Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4374 . 4375 . 4376 . 4377 . 4378 . 4379 . 4380 . 4381 . 4382 . 4383 . 4384 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:07
- Nahlásit

leyenda
uf, ted si pripadam, jak kdyz jsem sem zabloudila od vedle

blokadu realistickyho pohledu na svet
tak tu já mám taky a hodně velkou

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:28
- Nahlásit

Nazdar pipky, už mám ypregnacy, smrdí mi z toho celej malobyt, maryji sem zavedla k mámě, jinak by viděla červený slony.

makrel - jenom by mě k tou třeba eště napadlo - teď je všude kolem hodně moc háravejch fen, některý čokle od nás ze sídlu nežerou několik dní, tvářej se jak chodící smrt. Mohlo by to k tomu taky přispět? A co mu vlastně je? Že je chronickej? I mě se blbě rovná s tim že mařka stárne, krs ty záda a srce nemůže v tý samý náloži, co předtím, že jí i vejlety musim dáfkovat, ne jí prostě vytáhnout a jít..ale nechytila sem tu nikde, co je tvojemu čoklu?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:31
- Nahlásit

nazdar všicí, Biluši se ještě dodatečně omlouvám, že mě nevzbudila nemethový5 díky za vložení fotek
Alexa
jj josefčíková a lovecky vedená tak se hrabe picbum. i malý krysy se rvou do krve,ale hlavně nebýt to krysa ale třeba čiva tak já jezevčice zabije,krysařík vypadá křehce,ale je trvd´ák,při ošetřování ani nepípne a musí ji to bolet.
makrel
samo,že to přeneseš na psa

all
jedu se šerinkou na poslední kontrolu takže se zatím loučím.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:33
- Nahlásit

Gerda
on je kastrovaný, takže háravky nic.Chronické jej, že má v háji slinivku.Dotujeme enzymy, dieta atd., ale prostě ten organismus je rozhozený a překyselený a momentálně je po průjmu, blib šťávy a druhý den nežere. Ve zkratce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:37
- Nahlásit

kejtlin
Biluši se ještě dodatečně omlouvám, že mě nevzbudila
se neomlouvej, to nemusíš. Akorát pak nebreč, že seš chudá. Třá dneska ses dobře vyspala místo dvanácti stovek co sis mohla vydělat . To je holt ten kapytalyzmus . Ale uznávám, že někdy se spát musí, já včera doslova padla do bezvědomí o půl osmé večer. Ještě, že se Mášenek postaral o děcka i o psy, jinak by mi tu bezprizorně pobíhali až do rána

Nedrásejte, jdu dřít

makrel
Ta grilovačka bude asi nejspíš na přelomu května/června, dneska asi vyrobím propozice. TAk s tím počítej . Zabijem kozu, beztak mi jde na nervy, dneska mě zase pokopala

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:39 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Biluška
Ta grilovačka bude asi nejspíš na přelomu května/června, dneska asi vyrobím propozice. TAk s tím počítej . Zabijem kozu, beztak mi jde na nervy, dneska mě zase pokopala
to by šlo, nemožu akorát 22.5. já ji ale nezabiju, max. ji budu jíst .
A grilovačka musí mít propozice??? Jako třeba 18-19 zahájení žranice, 21.00 první opilci odpadají, 22.00 další opilci odapdají a tak?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:43
- Nahlásit

makrel
jo jasně. Geroušek, ten berňáček, co kámošce humříl, měl taky slinivku, museli hodně hlídat, co jí, taky měl průjmy a bejvalo mu blbě, když slupnul něco, co nebylo úplně košeér. Podrbaj ho kreténka malého.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:44
- Nahlásit

kejtlinmas tam na predchozi strance ty fotky,no je to desny,jak se muzou tak maly cokle pohryzat.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 09:53
- Nahlásit

Gerda
a jak dlouho s tím fungoval?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:02
- Nahlásit

makrel
celej život, humříl na raka jater.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:02
- Nahlásit

tě bůch,šmejdi
su na nerf...
kejtlin
hustý foto teda
makrel
no obvykle s tim čokl fungá celej život,sposta psů má dneska slinifku,asi nějaká moda,kámoška měla taghletoypudla 10let,odešel na ledviny a další dogu,9 let,odešel na stáří prostě

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:03
- Nahlásit

Gerda
a taky to bylo, že nikdy nevěděli, kdy mu bude blbě? Jako že někdy ok a někdy blbě, i když nesežral nic hroznýho?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:04
- Nahlásit

davidkova renatacus,uz se chystas?hele tady u nas svitickuje slunko.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:05
- Nahlásit

davidkova renata
já vím, že jich to má dost, ale furt mi připadá, že ten můj to má nějak moc, bo jsem slyšela, že někteří jak začli brát prášky, tak mohli žrát skoro všechno jako předtím. Můj má prášky, dietu a ještě mu je občas blbě .
Jinak vám pani přeju šťastnou cestu a nezapomeňte si vzít CD Šmouly

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:07
- Nahlásit

makrel
hele to máš jako s lidma,voptej se někoho kdo má slinifku,jednak záchvat je teda nic moc a dvanak stačí malinko někdy,kámoška loni snědla tušim 10 kuliček hrozna a drželo jí to 3 tejdny!!! nežrala vůbec,zato srala imrvére jen dyš se podivala na něco..
nemethova5
cus,uz se chystas
su vystreslá jak bajko vod bajkonůrky,tady taky svítí,ale nebude prej,měla sem se na to vysrat

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:07
- Nahlásit

makrel
no nevěděli, prostě někdy měl obr sranděru, ale a\si to neměl nijak ekstrémní, bo s lékama fungal dobře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:09
- Nahlásit

makrel
nezapomeňte si vzít CD Šmouly
aktuálně...
http://www.youtube.com/watch?v=GJN04_2aNNI

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:09
- Nahlásit

davidkova renataale prosim te,ty jsi pekny stresmen!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:11
- Nahlásit

all
tady je písnička vo nás
http://www.youtube.com/watch?v=bEL76NYO-gs&feature =related

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:11
- Nahlásit

davidkova renata
a neměla bys mít tu pláštěnkou radši modrou?

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:13
- Nahlásit

Gerda

no nevěděli, prostě někdy měl obr sranděru, ale a\si to neměl nijak ekstrémní, bo s lékama fungal dobře.
on taky od ledna se držel, teď je to poprvé za tu dobytakový extrém, před měsícem měl sice taky průjem, ale to bylozřejmě z breberek v kaluži.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:15
- Nahlásit

makrel
a neměla bys mít tu pláštěnkou radši modrou?
asik jo,ale nemám jí....kámoška mi fčera nabízela takovej jako raglán pláštěnkovej,jen se to přehodí přes hlavu..ofšem cera to obdržela na nějaký akci a ta pláštěnka je Milková(jako ta kráva)..sem úpa nevjeděla essi bysem na profi akci nevypadala nějak divně..eště by si jenerálové řikali..kouikejte na tu krávu.. Taky byh tim mohla vyplašit nějakýho služebního psa a to bysem nerada,úpa mu bé stačit háravá nána

Pumpa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:18
- Nahlásit

se fšemi se loučím, odjíždím na chalupu, a budu f informačním stínu, páč do té naší prdýlky ještě nedorazil internetový signál.
Majte sa a po víkendu pa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:40
- Nahlásit

sem tu,vzal nás přednostně,je výhodný mít psa po úrazu nečekáte 3 hodiny.
Biluška
sem n evěděla,že mi "hrozí" 3 přednášky, bych samo jela,kdybych o tom věděla,se šerinou bych poslal radka,dneska pracuje od 14hod,na potvoru,když se flákám a jsem relativně vyspalá tak nikdo nevypadne mě to i moc baví.jo ted´ mi přišly nějaký 400 na účet, odkud to prosím tě je?měla jsem ted´ všechny přednášky po dvou.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:41
- Nahlásit

Pumpa
hezky si to uzijte
davidkova renata.eště by si jenerálové řikali..kouikejte na tu krávu.. dobre, ze vas pri tom stresu nevopousti humor

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:42
- Nahlásit

davidkova renata
ty woe to je mazec ta píseň!!!
kam jedete na to bránění?
a jak je ta tvoje dieta účinná?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:45
- Nahlásit

pro ženský co se vyznaj v dietách
ráno jsem snědla takovej strašně divnej,ale dobrej jako chleba složenej ze zrníček, můžu si dát na oběd a večeři po jednom kuřecím prsu počeným na troše másla,hodně vody a s houbama? jo a dohromady s pytlíkem rejže?

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 10:56
- Nahlásit

kejtlin
být tebou tak tam ještěpřidám zeleninu, na oběd si dám té rýže víc a večer už bych ji nedávala, pokud nemusíš

rosnička
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 11:00
- Nahlásit

kejtlin
Máte sovu, pani.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2010 11:11
- Nahlásit

kejtlin
asi tak jak rika Makrel, a pekla bych spis na olivovym oleji nez na masle

<< 1 ... 4374 . 4375 . 4376 . 4377 . 4378 . 4379 . 4380 . 4381 . 4382 . 4383 . 4384 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání