Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4527 . 4528 . 4529 . 4530 . 4531 . 4532 . 4533 . 4534 . 4535 . 4536 . 4537 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:32 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

kejtlin
jak se dá naučit?
jako vsechno, kdyz se nekdo neumi ucit, muze se najit nejakou metodu, jak mu to pujde lip

edit a ja housera neciiii, mam svou krcni pater a to mi staci

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:34
- Nahlásit

leyenda
ste hodná! Do květináče na balgon prosím. Balgon je na jižní stranu, na přímém slunku ale nebude, bude trošku ve skleníku, bo přes den mám zatažený skla.

Dobrou berušky, ať máte fšechny pěkné spaní, my budem mít asi velké sraní, maryje kručí a smrdí.

leyenda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:40
- Nahlásit

Gerda
dobre

taky jdu spat

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 22:47
- Nahlásit

Jen procházim, takže letmo:
PawLINka
gratuluju gratuluju gratuluju
Monty
To bude dobrý, posíláme pozitývní energyjy
Kejtlin
posíláme negativní energyjy neboť střetne-li se s tvou, budou to dva mínusy a dva mínusy = plus, to víme z matyky všickni.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 23:04
- Nahlásit

Zdravím šecky, poslední dobou se sem dostanu až dyš šecky spíte, holoto jedna ... A chuděrka Pumpík se tady pak musí sama nudit

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2010 23:16
- Nahlásit

Pumpa
už to tak bude, musíš chodit dříve.
krásnou noc!

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 05:34
- Nahlásit

Tak vstavejte, vstavejte

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 06:17
- Nahlásit

Nástup na rozcvičkuuuuuuuuu!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 07:15
- Nahlásit

Fstávat a makat vy lemury, ale fofrem, páč dneska ten den začal hezky blbě Rozára se doma posrala, ale jak Takhle komplet zesranej barák jsem neviděla ani nepamatuju

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 07:15
- Nahlásit

ahoj, krásně jsem se vyspala,na noc jsem se mohla nafetovat, tak super, navíc jsem byla unavená po noční a přes den jsem moc nespala, celou noc pršelo a přes den to taky vypadá na celý den deště, doufám, že moraváci neplavete.za chvíli jedu na přednášky, tak zatím.

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 07:21
- Nahlásit

ahooooooooj fšici!
Monty
bude to lepčí, uvidíš, držim palečky
pawLINka
gratuluju

sem se byla fčera kuknout na štěkátka, sou to raubíři, akurát ta moja je taková mrňa majinká, ale stejně je nejlepčejší sem odtama nemohla vypadnout dvěapůl hodiny fotky dodám

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 07:32
- Nahlásit

pokus o vložení fotošek:

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 07:39
- Nahlásit

Dobré ráno všem,
je dneska fakt dobré, mamka půjde snad zítra domů
Teď ještě výsledky musí dopadnout dobře
Díky všem za podporu, hodně mi to pomohlo

Baysha
nádherné mimi, ale neser mě se psíma maminama, protože já budu mít až koncem roku

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 07:47
- Nahlásit

Monty
tak to je super, že je mamce líp, aji výsledky budou určo dobrý

dyš já su z těch mimísů taková rozněžnělá... nevíš o někom, gdo by chtěl labradořího kluka? chovatelka neví, esi je udá, a přitom sou fakt luksusní...

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 07:53
- Nahlásit

Baysha
jo díky, jsem fakt šťastná

dyš já su z těch mimísů taková rozněžnělá...
dyť já vím, co myslíš, že budu dělat já, já se asi pak zblázním radostí... já jen, že mají teď všichni mimi a já musím čekat až do konce roku.
nevím jestli by někdo nechtěl labraborka
když tak, tak nappiš nějaké bližší info (jestli už jsi to psala, tak se omlouvám, ale já byla z té mamky tak špatná, že jsem to tady moc neregistrovala, co psali ostatní) třeba odkud jsou, jestli jsou z PP a tak, a já se zkusím zeptat

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 07:56
- Nahlásit

Baysha
Ať zkusí zainzerovat německo, švára tam teď taky něco udal

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 07:56
- Nahlásit

Jsou samo s PP, měli by mít hodně dobré předpoklady pro výborné zdraví a povahu, volní jsou jenom kluci a jsou odsud

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 07:59
- Nahlásit

kachna_
možná už v Německu inzeruje, nevím, nebavily jsme se o tom, ale určo by radši udala štěníky tady, chce s nima zůstat pokud možno v kontaktu, pořádá různý srazíky a tak...

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 07:59
- Nahlásit

Baysha
no nevím jestli ti pomůžu, jak se dívám, tak štěňátka jsou z Prahy a já z Ostravy, ale poptat se můžu, za zeptání nic nedáme

dorotka1
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:02
- Nahlásit

Biluška
Rozára se doma posrala, ale jak Takhle komplet zesranej barák jsem neviděla ani nepamatuju

Tak přesně tohle jsem měla z neděle na pondělí, akorát jsem si k tomu ještě přiblinkávala, takové poetické ranko to bylo.

Přeju fšem heské ráno.

Baysha
uš se těšíš co? počki počki fšak ty si eště vspomeneš na klídek.

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:03
- Nahlásit

Monty
dík fakt sou to úplně úžasní labraborci, pět úpa tmavě žlutejch a jeden zase skoro bílej, huňatej jak lední medvěd, taky maj nádhernej pigment, už ve třech dnech měli paciny aji čumec úpa černý

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:06
- Nahlásit

dorotka1
Přeju fšem heské ráno
jj, dneska je hezké, moc hezké

si eště vspomeneš na klídek.
co každý s tím klídkem má????

Tak mám další info výsledky z histolky budeme vědět v pátek 11.6.

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:06
- Nahlásit

dorotka1
se těšim uš od září a čéf mi schválil dofču a esi mi schválí eště ten tejden, co sem si zadala fčera, tak budu mět štyry tejdny mateřský :-D akurát teda v průběhu těch štyrech tejdnů budou rozházený štyry dvanáctihodinový směny, co nešly vydovolenkovat, ale to neva, to ju ohlídá přítul

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:07
- Nahlásit

Baysha
dala jsem to na FB a určitě se zeptám

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:08
- Nahlásit

Baysha
štyry tejdny mateřský
ty fole, to se teda máš já jestli se podaří, tak budu ráda za dva týdny

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:10
- Nahlásit

akurát teda doufám, že nám trošku vyroste, je to taková myšyška majinká, o půldruhý hlavy menčí než zbytek bandy...

dorotka1
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:11
- Nahlásit

Monty
co každý s tím klídkem má????

toho si nevšímej, já mám totiž skoro fobii na štěňata po zážitku
s tou mojí. mimojiné mi třá servala tepláky v lese, když jsem se zrovna bavila s chatařem a zůstala jsem před ním v kalhotkách, tepláky na půl žerdi, nemohla jsem se hnout a psisko mě pořád tahalo, chrůza..tak jsem trocha škodolibá,no.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:11
- Nahlásit

ČUS BUS AUTOBUS

tady sem zkočila s belgických stránek o tom umláceným gréníkovi: Pejsek přežil operaci, stále je však ve vážném stavu (stav k 02.06.2010 - 17:00), ale podle vyjádření pracovníků útulku je to velký bojovník.

Monty
mamka půjde snad zítra domů
dyť jsme ti to řikaly

dorotka1
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:12
- Nahlásit

Baysha
se těšim uš od září

se hezky těš a hlavně pak vyprávěj.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 08:15
- Nahlásit

dorotka1
mimojiné mi třá servala tepláky v lese, když jsem se zrovna bavila s chatařem a zůstala jsem před ním v kalhotkách, tepláky na půl žerdi
co děláš? aspoň se s ní nenudíš
Náš první pes zase mamce svlékl podprdu od plavek a děsně se mu to líbilo a dělal ta pak skoro pokaždé

Baysha
kolik ještě máš hafů a jaké???

Alexa
já fím, ale fíš jak, strach je strach

<< 1 ... 4527 . 4528 . 4529 . 4530 . 4531 . 4532 . 4533 . 4534 . 4535 . 4536 . 4537 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání