Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4383 . 4384 . 4385 . 4386 . 4387 . 4388 . 4389 . 4390 . 4391 . 4392 . 4393 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Monty
ale koupím si to.
tak to se musíš nahlásit Gerdě to je sběratelka a taky jsou tři velikosti, teda 4 ale ten čtvrtej je na kobyly, někde před asi dvěma stránkama to gerda psala, ale když jí budeš chvíli votravovat ona to sem dá ještě jednou, abys to nemusela hledat ,
kejtlin
musíš si říkat bude dobrá, bude dobrá, prostě musí být dobrá

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:05
- Nahlásit

MontyDo kdy mají být peníze na účtu?
to ja nevim, to vi LucYnka, to je vobjednavacka anebo Gerda ta je sumirovatelka objednavky

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:06
- Nahlásit

a objednává si ho někdo kdo má drsnosrstého psa?

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:07
- Nahlásit

Alexa
jo to vím, že je to podle velikosti, tak na kobyly to nehrozí - mám totiž westíka

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:07
- Nahlásit

Monty
objednává si ho někdo kdo má drsnosrstého psa?

bóže si přečti tu diskuzi tamn to lidi popisujou

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:21
- Nahlásit

lucYnka XIII
update: Takže akce TERMINÁTOR:
Zjistete si velikost je to podle vahy a ja fakt netusim kolik vasi cokloj vazej
S - do 12kg
M - 12-23
L nad 23

Aleksa - 1x ten, co má Bajkonurka - L - neposílat, přivezu jí to
mamka - 1x ten, co má Bajkonurka - L - neposílat, přivezu jí to
kejtlin - 1x ten, co má Bajkonurka - L - neposílat, přivezu jí to
Pumpa -1x ten, co má Bajkonurka - L - posílat
malinka - 1x ten, co má Bajkonurka - L - posílat
pavlínka - 1x střední - M a 1x malý S - posílat
Monty - 1x malý - S - na westíka - posílat
makrela - 1x střední - M - posílat
Jimmijová - 1x střední - M - neposílat, přivezu jí to
gerdička - 1x na mařenku - M - neposílat, přivezu jí to
lejenda - 1x velkej pro koně - neposílat, přijede si, ale platí CACIBAMA

Kdo se dál hlásí jelimanky?

PS: PENÍZE SE BUDOU POSÍLAT LUCYNCE NA JEJÍ ÚČET, KAŽDEJ, KDO SI TE´D ZÁVAZBNĚ VOBJEDNÁ TERMINÁTOR, DOSTANE MAILEM NEBO SMSKOU NEBO JINAK (PERORÁLNĚ TŘÁ TAKY) INFO, KAM TO MÁ POSLAT.

cena bude cca do 300 za kus + postovne od prodejce ze Slovinska, ktere zalezi na tom kolik se vas sejde. Potom jestli to budete chtit poslat postou tak plus dalsich cca 50 kc

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:23
- Nahlásit

leyenda
Alexa
já si to říkám, ale stejně brečím,když ji ošetřuju i když ona neříká noc, je dobrý že jí z ran není cítit jí pořád očuchávám i vet očuchával a říkal, že to je v pořádku,jako problém vidí že nejí nic.
leyenda
ve francii to musí bejt super tam bych někdy chtěla na dovolenou

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:31
- Nahlásit

kejtlin
ve francii to musí bejt super

ani ne

ako problém vidí že nejí nic.
no, to bych taky rekla, u takhle malyho zviratka je to blbe

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:35
- Nahlásit

leyenda
proč to není super? jak ses tam ocitla ses tam provdala?
jasně že je to blbě ale snědla další pidikousek vařenýho vejce a zatím nezvracela,ona není žravá ani normálně.

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:49
- Nahlásit

kejtlinproč to není super
to je tezky vysvetlit, ja jsem se sem prestehovala ze Spanelska, kde jsem byla strasne moc spokojena, mela jsem to tam rada, citila jsem se tam opravdu doma. A ne, neprovdala jsem se sem. Ja jsem odesla sama do Holandska a az tam jsem se po case vdala. Odstehovali jsme se sem, protoze to byl detsky sen meho muze. Muj detsky sen - mit psa a kone jsem si splnila, tak on chtel ten svuj realizovat taky, bohuzel po 5 letech zjistuje sam, ze to zas nebyl az tak dobrej sen. A ted se chce stehovat do Paraguyaje
snědla další pidikousek vařenýho vejce a zatím nezvracela
aspon tak, ale nevim, jak to vydrzi na pidikouskach vajicka, chudak cubinka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 22:58
- Nahlásit

leyenda
jste s mužem zcestovali svět žijun v domnění že v paraguai jsou indiáni ne?myslím samý indiáni

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 23:04
- Nahlásit

kejtlin
v paraguai jsou indiáni ne
jsou, ale je tam i dost pristehovalcu a Evropy
bych si s sebou nemohla vzit kone, takze to pro me nepripada v uvahu, ten jeho argument "koupis si tam jiny" neberu
a vubec to neni zeme, ve ktere bych chtela vychovavat sve deti, takovy dobrodruh nejsem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 23:15
- Nahlásit

a proč jste jezdili z místa na místo? kdybych byla moc zv ědavá tak to klidně řekni,já se neurážím

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 23:43
- Nahlásit

Monty
ja si tim drsnosrstym psem moc jista nejsem, precti si tu diskuzi a nejake zkusenosti jinych, na westika fakt nevim

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 23:46
- Nahlásit

lucYnka XIII
hurá konečně někdo kdo taky ještě nespí!!!!! já myslím, že drsná srst nemá podsadu tak aby měl rambo co vyčesávat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 23:48
- Nahlásit

leyenda
nev ydrží na pidikouskách,ale snad se rozežere,zatím není vychrtlá,hubená jo ale to je normálně,určitě shodila to je jasný nebo je tak oteklá,že to nevidím ti vychrtlost.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 23:49
- Nahlásit

kejtlin
jako problém vidí že nejí nic
pani omlouvamse, ze furt s kockama otravuju, ale mam s nimaspis zkusenosti tak jestli neco z toho nei ok pro psa tak me klidne posli nekam, ale nezkousela jsi ji krmit nasilim? Kockam se to nekdydela, das do velke strikajdy, hodne koncentrovany vyvar z hoveziho nebo kureciho masika a davas mezi zuby do tlamajzny, i kdyz nema chut tak polyka, dostanes do ni tekutiny i ziviny, ale kdyz jivdavas iontovej napoj tak preci neco ma a jesli byla na kapackach taky neco v sobe ma, dyt na kapackach muze zit i dlouho, ja to videla u toho bulika co mel derave streva, ten vubec nejed, byl na umely vyzive nejmin tejden mozna vic, presne nevim, ale nehubnul nijak extremne.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 23:52
- Nahlásit

kejtlin
já myslím, že drsná srst nemá podsadu tak aby měl rambo co vyčesávat
jj presne to je to co mi prislo, ze neni uplne na to vhodny terminator jeden

hele jestli ted nemas tak mi to das treba pristi mesic, ja jen potrebuju ted vyzbirat od vetsiny, at mam na zaplaceni vis

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 23:58
- Nahlásit

lucYnka XIII
nene klidně prosím rad´ předávej zkušenosti.zkoušela jsem jí dávat malý kousky masa do tlamy ale plivala to,vývar mám taky trochu jsem ho do ní dostala,ale radši pomalu než aby to zas vyhodila i když po tom deganu dobrý.no jo ale bulík,kamarádka je chová to je pes co hned tak neumře,bytelnej,tvrdej a asi tak o 25kg težší což je podstatný.
nevím co obsahuje ionták pro zvířata,ale je prej aby nebyla dehydrovaná v kapačce měla jen fyziologickej roztok a něco proti bolesti,tam moc výživy nenií.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 01:50
- Nahlásit

kejtlin
no to je fakt bulik je uplne jiny zvire, ale urcite to holka zvladne

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 05:22
- Nahlásit

Čuste, držíme palce krysařce. Asi zase bude lejt, ale stejně makejte!

leyenda
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 05:58
- Nahlásit

dobre rano
tady taky drzime palce

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 06:37
- Nahlásit

fstávat a makat, fšichni bez vyjímky.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 08:10
- Nahlásit

lucYnka XIII
no právě, ono to prý vyčesává podsadu... můžu si to teda ještě rozmyslet? přečtu si celou tu diskusi (včera jsem jen došla do poloviny, pak už se mi chtělo spát) a dala bych pak odpoledne vědět. V té diskusi je psáno, že je nějaký seznam na které plemena se to hodí, ale já ho nenašla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 08:47
- Nahlásit

tě bůch kreténi
cííí ject do paragvaje!!!!! aspon na čas!! at mě lejenda veme s sebou!!
kejtlin
tak jak,pani,už je vo trošku líp??
Monty
mojí debilitu
sim tě,to je podmínka f tomdle tématu

Pumpa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 08:58
- Nahlásit

brý ránko, milá mamko....

hele je normální, že je u nás ráno čtrnáct stupňů, svítí ten žlutej mozol a ptáci řvou, jak zjednaný?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 09:04
- Nahlásit

Pumpa
hele je normální, že je u nás ráno čtrnáct stupňů, svítí ten žlutej mozol a ptáci řvou, jak zjednaný?
hm.. no mě to normální příde bo je kvjeten skoro f prdeli,za chvíli sou prázdniny a můžem kupovat vánoční dárky,ale já bohužel jaro eště nezaregistrovala ,normálně bejvám f tudle dobu už dvakrát spálená ,voloupaná a zas vopálená vod slunka,leč letos sem ho zahlédla pouze letmo ,prošeš ti jednak závidím a dvanak cíííí s lejendou do paragvaje!!!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 09:09
- Nahlásit

DOBRÝ DEN CELÝ DEN KDO LEZE KOMÍNEM??????
davidkova renata
jaro eště nezaregistrovala
buď ráda že o víkendu nepršelo
lucynkaatd.
asi cí ještě jednoho terminátora na koně

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 09:21
- Nahlásit

ahoj,krysařka je na tom stejně jako včera po kapačce,zkusila jsem jí nabídnout kuře,nejedla,ale aspon k němu čuchla,včera ani nečuchala.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2010 09:23
- Nahlásit

kejtlin
kusila jsem jí nabídnout kuře,nejedla,ale aspon k němu čuchla,včera ani nečuchala.
tak aspoň že se nehorší. Hele a zkusit jí udělat silnej vývar jak psala lucynka a eventuelně to do ní nacpat stříkačkou????

<< 1 ... 4383 . 4384 . 4385 . 4386 . 4387 . 4388 . 4389 . 4390 . 4391 . 4392 . 4393 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání