Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4536 . 4537 . 4538 . 4539 . 4540 . 4541 . 4542 . 4543 . 4544 . 4545 . 4546 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:35
- Nahlásit

Gerda
no zaplaťpánbů, zejtra jí zmlať že nás tak vyděsila

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:38
- Nahlásit

Alexa

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:40
- Nahlásit

Gerda
kone pockaj, marod ma prednost

Rozmysli si, Marenko, rozmysli,
na divadlo pro dementy pomysli.
Jestli budes srati,
nebudou te s sebou brati,
jestli budes blinkat,
budes muset doma spinkat.
Rozmysli si, Marenko, rozmysli,
na sve stesti pomysli.
Seznamis se s mnoha pejsky,
zasklebis se na ne hezky,
budou se te bat,
do chlupu si chcat

a darecek

tady mas klacicek, nenech si ho sebrat od nejake Dorotky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:43
- Nahlásit

budu si muset půjčit kameru a natočit souboj s kachnou co má kachňata, já se tý sfině bojim a ona to ví, dneska jsem ji musela přemístit, vzala jsem si na to prášky na záda, asi 20min jsem přemýšlela jak na to, nevymy slela jsem to, prostě jsem musela do kontaktu s ní, celou dobu na mě syčela, když jsem se pochlapila a otevřela králíkárnu, tak mě praštila zobákem do ruky, druhou jsem ji chtěla chytit, bohužel ani po prášku jsem nebyla dostatečně rychlá, takže mi zůstalo peří v ruce, při představě, že ji budu honit po dvoře jsem ji rychle chytla druhou rukou, ale jen opět za peří, tak se to opakovalo do částečného oškubání kachny zaživa, pak se mi ji podařilo chytit za křídlo a nohu, tak jsem protentokrát vyhrála

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:46
- Nahlásit

kejtlin
normálně ji omrač nějakou traverzou, chyť pod krkem, zasyč jí do ksichtu a poval ji na zem, to by mělo zabrat

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:57
- Nahlásit

Jste velice zlaté, drahé dámy! Díky!

Jedno je jisté. Maryje nejede, takže když pojedu, pak jen na přectavení a na kávu, aby se mamka mohla taky trochu předvést a tak.
maky - ty se rozmysli, jestli se ti chce tu cestu vážit, bo krs mě tam nebudem dlouho, jen chvilku, anžto to pro mě nemá cenu někde bejt celej den bez psa. Kdybys chtěla dělat prochásky po přectavení, mohli byste tam zůstat s luckou a asi i s pavlou, když pojede, ale davítková musí ject se mnou a my bysme vodjížděli hned po přectavení.

dorotka1
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:57
- Nahlásit

Gerda
držíme Mařence fšechny tlapky a že jich je!!!

leyenda
tobe nakopl kun Bretislava v modrym kraji? Pro me tohle byla a je nocni mura, radsi kaslu na spolecne projizdky se psem, psy ucim, ze konske vybehy a jizdarna jsou tabu, ze za konma nesmi do boxu, ze kdyz vedu kone zustanou stranou lezet, ja mam 2 kobyly, co byly v mladi pokousane (cizim psem), a jsou dost neduverive, nelamu to pres koleno

Jo, ono je jedno kde to bylo, byla to moje vina a nikdy si to neodpustím, prostě jsem přecenila svoje síly a málem to odskákal pes. Přes koleno to nelámu ani náhodou, už jsem vyléčená, ale hlavně na to nemám.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 18:58
- Nahlásit

makrel
normálně ji omrač nějakou traverzou
vás by měli omráčit,vy paka
Alexa
hele akce ohrožena essi mařka bé špatná aji f sobotu tak gerda nepojede a já se tam nedostanu, vědět to béme asi zejtra večír...blbý vid?

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:04
- Nahlásit

davidkova renata
hele akce ohrožena essi mařka bé špatná aji f sobotu tak gerda nepojede a já se tam nedostanu, vědět to béme asi zejtra večír...blbý vid?
a tak to se nedá nic dělat budem muset vymyslet náhradní program. Je to škoda no, ale co naděláš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:05
- Nahlásit

makrel
já bych ji omráčila asi napořád a to bych nerada, já bych se s ní rači chtěla dohodnout, ale ona nechce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:05
- Nahlásit

Alexa
eště uvidíme,mařka nepojede stejně,ale dyštak bysme přijeli jen na votočku abysme vám jako zaplnily díru f programu,bestak mám dojem,že jedinej gdo f tom tyjátru bé hrát je nána

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:06
- Nahlásit

kejtlin
nebo se zeptej kachny, taby měla vědět, jak se s drůbeží jedná

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:08
- Nahlásit

cus vespolek?co je novyho?krom toho,ze ten malej cernej debil prekousal kabel od UPC!jako nechapu,kdyz byli vsici doma,ze ho nehlidali!no bracha doma nebyl,takze hajzlovy po telefonu slibil,ze vynda pekac a ze si ho upece,at se pry tesi!,ja mam upa natekly ruce,uz vidim sroubovani aji ve snu,dnes me v praci vytocila jedna krafka,ale to tu nebudu rozebirat,petkrat me sripla ruce a dalsi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:11
- Nahlásit

nemethova5
petkrat me sripla ruce
tak jí skřípni hlavu do dveří

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:14 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

ahojky děfčata
prosím o vejcuc

Tak Dr. mamčíkovi říkal, že to na 99 % není rakovina , ale 100% se to teda zjístí ten příští pátek

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:16
- Nahlásit

kejtlinne,ja ji tim srobouvakem asi vydloubnu oko a bude klid,je to takova pi.a,ze to svet nevidel,dela tam rok a mysli si,ze sezrala vsechnu moudrost sveta,ale podle me teda nic moc,ani zrucnost,ani rychlost,kdyby tam delala deset let,tak srazim podpatky a drzim hubu!ale buzerovat se od nejake krafky teda nenecham!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:17
- Nahlásit

nemethova5
kolik jí je let?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:18
- Nahlásit

Děcká, jsme už z procházky zpátky. Stavili jsme se na zahrádku na vínečko, a pak jsme šli na procházku. Až skoro u baráku začalo pršet. Ale jen takovej mírnej deštík, tak zas tak promočená nejsem.

Maryje od Gerdy
Drahá feno, básně skládat neumím, ale posílám ti mašo, ať se brzo uzdravíš.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:19
- Nahlásit

Monty
jupíííí! zní to parádně, gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:20
- Nahlásit

kejtlinasi tak ctyricet,taka svina,se tam nakrucuje pred mladyma synkama,nechutna p.ča!rvala na me,ze nema kam davat stolky,jenze ja mela na opravu deset kusu,z toho jeden kus ma deset sroubku,trvalo mi to maxim.par minut,tak sem se ji zeptala,kam mam asi ty stolky strcit,jestli si je mam rovnou flaknout do riti,tak jecela jak pinda,ty stolky se posunujou,takze byla chvilicku fronta,no hlavne ze na madam se furt cekalo,to je v norme ne?
Montytak to je skvela zprava,99% je naprosto uzasnych

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:20
- Nahlásit

nemethova5
Klííd pani, nenechte se ňákou pindou vytočit.

A pěkně si napusťte vanu, ať si ručičky uleví.

A psíka zmlaťte.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:22
- Nahlásit

Monty
bezva zpráva

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:23
- Nahlásit

jo to je úžasné mám velikou radost
proč se tady píšou básně?

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:23
- Nahlásit

Monty
nerada se vopakuju, ale dyť jsme ti to řikaly

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:24
- Nahlásit

pawLINkato neni pani pinda to je PÍČA IN EXKLUSIV,vazeni prominou ten vyraz,to uz neni normalni clovek tohle,ja se tak rychle zase vytocit nenecham,to zas ne,a pokud muzu ostatnim v praci pomuzu,jsme tam celkem fajn kolektiv,jen ta jedna me tam totalne sere!vanu nemam,mame sprchovaci kout,a amin hned dostal,jak jsem se zjevila ve dverich,to byl uz pro me doraz,neboli tresinka na dortu!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:24
- Nahlásit

Biluška
vždyť tam jsi. Mezi lektorama, skoro dole.
My tam ae nejsme.

Monty
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:25 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Alexa
a doufám, že mi to napíšete i příští pátek

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:25
- Nahlásit

Monty
a doufám, že mi to napíšete i příští pátek

no jasně

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:25
- Nahlásit

nemethova5
Ta vana je velikáá chyba.

Tak jestli je tam fajn kolektiv a jen ona je pi.a, tak se máte všichni proti ní spojit, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 19:26
- Nahlásit

Monty
proč se tady píšou básně?
protože maryje je pacient a pacientům se dávaj dárky a básně. Tak to je snad jasný, ne?

<< 1 ... 4536 . 4537 . 4538 . 4539 . 4540 . 4541 . 4542 . 4543 . 4544 . 4545 . 4546 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání