Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4374 . 4375 . 4376 . 4377 . 4378 . 4379 . 4380 . 4381 . 4382 . 4383 . 4384 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 19:59
- Nahlásit

Gerda
jste paní měla říct hned, že se tam jedete dívat, jak agresvní psi napadají fíky

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:04
- Nahlásit

makrel
sme se jeli dívat, jak agresivní Nanda napadá fíky ))) Panu Růžičkovi se právě líbilo, jak kanystrový pes vhodný k polohování pěkně zapadne mezi psy služebáky vhodné k likvidaci pachatela. A Maryje byla jediný pes, co chodil na volno (nanda nemohla, bo závodnícííí byli všichni na vodítkách) a taky tam byla jedna Mařena, co moc pěkně kousala.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
až nás místní pozvali jako příjemné!!! lidi na letní tábor
no jistě,tak my sme fšudezdejší a hlavně sme zvyklý na to,že sme hnet fšude f oblibje ,sme prostě příjemní lidé a fšicí s náma chcou něco mít Jinak LUKSUSNÍ kuchyně žrádla neuvěřřitelný mnošství a furt,ani sme neměly mezi jídlama hlat ,pojedem tam v létě na zatučnovací kůru bo sme si udělaly známost s členy ZKO Písek,kteří prej ještě neviděli kanysterapeutyckýho psa na obranářským mistráku
A Nána je furt umřitá,leží a chrápe,uš nechci klidného psíka,chci debila s drajvem bo todle je děsná nuda

du spát ,kteréni,nepište

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:17
- Nahlásit

davidkova renatahip,hip hura,perfektni vykon,hlavne nana,stejne jste hvezdy!uz se tesim na ty fota a pokec s panem kap.v zaloze ruzickou,coz je muj clovek!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:37
- Nahlásit

davidkova renata
členy ZKO Písek,kteří prej ještě neviděli kanysterapeutyckýho psa na obranářským mistráku
nejen členi ZKO Písek, to asi viděl málokdo ))) Notabene, jesi s náma bude takhle cestovat aji aleksa, tě řikam, že brzo bude kanystr pes i z Baruny )))) Ale nevim, co na to Mařka, leda zas dostane tu slaninu a krůtu....aby nebyla voctrčená, dyš neni vobranář ani kanystr.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:42
- Nahlásit

Gerdajste jste vsichni moc sikovni!!!hele a aleksa startovala taky???jinak jste meli straveny krasny vikend a stejne jste vsecky moc sikovni,ja to rikam porad,ze nana je univerzalni pes na vsecko!

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:44
- Nahlásit

nemethova5
Aleksa nestartovala, my sme byli doprovot závodníka ))) Prostě Hujerovi ) Taky sme zabloudili a pak eště dvakrát, f praze.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:48
- Nahlásit

NAZDAR MOGOŘÍÍÍÍ
tak už sem taky připojená, co vám budu děcka povídat normálně sem odpo lehla k vraždám v midsameru páč skoro 3 dny bez televize pičítače a dalších technických vymožeností a normálka sem vytuhla před chcílí sem fstávala. Jinak Nanda dost dobrý, akorát byla fakt mrtvá a Renata skeptická, říkáme jí na revíru v objektu to dá nebuj a Renata porád to nedá prostě ho nenade a co myslíte jasně že našla. To samý na tý noční avizaci a nána jasné za plnej. Ale teda závod fakt děsně těžkej za hoklama zůstali čoklí vězeňský stráže, policie ČR a MP. Ale to Ácko byste fakt museli vidět a hlavně pak výraz chudinky Nandy když sjela po tom áčku dolů a dosedla na tu svojí malou prdýlku a koukala na Renču s výrazem mámo co se to stalo já jsem hapala

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:49
- Nahlásit

Gerdato je supr doprovod,supr delegace,hele to mohla byt renca moc rada,ze jste ji psychicky pekne podrzeli,jo nana chudera,jak hara to mela blby,s rencou jsem mluvila pres foun,chudak byla uplne odrovnana,jako nana myslim,hele vy jste byli tri a stejne jste zabloudili???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:52
- Nahlásit

Alexahele tu prekazku,jak jsem byla na sluz.zavodech s hajanem,jak byla dvoumetrova a desne strma,tak hajan taky spadl,primo na cunu,tak se chudakovy nande nesmej,hele,ale je to fakt supr,dupr,renaca jako civil a nedopadla vubec spatne,na to,ze ona nemela moznost cvicit,jak cvici sluzebni psi,jak rikam parada,parada,jeste ze vam nelilo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:54
- Nahlásit

Alexa
símťa to áčko sme měli fotit, to bylo dokonalý, kdyby byla animovaná, budou jí pouštět dětem místo teletabís )))

nemethova5
my sme jí psychicky nedrželi, sme jí řikali - stejnak se f tom lese ztratíš, stejnak to za tim psem vůbec nedoběhneš a zlomíš si ty svý tenký nohy a tak. Samozřejmě že sme se ztratili, pak sme taky eště chvilku jeli v protisměru, což Zlatovlásku děsně bafčilo, renatě to bylo jedno, bo schválně depilovala psa na zadní sedačce! My se dycky ztrácíme, to je normální.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:55
- Nahlásit

nemethova5
hele vy jste byli tri a stejne jste zabloudili???
ne, ony zabloudily právě proto, že byly 3

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:56 - Změnil/a: WhiteWolf
- Nahlásit

Jéé já tam byla taky (jako divák s foťákem), ale navim jak vypadáte, tak jsem vás nepoznala... jen ta Renata mi byla nějaká povědomá a ta její ušatá čuba :-D

Alexa
Taky jsi závodila?

Mám mraky fotek, třeba i běžící Renatu na hladkym :-D Takže až to dám dohromady, hodím vám sem link.
Nemáte někdo vyfocenou výsledovku? My jeli domů v sobotu po hladkym.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:57
- Nahlásit

nemethova5
ak hajan taky spadl,primo na cunu,tak se chudakovy nande nesmej,
když vona nanda právě nespadla, vona vyběhla až nahoru a než se stihla přehoupnout tak začala sjíždět dolu a jela s roztaženejma drápama dolu jak gdyž natáčej toma a jerryho

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:58
- Nahlásit

nemethova5
byla dvoumetrova a desne strma,tak hajan taky spadl,primo na cunu,tak se chudakovy nande nesmej
to se teda klidně směj, bo Nanda po ní sjela na tu stranu, ze který lezla )) vona se chytla předníma nahoře a pak s roztaženejma hnácama jela zase po řiti dolů )) Bo je davítková blbá a poslala jí tam špatně. Ale zas nás pobavila, myslim, že se řezali všichni. Nanda pak roztáhla ty veliký ušiska, bezradně se otočila a řekla to, jak řikala aleksa )))

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 20:59
- Nahlásit

WhiteWolf
Taky jsi závodila?
nééé, ty woe já měla pocit, že jsem tam někde zahlídla Filipa, jestli se teda nepletu
Mám mraky fotek, třeba i běžící Renatu na hladkym
jéé to budeš hodná

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:01
- Nahlásit

Alexa
Jojo byla jsem tam s ním.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:02
- Nahlásit

WhiteWolf
Kerá ty si byla? Na tom šutru, jak na tebe běžel ten zrzavej ovčoun, co si tě spletl s fíkem? Davítková je jasná, ta šla dycky poslední, aleksa měla u chatky uvázanou znakatou ovčandu a malinku a já černobílou vořechu malou.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

WhiteWolf
jak na tebe běžel ten zrzavej ovčoun, co si tě spletl s fíkem?
vyfotilas mu mandle????
Gerda
a jo my sme měli ty chatičky v druhý řadě, první byli lidi s malinou, vedle jsem byla já a venku uvázaná Aleksa furt řvala, když někdo cvičil a zvlášt s míčkem a malina Baruna nenechala v klidu nikoho projít kolem

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:05
- Nahlásit

Gerda
Mařenu si pamatuju Ale nevím, ke komu patřila :-D Psa jsem tam neměla, jen velkej foťák a červenou bundu na sobě. Na šutru jsem nebyla a žádnej pes mě sežrat nechtěl

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:10
- Nahlásit

WhiteWolf
Mařena tam byla eště černá ovčanda, moc pěkně jí to šlo. Tyjooo, dyš si neměla čokla, tak si tě vůbec nevybavim. Ale hlavně že má nšfotky, ty naše budou stát asi za prt, to víš, malinkej kompaktek, ani mi to celý nepřiblížil. Akde si stála na hlatkym? My přímo za rozhodčíma, abysme dobře viděli, hlavně toho rotíka.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:13
- Nahlásit

Gerda
Alexano fakt chudak nanda,hele fotku nemate,ja se teda nesmeju,pac bych nechtela byt v renatine kuzi,je to moc narocny,to teda echt narocny a hlavne,na to jsem desne hakliva,at mi nikdo ku.va nevyklada pekne s cigarkem a kafetem,ze takovy zavod da levou zadni,no hlavne kritizovat to urcitym lidem jde nadherne!!!!!!!!chtela bych je videt ty chytraky ipovy,jak by sli poprvy na TART,to bych se fakt pak zasmala ja,nastesti mame s hajanem par zavodu za sebou a i uspesnych,ale desne me ser.u kecy,ze to nekdo zvladne ze psem levou zadni,no hlavne pes,ktery nevi vo co gou!!!!!!!
jste holky vsechny moc sikovni!!!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:14
- Nahlásit

WhiteWolfpani dejte sem odkaz prosim prosim,smutne koukam!!!!

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:17
- Nahlásit

Gerda
Rotík byl bombovej! Žádnej tlustej ufuněnej valník, byl to moc krásnej pes! Já nebyla za rozhodčíma byla jsem víc napravo. V úrovni kde většina psů dohnala figuranta.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:20
- Nahlásit

nemethova5
nevyklada pekne s cigarkem a kafetem,ze takovy zavod da levou zadni,
no víš to mě celkem nechává ... páč ukázaná platí

WhiteWolf
Člen
- Nahlásit

nemethova5
dám, až ty fotky dáme nějak dokupy, aby to k něčemu vypadalo Přece se nechcete hrabat asi 1700 fotkama :-P

Gerda
Člen
- Nahlásit

WhiteWolf
no dyť jo, tam sme byli taky, rozhodčí tam stáli taky a rovnou řikali komentáře k výkonu. Ta malinka s krátkejma nožkama byla taky výborná.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:22
- Nahlásit

Alexame ale ne,jsem desne na to vysazena,ale obr vysazena,jak mi to renca popisovala,no hruza me jimala,no hlavne ta nocni avizace,tma jako v prd.li,nevidela pry ani na konec voditka,hele renca bude vyfocena i s nandou v casaku,uz se tesim,pan ruzicka je kabrnak,jak rikam,chtela bych s tim panem nekdy pokecat.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:24
- Nahlásit

WhiteWolfty vado pani,vy jste koukam taky fotackej maniak,co?no uz se tesim,v mojem aminovy uz roste konkurence na zavod k pani alexe na cvicak.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 21:25
- Nahlásit

Gerda
Malinká malinka byla taky šikovná

<< 1 ... 4374 . 4375 . 4376 . 4377 . 4378 . 4379 . 4380 . 4381 . 4382 . 4383 . 4384 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání