| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:33
- Nahlásit
Biluška
Kruciš to je pech, že zrovna nemám žádnou doma
seš vůl
ale máš pravdu. By se mi nejvíc líbilo něco staršího a vyklidněnýho, goliji bude letos na podzim vosum a chtěla bych mu dopřát klidné stáří a do něj umravňování pubišů nepatří.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:35
- Nahlásit
Biluška
toho z fotky znám, na můj fkus moc velký a mladý.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:37
- Nahlásit
gabifi
paní, já to peču . vám hledám tu goliji a našla jsem buldočici
Já ji cííííííííííí a ci a ci a eště víc jak puve .Včil kvůli vám budu mít šestnáctýho psa páč nebudu mít pokoj dokud ji nedotáhnu domů
Du radši sekat trávu, vemte si Gena a uš nic nehledejte, Gen je stejně nejkrásnější
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:46
- Nahlásit
dobrééééééééé ráááááááááááánoooooooooo
gdo tady nabízel práci???? du hned, pokud nebudu muset nikomu nic prodávat!
Biluška
hele ale ta je božííííííí!!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:48
- Nahlásit
jbat
jááááááááááááá
je to f praze, neprodává se nic, je to technycká podpora... seš technycká potfora?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:49
- Nahlásit
jbat
hele ale ta je božííííííí!!!!!
Neprovokuj. Ty woe, Orina by ji zabila. A gdyby tahle měla nedejbože taky gejm tak se rovnou můžu jít pověsit vedle Květoše
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:50
- Nahlásit
Biluška
Davítková
http://www.novinky.cz/koktejl/202344-nejosklivejsi -pes-sveta-zemrel-ve-veku-17-let.html
máte po lýnijích, dámy...
Baysha
neprodává se nic,
je to technycká podpora.
to nevim co je.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:51
- Nahlásit
Biluška
buldočice je boží.
Kdybys narazila na šoltyji, dej vědět. Já už hledala a nic nenašla (což je asi dobře, páč to znamená, že teď v Čechách v útulku žádná není).
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:52
- Nahlásit
Biluška
Neprovokuj. Ty woe, Orina by ji zabila.
Hele koupíš vječí traverzy a uvidíš, že to pude.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:53
- Nahlásit
jbat
technycká potfora je že třeba po tydlifounu naviguješ dementa jak nainstalovat modem nebo tak...je to prča
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:57
- Nahlásit
Baysha
tydlifounu naviguješ dementa jak nainstalovat modem nebo tak...
ty vole tak to ne, to mimo jiné dělám i teď, mi o víkendu zavolá klient na služ. mobil, že stojí u bankomatu v Egyptě a že potřebuje poradit, jak se to používá.
tak já jsem i technická podpora, to musím říct šéfce. že chci příplatek!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 07:59
- Nahlásit
jbat
ale tu ti nevolá nigdo o wíkendu, voláš ty jim a dycky si dopředu nachystáš návod
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 08:06 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
a není to samozřejmě zdaleka celá náplň práce, jsou to tak dva tři případové za den
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 08:22
- Nahlásit
all
nemá někdo číslo na Gerdu? já nevím, jaxe s ní dneska v Jílovým najdu... sme se včera nějak míjely a nedomluvily
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 08:29
- Nahlásit
toš asi nic... snad se tam srazíme... gdybyste měli někdo možnost, tak jí prosím pošlite číslo na mě, je tu na předešlý stránce, děkuju moc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 08:51
- Nahlásit
Baysha
Mám číslo, ale nechci ho tu zveřejňovat. Prozvoň mě na můj mobil - 602658685, pošlu ti sms to číslo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 08:56
- Nahlásit
gabifi
co tohle - http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6244351/krizenec-s eltie.php . Podle "hodnocení uživatele" tipuju, že je to Bártů, nebo něgdo podobný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 08:58
- Nahlásit
Biluška
buldočice je suprová, jeden pes navíc to zvládneš, já budu mít 2 navíc tak co je to jeden proti dvěma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 09:10
- Nahlásit
kejtlin
buldočice je suprová, jeden pes navíc to zvládneš, já budu mít 2 navíc tak co je to jeden proti dvěma
Jenomže ty jich máš jenom jedenáct, já už patnáct a za druhé mám tady dvě malý štěňata, který musím socializovat jak fsteklá, aby z nich něco bylo. A do třetice - chci s šelticema zase letos trošku zazávodit, takže makáme na tréninkách. Další pes by mi dal docela zabrat . Ale suprová je, to jo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 09:11
- Nahlásit
To je vedřiskoo
Jinak jsem vyhrála boj nad důchodcama a ukořistila 4 kuřata pro psa . Ale přijít tam po 8., tak nevím nevím. Myslíte, že by nějaký útulek potřeboval deky a prostěradla? Jsem objevila sekáč, kde maj v sobotu totální výprodej a byly tam i takové jako flísové deky atd.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 09:17
- Nahlásit
ahojky všem,
jsme se vrátili před chvíli z prochajdy, venku je krásně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 09:19
- Nahlásit
makrel
V zimě určitě každý. Teď nevím.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 09:36
- Nahlásit
cus decka,venku je upa supernadherne!asik pujdu aminovy ukazat rybnik,doufam,ze nebude jak hajan,ten je sileny vodomil!mi pripomina ty decka,co maji modre rty a drkotaji zubama,ale ven z vody nepujdou.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 09:41
- Nahlásit
nemethova5
ten je sileny vodomil!mi pripomina ty decka,co maji modre rty a drkotaji zubama,ale ven z vody nepujdou.
to já mám pravý opak, bych ho do vody nepřinutila ani heverem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 09:48
- Nahlásit
Biluška
jsem měla radost, že už dlouho je v pohodě. Teď na mě absolutně nereaguje, povely ignoruje... No nic.
Ten kříženej koliák je božskej, koukala jsem na něj, je to moje tajná láska. vypadá jako Trixoun ve větším. Akorát není merlatej.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 09:49
- Nahlásit
nemethova5
mám skoro všechny psy vodomily, goša letěla za axou do vody a nestačila se divit, že tam nestačí, tak musela začít plavat, od tý doby ve vodě nebyla,neměla kde, snad taky bude ráda plavat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 09:58
- Nahlásit
kejtlinjj,hajan letel taky do vody,primo tam skocil a ta nase puma cerna za nim,jenze se celej potopil,tak jsem taky moc zvedava,jestli tam vubec vleze.
Montyno jsem na amina zvedava,kdyz se tak minule krasne napil.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 10:04
- Nahlásit
nemethova5
tak pokud je nebojsa tak se možná nezalekne
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 10:05
- Nahlásit
nemethova5
ještě jsem včera zapomněla, když bude tvoje žofina třeba po zimě, já teda želvy nezimuju, bo to mám jen načtený v praxi jsem to nezkoušela a bojím se, aby to zvládli, tak je dobrej na celkovou vzpruhu želvího organismu banán přezrálej s hnědou slupkou, někde jsem to četla a funguje to.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2010 11:40
- Nahlásit
kejtlinhele,mi ji taky nezimujem,ja ji neminim tyrat a ona vubec nechce,ona nesnese byt ani v bedne!syci prska a je nervni,dela proste bordel,je upa na volno po celem byte a chodi si kde chce a jak chce,vi i kde ma krmeni,hele,tak to me nenapadlo,prezralej banan,dik,to ona taky miluje.
Montyno bat se neboji,ale nevim jestli se mu to bude libit,z minula jak se nadherne celej potopil.
|