Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4374 . 4375 . 4376 . 4377 . 4378 . 4379 . 4380 . 4381 . 4382 . 4383 . 4384 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 21:05
- Nahlásit

makrelcau,ja byla na cvicaku!az ted jsem dorazila domu,byli jsme branit,i stary pan hajan byl branit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 21:08
- Nahlásit

jo a amina jsem desne serezala,co jsem vystoupila z busu,chudak hajan se k hajzlovy nechtel znat,jak se za nej stydel,co ta ku.va mala cerna delala za neskutecny bordel,ja uz bych ho sejmula v buse,ale drzela jsem se pred lidma,jsem ho tak vyskubala,ze me boli ruka,jo akdyby jenom ruka!vcera mi tak skocil na zada,ze jsem se totalne rozplacla.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 21:33
- Nahlásit

makrel
jak je dneska psiku?

kejtlin
na tv nekoukám.
ja taky ne, tenhle jsem videla v kine, kam normalne rovnez nechodim, na prazdninach na ostrove, kde pro abstinenta nebylo co delat

Biluška
tak at se ti nepo.erou a vydrzej nacancani

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 21:39
- Nahlásit

nemethova5
odkud ho mas? A to je NO?
co delal v busu?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 21:57
- Nahlásit

leyendajo je to ovcoun,je ze slovenska,co delal v busu???hroznej cirkus!!!!rval takovym zpusobem,ze to vypadalo,ze ho stahuju zaziva z kuze!!!!vylezla jsem ven a pekne jsem ho vyvesila ale fest!hajan se za nej stydel a lidi meli opet desny kecy,on ma pet mesicu,ale je to sileny drajvak!

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 22:12
- Nahlásit

nemethova5
no jo když si pořizuješ takovou piraňu, se nediv
leyenda
už 2x žral a tváří se veseleji, klepu na dřevo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 22:18
- Nahlásit

makrelon fakt je pirana a cekam kdy me jednou sezere!je to zmetek vzteklej,ale neboj,ja ho ztraverzuju,ze se z toho potenti,jako me sr.t na hlavu nbeude,hele on je jinak moc fajnej,super cvici,super kouse,ale asi uz nemam na takovyho silenyho drajvovyho psa.no tak bud rada,pekne se na nej usmej a bude zrat s chuti,nesmis to tak brat.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 22:19
- Nahlásit

nemethova5
tě obdivuju, já bych drajvovýho a ještě štěně nechtěla, bo bych nevěděla co s tím. No snad mu to vydrží a v noci se konečně vyspím. Nesmím se na něj usmívat, nejvíc mu pomáhá, když se na něj vůbec nedívám. Dám žrádlo a jdu pryč a dělám, že je mi úplně jedno, jestli žere, nebo ne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 22:27
- Nahlásit

makrel
a co máš za psisko? vím, že z útulku či co...?
je fajn,že mu je dobře,taková zpráva vždycky potěší.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 22:46
- Nahlásit

makrel
to delas dobre, ze na nej neziras a jsem rada, ze je mu lip

nemethova5
to si jeste uzijes s drajvikem, ja jsem si pred casem rikala (mymu je ted 16mesicu), ze nejhorsi mam asi za sebou, ale asi jsem se spletla, dneska jsem 2x letela k zemi, jak na me skocil, zrejme chtel predat aport z ust do ust, je to pako divoky, ale taky moc fajn pes

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 06:09
- Nahlásit

Fstávat a makat. To, že tu není šéfová neznamená, že máte volno

gabifi
potřebuju rozveselit, mám zájem o kozí mlíko vod Bilušky
Píšu si tě do pořadníku . Kdybys chtěla rozveselit hodně moc tak ti pošlu Amazonku . Tak drajvový štěně jsem už dlouho neviděla. Včera zabila Mášenkův palec na noze . Mášenkovi to napřed přišlo roztomilý, potom říkal "už si ji vem" a nakonec poskakoval po jedný noze a řval "kurwavemsitusvinitobolijakcyp"

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 06:14 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Taky přeju hezké ráno, my jsme už vyvenčení a nakrmení. Pozitivní zpráva- žere, nemá průjem. Mírně negativní- to co z něj vypadlo hoooodně smrdělo, ale to se spraví.
kejtlin
jojo, kříženec, trochu vzdáleně připomíná strakáče.A jak je krysařce?
Tak když jsem vád teda informovala o stavu našeho trusu, tak si jdu ještě lehnout

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 08:25
- Nahlásit

čau baby, všecko nejlepčí k státnímu svátku

makrel
děkujeme za podrobný rozbor trusu. Náš trus dnes ráno byl OK

Biluška
du omrknout pupoše na tvý stránky. Máš tak rostomilý název chovky, že si s ním určitě google poradí bez problémů

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 08:38
- Nahlásit

Biluška
google se na mne vysral. Okamžitě naval odkaz na svý stránky, nejlépe ještě dřív, než mi prdne céfka!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 08:59
- Nahlásit

dobre rano, co je za statni svatek? Vo nicem nevim
trus jsme meli dobry, akorat jeden kun asi celou noc pil a chcal, jinak si neumim vysvetlit jak vypadala jeho staj
Je teplo, ale pod mrakem

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 09:01
- Nahlásit

gabifi
dej do gugla Alfa canisterapie

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 09:03
- Nahlásit

leyenda
Den vítězství.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 09:30
- Nahlásit

taky vsechny zdravim,dnes je nadherne a doufam,ze davidkova a spol.budou mit nadherny pocasi,jak u nas,jinak hlasim rozbor trusu taky v poradku,hlavne u pana hajana.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 09:38
- Nahlásit

Super, takže trusy dnes OK. Tady je fakt krásně, doufám, že to hlavně vydrží i zítra, neboť chceme jít na psí procházku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 09:49
- Nahlásit

makrelzitra se jdu k nam na cvicak podivat na svod a bonitaci boxeru k nam na cvicak.

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 10:01
- Nahlásit

a tady uz se rozprselo

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 10:15
- Nahlásit

leyendano tady je nadherne a teplo.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 10:15
- Nahlásit

leyenda
tak to tady prosím neposílej....když tak až v pondělí

impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 13:15
- Nahlásit

Kde je jébat? Hrozně moc bych se jí chtěla zasmát za ty koně. Čirou, ale naprosto čiročirou náhodou jsem včera potkala člověka, který ví, jak to bylo. Jak jsi plakala do telefonu, že si v Anglii ani zadek nesvezeš a jen kydáš hnůj. Chicht. A jak jste v Tlumáku jezdili na deseti školních koních a šlus. Což mi, mimochodem, nedošlo, když jsme spolu mluvili. Ale školáčci neměli jen tak přístup na zbytek koní. Viz stáj remontek a plemeníků v boxech. Ty wado, fakt jsem čekala dost, ale tohle ne. Takhle mi kecat.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 13:16
- Nahlásit

impact
jako jak tu byla ta debata, kdo má víc odježděné?

impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 13:23
- Nahlásit

makrel
Jo. Jsem včera, popravdě, padala pod bar.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 13:29
- Nahlásit

impact
no jo, někdy když se člověk dozví informace z nějaké jiné strany, tak se nestačí divit.Kotce už stojí?

impact
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 13:35
- Nahlásit

makrel
No mazec největší jako.

Kotce ještě nemaj stěny, páč dneska se co? kopou základy na koupelnu. Jupííííííííí.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 13:39
- Nahlásit

impact
kopou základy na koupelnu.
už nebude kadibudka s výhledem na hvězdy?

leyenda
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 15:31
- Nahlásit

je podivne pocasi cca 30min je skoro tma uplne silene prsi, ale fakt potoky vody, pak se mrak posune k severovychodu (bohuzel Makrel...) pali slunicko, je 26st, po hodince se opet setmi a cely se to opakuje

<< 1 ... 4374 . 4375 . 4376 . 4377 . 4378 . 4379 . 4380 . 4381 . 4382 . 4383 . 4384 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání