Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4374 . 4375 . 4376 . 4377 . 4378 . 4379 . 4380 . 4381 . 4382 . 4383 . 4384 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:32
- Nahlásit

nemethova5
davidkova jela obhajovat s nanou a alexou mistrovstvi v TARTU!!!!!!!!i kdyby nic nevyhrali,uz jen pro ten pocit,ze se zucastnili!!!!!!
No ty woe.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:33
- Nahlásit

leyendajo a nana hara,ale to vubec neva,akorat davidkova bude vopruzena z toho,ze pujde upa posledni,vetsinou harafky,chodi jako posledni,jak na zkouskach,tak zavodech.ja mam sice psi,ale vim,jak delaji chudaci harafky jako posledni,no.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:35
- Nahlásit

impactoni obe dve jsou tajny jak hrad v karpatech a davidkova si uz posledne skubala vlasy,ze na to pristoupila,bo jsou v tech chatkach a bude jim kosa,davidkova si pry pro jistotu brala i rukavice!se prosim te balili jak na severni pol!jo a nevim,jestli tam s nema nejela dokonce i pani gerdicka s markou.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:37
- Nahlásit

nemethova5
asi jela, bo tu vůbec není

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:37
- Nahlásit

nemethova5
ale ne, na tom zas az tak nezalezi, me jen prekvapilo, ze to alexa tak napsala. Protoze jsem myslela, ze Sali po zavodech moc nejezdi, ze si cvici psy tak sama pro sebe, pro svy vnitrni uspokojeni, jinak bych ji to
prala moc, zvlast s dobrmanem, to by asi bylo pozdvizeni, kdyby dobik na takovyhlech zavodech vyklepl NO a maliny

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:38
- Nahlásit

leyenda
a vás paní taky baví cvičit?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:42
- Nahlásit

leyendano,me taky bavi cvicit a asi jak amin bude mit pres rok a budeme mit za sebou nejakou narodni zkousku tak se davam taky na TART,prepoklady tam u cernyho hajzlika jsou,jinak to bylo mysleno upa jinak pani,ale to vam osvetli pani alexa.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:47
- Nahlásit

nemethova5
No to já vůbec netušila, že tu jsou takový namakačenka. Jo, nějak jsem chytla, že cvičej jako profi super, ale TART a mistrák a obhajoba nebo kterýho čerta? To jestli si to představuju dobře, tak teda koukám jako blázen.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:48
- Nahlásit

impact
že jo, na to že se furt válí u rybníčku....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:51
- Nahlásit

impactjen mi je lito,ze muj pan hajan nemohl obhajovat taky,ale sotva leze,to vis,deset let je deset let,uz jsem chtel ajet pred rokem,na ty jejich zavody do jilovyho,aspon by mel haja aspon jednu tartovou zkousku,jenze ma ty zada naprd a ted jeste ta tezka artroza,no,no jo nana od davidkove je totalni univerzal!!ma canisteraputicke zkousky a zkousky z tartu a jeste nevim co dalsiho,ale nana toho ma hodne,myslim i alexa,muj hajan ma devet zkousek,ale to mi z radosti cvicili i pri robote jak jsem hlidala.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:52
- Nahlásit

makrelno pockej pockej,tam ona s nanou sbira inspiraci pani!

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:57
- Nahlásit

nemethova5
tak to jo, no podle toho, co o aminovi pisete, bude na Tart jako delany

makrel
a vás paní taky baví cvičit?

zalezi na tom, co si predstavujete pod pojmem "bavi"
vzhledem k tomu, ze krom jiz zminene jezevcice jsem mela vzdycky 2 nekastrovane samce dobrmany, je cviceni nutnost, jinak by mi rozebrali barak a mozna i sezrali deti, bavi me to, ale neni to muj smysl zivota,
nemam v tomhle smyslu jine ambice nez aby mi psi ohlidali pozemek a byl s nima prijemny a bezpecny zivot - pro nas, pro ne a pro dalsi nase zvirata. To ovsem bez cviceni nejde

impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:58
- Nahlásit

makrel
No to teda. DOufám, že jim tam nechčije.

nemethova5
Ty taky? Jste šílení.

Hej počebuju zhubnout Mambici. Ona se po těch štěndách tak rozežrala a štěnda jsou víc jak měsíc z baráku a je rozežraná furt. Jsem na ni koukala a má největší prdel ze všech. Vyjma mě samozřejmě. Ale jak byla dycky štíhlá a pružná, tak je teď jak váleček na nožičkách a s anténkou.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:59
- Nahlásit

leyendato bude zmetek jak vysity,pokud ho do te doby nezabiju!on jde do vseho a niceho se neboji,zastrasit se teda nenecha.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:00
- Nahlásit

impactnejsem silena!jen me to bavi,nekoho furt buzerovat,ne,hlavne to bavi psi!oni samy chteji cvicit,sami si reknou,zduchaji do me pojd cvicit.ubrat zradlo,amin byl taky rozezrany a ubrala jsem mu,ma smolika pacholika.

impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:02
- Nahlásit

nemethova5
nejsem silena!jen me to bavi,nekoho furt buzerovat
Cha cha. To mě taky baví. Ale stejně umí tak max sedni a dej pac.
ty jo, já jí právě asik nedokážu ubrat. Nedokážu sobě ne tak těm hladovejm psím očím.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:03
- Nahlásit

nemethova5
ty jo, teď jsme to schytaly ,mrkni na téma o grifonkovi

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:05
- Nahlásit

leyenda
to je fakt asi. Já teda necvičím vůbec, vzhledem k tomu, že mám útulkáče (a ne prvního), tak jsem ráda, když toho psa jakž takž napravím a zvyknu na normální život.I když jisté omezení většinou zůstanou. Cvičení už je moc

impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:05
- Nahlásit

makrel
Teď tam koukám. Myslím, že od Ebony se nic jiného čekat nedalo. Přicmrdno. Btw. doufám, že majitelka pak napíše, jak to dopadlo.

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:06
- Nahlásit

impact
Hej počebuju zhubnout Mambici
Davidkova ma uzasnou dyjetu pro lidi, nevim essi by to zafungovalo na Mambici. Ja jednou potrebovala po dovoleny zhubnout psa, tak dostaval 2/3 svy davky, nastaveno zeleninou, aby nebyl hladovej, trvalo to par tydnu nez byl na sve vaze

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:06
- Nahlásit

sem tady, už jsem v robotě, a těším se na ráno, byla jsem zkontrolovat šerinu u kamarádky a vypadá v pohodě,jen trochu divně codí jak je sešitá tak jí to táhne asi.teplotu nemá, rány nehnisají, jen jí praskly 2 stehy,ale to prostě nechám zahojit uý jí to šít nenechám.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:07
- Nahlásit

impact
taky by mě to zajímalo, protože já tam fakt tu barvu a srst podle standardu nevidím ani náhodou. Ale holt jsem nic neodchovala, no.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:08
- Nahlásit

makrelprosim te a ty si jako myslis,ze spickova chovka je zaruka na zdravyho psa bez vad???cha,cha,cha...jako me takova nemuze urazit,at si pise co chce,no jo,no,pichli jsme do vosiho hnizda no.impactmusis odolavat,mi jsme se uplne zatvrdili,amin by byl za chvilku jak sud,ma tricet kilo a je mu teprve pet mesicu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:09
- Nahlásit

makrelto vis,jsme blbky,co v zivote psa nechovali,to nevis,jako mi odbornici nejsme a nebudem!jsem rada,ze jsem normalni psickar,ale ja taky nevidim u toho grifonka standartni srst.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:10
- Nahlásit

nemethova5
když to tu dá někdo na diskuzi, tak holt musí počítat s tím, že se k tomu budou lidi vyjadřovat, ne? Já se nestydím za to, že nic nechovám a nikdy chovat nebudu, ale snad můžu napsat svůj názor na to, co vidím na fotce...

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:11
- Nahlásit

makrel
ráda, když toho psa jakž takž napravím a zvyknu na normální život
mozna je to tezsi nez cvicit psa od stenete, ja bych si na tohle netroufala, zvlast ne u nejakeho vetsiho psa, kvuli detem je chci mit od stenete, neriskovat...

kejtlin
Člen
- Nahlásit

makrel
nemethova5
taky jsem na něj koukala, ale nevyznám se tak nevím taky mi přijde že není zcela ve standartu

impact
Člen
- Nahlásit

makrel
Ale holt jsem nic neodchovala, no.
Vidíš, já vodchovala jacky a jsou to vořeši.

leyenda
Ách jo. To bude zase tejrání pejsků.

Mám dylena. Jít na pivo nebo nejít? Ale už jsem si nakročila - umyla jsem si botky. Jít taky v novejch teniskách na cvičák.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:12
- Nahlásit

kejtlin
jsem si ten standard ještě speciálně vyhledala, protože jsem jich samozřejmě několik na živo viděla, ale pro jistotu...ale nechováš= nerozumíš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 19:13
- Nahlásit

makrel
leyenda
moje fena z útulku NO je asi vyjímka, týraná, v nervech a vyhráli jsme závod v dost těžký konkurenci byli tam psi po zkouškách.a cvičí ráda, baví ji to, pořád objevuje i po 2 letech nové věci.

<< 1 ... 4374 . 4375 . 4376 . 4377 . 4378 . 4379 . 4380 . 4381 . 4382 . 4383 . 4384 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání