Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4536 . 4537 . 4538 . 4539 . 4540 . 4541 . 4542 . 4543 . 4544 . 4545 . 4546 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:00
- Nahlásit

Večerkaaaaaaaa

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:02
- Nahlásit

ste fakt priserny, jak furt pisete..., a gde sou kronikari?
fsimam si jen nemocnejch:
Maryji a Gerde preju klidnou noc, Montymamka us je skoro jak lybicka, tak drzim palce at dopadne i to jedno pitomoucky procenticko, Kejtlin preju, at ji prestanou hnet ted bolet zada ... este naky marodi?
psiska blekenwajt sou moc pekny, ci sou? Us se v nicem neoryjentuju

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:03
- Nahlásit

davidkova renata
caaaaaaau sem si koupila casopis a normalne koho tam nevidim ses naka slavna neee???jinak pekne foto a gratuluju

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:03
- Nahlásit

ahoj lidi...je mě úplně do breku.....hned musím psát....byla jsem s Jimmem u veta u toho našeho,JImmy se pořád škrábal atd...dostali jsme vodičku stronghold a NA SVĚDÍCÍ OČI mastičku.....no už delší čas mě ten náš vet nějak neštimuje....všechno je zmatené...jsou nepříjemní a nechávám tam akorát peníze....no jenže to by byl problém první ale ten druhý...náš Jim je celkem v pohodě na lidi a doma,není agresivní a pokud se tak stane tak dostane....no a byli jsme v ordinaci a Jim se za žádnou cenu nechtěl nechat vyšetřit...byl nervozní a jak na něj doktor šáhnul tak se i přes to že měl košík po něm ohnal.....já celá zděšená co se dějě...JIm byl úplně mimo...pak to doktor zkusil znovu a jIm odvrátil hlavu a ten doktor mu fláknul jednu po hubě,v tom se Jim zahrabal ke mě pod paži a nevylezl...doktor se ptal kolik mu je...a když zjistil že mu bude rok,začal mu nadávat že je hroznej..a já mu říkám že doma je úplně v pohodě a nechá si kapnout i do uší....a že je mimo až ted....no přístup hrozný....chápu že se Jim nepředvedl ale byl z té vyrážky asi už tak dost nervozní a ještě mu doktor dá po hubě...jen za to že odvrátil hlavu...já teda nevím....ale neměl by tohle povolání dělat nekdo kdo má zvířata rád a ví jak na ně....vždyt on se na JIma ani nekouknul,nedal mu při čuchnout k sobě a jen dejte ho na stůl a už ho prohlížel....lidi co mám dělat nedokážu představit co se bude dít až půjde na očkování v lednu...jsem z toho úplně špatná...mám změnit veterináře???to můžu chodit kam chci ne???máme jít za deset dní na kontrolu....poraďte mi....a kdo je brňák,poraďte mi nejakou dobrou veterinu v Brně...klidně tam budu jezdit.....

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:03 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

večerka? UŽ???? kurňa toš tutok je režim jak f koreji severní

toš aspoň fotočku spací jednu:

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:04
- Nahlásit

Klidně mohla někde venku něco slupnout. Nevim, co jí je. Břicho bolestivý nemá, nikde nic zatvrdlýho, je jí blbě od žaludku, teˇse poblila, protože jak chce bejt furt u mě, ležela na mě na gauči,a jak se tam pokroutila, zmáčkla si břicho, tak se jí udělalo blbě. Citlivý zažívání má vod jaktěživa, spíš mě vylekala barva a konzistence tý blitky, plus včera tomu předcházl průjem, museli sme ven i dnes brzy ráno, máma včera běhala celý odpoledne. Ani neloudí u lednice, je jí fakt nedobře.

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:04
- Nahlásit

makrel
Večerkaaaaaaaa
zaplatpanbuh, este zatrub na trupku a stahni vlajku

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:06
- Nahlásit

impact
tyvado, totok sem uš gdesi četla, to je fakt síla

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:10
- Nahlásit

Baysha
To jsem jako z toho jelen. No hned by ji měl zpátky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:12
- Nahlásit

Gerda
bude dobrá, uvidíš, nedala jí něco mamča nebo neukradla něco ze stolu, co jí mohlo podráždit zažívání?
impact
bych změnila veterináře

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:12
- Nahlásit

impact
jako vím o pár vetech, kteří nenávidí zvířata, ale většinou to spíš tají... teda to bych mu ju flákla takovou po čuni, že by ho ani Gůgl nenašel

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:13
- Nahlásit

bozinku vy jstese zblaznili, kdo to ma docitat????

kejtlin
tadyk mate fotku Sarinky navalte Triona
http://www.kocicinadeje.cz/fotoalbum/kocicky-k-bud oucimu-osvojeni/sarinka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:14
- Nahlásit

Gerda
až pojedeš zejtra na veterinu tak si řekni o iontovej nápoj a dávej jí ho po troškách je proti dehydrataci, jestli ho nemáš, tak jí dávej i vodu po troškách, aby co vypije nevyblila.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:16
- Nahlásit

lucYnka XIII
trion není o moc větší, sem neumím dát fotku

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:16
- Nahlásit

a já du spat, stávám v půl na šest, abych mohla f práci do devíti nic nedělat brou

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:18 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
mi jí pošli emajlem anoel.a@seznam.cz já ti jí sem dám

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:18
- Nahlásit

kejtlin
posli na maila

Gerda
copa je Marusce? chudinka at ji je brzo lip. Skubycek je taky nejaky srackujici ted nelita tu naka choroba?

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:21
- Nahlásit

Baysha
teda to bych mu ju flákla takovou po čuni, že by ho ani Gůgl nenašel

Jako já mám asi tu nejlukcucnější vetku v republice... Jsem jich poznala fakt hodně, ale totok je unikát..

kejtlin
No však jsme jí to taky všichni řekli.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:33
- Nahlásit

Alexa
poslala jsem ti ho, děkuju moc

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:36
- Nahlásit

impact
ta tvoje lukcucní vetka asi nejni v Praze, co?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:37
- Nahlásit

lucYnka XIII
asi něco dělám špatně stran úplně malý kočky, vůbec není mazlivej, gteda je až moc, ale největší radost má, když mě může kousnot, ulovit krysku, poškrábat, není vůbec jemnej jako kot´átka bývají, včera mi prokousnul prst.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:43 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin trixon

kejtlin
je roztomilej ale úplně mrňavej asik neni. Schválně jak ho odhadne lucynkaatd.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:47
- Nahlásit

Alexa
my jsme vždycky měli kot´ata větší, co jsme dostali, ale nejsem odborník na kočky.

impact
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:48
- Nahlásit

Baysha
Není, bohužel. Teda spíš bohudík.

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2010 22:51 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Máš recht a vůbec, už sem šla spát, tagže tu vlastně nejsu, dobrou definitývně

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 00:04
- Nahlásit

kejtlin
vypada vetsi nez Sarinka, ale ne o moc tak o tyden dva asi jo. Kdybys chtela odcervovat tak pastou banmith se takhle male muze.

asi něco dělám špatně stran úplně malý kočky, vůbec není mazlivej, gteda je až moc, ale největší radost má, když mě může kousnot, ulovit krysku, poškrábat, není vůbec jemnej jako kot´átka bývají, včera mi prokousnul prst.

ja myslim, ze nedelas blbe nic, je ve fazi, kdy je potreba socializaci a tu u kocek clovek udelat nemuze jedine druha kocka, ja doufam, ze u me ji trochu socializujou ostatni kocky, ale ty ji budes mit na zahrade tak to moc neres, neva ze neni az tak mazliva. Kdyz bude moc kousattak zajec, zapisti vysikym hlasem a ona prestane, kotata se to takhle s druhymi uci jak moc muzou rafnout.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 06:18 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Budíček a nástup na rozcvičku!!!!!!!
Ympakt:
mi tohle někdo udělat, tak už tam nevkročím, ale taky by stálo za to zapracovat na chování v ordinaci. I když se bojí, tak se vyšetřit musí dát a bez vyjíždění. Což samozřejmě není omluva, ale patří to k tématu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 06:43
- Nahlásit

Fstávat a makat. Je pátek, to znamená nejvíc práce z celýho týdne, tagže jedem

makrel
Co máš proti Roudíkovic mackovi? Myslím macka jako macka,jako toho vlka přece. Gdybysem myslela rudíkovic macka jako nemacka tak přece napíšu žížalka

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 06:43
- Nahlásit

Biluška
Gdybysem myslela rudíkovic macka jako nemacka tak přece napíšu žížalka
Tak teď už je mi to jasné

leyenda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2010 06:59
- Nahlásit

Dobre rano zeny,
doufam pro vas, ze vyjdou predpovedi a prestane vam o vikendu prset a budete mit kousek sucheho leta, hlavne pro to Alexy divadlo by to asi bylo dobre a pro vsechny, kterym plesnivej psi a vyprane pelechy a potrebujou susit seno. Doufam, ze Maryji je lip a ze Kejtlin najde traverzu na svy kousavy kotatko a Montymaminka prijde z nemocnice
A nepiste jak sileny, neda se to stacit ani docitat, natoz pak reagovat

<< 1 ... 4536 . 4537 . 4538 . 4539 . 4540 . 4541 . 4542 . 4543 . 4544 . 4545 . 4546 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání