Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4383 . 4384 . 4385 . 4386 . 4387 . 4388 . 4389 . 4390 . 4391 . 4392 . 4393 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:17
- Nahlásit

makrel
no my měli tu smůlu, že jsme vyšli ven a nepršelo a jak jsme byli v půlce běláku, tak se nehorázně rozpršelo, takže jsme šli přes půl hodiny v děsném dešti a promokli jsme na kost

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:17
- Nahlásit

nemethova5
Těžko říct, můžou se na čokliště tak těšit, že si halt připravujou i věci, který třá vůbec nebudou potřebovat. Jak se řiká, kdo je připraven, nebývá zaskočen...ale je to živej chytrej tvor, ten umí překvapovat, kolikrát i pozytývně ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:19
- Nahlásit

tě bůch šmejdi
naštěstí Nejvyšší vyslyšel naše modlidby a chčije až dneska
whitewolf
tak to mě mrzí,že sme se nepotkaly osobně,mohly sme navazat jedno heské přítelství zasejc,příště laskavje hlaš kam a gdy jedeš!!!!
Baico
tyvoe,Ferneta nedáme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! at se laskavje povohlídnou jinde!!!

du asi něco dělat,je tu celkem bordel a tak jako vůbec

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:25
- Nahlásit

Gerdano jo to as pravdu,muzou se na nej tesit,a mas pravdu,ze muzou byt mile prekvapeni,ze je tra prekvapi,jo jsou chytri a sikovni cokliska.

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:30
- Nahlásit

nemethova5
ja mluvila o tom, ze bych sla jako pes do rodiny tech svych znamych
ty polaky neznam, tak nemuzu soudit, ale ani odsoudit, ze se nekdo na prichod psa pripravuje a taky ne, ze nechce mit doma neporadek nebo chlupy na obleceni. Samozrejme to k vlastnictvi psa patri a pes neporadek udela, ale oni si to treba neumi az tak predstavit, kdyz jeste zadneho nemeli, moc jim preju, aby chlupy a neporadek byl jediny problem, se kterym se budou potykat (a hlavne to teda preju tomu psu)

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:37
- Nahlásit

leyendatak to je jasny,ja nikoho neodsuzuju,jen aby treba nebyli rozcarovani a zklamani!to je fajn ze se pripravujou,ale jak rikam.jo k vasim znamym pani,no u nas by jste se mela spatne,bo ja furt amina buzeruju,hajana uz tak ne,ale amin ma buzeraci.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:38
- Nahlásit

davidkova renata
je tu celkem bordel a tak jako vůbec

o bordelu mi povidej, ale pudlata ve zdraví přežila tak co můžu řikat že

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:41
- Nahlásit

nemethova5
leyenda
No to oni to berou strašně zodpovědně, aby jako něco nezanedbali. Jou to celkem fajn lidi, jen kdyby nechtěli moje štaprdle.Můžou si vybrat ze dvou jiných.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:43
- Nahlásit

Baicotak si to svoje stamprdle hlidej,at ti ho neuzmou,co se jim zrovna libil tvuj fernetek?

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:46
- Nahlásit

nemethova5
co se jim zrovna libil tvuj fernetek?
Protože je bombovej kontaktní, už teď aportér a jak se už umí tahat o plyšáka Fakt super povaha. Nehledě na to, že má krásně širokou hlavu a užásný chlupy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:59
- Nahlásit

Alexa
bordelu mi povidej, ale pudlata ve zdraví přežila tak co můžu řikat že
no tak aspon to..to by jednoho nasralo dyby mu pozdechaly lýnyjový zdroje chechtáků

hele neví něgdo jak dopadla pojištovna?? sem usla u první reklamy

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:03 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
hele neví něgdo jak dopadla pojištovna?? sem usla u první reklamy
ty woe já na ní jedním vokem koukala ale jak dopadla netuším. Tak EWtzler nebo jak se menuje - ředitel se dohadoval s tou milenkou že jí chce, tusousedku jak má nastěhovanou těhotnou milenku s manželem v baráku manžel zmlátil a pak se odstěhoval do garsonky, bohdalka se dala dohromady s Vránou a Nárožnej spad do vody a jinak nevim.
A ukradla jsem fotku Adéle - Whitewolf:

to je ten Buráček rotvajlerek

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:05
- Nahlásit

Myslím že příště si David veme rači i kuklu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:05
- Nahlásit

Alexaty voleeeee,to je skok teda!!!moc pekny!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:06
- Nahlásit

Baicojo tak to bude suprovej pejsek na cvicackovani,co pan bajkonur,uz o tom vi,ze bude mit doma vetrelce,jak u nas?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:09
- Nahlásit

Alexa
Nárožnej spad do vody
šiš a jak to???
fotka výýýborná,gdes tu ukradla?? taky to cííí vidět!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:11
- Nahlásit

Alexa
já chci taky k vajtvolfovi do albuma!!!!!!! Buráček je nejvíc miláček! Kde je vajtvolfova galerka?

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:12
- Nahlásit

nemethova5
co pan bajkonur,uz o tom vi,ze bude mit doma vetrelce
Hele oni už s josefčíkem dva jsou. Ale myslim si, že bude žárlit, ale že by mu ubližoval to si nemyslím.

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:13
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata
taky to cííí vidět!
já chci taky k vajtvolfovi do albuma!!!!!!!
Je tam jenom tadle titulka. Jinak je galerka ještě v rekonstrukci.
Ale jinak vám defčata radím, aby ste se koukli do pravého dolního rohu té fotografie

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:14
- Nahlásit

Baicodej si bacha,hajan mu ublizil hned pri startu,jak amin k nam dojel,pani chovatelka ho vytahla z kenelky a uz to bylo,to byl mzik,jako pikosekunda a nic jsem nezmohla,jsem musela mit oci i na zadku,aby z nej ty dva nedelali otloukanka,je fakt,ze hajan je fest zarlivej,to jo,jak si treba amin hraje,tak hajan z nceho nic vyskoci a vyrve mu diru do hlavy,ze by ho chtel kousnout,to ne,si spis myslim,ze jsem si psa mela poridit drivejc teda.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:14 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
zatim tam maj jen tudle, dyť slíbila že to semka dá.
Baico
aby ste se koukli do pravého dolního rohu té fotografie

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:15
- Nahlásit

Baico
tam sem se koukala a stránky mi teprf nabíhaj, mám velmi špatnou nápojku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:17
- Nahlásit

nemethova5
Baicodej si bacha
stát se asi může mnoho věcí, u Bajkonůra se mi nechce ani trošku věřit, že by mohl ublížit, notabene štěndovi. Bajkonůr je stejnej broučánek jako Nanda.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:19
- Nahlásit

davidkova renata
šiš a jak to???
byli se koukat na tu loď jak dostali za tu bouračku a někdo tam poudal to lano musíme převázat aby o něj někdo nezakop a žbluňk nárožnej zakop a už se koupal

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:23
- Nahlásit

nemethova5
dej si bacha,hajan mu ublizil hned pri startu
To je jasný, že si musím dát pozor. Ale vzhledem k tomu, že už je to po třetí, co si přinesu štěně k dospělákovi, tak už mám zkušenosti. A vždycky to proběhlo bez problémů. Jak říkám, jednak už teď jsou dva a druhak je Baico fakt hodnej a na štěňata je opatrnej.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 10:38
- Nahlásit

Baicopaqni,vy mate stestino hajan je taky moc hodnej jak na psi,tak hlavne na stenata,ale me taky v zadnym pripade nenapadlo,ze tak tafne pod oko,ze z toho bude maler.ted uz v pohode,sem tam na nje hajan vylitne a udela bububu,jinak nic.
Gerdavismja se taky spletla v hajanovy a to dost,je super,ze baico uz ma zkusenosti,ja tu moznost nemela,bohuzel a uz kvuli tomu jsem zas o neco chytrejsi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 13:36
- Nahlásit

ahoj žumpo, večer držte palce, zase jedu k veterináři, čubina není dobrá

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 13:53
- Nahlásit

kejtlin
drzim a myslim na ni, chudinku malou, dej pak vedet

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:01
- Nahlásit

kejtlin
čubina není dobrá

hnet napiš!
isdpch
Gerdě že se neztratila
ztratila se,jen si blbje čet
Mařeně že vycházela se vztyčeným ocasem
že by bledá závist??
už ta Nána tadyhle trochu přetejká z serveru
to je nějaká trapná naráška zas na její vyzáš bo co jako??!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:15
- Nahlásit

Dobré deň, celé deň.
Nestíhám vás vůbec číst, tak netuchám vo co tady gou...

<< 1 ... 4383 . 4384 . 4385 . 4386 . 4387 . 4388 . 4389 . 4390 . 4391 . 4392 . 4393 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání