| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:13
- Nahlásit
Gerda
lidijové se zvířátkem v dece, a po hodině odešli jen s dekou a spoustou slz.
to je hrozné
a z čeho se mohla Maryja přiotrávit???
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:15
- Nahlásit
GerdaPani dochtor si myslí, že se mařka něčim votrávila
a nepsalas, ze s pasla na naky postrikany trave? Nemuze to bejt tim?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:16
- Nahlásit
nemethova5
já mu ty atb dala na načno a to mu asi neudělala dobře, teď je to v poho jak mu to dávám po žrádle.
a kde koupím ten probican? ve zverimexu?
Kolik hajan má? Tak mu přejeme, ať bobek nekulhá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:16
- Nahlásit
Gerda
dneska už žádný špatný zprávy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:19
- Nahlásit
Montyprobican pastu koupis na veterine,psum to desne chutna,hajovy je deset let,no,ja vetsinou davala atb po zradle,at ma trosku neco malo v zaludku.kejtlinjj,zadny hnus zpravy,jdu chrapat,uz to nevydrzim,jsem desne unavena,tak se mejte vsici a cau.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:24
- Nahlásit
já furt ještě smažím bramboráky , vždycky nadělám těsta hafec a smažím pomalu, máme rádi silnější, je to fakt vopruz, zejtra budou uleželý tak akorát, den starý jsou nejlepší.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:29
- Nahlásit
Tak jsem vzala Lailu socializovat na noční závody hasičů. Začátek měl být v devět. Přišli jsme o půl desáté a nic se tam nedělo. V životě sem ještě neviděla tolik ožralců pohromadě O čtvrt na jedenáct se pořád ještě nic nedělo, akorát z repráků řvali Kabáti na plný kule (to mi neva, Kabáty lawískuju) a ožralci byli ještě ožralejší. Tak sme šli dom. Jako socializace asi dobrý, ale jinak nic moc
Jdu si pustit lovce Pampalíniho a svalit se . Jsem zjistila, že jsem jediná z rodiny gdo Pampalíniho zná, děcka vůbec netuší vo co gou (no u nich se to dá předpokládat, vyrostli na Winks a Haněmontáně), ale Mášenek ho nezná taky Musím mu zaplnit mezery ve vzdělání
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:33
- Nahlásit
Biluška
Jsem zjistila, že jsem jediná z rodiny
z nasi rodiny taky, taky nevime vo co gou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:37 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
leyenda
Nekecej, ty přece musíš Pampalíniho znát . Dyť seš tak plus mínus stejně stará, ne? Přece ta kreslená pohádka jak on dycky říkal "jsem slavný lovec Pampalíni", nachystal past na zvíře a nakonec se do ní sám chytil. Co vím, tak zvíře nechytil v životě žádné . Mělo to asi tak milion dílů, v každým chytal jiný zvíře
Hele - tady ho máš
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:38
- Nahlásit
Biluška
ahooooooooooooooooooooooooooj jukni na lisaka do fotomaniactvi chii
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:43
- Nahlásit
Biluška
leyenda
já pampalíniho milovala, myslím, že měl takovou kostkovanou čepici
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:48
- Nahlásit
Biluška
no, vidim to prvne v zivote
ja si pamatuju Kremilka, Ovci babicku, Rumcajse, Krtecka, ty dva medvidky, jak furt rikali panepojdtesihrat, Maxipsa Fika, toho jsem nesnasela a vilu Amalku, kterou jsem milovala a chtela jsem mit vlasy jako ona
Asi zabiju psa. celej vecer se bavi tim, ze nosi v tlame vodu , jde ke kyblu - nabere co nejvic vody do tlamy - donese ji nekam - vypusti ji na zem - preskoci louzi - jde ke kyblu - nabere vodu - vodnese ji vo kus dal _ vypusti a furt dokola, vypada to tu jak po desti privalovem
chapete negdo, proc by to mohl delat?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:51
- Nahlásit
leyenda
proc by to mohl delat
tak to nevím, ještě jsem neslyšela ani neviděla žádnýho psa co by to dělal
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:54 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Gerda
psala jsem mail, že teda asi ne, když nejedete na celej den, nemohla jsem bejt u kompu, sice mi poslali počítač z opravy, ale poslali ho pozdě. asi nedošel mail, nebo nevim, psala jsem to kolem devátý. Nenašla jsem tady jestli jedete nebo ne.
A musím si postěžovat. Mám vynervenýho čokla. Absolutně nevim, čím to je, ale můj nerváček se mi sype a šílí ze všeho. Asi ten můj stres z tej zkoušky, nebo nevim. Omylem jsem na něj dneska šlápla a celej den se bojí chodit vedle mě. A kdykoliv jen zvýším hlas, už se válí na zádech. Achjo. Přitom jsem si myslela, že já jsem jakože v pohodě.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 22:56
- Nahlásit
kejtlin
ja to taky jeste nevidela, asi si hraje, jinak me nic nenapada
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 23:07
- Nahlásit
Maky a Trix
na to mají moji 2 psi cit, když nejsem v pohodě a myslim, že jo, ostatní psi to tedy taky cítí, ale ti 2 jsou z toho vždycky v háji
leyenda
asi si hraje
takhle blbě
all
u nás naproti v parku hnízdí každý rok sovy, nevím jakej druh, neviděla jsem je, říkal to soused, že jsou to sovy, mlád´ata vydávají velmi pronikavý pískot v noci, když je vedro tak bohužel bydlím pod střechou a bez otevřenýho okna bych se udusila, tak u toho se nedá spát, naštěstí vykácely stromy přímo u silnice, tak jsou malý sovičky o kus dál od baráku, ale pískaj neskutečně nepříjemně
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 23:14
- Nahlásit
kejtlin
Já mám jednoho. Mít takovejhle víc, asi budou hromadně páchat sebevraždu.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 23:18 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Gerda
su tu zas na skok
tydlifoun mám 603414601, ale nejlepčí pro mě bude dojít do jílovýho jak řikala alexa, páč směrem do jesenice mi nic nejede, toš jenom písni, gde v jílovym a já se najdu
se tu zjevim zas ráno na chvilu, fčil du upadnout do bezvjedomí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 23:42
- Nahlásit
Maky a Trix
já mám psů 11
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2010 23:53
- Nahlásit
kejtlin
to je hustý a zvládáš s nima taky něco dělat? Jako s každým?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 00:06
- Nahlásit
Maky a Trix, dělám s nima přednášky s pěti+jezevci chodí do lesa na hony, 2 mám na práci a krysky a čivavák je do postele .3 už jsou staříci.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 01:06
- Nahlásit
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 01:09
- Nahlásit
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 01:14
- Nahlásit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 06:41
- Nahlásit
Lemuříííííííí fstávat: Děte se opalovat, sekat trávu, procházkovat, prostě cokoliv, ale děte ven, bo je tam krásně!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 06:47 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
já fstávám!
Gerda
budu tu aš cca do 8:30
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:17
- Nahlásit
Fstáááááááávat. Lybička má pravdu, je tam čananě To je snad zázrak
leyenda
Mi neříkej, že ho fakt neznáš? Dyť to jelo skoro pořád. Ve studiu kamarád, v magionu...no fakt pořád
celej vecer se bavi tim, ze nosi v tlame vodu
Chce, abyste měli doma taky povodeň, jako my tady . Ho nenechávej dívat na zprávy
Maky a Trix
Je to skorošeltka, tohle je pro většinu z nich bohužel typické. Neřeš to, to je jediné co můžeš udělat. Čím víc budeš "házet do pohody" sebe i jeho tím to bude horší.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:20
- Nahlásit
davidkova renata
šmarja, tebe najít na tvý vlastní foře je docela umění!
lucYnka XIII
Holky:
Uvažuji o novém přírůstku. Bude to pes nebo kočka. Moji favoriti jsou: štěně krátkosrstý golije, kotě birmy nebo starší šoltyje z útulku nebo starší kočka z útulku zvyklá na psy. Pes z útulku nemusí být jenom šoltyje, může to být něco menšího a hodnýho s polodlouhou srstí. Nesmí to být teriér ani jozefčík - moje golije má o svém spolubydlícím taky nějaký představy, bych pak nerada spolubydlícímu furt zachraňovala život
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:24
- Nahlásit
gabifi
Hlasuju pro šoltyji, páč jsou nejlepší Hned jdu nějakou hledat . Kruciš to je pech, že zrovna nemám žádnou doma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:33
- Nahlásit
gabifi
Helejte paní, tenhleten mi fakt učaroval
Něco jako šeltičku mají u nás v Pavlovicích, ale momentálně mají zavirované stránky a nedostanu se tam, tak nemůžu dát fotku . Je trikolorní, s dlouhým čumákem a dlouhýma chlupama. Malinký. Ale nevím essi je to pes, nebo fenka
|