Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4536 . 4537 . 4538 . 4539 . 4540 . 4541 . 4542 . 4543 . 4544 . 4545 . 4546 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 07:14 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

brý ráno fšem!
f práglu svítí slunko a nebe má modrou barvu úpa celý
dejte si taky litr kafého a buchtu jag já
neví něgdo co maryje?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 07:27
- Nahlásit

čauky všem
mám dotázek, už má bajko toho ferneta doma?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 07:34
- Nahlásit

lucYnka XIII
to ječím i kdybych nechtěla, ono to fakt dost bolí, i kočky na zahradě jsiu mazlivý, on teda taky, jen se k němu přiblížím, nebo on ke mě a už přede, naučil se to rychle, ale není jemnej, sem běžně s kot´atama i dospělejma kočkama spala, ale tenhle drak by mě v noci zabil

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 07:35
- Nahlásit

brezen2008
už má bajko toho ferneta doma
ma, par stranek dozadu jsou fotky

Baysha
f práglu svítí slunko a nebe má modrou barvu úpa celý
no, vidis, jak to moje prani hezky vychazi, mohla bych bejt naka blahorecena nebo tak

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 07:36
- Nahlásit

u nás krásně svítí slunko, jenže co je mi to platný, když se nemůžu hejbat.

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 07:37
- Nahlásit

leyenda
a nemůžeš to zařídit aji na celej červen tak? to by bylo fajň...

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 07:38
- Nahlásit

kejtlin
to bude dobrý, dej si tři prášky a paňáka

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 07:40
- Nahlásit

kejtlin
hele, ja si parkrat vzala kotata po takovych divoce zijicich nesocializovanych kockach, byly taky strasny pirane, nedalo se s nima vubec mazlit, az tak kolem puberty se uklidnily a ted jsou normalne mazlivy dokonce i kocouri, nikde se necouraji, vsude za mnou chodi

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 07:42
- Nahlásit

Baysha
nemůžeš to zařídit aji na celej červen tak?
skusim, jen abyste pak zas nerikaly, ze je moc vedro/sucho....
znas to, lidi sou s pocasim vzdycky nespokojeny

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 07:45
- Nahlásit

leyenda
vedro nechcu, já chcu tak jak teď, kolem 20, to úpa stačí, eši to zařídíš, budu tě fšude blahořečit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 07:46
- Nahlásit

Baysha
jedu dneska na grilování, takže si vezmu prášek jeden stejně po něm nemůžu řídit, po těch druhých a třetích teda taky ne, ale to můžu mít svalový křeče nebo co, po tom prvním jen usínám
leyenda
on za mnou chodí, vyleze si na klín, přede, je milej, dělá mňau, když třeba ho zavřu do přenosky, když potřebuju vyvětrat balkonem, tak aby nespadnul, musí tam chvíli vydržet, je beze mě nešt´astnej, ale proč mě mučítřeba mě jemně okusuje a pak se zakousne pořádně,až do krve

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 07:53
- Nahlásit

brezen2008
To je dost, že se ukážeš. Doma už je od pondělka akorát se nejmenuje Fernet, ale Fanda, oficiálně Faraon White Ancilias.

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 07:55
- Nahlásit

kejtlin
proč mě mučí
nevazi si dobryho bydla

Baysha
eši to zařídíš, budu tě fšude blahořečit
sis, to by se mi moc libilo, dyby me nekdo fsude blahorecil, mohla bys bejt muj pricmrndavac, to se budu strasne snazit

du, musim vozit handykapovany na koni

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 08:06
- Nahlásit

leyenda
bychom mohli byt přicmrndavači vzájemně, to je dobrej kšeft, né?
pozdravuj handykapovaný aji koně

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 08:21
- Nahlásit

leyenda
dík kouknu
jinak chápu už ve velkém davídkovou,že nesnáší lid co se týče zvířat ,stačí že si nechávám nahrávat animal planet,veterinární policie a vždy tu nadávám jak špaček a je mi na blití ,co dokážou američané udělat se psema,kočkama atd...,ale zas to tam maj dobrý,že je vezmou do vazby,zvířata odeberou a v některejch případech nesmí mít nikdy ani rybičky ,to kdyby fungovalo tady takle..

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 08:24
- Nahlásit

Dobrééé rááááno!

Chystám se do knihovny, máte někdo nějaký tip? Žádné fantasmagory prosím. Mám ráda oddechovou četbu. Klíďo i románek. Prostě něco na odpočinek u čeho se zas tak nemusí přemýšlet.

Třá mám ráda knížky od Joy Fieldingové, ae ty mám šecky dávno přečtený...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 08:28
- Nahlásit

a ještě si nechávám nahrávat - bud já nebo pes - a dobrý,některé triky jsou dobrý,dělá hlavně na pamlsky a používá haltinu na tahání,ale nekterý lidi jsou fakt paka,maj psi a divěj se že jim doma dělaj bobky a ničí apak řeknou do televize že je venčej 2 týdně asi 15 minut a oni se divěj že jim tohle dělá,nebo já si mám hrát se svým psem???? mě bylo divné proč mi furt tahá domů kamínky,tak já mu koupím hračku...
nejlepší ovšem byl díl,kde manželé maj křížence haskounů a něčeho a doslova je ty psi vláčeli za sebou,doslova ryli díry do země a padali na hubu při venčení a chytali se za stromi aby neupadli

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 08:35
- Nahlásit

pawLINka
mi se hodně líbily Kořeny - Alex Haley, je to sága tuším sedmi generací černochů, autorových předků, začíná to v Africe, odkud toho prvního odvlečou do Ameriky do otroctví... byl podle toho aji film

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 08:45
- Nahlásit

Tak začínám se stresováním.Dneska je hezky, tak Fanda pěkně pošupajdí ven. V pondělí už jdu do práce, tak ať si zvykne venku. A taky už mám plný zuby toho,jak mi ve 3 ráno přistane s rozběhem na hlavě, že si jako jdeme hrát.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 08:51
- Nahlásit

Baico
fanda nebo fernet to je jedno ,to je to samí
A taky už mám plný zuby toho,jak mi ve 3 ráno přistane s rozběhem na hlavě, že si jako jdeme hrát.
né že bych se ti smála
tohlemi dělal kdysi dastík,že mi třeba v 1 ráno přinesl míček a házej,nebo bysme šli ven?
jinak ahoj

koukám že marušce je blbě,tak snad bude líp,tady to začíná kašlat,nějaká viroza,projistotu jsem zaskoupila jitrocelák

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 08:54
- Nahlásit

davídková kdy budeš v tom časáku a v jakém, bo v ppč už jste i baiko a pavlína,ale ty bys měla mít celou stránku s fotkou .-)
jo eliška je taky v časopise vyfocená ,ted smolím článek a téhle smečce co mám doma .-)

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 08:54
- Nahlásit

krááásnééé sluníčkovééééé rááánoooo
pawLINka
Chystám se do knihovny, máte někdo nějaký tip? Žádné fantasmagory prosím. Mám ráda oddechovou četbu. Klíďo i románek.
no já mám ráda Clarkovou to je takový napůl román napůl detektífka a Nora Roberts, když se trefíš tak něco podobnýho.
Baico
A taky už mám plný zuby toho,jak mi ve 3 ráno přistane s rozběhem na hlavě, že si jako jdeme hrát.
a bude hůř
Gerdááááá
jak je Marušce?????

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:03
- Nahlásit

Děkuji za nápady. Pádím si něco půjčit. I když dnes čas na čtení nebude - máme rozlučku s holkama ze školy.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:13
- Nahlásit

Alexa
krááásnééé sluníčkovééééé rááánoooo
Kde jako?

Baysha
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:14
- Nahlásit

tady fšude

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:17
- Nahlásit

TAdy ne

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:27
- Nahlásit

Nazdar blbouni, to byla zase noc, mám nejsmradlavější byt na světě, jako skvoter, co se před 14 dny podělal a eště si toho nefšim. Mařka přestala blít v půl druhý, bylo jí bblě, furt sme běhali ven. Pak se děsně podělala - vypadalo to a smrdělo úplně stejně jako to, co blila. Už sem byla nachystaná, že jedem na pohovost, ale jí se tim asik ulevilo, zalehla na místo, zachrápla a teď už je jí mnohem líp. Je hodně unavená, ale dobré je, že k mámě už vlítla jak velká voda, že by se mělo jít konečně k lednici. Takže lednice nic, jídlo nic, dnes bude smecta, když už neblije, večer jí možná uvařim dvě lžíce rejže. Hele nemám s tim zkušenost - může zůstat pes dva dny ouplně vo hladu? Mě by to třá zabilo, tak nevim, jesi psa Maryji taky. Jo a přibrala půl kila, už má zase skoro 18. Hrůůůza, dnes ji zvážim znova. Mám jí nechat nabrat kref? A koupit probican?

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:31
- Nahlásit

Gerda
Jestli pije, tak bych ji nechala ještě dneska celý den o hladu.Ale pít musí.Žrát bych jí dala až zítra ráno. S tou krví nevím, co ti řekl doktor. Dostala nějaké léky? Probican nebo jiné pobiotika až po dobrání antibiotik, pokud je má, dřív to nemá moc smysl.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:32
- Nahlásit

fšem krásné dopoledne, smradíci...

Gerda

No táák, alespoň nějaká dobrá správa po ránu...

makrel
skusim Ti ho zas poslat, minule uš mi to skoro šlo

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 09:32
- Nahlásit

Pumpa
Super, pro začátek stačí nepršení a slunko na zítra třeba.

<< 1 ... 4536 . 4537 . 4538 . 4539 . 4540 . 4541 . 4542 . 4543 . 4544 . 4545 . 4546 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání