| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:15
- Nahlásit
Monty
nedes se, vecer se vzdycky kazdemu pritizi, je v nemocnici, kdyby neco, tak ji hned pomuzou, po vasi navsteve ji bylo lip, nemyslela na to, co ji boli, protoze z vas mela radost...
To bude dobry, neboj
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:18
- Nahlásit
leyenda
pomůže, za 13let je to vyzkoušený, jen jedny neznám, to je nějaká novinka. škoda, že nemám spojení na narkomany, myslím, že bych na sopučasném analgetickém vybavení docela zbohatla.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:21
- Nahlásit
kejtlin
ha,ha já a moje zdraví, nebudu to tady rozepisovat, ale vydalo by to na román, bohužel
na tom je teda mamča hodně podobně a proto se o ní až tak bojím
kejtlinmakrelleyenda
holky díky za poporu, ale já už to s nervama asi fakt nevydržím, to už se snad ani nedá, pořád něco
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:24
- Nahlásit
Monty
dej si panáka, vyvenči psa a běž spát, zbytečně stresuješ sebe i mamku. Dopadne to dobře!
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Monty
ale já už to s nervama asi fakt nevydržím, to už se snad ani nedá, pořád něco
ale prosímtě nikdy není tak špatně aby nemohlo bejt ještě hůř
nebuj mamče bude v pohodě, prostě jak píšou holky vejš na noc se vždycky přitíží, navíc je jí určitě smutno. Uvidíš že to bude zítra lepší
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Monty
já už to s nervama asi fakt nevydržím
ale vydrzis, a koukej se dat dohromady, at se muzes o maminku hezky starat, az ji pusti
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:30
- Nahlásit
Monty
jestli jsme na tom podobně tak to bude dobrý, protože jsme pod dohledem lékařů, takže nic nezanedbáme. a když někdo řekne, že něco nevydrží-nevztahuje se na s*aní a ch*aní , tak vydrží ještě dvakrát tolik a ty se kvůli cukrovce nemůžeš nervovat, mamce moc nepomůžeš, když ti vyletí cukr a budeš v nemocnici.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:33
- Nahlásit
makrel
to mi povídej, ten by bodl, ale doma nic nemáme, teda máme ale jen slivku a z té by se mi asi zvedl kufr
ALL
holky ještě jednou díky, jste zlatíčka. Mě tady více podporujete, než moje kámošky, od kterých jsem si myslela, že mě nějak podpoří, ale skutek utek. A to mě osobně vůbec neznáte (teda až na makrel)
Jdu teda vyvenčit a pak se pokusím usnout, ale asi to žádná sláva zase dneska nebude.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:35
- Nahlásit
kejtlin
mamce moc nepomůžeš, když ti vyletí cukr a budeš v nemocnici.
to mě nezkolí, na to už si pomalu můj organismus zvykl, že moje hladina cukru je jak na houpačce
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:39
- Nahlásit
ahojik vy hste toho zase nadrasali
mate vsichni co jsem jim postou posilala terminator, jestli mohu vyhodit listecky Peclive uschovejte!
kejtlin
jestli je trione min nez 2 mesice kup ji tatru grand a redte ji ji 3:1 ( 3 dily tatry jeden dil vody) i kdyby byla starsi muzete ji to tak davat. A z grancli jsou pro takove malinkate RC babycat, ale je to drahe jak svin, tak jestli Vam zere maso tak levnejc vyjde kvalitni maso. Moje Sárinka nechce konzervicky jen tu tatru sosa a trochu ty granulky, ale ona je asi trosku mladsi.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:44
- Nahlásit
lucYnka XIII
mě měla vyzvednou terminátor gerda tak nevím.
maso baští dobře, dávám maso psům tak jsem mu odebrala trošku a zbodnul to, jinak jí i konzervy a myslím, že je to kocour,vím, že trojbarevný jsou kočky a zrzaví kocouři, ale určitě to je kocour, jinak daruju kotě,zn. doporučuju oplechovanou místnost a manipulace se zvířetem v brnění
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:51
- Nahlásit
Tak teda, já vzdávám celodenní marnej boj s panikou a snahu zopakovat si tisíc stránek a nechávám tomu volnej průběh. A zejtra mě vylejou ze školy. Kdybych se tam tři roky neflákala, tak si začnu stěžovat, že to není fér... Ale budiž...
PANIKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! ani mi není líp!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:54
- Nahlásit
Maky a Trix
budeš se muset vyspat s profesorským sborem..... ..., zeptej se pawlinky jak obhájila diplomku......
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:54
- Nahlásit
lucYnka XIII
ja nemam terminator, ale predpokladam, ze ho ma nebo bude mit Gerda
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:57
- Nahlásit
kejtlin
Tywe, to uplně nevim!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 21:59
- Nahlásit
Maky a Trix
co děláš za školu? a proč by tě měli vyhazovat?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:00
- Nahlásit
kejtlin
veterinu a proto, že mám zejtra poslední pokus na anatomii a fakt si po dvou měsících šrocení nepamatuju ani jak se jmenuju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:01
- Nahlásit
jo vyměnim housera-jako išias za cokoliv, gdyž mi nikdo nechce vyměnit pásovce, tak hosera by někdo mohl ne?
jinak zejtra budu hekat a šklebit se na děcka ve školce.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:03
- Nahlásit
Maky a Trix
veterinu střední nebo vejšku?
hele něco tomu musíš vobětovat
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:05
- Nahlásit
kejtlin
vejšku.... obětovala jsem společenskej život na jeden semestr
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:09
- Nahlásit
Maky a Trix
tak vysoký veteriny bych se nevzdala, to bych asi dřela jak vůl.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:10
- Nahlásit
Nazdar blpky, pokoušim se napojit. Maryje má velké prdění, měla aji srágorku. Asi bude bezva noc, vše u postele mám nachystané k vyběhnutí.
Monty - ty blázne starý, večer je vždycky hůř, už i to, že vyprchala narkoza, protibolící léky, i se změnilo počo, je dusněji, možná i to může mít vliv, mamka má stres, to taky nepřidá, a ty se pokus zachrápnout, kdyby ti to nešlo, můžeš třá vydrbat vanu, půřeskládat si skříň, něco dělat, dokud nepadneš únavou. Mě na to hodně pomohlo, že sem si děsně zabrečela, u toho hystericky uklízela, zavolala kámošce, mlela furt to samý dokola, jak se bojim, jak se bojim, neb sdílenej strach je menčí strach.
Pawlinka je borkyňa, když takhle budou študýrung machen fšichni žumpysti, budeme fakt sdělaná fora.
Maky - na tebe budem zejtra myslet hnet vot rána, společně s montyjovou mamkou.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:11
- Nahlásit
kejtlin
to taky dělám. akorát mám pocit, že to krajně nestačí... holt, když je někdo blbej...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:17
- Nahlásit
ti co jim ma Gerdicka vyzvednout terminator ho maj u me, to je ok? Myslela jsem ty co jsem jim ho postou posilala - Pawlinka, Daska, Pumpa, makrela a Malinka
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:20
- Nahlásit
Maky a Trix
holt, když je někdo blbej
simte, kdybys byla blba, tak te tam nevzali, si treba trosku lina, ne? kdyz mas zitra zkousku, tak jdi radsi spat, at jsi votpocata; mozna mas ted v hlave gulas a jak se vyspis, vsechno si to "sedne" a pujde to snadno
Budu ti drzet palce a Montymamince taky, a Kejtlin drzim palce furt, tak jako tak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:22
- Nahlásit
lucYnka XIII
asi jo, mě ho měla vyzvednout gerdička.
Maky a Trix
schopnost se učit musí být vrozená
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:24
- Nahlásit
kejtlin
schopnost se učit musí být vrozená
ba ne, schopnost se ucit se da i naucit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:25
- Nahlásit
leyenda
Kejtlin drzim palce furt, tak jako tak se snažím neonemocnět nebo nemít nemocný psy, tak jsem asi prokletá.
all
tak co bude s tim houserem, kdo ho chce?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:27
- Nahlásit
leyenda
jak se dá naučit? já mám štěstí, mám výbornou pamět´ když se nejedná o cesty, to jsem v háji, ale to v mém případě nemá s pamětí nic společného.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:27
- Nahlásit
Gerda
ze jsem si na vas dneska vzpominala pri strihani levanduli, co vy s ni chcete delat? dat ji nekam do volne zeme nebo do kvetinace? Vono se totiz ne fsem odrudam v kvetinaci dari.... tak abych vedela, co privezt
|