| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:51
- Nahlásit
Gdo tady tak šíleně drásá? Máte fšichni pokutu. Velikou Honzýk s Pepýkem ji budou vymáhat
Odpustím ji leda tomu gdo mi udělá výcuc
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:53
- Nahlásit
pawLINka
trošičku tank a slon .Ale fakt strašný dobrák.
Biluška
já nemohu, já jsem ještě rozrušená
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:56
- Nahlásit
Biluška
monty mamka je o moc lepší a zejtra asi půjde domů a má ráda kytky, gerda je blázen, brenda benji shnily jahůdky a makrel šla ze zelenýma drškama na procházku.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:57
- Nahlásit
Biluška
a mě nevyhodili ze školy.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:59
- Nahlásit
pawLINka
maly dorotky sou legracni,vypadaj jako takovy rychle se na provazku pohybujici priserky, co negdy prodavaji na pouti, priste jim vyfot lip ksichtiky,
co se s nima da delat? museji byt v kleci nebo si nejak zvyknou a muzou smejdit navolno (samozrejme se stopkou)? Bych taky chtela dorotku
a jo, ja se fakt jedu kouknout do zajmovyho krouzku, vyzvednu si terminatora, privezu Gerdicce levandulu balgonovou, akorat nic neupecu a asi s sebou budu muset tahnout pezetka
a pristi rok pojedu do Oryjentu, dys to tam nebude zatopeny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:00
- Nahlásit
Maky a Trix
no tak to gratuluju, já ne tebe zapomněla promiň.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:01
- Nahlásit
kejtlin
mě to neva. Jsem nevýrazná. Je to největší úspěch pro mě, zbytek lidí to zajímat nemusí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:01 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
leyenda
Dorotky maminka žije v bytě navolno. Má svoji klec, kterou má pořád otevřenou a chodí tam na záchod. Jinak spinká v posteli a tak. Dorotka je teda venkovní, no.
A jinak můžou chodit normál na vodítku. Ae Dora na něm nerada. je to asi kus od kusu...
Xichtíky jim budu fotit až budou vidět. Chci je dát na travičku a vyfotit. Jako ty loňské:
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:02
- Nahlásit
Biluška
a ja furt nemam pracku, ale prestalo mi to vadit
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:04
- Nahlásit
pawLINka
Dorotky maminka žije v bytě navolno. Má svoji klec, kterou má pořád otevřenou a chodí tam na záchod. Jinak spinká v posteli a tak. Dorotka je teda venkovní, no.
a pak, že mě neznáš, víš toho o mě až nad hlavu.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:04
- Nahlásit
dorotka1
Voe.
Jmenuje se snad tvoje mamina Kikina a tvůj bratr Anton?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:05
- Nahlásit
pawLINka
jezis, ty sou krasny
můžou chodit normál na vodítku. Ae Dora na něm nerada
sim vas, pani, je to vase Dorotka, nebo vy ste Dorotky Pawlinka? To prece rozhodujete vy, jak bude chodit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:07
- Nahlásit
bože vy ste magoři ,du volat ispidichoj at vás vypne fšecky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:09
- Nahlásit
leyenda
a ja furt nemam pracku, ale prestalo mi to vadit
Máš antidepresiva?
a jo, ja se fakt jedu kouknout do zajmovyho krouzku, vyzvednu si terminatora, privezu Gerdicce levandulu balgonovou, akorat nic neupecu a asi s sebou budu muset tahnout pezetka
Tak mi vem oleandr a spoustu jiných jedovatých věcí, fšechny moje zásoby už koza sežrala
Maky a Trix
a mě nevyhodili ze školy.
Gratuluju
kejtlin
monty mamka je o moc lepší a zejtra asi půjde domů a má ráda kytky, gerda je blázen, brenda benji shnily jahůdky a makrel šla ze zelenýma drškama na procházku.
Tagže nic novýho? O čem teda proboha drásáte tolik stránek
makrel
já nemohu, já jsem ještě rozrušená
To neomlouvá . Z čeho?
All
Řekněte mi něgdo jak mám proboha nasušit seno gdyž furt prší? . Se snad ještě nestalo, aby nepršelo dýl jak deset hodin
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:11
- Nahlásit
leyenda
Nj, budu jí muset pořídit haltinu.
Vona prostě na tom vodítku jde kam chce ona a jinak ji za sebou táhnu. A ona chce zásadně zkoumat všechny možný díry a nory a nebo sklepní okýnka.
Biluška
U nás je dnes krásně!
To jste mi sem poslali hezký počasí za ty státnice? Děkujů.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:13
- Nahlásit
Biluška
Z čeho? z přepadení debilním psem od debilních majitelů, ale užjsem se uklidnila.
Řekněte mi něgdo jak mám proboha nasušit seno gdyž furt prší? vyfénovat?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:15 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Biluška
ak mám proboha nasušit seno gdyž furt prší
blbě
Maky a Trix
ty jsou nejlepčí tydle šprti co brečej že ni neuměj a pak dostanou za 1
pawLINka
hele voni jsou už chlupatý
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:16
- Nahlásit
Alexa
ty jsou nejlepčí tydle šprti co brečej že ni neuměj a pak dostanou za 1
Jo!
hele voni jsou už chlupatá
Dyk byla chlupatá už když se narodila, ale už jim lanugo podrůstá tchořovitou srstičkou. A jak jsou ňuňaní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:21
- Nahlásit
pawLINka
U nás je dnes krásně!
U nás ne A u vás taky dlouho nebude, neboj
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:22
- Nahlásit
Biluška
Máš antidepresiva?
ne, uzivam si, ze se v pokoji nevalej hromady pradla na zehleni
a do pradelny, gde se valej hromady spinavyho nelezu, co bych tam delala, dys pracka nefunga
jedy vemu
pawLINka
a kdybys ji pustila navolno tak utece? Uplne do pryc, nebo se zas vrati?
musi bejt furt negde zavrena? a ma te rada? Maj dorotky k clovjekum nakej fstach?
nevim, jestli si jeste prectu vodpovjedi, mozna us budem vypnuty
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:25
- Nahlásit
leyenda
Na volno ji nepouštím. Známá jo, ale já bych si netroufla. Za jedno tadyk mám příliš moc zvířat, který by zakousla a za dva jí až toliko nevěřím.
Jako ta známá, co od ní Doru mám, má Kikinu doma furt na volno, jak jsem psala a venku chodí na flexině. Na dvoře ji pouští taky na volno, protože ho má uzavřenej.
Jinak ráda mě má. Mě a Lukáša - cizí kouše. Ale jen někdy. Hlavně teda teď, když má mladý, tak je hodně nervozní, když je tam někdo cizí, ae ode mě a od Lukáša si tam nechá šahat bez problémů. A chce se furt mazlit.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:27
- Nahlásit
Biluška
A u vás taky dlouho nebude, neboj
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:30
- Nahlásit
pawLINka
hm, tak to by asi bylo blbe, ja bych musela mit dorotku s privolanim a odlozenim, jako pozemek mam uzavreny z hlediska kone a psu, kocky a mensi zvirata se dostanou sem i ven. Mit ji doma navolno by asi neslo, kdys us tu mam navolno dobrmana, 3 kocky a kralika, a mit ji furt v kleci to je blbej zivot, ze jo? Ale jsou moc pekny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:31
- Nahlásit
dorotka1
to já taky, to bylo něco strašnýho a ještě horší byly komentáře, že když je pes blbej tak mu to patří, to jsem měla vzteka ještě větší. od tý doby už mě nikdo nepřinutí, abych se přestala bát koní. a to jsem ho chudáka měla snad měsíc, bych mu pomohla tak akorát do hrobu.
a tys tam poletovala jako muška nebo co, dyk tam nikdo nebyl, když se to stalo..
Měl potom rozseklý obočí, viď? Od tý doby, co sem to viděla, svýho psa ke koňovi nepustim. Taky sem četla, že protitahací kšíry sou násilné pomůcky, že pes se odnaučuje tahat tim, že lítá vzduchem přesně v opačném směru než tahá. Ale to asi za krk, takže to nevadí, bo psoj s krkem stejnak nemůžeš nic udělat, ani mu ho zlomit nebo pohmoždit nebo tak něco.
Jesi je břeťan černobílej, tak to musel bejt von, myslim, že to byla jakási velmi komorní akce, nebo jen rozmístění lidí na nějakym čundrování či co....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:33
- Nahlásit
leyenda
Kikina (maminka Dory) žije doma na volno s dobrmankou.
Ale vono to záleží na tom psovi, jestli by ji nezakous.
Jsou to fajn zvířátka. Já mám na Doru bohužel málo času, a tak je taky hodně zavřená. Proto ji chci pořídit kámošku právě. Doma ji mít nemůžu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:33
- Nahlásit
leyenda
Jsem kdysi měla dvě kuny, čili takové skoroDorotky . Měla jsem je postupně. Napřed Dalbínka a rok po něm Orfínka. Oba jsem vypiplala prakticky od narození. Dalbíka vytáhla jedna pipina z hnízda co našla na chalupě (páč maminka tam nikde nebyla, takže od nich určitě utekla a už je nechce). Orfíkovu mámu přejelo auto a donesli mi ho děcka, kteří ho našli na silnici vedle přejeté matky. Dalbík měl cca týden, Orfík tak měsíc. Oba se bezvadně ochočili, běhali venku na volno (po sídlišti) a měli suprové přivolání. Bez haltiny a elektriky prosím (páč jsem v té době ještě neměla intronét, tagže jsem se nemohla nigde poučit ) .
Měli teda děsné problémy s hygienou Na rozdíl od fretek, které se prý krásně naučí na kočičí záchodek. Dalbi byl ochoten jít na kočkolit pouze když to neměl dál než cca pět kroků. Takže jsme záchodky měli strategicky rozestavěné po celém bytě . V každé místnosti jeden, v obýváku dva
Orfi chodil pouze na jedno místo. Za skříň (vysokou, těžkou ) .
Ale jinak suprové zvířátka, zase bych nějaké takové mláďátko chtěla
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:35
- Nahlásit
Biluška
Dalbík měl cca týden,
Hele, to je divný ne? Moje freťata mají 18 dnů a jsou ešče slepá.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:40
- Nahlásit
pawLINka
fretky mě z duše nenávidí, každá mě hryže a napadá a já mám zvířata tak ráda nechápu to.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:41
- Nahlásit
kejtlinpawLINka
fretky mě nemají rády a já je taky ne. Takže je to 1:1
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 14:42
- Nahlásit
pawLINka
Hele, to je divný ne? Moje freťata mají 18 dnů a jsou ešče slepá.
jj, on byl ještě slepý. A malilinkatý asi jako prst. No, o trošičku větší. Takový palec horníka asi . Ještě měl sestřičku,ale ta nepřežila.
Jsme mysleli, že to nepřežije ani on, páč ta pipina je napřed oba celý víkend na chalupě krmila normoš krabicovým mlíkem. Teprve v pondělí je donesla na stanici přírodovědců, že se jako máme postarat Prostě Dalbík byl bojovník a nechtěl umřít
|