Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4374 . 4375 . 4376 . 4377 . 4378 . 4379 . 4380 . 4381 . 4382 . 4383 . 4384 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:27
- Nahlásit

WhiteWolf
ještě se mi líbil ten černej Mates

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:28
- Nahlásit

Alexa
Kdo ho měl? Pán v zelený kombinéze?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:29
- Nahlásit

WhiteWolf
a viděla si ty maliňátka miminka? Sme to jedno muckali u jídelny, ouplná lištička! A aleksa furt řikala - jojo, baruška taky byla taková lostomilá lištička )))) Ale dortík byl dortík, to byl panečku pes! Doufám, že ho máš pořádně hodně nafocenýho, i jak vláčel Davida za krk po place.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:30
- Nahlásit

Gerdatoho rotase bych taky chtela videt,no to musela byt bombovni obrana,si myslim,ze fik byl desne malinkej,jak na nejletelo to monstrum.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:30 - Změnil/a: WhiteWolf
- Nahlásit

Gerda
No jasně, mám Toho jsem fotila o 106. A nějakého 3 měsíčního maliňáčka jsem si hladila.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:32
- Nahlásit

Alexa
Ten byl výbornej, jak na něj pán při pouštěčkách řval Mateeees puuuusť )) přímo fíkovi do ksichtu ))

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:32
- Nahlásit

WhiteWolf
Kdo ho měl? Pán v zelený kombinéze?
šiš chlap to byl, ale co měl na sobě fakt nevim ale mám pocit že na něj při pouštěčkách hrozně řval MATES PUSŤ a Mates stejně nepustil ale to ti asik nepomůže když tam poštěčky neměl téměř nikdo

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:36
- Nahlásit

No nic, jdu se vrhnout na ty fotky... a před tím ještě s klukama ven.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:37
- Nahlásit

WhiteWolfuz se tesim uz se tesim.
Alexahm,asi jsem pichla primo do vosiho hnizda ve vedlejsim tematu,ale ja jsem takova,co na srdci,to na jazyku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 22:04
- Nahlásit

uaaaa!asi si jdu zabasnit!!!!!potrkana koza se ozvala,no jo,ja uplne zapomnela,ze tu zije jeden clovek,ktery je absolutne IN a bez chyb a je uplne 100% a nema zadne,ale zadne chyby a je desne neomylny a uplne vsechno vi a vsechno zna,jo a ja jsem ten debilni amater a hlavne nejsem kynologicky odbornik,uaaaaa,mam zachvaty smichu,jdu radsi s psakama ven.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 22:50
- Nahlásit

Gerda
ahojky pani, jsem rada, ze jste si uzili vikend
Ja porad moc premyslim nad tim autikem. Jakou ma barvu? A stoji ten prepis fakt tolik? Nevite jestli byse mi tam vesel sklopec, protoze ten potrebuju vozit nejvic. Ma na dylku metr dvacet.

all
nezapominejte hlasovat, kuju
http://nejpes.blesk.cz/pejsci/fotosoutez/nejpes-z- utulku-iii.-jenom-pro-utulky/rasta-kocici-nadeje.h tml

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 22:54
- Nahlásit

lucYnka XIII
čusan paninko! Lentilka je žlutá, proč by se asi jinak jako menovla Lentilka???!!! )) Nevim, kolik stojí přepis, stará auta se přepisují do deseti tisíc, je to podle roku výroby. Opravdu netuchám, jeslti se tam sklopec metr dvacet vejde )) Je to juen třídvířko....

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 23:06
- Nahlásit

Gerda
juu zluta. Lentilky jsou i ruzove a modre.
Prepis, ze je podle emisni normi od 3 - 10000. Me tech deset prijde fakt moc, kdyz auto stoji 15 000.
Pro me je smerodatne, aby se do auta vesel sklopec, nejmin 3 prepravky s kockami a este jeden clovek, protoze ho potrebuju hlavne na odchyty a sama se ze zacatku jezdit bojim.
Poslu mailika.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 23:18
- Nahlásit

Děfčata tady máte pohádku na dobrou noc:
Pase ovčák ovce na zelené louce. Najednou, co to? Po horské cestě přijíždí bavorák a za ním se táhnou oblaka prachu. Za volantem sedí mladý muž ve skvěle padnoucím obleku od Broniho, v naleštěných botách od Gucciho, vázanka je D + G a na očích má tmavé brýle Ray Ban. Stisknutím tlačítka stáhne okénko, vykloní se a povídá:
"Hej, ovčáku, když ti řeknu, kolik máš ve svém stádě ovcí, dáš mi jednu?"
Ovčák se pomalu podívá na úspěšného mladého muže a řekne klidně: "Ale jo, proč ne?" Úspěšný mladý muž zaparkuje svůj bavorák, vytáhne notebook Dell, připojí ho ke svému mobilu AT&T, pomocí GPS určí svoji polohu, pak se připojí na satelit ESA, kde zadá svoje souřadnice a vyžádá si pořízení řady fotografií s maximálním rozlišením. Pak pomocí Photoshopu otevře pořízené digitální obrázky a exportuje je do zpracovatelského střediska v Hamburku.
Během pár vteřin dostane na svůj Palm Pilot zprávu, že obrázky jsou zpracovány a uloženy v databázi SQL. Propojí databázi s Excelem, kde má stovky složitých vzorců, a uploaduje všechna uložená data. Po několika minutách má data zpracovaná. Vytiskne je na miniaturní barevné tiskárně HP LaserJet jako stopadesátistránkovou zprávu a otočí se k ovčákovi:
"Máš přesně 1586 ovcí!"
"To je pravda. Takže podle naší domluvy si můžete vybrat jednu ovci."
Ovčák pozoruje pobaveně mladého muže, jak se snaží napasovat jedno zvíře do kufru auta, a pak povídá:
"Když Vám řeknu, jaké je Vaše povolání, vrátíte mi, co jste si vzal?"
Mladý muž se na vteřinu zamyslí a odpoví:
"Jistě."
"Jste konzultant Evropské unie, " řekne ovčák.
Mladému muži spadne čelist: "To je pravda. Jak jste to poznal?"
"Vůbec jsem nemusel hádat," povídá ovčák. "Přijel jste, aniž by pro vás kdokoliv poslal. Chtěl jste dostat zaplaceno za odpověď, kterou jsem už dávno znal - navíc na otázku, na kterou jsem se ani neptal, a přitom o mé práci víte úplný hovno.
A teď mi vraťte mého psa!"

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 00:51
- Nahlásit

holkyyy poradte mi kam bych mohla poslat clanek k uverejneni(pejskarske weby,...), aby pesani nasli domov, kuju

http://www.kocicinadeje.cz/clanky/pribehy-a-clanky /psy-z-resetovy-lhoty

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 05:56
- Nahlásit

fstávat a makat, už je zase pondělí.

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 06:42
- Nahlásit

Brý ráno, tady zatím nelije,ale asi bude

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 06:43
- Nahlásit

Biluška
us nestafkujeme?
Gratulece vsem co bez uhony prezili vikend, zejmena pak Nane a pani Davidkove, jste statecne a sikovne

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 08:14
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!!
Gratulujeme Renatě s Nandou ke krásnému výkonu a zbytku výpravy za výbornou propagaci Žumpy jako celku. Já se včera odpo utrhal a byla se podívat na štěnda. Přijeli Poláci a chtějí mi vyfouknout moje štamprdle. Ale já jim ho nenechám. Včera už se semnou tahal o plyšáka a krásně u toho vrčel a pak se se mnou mazlikoval. Ještě 3 týdny a bude doma

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 08:17
- Nahlásit

Gratuluju Náně a Davítkojc !!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 08:26
- Nahlásit

Baicocus pani,uz se tesite,co?
jinak jsem to tu zas trosku rozvirila,jsem se uz tak dlouho nenasmala,pry co vyplodim,tak je to magorina,no vsak ja se za magora pasuju,nastesti.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 08:48
- Nahlásit

DOBRÉ RÁNO KRÁSNÝ DEN PROŽIJTE HO S ÚSMĚVEM naše motlitby byly vyslyšeny protože být o víkendu tagle jak je od fčerejšíého večera tak by nás asik kleplo
Baico
Ale já jim ho nenechám.
bodej't a eště polákům, braň ho zuby nechty

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 08:51
- Nahlásit

Alexa
bodej't a eště polákům
Hele ale oni jsou fakt cvoci. Už mají domluvenou trenérku, kvůli štěněti už vymalovali celej byt omyvatelnejma barvama, nakoupily oblečení, na který se nechytají chlupy. Už mají dmluvenou holku na venčení štěněte, když budou v práci. Fakt docela magoři.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 08:53
- Nahlásit

Baicosi delas srandu????ti asi nemeli podle me zadnyho psa.

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 08:56
- Nahlásit

nemethova5
si delas srandu????
Nedělám.
ti asi nemeli podle me zadnyho psa
Neměli a holka nechce mít děti, tak jí trošku hrabe.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:04
- Nahlásit

Baicotak to je jasny,no chudak pes,uz ho lituju dopredu

leyenda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:06
- Nahlásit

Baico
ja znam lidi, co dokonce maji osetreny v testamentu, ze jejich nemaly majetek je urcen po jejich smrti k zaopatreni psu, taky nemaji deti, klidne bych k nim do rodiny za psa sla
ovsem psa bych jim svyho nenechala!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:11
- Nahlásit

leyendano ja nevim,oni jsou naci divny,ja bych do jejich rodiny nesla,musim pocitat s tim,ze doma nebudu mit upa cisto a nektery sem-tam chlup bude,hracky vsude rozhazeny a sem tam neco vohlodany.ja nevim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:11
- Nahlásit

Dobré jitro, tady vnitro a ten, kdo má ještě dnes olníčko - ejchuchůůůůů! Pohátka je krásná, taky chcí být konzultant evropské unyje, měla bych konečně pořádnou nápojku.

Bajko - vopovaš se někomu dávat štamprdle!

nemetka - proč chudák pes? Vždyť ti lidi jen upravili byt tak, aby pes vůbec neměl šanci něco způsobit, tudíž, až vám Amok rozerve tapetu v přecíni, těm lidem bude putýnka, že maj šmouhu na omyvatelný zdi. To oblečení koupili taky pro sebe, aby se na nich nedrželo tolika srsti...třá ou jen praktický. Hlavně ať nám neberou štamprdli.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 09:15
- Nahlásit

Gerdano nevim,nevim,jestli nikdy nemeli psa,ze je to misto decka,jo to mas pravdu stamprdlatko musi zustat u baica,hele,at jsem mela univerzal veci proti psim chlupum,nic moc to nepomaha,a tapeta taky drzi,ale vis jak to je ze psem doma,furt vysavam a vytiram a i kdyz se snazim,doma uplny cisto nikdy nebude pri dvouch psech

<< 1 ... 4374 . 4375 . 4376 . 4377 . 4378 . 4379 . 4380 . 4381 . 4382 . 4383 . 4384 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání