| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:49
- Nahlásit
Biluška
jo tak to nevím, měla mi vrátit kennelu už včera večer ,mluvila jsem s ní minulý týden,tak jsem jí volala,že jedu večer v vetovi že nebudu doma a taky jsem se jí nedovolala a sms mi neodpověděla a nepřijela tak nevím.
s mastičkou bych se bála vet říkal nic mastnýho to až pak na hojící se jizvy zatím má rány otevřený,ale suchý,až na jednu malou z toho jí pořád mačkám humus,je na blbým místě a chce se zavřít,jakmile se zavře,je tam vak s hromadou hnisu tak ji pořád udržuju otevřenou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:51
- Nahlásit
kejtlin
jestli můžu poradit, tak na rány je dobrý krém bepanthen Plus, ten hojí a dezinfikuje
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:52
- Nahlásit
kejtlin
no a my dávali višňák, cir kdysi pochroumal toho epileptickýho psa. Od té doby už Ervína nehlídáme...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:52
- Nahlásit
kejtlin
a taky jsem se jí nedovolala a sms mi neodpověděla a nepřijela tak nevím.
To je teda divný. Nemohlo se jí třá něco stát? Nemůžeš zavolat k ní domů někomu? Mámě, nebo manželovi, nebo s kým bydlí....
Páč ji taky sháním už od včerejška, psala jsem jí i sms ať se mi ozve a pořád nic.
Tu mastičku jsme Brajce dávali právě do otevřených ran. Ona je na bércáky a takové hnusy. Brajka měla pyodermii, čili chronické nehojící se rány na kůži. Věčně to hnisalo, byl to humus
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:54
- Nahlásit
Alexa
Gerda
hypermangan nepálí, jen je tak agresivní že leptá,ale zkoušela jsem to na sobě,rejpla jsem se do předloktí docela dost a necítila jsem nic,kdyby to pálilo tak by řvala.mi řekli asi 3 lidi,že hypermangan leptá,včetně magistry v lékárně,která koukala když jsem řekla,že chci 3 balení tak mi řekla,že mi to vydrží na 60let já na to,že ho budu používat překoncentrovanej na radu veterináře ta se zděsila,že jí spálím,pak mi to řekla známá dis.zdravotní sestra tak jsem to hodně naředila a pochobradskej mě seřval.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:00
- Nahlásit
Dobré deň, udělala jsem dnes úspěšně poslední zkoušku na téhle škole, heč. Kupodivu se mi všechny za celý 3 roky povedly napoprvé. Teď mě čeká ta nejhorší - absolutorium... Doufám, že tam to bude taky na poprvé.
Co jinak? Vo co tadyk v posledních dnech gou? Ňákej výcuc???
Paní Gerdová a Lucynkooo
Terminátora objednávám teda s konečnou platností 1x M a 1x S, ju?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:04
- Nahlásit
Biluška
bydlí sama, od rána se pokouším dovolat její segře bez úspěchu, na její rodiče číslo nemám, ale nemají moc dobré vztahy,takže že tam třeba měsíc nejede není nic divnýho.psala jsem její ségře at´ se mi okamžetě až najde sms ozve ona nebo denisa a nic,ale její ségra věčně zapomíná telefon takže to je dost naprd.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:19
- Nahlásit
kejtlin
Hele já ten lalugel doma asi mám, komplet celej, skoro nepužitej, pokud sem ho nevyhodila, dali mi ho na veterině na ty hnáty, vůbec to nezabralo, tak ho nepoužívám. Jesi ho mám, připravim ti ho jo, jo?
pawLINka
jesi nejsi slepá, pani pavlínková, tak to f poslední verzi seznamu máte a můžete si to přečíst, asik ne??? ))))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:34
- Nahlásit
fakt se vnutí fšude
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:44
- Nahlásit
Žádný veterinář není svatej.
Nezhoršila se ti právě s tím hypermanganem?
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:46
- Nahlásit
Zatím fotky jen z hladkýho zadržení:
http://k-9.cz/blog/tart_mistrovstvi_obranaru_2010_ g3/
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:50
- Nahlásit
LucieS
nezhoršila, kvůli hypermanganu to určitě není,je to malej organismus,stačí málo a je to v hajzlu,po tom hypermanganu to má čistý a zasušený,pochobradský je jeden z nejlepších veterinářů co znám,navíc můj známý,už několik zvířat mých stáhnul hrobníkovi z lopaty,takže mám v něj naprostou důvěru.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:51 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Gerda
Jsem tadyk nebyla noo. Se omluvuju.
A dočítat to nebudu, pač je toho moc.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:52
- Nahlásit
Gerda
to bys byla hodná,použiju ho na jizvy,než se do stádia hojících se jizev dostane,tak to ještě trvat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 15:56
- Nahlásit
WhiteWolf
nádhernej Buráček, ty vado, ty máš ale krásný fotky! Klobouček milostivá smekám!
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:00
- Nahlásit
nám na velkou a hlubokou nehojící ránu dali nějakej žlutej prášek do vody a jen vytřepávat, nechat zaschnout a nanýst FLAMIGEL(250g cca 330,-) dává se toho jen maličko a zabíralo to úžasně. Je to i na popáleniny.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:03
- Nahlásit
kejtlin
hypermangan nepálí,
já vim, mluvim o novikovu, ten taky nepálí.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:03
- Nahlásit
kejtlin
Dělej si to jak chceš, je to tvůj pes.
Jen jsem napsala, že já bych hypermangan nedávala a proč.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:13
- Nahlásit
Gerda
Novikov je ta zelená srač-a???? Protože ta pálí jak sfině!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:15
- Nahlásit
pawLINka
Protože ta pálí jak sfině!!!!
fakt? Tak su nějaké nervově oslabené, bo mě to nepálí a dávám si to sama na šecky auky....a mařeně na ty nohy....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:17
- Nahlásit
Gerda
Mno já ho dávám psům na fšechno, ale děsně se u toho šklebí, v létě jsem to na táboře dávala děckám na odřená kolena a taky brečely ještě víc a když si s tím zatíral bebí Lukáš, tak taky říkal, že to pálí. Ale třeba mi všichni lžou...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:18
- Nahlásit
Gerda
Kde Novikov sháníš? Mi ho ve 3 lékárnách nechtěli udělat, že prý je to na předpis, pak jsem šla do jedné v Huléně a za 40 kaček mi ho namíchali.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:34
- Nahlásit
pawLINka
Kde Novikov sháníš?
vzhledem k tomu, že je na předpis, tak od léééééékaře přeceeeee ))) Mám celou velkou flašku, naše babička, dyš eště žila a dělala v nemocnici, byla novikovem posedlá, nejlépe, dyš sme měli neštovice, tak místo aby nás potírala pudrem, všechny nás nazelenila. Ďopkovala s tim úplně všechny zranění, mco ráda měla odřená kolena od škváry, to drhla kartáčkem a pak to zelenila. Měla taky eště modrou a fialovou vodičku a furt nás potírala, ke stáru dokonce vymyslela, že dyš naředí genciánu a umeje si s tim vlasy, bude mít ten príma fialovej přelif, co nosej její kámošky za mocinky prachůch vot kadeřníka nebo z drogérie. Takže já na zelenidle vyrostla, teťkanc sem ráda, že ho mám doma zas, hnet se cejtim jako za mlada.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:36
- Nahlásit
kejtlin
jsem se ptala a našla jsem člověka, kterej hypermangan zná a dává . Prej dočervena, že by ta barva měla bejt.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:46 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
kachna_
no, nas prave babicka hypermanganem cervenofijalovila, jinak chovatelka myho psa to doporucuje na vsechny rany, v koncentraci kasicka, ale ja ho nepouzivam
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:48
- Nahlásit
Gerda
sem ráda, že ho mám doma zas, hnet se cejtim jako za mlada.
pani, když se po.erete, tak ten pocit budete mít taky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:53
- Nahlásit
Gerda
Vidíš, tak já ho sehnala i bez toho předpisu. Nějak jsem nepobrala co je na tom na předpis, když je to normál desinfekce. Ale což, hlavně, že ho pro všechny případy mám...
ke stáru dokonce vymyslela, že dyš naředí genciánu a umeje si s tim vlasy, bude mít ten príma fialovej přelif, co nosej její kámošky
Hustěěě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:54
- Nahlásit
lidi, díky moc za podporu a rady,rány se jí nezavřou,ani to není žádoucí má tam 0.5-1cm praskliny tam jí zůstanou ohromný prohlubeniny,jen to prej potřebuje vysušit a aby nebylo vidět maso-přes ten hypermangan vidět není,to je fakt a velký pokrok vzala si 3 kousky kuřecího masa. ,tak je to snad na dobrý cestě,mělo by být,infekci nikde nemá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:59
- Nahlásit
kachna_
pani, když se po.erete, tak ten pocit budete mít taky
tak daleko si svý děctví zas nepamatuju, ale můžu to skusit třá v ňáký regresi. Chudák terapeut ofšem...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 17:01
- Nahlásit
pawLINka
Vidíš, tak já ho sehnala i bez toho předpisu.
a jak asi myslíš, že sem sehnala předpis ty rouro?
|