| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:05
- Nahlásit
Maky a Trix
Tak se muséme ňák domluvit. Hele na to světlý freťátko. To je chlapeček. Kdyby to byla holka, tak zůstane.
Škoda, že ten Cacib není později. to budou mít jen těch 5 týdnů.
Gerda
Viděla.
Ae myslela jsem, že bydlíte pospolu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:06
- Nahlásit
pawLINka
byl a ještě k tomu fena, ani se nepodívala, nezastavila, přiletěla a valila se s držkou přímo zvrchu na psa, Montyjová stihla vzít Montyho na ruce, já jsem se třikrát asi vytočila s Filipem, abych byla mezi nima, jenže byl zatraceně rychlá.Pak jsem ji naštěstí drapla a odtáhla. Neříkám, že měla úmysl mi psa zakousnout, ale nebudu čekat,že...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:06
- Nahlásit
pawLINka
To nevim. Přítul se moc netváří, zatím ho zpracovávám. Ty je máš venku nebo doma?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:07
- Nahlásit
Btw. Všiměte si, že Dora žere GRANULE. Já takej odpůrce.
Jenže ta mrcha maso nerada (stejně jako její maminka). Tak má Acanu a občas Mlsíka nebo Fíka z Vetamixu. Ty totiž žere.
Mrcha.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:07
- Nahlásit
Maky a Trix
můj pes má totiž provokativní úsměv, mi někdo říkal,
mů je jeliman, který už teď všecky miluje a nedovolí si ani vrknout, i když se mu někdo nelíbí, prostě na tom trvám od začátku, že nebude provokovat a nebude nic řešit. úsměv nemá žádný
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:09
- Nahlásit
pawLINkaMaky a Trix
a říkala ta kámoška, co tam bydlí, že si lidi na ně stěžujou, že ji i soused varoval, že tam lítají ještě s jedním jakýmsi bulem a dsělají bordel a ti majitelé nic. A nikdo jim nic neřekne, protože se prý bojí.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:09
- Nahlásit
makrel
Fšak jooo. Já bych taky nečekala a psa zmlátila preventyvně. Ale největší chuť mám zmlátit dycky ty páníčky.
Maky a Trix
To je škoda. Mám je venku. Ani jsem Doru doma nikdy neměla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:10
- Nahlásit
pawLINka
Ae myslela jsem, že bydlíte pospolu.
sme snad sestry nebo co? Za náma jezděj lidi aš zdaleka, pani, teť to chce na vlasní voči vydět aji lejenda, chuděra bude vážit cestu aš s francyje, aby se přesvěčila, že něco takovýho žije.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:10
- Nahlásit
makrel
Trix taky nic neřeší, ale psům prostě vadí. On nezavrčí, nekousne, je to takovej trouba. Teda, mě to samozřejmě vyhovuje, naštěstí je splachovací, takže když mu někdo něco udělá, tak do 5minut o ničem neví. Ale nevim, co je na něm špatnýho. Třeba mi to někdy někdo vysvětlí, co jim na něm vadí. A usmívá se pořád. Vyplazenej jazyk vrtí ocáskem a minule se ho snažil překousnout bulík a on to bral jako super hru... po kom to ten pes má...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:11
- Nahlásit
Gerda
teť to chce na vlasní voči vydět aji lejenda
A ví to už?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:11
- Nahlásit
pawLINka
Fšak jooo. Já bych taky nečekala a psa zmlátila preventyvně. Ale největší chuť mám zmlátit dycky ty páníčky.
taky jsem měla stafku a když se mi výjimečně 1 nebo 2x stalo, že jsem ji nestihla odvolat, tak jsem za ní letěla jak tryskáč a řvala, že je hodná ( ona byla, hrála si i s jorkama fenama) a byla jsem rudá až za ušima a půl hodiny jsem se omlouvala.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:12
- Nahlásit
makrel
Jsem nevěděla, žes měla stafa.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:13
- Nahlásit
pawLINka
A ví to už?
přijede f červenci....šak tu má ten terminátor símťa, ne?
Maky a Trix
po kom to ten pes má...
po tý parvě )))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:13
- Nahlásit
Maky a Trix
škoda, že bydlíte daleko, mohli jsme dát dva trouby dohromady. Můj teda nebyl, když jsem ho brala, tak vrčel po všem, i po fenách, ale ze strachu, je útulkový, teď má samé lepší kámoše: boxera, fouska, maďara, zásadně čím větší, tím lepší a hlavně pes )
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:14
- Nahlásit
Gerda
Ahá, ty voe, já jsem ňák mimo.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:14
- Nahlásit
pawLINka
no my vlastně nevíme, bylo to z útulku, ale spíš to byl staf než pit.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:15
- Nahlásit
makrel
Máš ňáký foto?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:15
- Nahlásit
Gerda
Jako že by byl tak rád, že to přežil, že se rozhodl šířit lásku a mír, jo? Počkej, já už se s žádnejma cvokama rvát nechci. Včera jsme zase potkali takový dva vořechy, co maj spolu štěňata a tyranizujou okolí. Všech 5 psůch. Pán to venčí navolno po parku, dycky naběhou na psa a začnou do něj šít... Vidím je jak běžej, volám na psa. čokl samozřejmě stojí, vrtí ocasem a nadšenej, že běžej kámoši. Tak jsem ho čapla do náruče a zdrhla i s ním... A měla jsem strach o kalhoty!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:16
- Nahlásit
makrel
Jo, já bych potřebovala nějakýho dobrýho kámoše pro něj. škoda, snad někoho seženeme... Von je fakt tak pitomej, až mě to někdy dojímá...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:19
- Nahlásit
pawLINka
pošlu ti ho na mail, neumím tu dávat a mám jen v PC
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:32
- Nahlásit
makrel
já nějaké fotky od Filípka mám, mám je sem poslat?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:33
- Nahlásit
Monty
ne dík, Filípka Paw viděla na facebooku, ona chtěla tu bývalou co jsem měla.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:36
- Nahlásit
makrel
aha, promiň, já to totiž jen tak narychlo přečetla, jsem si uvědomila, že dneska asi budu dělat noční musím uklízet, ať mamka příjde do uklizeného
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:37
- Nahlásit
pawLINka
Ahá, ty voe, já jsem ňák mimo.
dycky je ta zvýšená ynteligence něčim vykoupená..... ))))))
Maky a Trix
Včera jsme zase potkali takový dva vořechy, co maj spolu štěňata a tyranizujou okolí. Všech 5 psůch. Pán to venčí navolno po parku, dycky naběhou na psa a začnou do něj šít...
přesně vim, o čem mluvíš, u nás je tayk taková skupina vzteklounů, hnědý krátkosrstý jazvečíci. Nedaj se ani nakopnout. Já taky nejsem moc hrdina, dycky bábě jen řikám, že jednoho krásnýho dne mařenu pustim z vodítka....a baba ví, jak by to vypadalo, protože už sme se jednou navolno takhle potkaly. Ani nepípla. Vona ani ta její podělaná smečka mizerů. Nejdřív se prsili, ale jak viděli, že si za nima máňa může dojít, začali zdrhat.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:38
- Nahlásit
Monty
nevam tak makej, já už jsem se vrhla na tu němčinu.
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:42
- Nahlásit
Gerda
Dorotka hamá:
já uš jednou dorotku viděla, ale vypadala ouplně jinak, vůbec nehamala, jen řikala břeťanoj, aby nehonil teho koňa, že ho kopne. Pak ho kop, a dorotka, přád eště nehamajíc, řikala - no vidiš, já ti to řikala.....
ty vugy tys to fakt viděla? to ani nevím seš neviditelná či čo..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:47
- Nahlásit
dorotka1
ty vugy tys to fakt viděla?
samozřejmě, byla sem ve stresu, že máš po doze.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:50
- Nahlásit
VIm, že je to asi nevhodný...ale epidurál na hrop petra muka napsal jeden kamarád:
už nezvedá ze židlí, tenhle zpěvák zežidlý......
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:50
- Nahlásit
makrel
Hezká byla.
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2010 13:51
- Nahlásit
Gerda
to já taky, to bylo něco strašnýho a ještě horší byly komentáře, že když je pes blbej tak mu to patří, to jsem měla vzteka ještě větší. od tý doby už mě nikdo nepřinutí, abych se přestala bát koní. a to jsem ho chudáka měla snad měsíc, bych mu pomohla tak akorát do hrobu.
a tys tam poletovala jako muška nebo co, dyk tam nikdo nebyl, když se to stalo..
|