| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 15:32
- Nahlásit
makrel
Nebude.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 15:36
- Nahlásit
impact
a nebude ti to lito?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 15:47
- Nahlásit
leyenda
jo tady už taky byla bouřka, což znamená, že mi pes leze málem až na hlavu a klepe se jak osika
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:12
- Nahlásit
ahoj lidi, probrala jsem se ze spánku, psům připravila granule, za chvíli je půjdu nakrmit a pojedu na druhou noční, ale zejtra ráno podle toho jak mi bude pojedu na cvičák a zuzka mi tam přiveze šerinku-krysařici, zuzka je vzorná prčovatelka, podává pravidelně zprávy, vyváří jí stylem víš ráno měla vepřový, tak jí ted´ dám hovězí s rýží aby to neměla stejný , ale vet říkal, že jí mám dávat co jí chutná, že kdyby infekce at´ je co nejsilnější a může se s tím poprat, asi jí je čím dál tím líp, je samá modřina a otok, ale to se ztratí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:15
- Nahlásit
kejtlinno cau,aspon uz ji je lip,to jsem rada,ale na rovinu,tak zhryzaneho maleho psa od dalsiho maleho psa jsem teda nevidela,tak to mas aspon fajn,ze se ti ma kdo postarat o serinu,mam praci!
makrelno,nejak se to pocasi pohnojilo,co?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:16
- Nahlásit
nemethova5
mam praci!
Slava - a jakou?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:17
- Nahlásit
nemethova5
jo, debilní bouřky.
Jakou práci máš???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:17
- Nahlásit
nemethova5
mam praci
a co napiš co je to za práci jak daleko, podmínky atd
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:22
- Nahlásit
leyenda
makrel
kejtlindecka neradujte se zatim jako detektiv v obchode,nic jineho nemuzu sehnat,skoda,ze jsem zavolala pozde n ajednu supr agenturu,majitel cvici psi a chce jen psovody a psi se zkouskama,taky bych byla podle toho placena,no je to firma D.I.S.ka,tak lepsi neco nez nic a sedet doma na prdeli a brecet,chytam se kazde prilezitosti.jo ty letaky,jak jsem o nich psala,no hej podvod stoleti,no sila.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:27
- Nahlásit
nemethova5
a co bylo s letákama?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:34
- Nahlásit
makrelno ani se neptej!pry na smlouvu,cha,cha,prijel jakejsi chlap,oblecenej,jak by vylezl z kontejneru!v odrene stare skodovce,dojem jak hrom!rikal,ze ma male letacky,asi jich bylo petset kusu!no a jak to roznesu,ze mi da na ruku 400kc.!!!pry smlouvu nema,to vis,ze jo,podvodnik jak brno,jsem se otocila na podpatku a mazala domu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:35
- Nahlásit
nemethova5
tak to je teda děs.Se nedivím, žes zdrhla. A toho detektiva budeš dělat někde u vás?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:39
- Nahlásit
nemethova5
letáky mazec, detektiva dělal kamarád a říkal že hrůza, pořád na nohou, bez odpočinku a další podmínky nic moc, ale bylo to v praze, možná že u vás to je jiný.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:39
- Nahlásit
makrelbud u nas nebo ostrave,jeste nevim,ale primo jsem mluvila s regionalnim reditelem pres severni moravu,moc ochotny pan,jo ja jen zkusila zavolat do prahy a oni me hned prepijili na toho regionalniho,toz od pondeli bych uz mela makat,ja sem trupka jak blazen,rikal,ze jeste dnes by potreboval ode me vypis z trestniho rejstriku,no jo,dnes je svatek,ze?ja jsem si neuvedomila,ze je svatek a visela jsem na klice na poste od dveri,sila co?no as tim debilnim podvodnikem,jsem se uz tak dlouho nenasmala,jak jsem blba!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:42
- Nahlásit
kejtlinjenze mila zlata,ja si bohuzel vybirat nemuzu,nikdo,ale nikdo za me pujcku nezaplati,pokud se naskytne neco se psem,tak je jasny,ze jdu hlidat s hajanem,ale musim drzet hubu a krok a nechci se dostat az k exekutorovy za neplaceni zavazku!!jo a u nas na jedno misto se hlasi tricet lidi,tak asi nejak.no porad na nohou,ale furt lepsi,nez sedet doma na riti a bulet,ze nemam jak zaplatit zavazky vuci bance,kde mas psi????zradlo,veterina a dalsi polozky za ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:50
- Nahlásit
nemethova5
já vím, chápu to, já jen,abys nebyla zklamaná.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 16:53
- Nahlásit
nemethova5
tak lepsi detektyf nez letaky od toho osoupanyho podvodnika
a ted v pondeli uz muzes zacit? A je to aspon zaplaceny tak jak potrebujes?
Dostanes smlouvu? Hele, kdyz s tebou budou spokojeni, tak treba povysis, ne? Na psovodskyho hlidace
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 17:03
- Nahlásit
Výsledky z výstavy:
Bonbon - výborná 1,vítěz třídy, krajský vítěz
Puma - výborná 1, vítěz třídy, krajský vítěz, BOB
Ale úplně největší radost mám z Pupíčka, páč předváděla fakt jak profík. Byla to její první výstava, je jí teprve osm. Nevzali ji ani do juniorhandlingu, páč je moc malá. Tak jsem ji poslala do kruhu s Pumicí a fšichni valili bulvy
Má něgdo zprávy z Kristýny? Už se utopili, nebo vedou?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 17:16
- Nahlásit
Biluška
gratuluju, nevim kdo je Pupicek, ale je sikulka
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 17:19
- Nahlásit
kejtlintak bavit a zrat ze bych to zrala to urco nebudu,ale nic mi nezbyva,musim drzet hubu a krok.
leyendano uvidime pani,uvidime,jak to dal pujde.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 17:56
- Nahlásit
Biluška
nevíme nic, tady je mrtvo, jen my s leyendou to tu hlídáme
Taktéž gratuluju.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 17:59
- Nahlásit
makrel
je teda fakt, ze nas musi Davidkova moc pochvalit, az se vrati,
vubec nedrasame, bude to mit doctene razdva
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:18
- Nahlásit
Jaká Kristýna? Jsem mimo.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:22
- Nahlásit
impact
já neevím, není to tam, kam jela Davítkojc a ostatní šprcky?
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
impactdavidkova jela obhajovat s nanou a alexou mistrovstvi v TARTU!!!!!!!!i kdyby nic nevyhrali,uz jen pro ten pocit,ze se zucastnili!!!!!!
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
impact
Tartovy zavody, rikaly, ze pry jedou "vyklepnout" Sali, ale to byla mozna legrace, zase tolik do toho nevidim
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:25
- Nahlásit
leyendapokud splni aspon z kazde dyscipliny 70bodu,ma to zapsanou jako zkousku!!!jako to jen tak nekdo nema,ted nevim,jestli OPT3,nebo T3,ale uz jsou to joooo zkousky,jo vyklepnout sali,svata pravda.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:25
- Nahlásit
nemethova5
a Nana hara? A to neva? Se asi ptam jako debil, ale ja nikdy nemela fenu, akorat kdysi davno utulkovou jezevcici, ale ta byla uplne gaucova
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:27 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
nemethova5
jo, ja na Tart koukala, je to super
a Sali je tam s malinou nebo s nekterou dobrmankou?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 18:31
- Nahlásit
leyendano ja vubec nevim,pani sali jestli tam je nebo ne,to ti fakt nepovim,jen vim,ze jsou v rakovicich u cimelic,tot vse,to by jsi tady na diskuzy musela napsat tchorovy a zeptat se ho,jinak fakt nevim.
|