| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:36
- Nahlásit
leyenda
a co ty, mas aspon prachy za minonku, dys us ti sezral dorty?
To jsem nenabídla tomu blbečkovi co tu měl být uš před dvěma týdnama To sem vytáhla jenom mě a dětem. Jenže Bona byla rychlejší
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:37
- Nahlásit
Biluška
hele a to ti doma od fčera vydrželi dorti jo???? to se nedivim že ti je čokl sežere taková nezodpovědnost
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:38
- Nahlásit
leyenda
já taky umím být ulisná, milá a umím i polechtat mužské ego, ale nezabralo to.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:39 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
hele tak tam zavolej kvůli tý druhý a vyptej se i na tu první a že bys je vzala vobě tě přece nepošlou do pr....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:40
- Nahlásit
Alexa
majler dejmon mi taky píše , čas od času
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 15:42
- Nahlásit
Alexa
volaal jsem tam znova, oni mě neposlali do prdele ani s tou první jen mi zopakovali-byli tam jiný než včera, že mám sledovat stránky a až tam nebude nápis v léčení tak mám zavolat.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 16:04
- Nahlásit
Konečně, po pěti měsících, budu mít asi Ódvojku. Posílala jsem stížnost, dnes ráno mi volala pani z O2, omlouvala se za to, za co jsem chtěla omluvu.
Pak mi říkala, že je to v řešení, že to řeší od 19. května, ale zatím jí stavbyvedoucí z dodavatelské firmy nereaguje na mail, a že předběžný termín je 18. června, jen ho zatím nemá potvrzený.
Odpoledne mi volala strašně nepříjemná ženská z té dodavatelské firmy a řekla mi i "důvod", proč mi nebyli 5 měsíců schopni zřídit internet.
"Prý na mě měli špatné telefonní číslo"
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 16:52
- Nahlásit
http://zpravy.idnes.cz/vychod-zeme-po-14-dnech-ope t-zalila-voda-vzala-si-dva-zivoty-pnm-/domaci.asp? c=A100602_070912_domaci_klu
a doprdele...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 17:33
- Nahlásit
tady už neprší, asi 2 hoďky jupíííííííííí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:28
- Nahlásit
děcka průůůůůůůůůůůůůser!!!!!!
kúrly je uš udanej a já ho bapce slíbila do konce tejdne ,to nepřežije...děkovala jak malá a už asi leští misky..rychle něco najděte hned!!!!!!!!! ne čubu ,ne v prdeli 200km a ne úpa malý štěně,héééééééélp!!!!!
co je novýho????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:29
- Nahlásit
davidkova renata
nevím kdo, nebo co je kůrly, tak nějak popiš co se má hledat.
co je novýho????
Nic, furt prší a mrtvolka se prohání něgde po Orijentsku
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:32 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
davidkova renata
hele, co ten Pepa od těch romů? Chtěla jsem si ho vzít, vypadá jako Trixoun... měl by bejt v kočičí naději, čekám na bližší info, slíbila jsem jim pro něj udělat vodítko a obojek. Má přes dva roky, 45cm v kohoutku a asi 10kg.
URL
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:40
- Nahlásit
Maky a Trix
a kde je?? lepčí foto nejni??? a cigáni ho vydaj bo co, napiš víc essi víš
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:41
- Nahlásit
cus decka,co noveho tady v zumpe?u me nic opet a zas mam opar na drzce,ted jsem se vratila zvenku,byla jsem s tema zmetkama urvanyma tri hodky venku,necitim absolutne hnaty,mam je total zarazeny az v prdeli,v praci stat,jeste s coklama litat,asi se budu brzo plazit,co ten cerny tervuen?prezije to???ten co ho hnup chtel umlatit kladivem.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:42
- Nahlásit
Maky a Trixmne se neukazuje vubec nic????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:42
- Nahlásit
Biluška
tak nějak popiš co se má hledat.
todle sem psala ráno
potřebuju pro jednu čilou důchodkyni tady vedle psa,odešel jí před 14 dny ve 14 letech nalezenec a dneska prudila,že už nemůže..
takže ..pes,cca 1-2 roky,trošek chlupatej,moch by bejt rezatej jako předešlej,to byl něco jako větší kříženej jezevec,prostě menší a potřebuju někde v dosahu Prahy,nejlépe blízké okolí,koukala sem,koikejte taky nebo třá inzerát daruju,nemám moc času,tak hilfééééééé
ale nastala změna,vůbec nemusí bejt jako ten předešlej,prej navopak aby furt nesrovnávala..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:44
- Nahlásit
Ostuda se nekonala jsem tytulofaná. A s vyznamenáním. I když obhajoba práce byl mazec, tak jsem to uhrála na jedničku. Bojovala jsem jak lev a oponentku jsme s vedoucím i s předsedkyní poroty roznesli na kopytech.
Odvolávám, co jsem odvolal, slibuji, co jsem slíbil. Tagže Gerdě vyfotím v nejbližším možném termínu lachtana Jessu.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:45
- Nahlásit
davidkova renata
je v Pardubicích, podle všeho. Cigáni je nekrměj, už se od nich odebrali a má ho u sebe Pavla Hybská. Lepší foto
URL
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:45
- Nahlásit
pawLINkapani gratuluju,jste ted co bakalar?nebo neco vic?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:46
- Nahlásit
nemethova5
Něco míň. Jen DiS. Ale zapracuju na tom a do budoucna si dávám za cíl Bc, a pak i Mgr. Jdu na to postupně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:46
- Nahlásit
pawLINka
jsem tytulofaná
JUPIIIIIIIII! Gratulace veliká!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:47
- Nahlásit
pawLINka
jsem tytulofaná. A s vyznamenáním
tyvoe!!!!!!!!!!! tak děsná gratulace...!!!! si určo nemůžeš ani sednout
Maky a Trix
uš sem to našla vedle..ale Pardubice sou na houby ,bapka si libovala že je to f praze a v tomdle nečase by asi nevyjela s autííím
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:48
- Nahlásit
pawLINkaaha,aha,i tak obrovska gratulace,svigra uz je b.c. i bude Mgr.,to se bude slavit,co?preju vam to hodne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:48
- Nahlásit
davidkova renata
najdem jinýho, to je jasný.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:49
- Nahlásit
Bych se mohla přemoct a čokla v pátek dopraviti do prahy, až pojedu trasu brno-aussig. Kdyby teda třeba slečna přišla s čoklem k vlaku, bylo by to super, ouplně nemám milion času. Ale mohla bych to zvládnout i tak. Ale jedině dopoledne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:50
- Nahlásit
pawLINka
Gratulace velikáááááááá hodně moc. A zapni si skype, máš práci
davidkova renata
V Troji nic není? To mi neřikej....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:51
- Nahlásit
pawLINkano a kde je víno a chlebíčky?????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:53
- Nahlásit
Maky a Trix
aha..tak počki,to promyslíme eště..nevíš jak je na tom s povahou?aby babu nepřived do hrobu ,kúrlyho nechtěla ani vidět,že prej mi věří(chudák )ale tohodle bych jí možná rači vokázala dyš je z tak daleka aby se něco neposralo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:54
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/stranka/na bidka_11
http://www.utulek-marsovice.estranky.cz/stranka/na bidka_13
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/stranka/char lie
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2010 18:56 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
davidkova renata
Nevim. Nic o něm nepsali, krom toho, že byl ještě s jednou čubou a maj ty štěňata, co se tady nabízej někde. Předpokládám, že na lidi i na psy bude fajn. A má dlouhý chlupy, bude na česání, jako panenka! Sakra, měla jsem si ho vzít...
Gerda
ten první odkaz odstranit, mám zákaz brát si dalšího psa!
|