se vi,taky vam preju at neco najdete.

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:30
- Nahlásit

Monty
nojo, já uš su tu dneska blbá, mi tu furt píšou lidijové z Kamenice a Jílovýho a já pak podléhám přesvětčení, že sou úpa fšici odtama

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:35
- Nahlásit

nemethova5
děkuju, my vám taky držíme palce a drápy, aby jste našla nějaké to hlídání

Baysha
to bych měla krapet z ruky ale díky za snahu

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:36
- Nahlásit

Lidi, já jsem fakt šikovná, podařilo se mi teď zlomit vejpůl paličku na maso

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:40
- Nahlásit

Monty
tak to se mi ještě nepodařilo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:45
- Nahlásit

Montyno,to by si mela fakt dost z ruky,palicka na maso,to je unavovy syndrom,to se stava,mi se zas rozpadl valecek po dvaceti letech!

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:49
- Nahlásit

kejtlin
tak to se mi ještě nepodařilo
paní, taky jsem koukala jak tele
nemethova5
mi se zas rozpadl valecek po dvaceti letech
jak koukám, tak aspoň nejsem samotná šikovná

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 21:52
- Nahlásit

Montyale asi nejakej cervotoc nebo co!ja za to vubec nemuzu pani,jinak co monty?co ta jeho plisen?a z ceho to vubec ma?hele a este s tou palickou,bud rada,ze ti to nevylitlo z topurka a neproletelo treba sklenenou vitrinou,rikam treba,ja vidim horory vsude!

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:01
- Nahlásit

Je tu eště bajša? Mam návrch - buď bude v 9.10 v jesenici u lídlu, nebo v 8.15 u krčský nemocnice. Maky se vůbec nevokázala, vypadá to teda, že nejede, úplně se ztratila, takže máme místo na Bajšu. Nejede ani Lucka ani Pavla. Jesi tu Bajša je, ať sem navalí telefon.

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:01
- Nahlásit

nemethova5
ja vidim horory vsude!
já je nevidím, já je občas dělám
Monty dvakrát atb vyblinkal, ale pak jsem mu to zkusila dát po jídle a je to OK, jinak je snáší dobře, jsem myslela, že bude unavený, ale není, zvádá normální procházky jako obvykle, jen ten první den byl takový unavený. Kvasinky má asi z toho deštivého počasí. Jen má po těch prášcích velkou žížu, tak chodíme někdy i co 2 hodiny čůrat (už jsem to tady někde psala, že si kámoška ze mě vystřelila, že to mám trénink na štěně )
a co hajan a ten jeho čumáček?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:05
- Nahlásit

My sme se teď vrátili vot pani dochtor, čekali sme vo hodinu dýl, protože přiběhli lidijové se zvířátkem v dece, a po hodině odešli jen s dekou a spoustou slz. Taky mi zaslzelo. Je to smutný. Pani dochtor si myslí, že se mařka něčim votrávila, máme přijít eště zejtra, se jí nelíbilo, že blila aji srala po té injekci ještě do noci. Vyprala a vydesinfikovala sem všecky blitky, ovoněla malobyt, dala psu rýžu a sobě rajskou a teď du čumět na zbytek foresta.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:06
- Nahlásit

Montyhele,mela jsi rict k tem atb,vim,ze hajan dostal tabletky na nevolnost prave kvuli te atb,taky desne blil chudak,no ziza byla taky obrovska,cural jak prutokac,ja bych ho moc nikam ted netahala,hele a davej mu probiotika,ten probican je fajny ta pasta,jako bude mit vymlacenou mikrofloru,jako kvasinky z vlhka?no,tak at se da kluk usata dohromady,taky mu to preju,musi ho to zlobit,hajan tam ma jen malinkatej flicek,je to v poho,ale ted zas desne kulha,no uz ma na to vek,no.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:07
- Nahlásit

Gerdapriotruta?myslis,ze neco sezrala?myslim venku.

<< 1 ... 4545 . 4546 . 4547 . 4548 . 4549 . 4550 . 4551 . 4552 . 4553 . 4554 . 4555 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání