Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4383 . 4384 . 4385 . 4386 . 4387 . 4388 . 4389 . 4390 . 4391 . 4392 . 4393 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 19:13
- Nahlásit

makrelno hele,me to bylo jasny,jak jsem videla toho namachrovaneho ani ne 25leteho debilka,hlavne jak mi psal zpravu,ze me nebere,ach ten cestin,tomu jsem se nasmala nejvic,ne to je podle xsichtu tomu ver,nikomu se nelibi asi muj vyraz,no nic hledam dal,no a doufam,ze najdu,bo uz me to fakt se.e!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:17
- Nahlásit

lucYnka XIII
Gerda

Tak já teda beru k tomu M ještě jeden S.

Nebo takhle - já to chci hl. na psy (rozmezí 15 - 30 kg), tak si vemu asi M (občas s tím přejedu i fretku) a pro máti chci pro kočky a pro trpasličího pinče - takže asi S??? Pořád si s těma velikostma nevím rady...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:43
- Nahlásit

to jste hodný,že jste mi objednaly furminátor,ale já nemám ani korunu!!!!
jinak jí dal na kapačku, něco jí napíchal, ostříhal suchou a znekrotizovanou tkáň, ještě prý bude moc tkáně stříhat, ám dál hypermanganovat, našel minilímec je z něj neštastná, má být v teple a mám se snažit do ní dostat něco k jídlu-jenže ona nechce ani kuře, mám ji sledovat a kdyby byla v takovým stavu jak dnes tak přiject na kapačku, problém je že u tak malýho zvířete to jde rychle....váží 1.95kg při plný síle, ted´ ještě míň.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:56
- Nahlásit

kejtlin
ach bože pani, držím všechny palce aby to zvládla

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:56
- Nahlásit

kejtlin
Tak ja poslu penize i na tvuj furminator - proc tomu furt menite ty nazvy?
A pak mi to tra das v Praglu resp Jilovym asik
Sem este nedostala zadnej mejl s cislickem
Chudinecka mala, tak to puvodne vypadalo slibne, a ted tohle, tak snad se z toho brzy dostane zizalka prtava

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:00
- Nahlásit

Alexa
leyenda
to vypadalo slibně,ale ona je drobná a tam může být za 2 hod úplně všechno jinak, že bude plná jizev na to kašlu,hlavně aby mi neumřela

Pumpa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:02
- Nahlásit

Zdravím šecky po krásném, leč pracovním výkendu....

hlavně mi děfčata fčas píšměte, kam poslat penízky za toho terminátora....

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:03
- Nahlásit

nemethova5
to je skoda, ze to neklaplo.
Jak dlouho uz jste doma? Se nakonec budete muset pani odstehovat do Praglu, tam je to asi s praci lepsi, ne? I kdyz vy jste z Ostravy? To je taky velky mesto... a co to venceni/vycvik, taky nic?

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:04
- Nahlásit

kejtlin
kolik ji je? A mas ted volno nebo makas?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:04
- Nahlásit

leyenda
jo jinak moc dík, že to pošleš i za mě

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:06
- Nahlásit

kejtlin
neni zac, hlavne at je mala v pohode

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

kejtlin
to jste hodný,že jste mi objednaly furminátor,ale já nemám ani korunu!!!!
jeste jsem nic neobjednala jeste to davam jčn dokupy a orijimam posledni objednavky, tak si to promysli jestli chces nebo ne.

Fenulce drzim palce chudince

leyenda
Sem este nedostala zadnej mejl s cislickem
pani ja musim zajit do banky a zjistit to pak dostanes mail s cislikem

kejtlin
Člen
- Nahlásit

leyenda
mám ted´ do čtvrtka volno naštěstí,říkal že budou kritický 2 další dny,ted´ v dubnu jí bylo 7let na mini plemeno žádnej věk.hlavně nevím jak zařídit aby ty atb nevyzvracela,jsem kráva měla jsem mu říct o injekce

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:07
- Nahlásit

lucYnka XIII
ja vam poslu ty penize i za Kejtlin

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:16
- Nahlásit

hurá snědla malej kousek vařenýho vejce asi tak 3mm,ale je to pokrok,nalejvám do ní iontovej nápoj proti zvracení tak v tom zkusím rozpustit ty atb,dávám půlku ze čtvrtky,tak snad to nevyhodí,kontroluju ji i v noci.

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:21
- Nahlásit

co se tady prodává???

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:22
- Nahlásit

kejtlin
pani vyblila by je i kdybys je dala do strikacky(bez jehli) rozpustila v trosce vody astrikla do papulky? Ja tak podavam atb kockam co nechtej polykat tblety.

leyenda
ja vam poslu ty penize i za Kejtlin
ok

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:25
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak jsem to udělala rozpustila v iontovým nápoji,ona tablety polyká resp. jí je strčím do krku,ale ona zvrací štávy a chlupy a sekret z těch ran jak to olizuje ted´ teda ne,má límec,žlutý hleny prostě všechno, dal jí degan to je proti blití,dal mi ho i domů, kdyby blila tak jí ho přepíchnout.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:31
- Nahlásit

kejtlin
aha tak to jedine ty inekce ono to je i na blici zaludek lepsi. Jeste me pani napadlo nepomohla by ji pasta calopet, nebo rekonvalescent, ja to davam katechetickym kockam. Nebo at ji vet napicha vyzivu, nevim jestli ji mas kanylovanou, ja mela Misku s kanylou a davala ji kapacky doma, nebo aspon do podkozi at ji da fyzak s zivinama. Nevim jak u psu, ale u kocek je nejdulezitejsi zavodnovat, protoze se strasne rychle dehydratuji. Drzim moc palce urcite to da

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:36
- Nahlásit

Monty
terminátor. Chceš taky? Na předchozí stránce na konci je víc info.

kejtlin
Tyjo, pani, držim palce, ať se z toho miniatura dostane! Hele neni problém, abych ti ho koupila já a předam ti ho dříf než lejenda dovalí do čr.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:39
- Nahlásit

lucYnka XIII
po calopetce nepřibere, potřebuje nabrat na objemu aby to co má prasknout prasklo ted´ a po calopetce nebude jíst vůbec nic,tu veterinář zamítnul.je zakanylovaná,ale má tak slabý žilky že ji stejně bude muset překanylovat,po infůzi se zvedla,taky jsem měla čubu na kapačce doma,ale to byla ovčanda tam se to prorazilo-ucpaná kanyla u šerinky to je o ničem, zavodňuju právě tím iontovým nápojem mám dávat po troškách a často ,aby ji to nenutilo ke zvracení.doufám,že to nevzdá!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:49
- Nahlásit

Gerda
leyenda nežije v čechách?
tak se prosím domluv s ní, budu moc ráda když mi pomůžeš.

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:53
- Nahlásit

Gerda
abych ti ho koupila já a předam ti ho dříf než lejenda dovalí do čr.
sis, predat! ji ho samozrejme predejte, ja bych poslala jen ty prachy, dys us budu delat mezinarodni transakci tak at si to uziju, ale vy ji ho samozrejme dejte , jak prijde. Jen kdybyste nekdo prosim uschoval ten konskej pro me a pak mi ho dal

kejtlin
budes mit blbou noc, vid? Drzim palce at to zvladne

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:53
- Nahlásit

Gerda
pochopila jsem to správně, že je to něco na vyčesávání??? jestli jo, tak hodí se to na všechna plemena i na drsnosrsté??? Jestli jsem úplně mimo, tak promiňte mojí debilitu

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:58
- Nahlásit

Monty
promiňte mojí debilitu
nic si z toho nedelej, aspon se necejtim osamela
este tomu taky rikaj pokazdy jinak a vypada to jako skrabka na brambory,
ale kup si to, nebo nebudes IN a budes se cejtit odstrcena

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:01
- Nahlásit

leyenda
blbý noci mám od pátku to se začala trochu horšit,ale nemusím si ani řídit budíka,budim se po max hodině skoro s přesností,jsem jak chodící zombie.vždycky když na chvilku usnu tak jdu se strachem se podívat jak na tom je,dvakrát denně jí převlíkám prostěradlo na dečce aby byla pořád v čistým i když mjí z toho skoro nic neteče,i to vyvářím a žehlím,aby bacil neměl šanci.dělám maximum jen se bojím aby to nebylo málo.
kde žiješ? já nevěděla že v cizině.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:02
- Nahlásit

Monty
mojí debilitu
hele ale to seš tady správně
jinak pro velký úspěch opakuji tady máš o tom terminátoru-furminátoru-rambu diskuzi http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_9257_0.html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:03
- Nahlásit

Monty
je to takovej kartáč divnej trochu jinej prostě nevím jak to popsat, nevím, zda by šel na hrubou srst,ale typ ovčáčí a rtw srsti na to je super,byl jsem jím naprosto uchvácená, měla jsem ho půjčenej.

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:03
- Nahlásit

leyenda
sice jsem na pracáku a jsem na tom jak socka, ale koupím si to.
Do kdy mají být peníze na účtu?

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:04
- Nahlásit

kejtlin
ve Francii (ted)
musi to bejt hruza, ja to znam, jak ma clovek strach se podivat, jestli zviratko jeste dycha, ach jo

<< 1 ... 4383 . 4384 . 4385 . 4386 . 4387 . 4388 . 4389 . 4390 . 4391 . 4392 . 4393 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání