Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4374 . 4375 . 4376 . 4377 . 4378 . 4379 . 4380 . 4381 . 4382 . 4383 . 4384 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 22:22
- Nahlásit

leyenda
jsem mela vzdycky 2 nekastrovane samce dobrmany
prosím o foto. Dík.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 22:30
- Nahlásit

Tady už se zase spí?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Kvě 2010 23:30
- Nahlásit

makrel
já nespím,dokoukala jsem film

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 07:01
- Nahlásit

že bych byla první?
No tak VSTÁVEJTE! A až dorazí Biluše, budete muset taky dřít.
Dobré ráno všem

impact
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 08:03
- Nahlásit

makrel
Máš štěstí.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 08:23
- Nahlásit

Brý ráno, my už sjme byli venku v 5.30, ale ještě jsem si šla lehnout.Je tu divně, asi bude pršet

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 08:40
- Nahlásit

Fstávat. Makat nemusíte, páč tam furt leje Vyhlašuju stávku proti počasí. To už přece není možný, aby lilo taghle dlouho Kvetou šeříky, to je nejkrásnější věc na svjetě vůbec a v tom pitomým dešti si je vůbec neužiju

leyenda
Mášenek jí granule pro psy furt. Od tý doby co si někde přečetl, že před koupí granulí má páneček ochutnat. že když přijdou pánečkovi alespoň trošku poživatelné tak je v nich vysoké množství obilovin a podobných věcí a tudíž nejsou pro psa dobré. Zato když se z nich páneček zblije po prvním polknutí tak je v nich dost masových věcí a pro psa jsou fajn.
Už s ním nejezdím na Intercanis a podobné velké akce, protože vždycky udělá mezinárodní ostudu Chodí po stánkách, žebrá vzorky, přímo před stánkem je sežere, prohlásí "hmmm, docela dobrý, tyhle psům nedám" a jde dál.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 15:50
- Nahlásit

Takže poučení dnešního dne: nerušit procházku 4 hod. předem, protože co? Samozřejmě přestane pršet, ale aspoň to vyšlo ostatním.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 16:52
- Nahlásit

Nazdar blpky, už sme doma. Davítková vám to popíše jinak, ale já řikám, že byli dobrý, noční avizace za plnej, což nás všechny překvapilo, na to, že nanda byla fakt zdechlá, bo to hárání s ní udělalo peklo. Přectafte si, že dneska byla na obranách na volno a vůbc neřvala, normálně ležela. Celkově skončili z 28 závodníku 21. A budou f časopise, bo si je pan Růžička vybral jako nejsympatičtější dvojici. Jo a tu kránou věc, jak se Nána sesunula z áčka )))) To sme šli do kolen. Na projití placu měli 5 minut, střílelo se z děla (Maryje od té doby chtěla jet domů), pár služebáků to vyhnalo z odložení, ale Nanda to dala! Byl tam bombovej dortík, to pak napíšu fyfyjový do dortíků.

impact
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 16:56
- Nahlásit

To je tu od rána jen šest příspěvků? Kde se flákáte?

Já byla cvičit pejsky. Ve dvanáct jsem vycházela a teď jsem došla. Chodili jsme na etapy. Napřed bullové, pak nebullové a pak já se svýma psama. Ale mám svoji bullí skupinu, heč. Tři picbumky a jednoho bulíka. Teda Máfo je skoro picbum a bulík bude chodit až od příštího vejku, ale to neva.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 17:56
- Nahlásit

Gerda
gratulujeme všem ke všemu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 17:58
- Nahlásit

Gerdano super,kde je ta davidkova,at ji muzem gratulovat a co ma aspon zapsanou zkousku,nebo ne?jo ruzicka,to je pro me pojem!s tim panem bych chtela nekdy pokecat!
TAKŽE RENÁTO A NÁNO GRATULUJEM Z CELÉHO SRDCE!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 17:59
- Nahlásit

u nás začne pršet za chvíli, šerině popraskaly stehy, teda ne stehy,ale kůže kolem zašitých stehů,veterinář řekl, že to nejde zašít, nemá už co ostříhat,je tam velký pnutí a kůže tenká, doporučil hypermangan,silnej koncentrát, nikde v lékárně ho nemají,tak čekám na kamarádku, měla by být doma kolem 20hod a ta ho má.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:02
- Nahlásit

kejtlin
téda, chudinka, hypermangan je asi dobrej, ale zkusila bych řepík, ten dezinfikuje a krásně zatahuje.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:06
- Nahlásit

kejtlinchudak serina,ja bych ji na to dala mesickovou mast,nam to hodne pomohlo,teda hajanovy,hypermangan to jenom vydesinfikuje a mesicek to zmirni.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:07
- Nahlásit

čus kreténi,su hotofson
nemám chut ani čas ani sílu vás číst zpětně..
gdo dělá vejcuc??????
nemethova5
co ma aspon zapsanou zkousku,nebo ne
jistěže ne,na to sme nestačily narozdíl vod jinejch kerý by to z fleku vod netu dali s nemakačenkama
kejtlin
šerině popraskaly stehy, teda ne stehy,ale kůže kolem zašitých stehů,veterinář řekl, že to nejde zašít, nemá už co ostříhat,je tam velký pnutí a kůže tenká
ajaj chudák malá,snad se to srovná

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:10
- Nahlásit

davidkova renatajo myslis ty xsindlice,ktere to delaji z fleku frajerky namachrovany,ja bych je chtela videt,ja jsem se jenom tomu chlamala,jak to ti slavni IPAŘI3 vse perfektne zvladnou!!!to nevis,mi nejsme vodbornici,to nevis???ale jinak pani,kdybych mohla tak vam poradne protrepu rukou a nane koupim venec burtu!
jo mas meila.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:12
- Nahlásit

makrel
davidkova renata
nemethova5
hyprmangan tam udělá ochrannou vrstvu,musím ho udělat tak silnej aby se skoro táhnul, vet říkal, žádný pokusy se řapíkem apod, hypermangan je prý nejlepší, zhojí se to určitě o to nic,ale bude to trvat déle, ale on mě na to upozorňoval, že se to asi stane, má to rošklebený tu největší díru asi půl centáku.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:13
- Nahlásit

davidkova renata
tu se nic nestalo, kromě toho, že jsme s nemetkou hloupé, ympakt cvičí bully, pawlinka byla beruška ale nikdo ji nepoblil a to je asi všechno.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:14
- Nahlásit

kejtlin
et říkal, žádný pokusy se řapíkem apod,
no když to říkal vet...já řepík dávám na všechno a vet mi to schválil, ale tak ten tvůj asi ví, proč to říká.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:14
- Nahlásit

makreljo presne tak,nejsme ty kynologicky vodbornice,na to jsou od vedle fundovanejsi pry.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:16
- Nahlásit

kejtlinhele pak mi rekni,jak to dal pokracuje,no je dobry ten hypermangan,ja hodne pouzivala mesicek a taky mi to vet chvalil,i ten repik,on vytahne ten bordel a zacely tu ranu,jezis chudak si musi vytrpet,pane jo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:17
- Nahlásit

makrel
já nepotřebuju aby se to zatáhlo, nemá co, má vidět maso,tam se nemá co zatahovat.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:19
- Nahlásit

kejtlino jeeee,no tak to je blby teda,no tak hlavne,aby uz byla aspon trochu v poradku.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:19
- Nahlásit

nemethova5
má to čistý, všechny ty rány,infekce by se tam neměla objevit,má antibiotika a zuzka vše proplachovala, to víš že to musí strašně bolet, hlavně aby jí to nepraskalo dál

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:20
- Nahlásit

kejtlinco na to rict,chudak mala,tak hlavne,ze tam neni infekce a bordel,ale i tak ji teda dost lituju.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:21
- Nahlásit

nemethova5
žere sice míň ale žere, pije, čůrá asi i kadí, teplotu nemá, chodí, vítala mě, možná že to vypadá hůř, než to je, jak se to hojí, tak jí to táhne, líže si to, tak malej límec se nedělá a musí to být na vzduchu tak to nemůžu ani ničím zakrejt.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:23
- Nahlásit

kejtlintak lepsi na vzduchu,nez by se to melo zaparit,tak hlavne,ze te vita a zere a ostatni veci a hlavne,ze neni apaticka.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 18:38
- Nahlásit

tak už prší a je bouřka-mám ráda bouřku, když nejsem v práci.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2010 19:57
- Nahlásit

Děcka, eště vám musim napsat nějaký malý podrobnostě, než dojdu do práce a frknu fotky - byli tam dva maalincí stofárdi, teda nasvalení jako blázen, hlas měli naprosto příšernej, sme se pokaždý děsně chechtali, když šla čubinka na řadu. Pejsek, co měl uši jako Máfo, to sme se chechtali tomu páníkovi, že má tasmánskýho čerta, chtěl se s náma nejdříf kámošit, ale pak uš ne, ledva čokl vylezl z objektu, řekl, jestli nechcem psa, že ho daruje, sem řekla že jo, vzala mu vodítko, myslela sem, že bych ho dala ympakoj, měla by ušoplesky dva. Stofárdek by aji šel, byl velmi veselý. Stofárdka vypadala jako Trininka vot saraksů. Ouplně vona. Zadržovali moc pěkně, jen byl fík velmi velkým, pročeš z něj odpadávali. Děcka, ale dyš nastoupil ten dortík, tak velké hovado sem snad nikdy neviděla, hnet sem to psala fyfyjové, ten vám na hlatkém fíka položil a za krk ho smýkal po place. Když ho z fíka sundali, ten volal Heuréééka, že to přežil. To ale nebylo nic proti kontroláku, kdy do fíka nabouchl silou buldozeru, prostě jak když v landroveru narazíte v padesátce do zdi. Zakous se mu do ramene a držel se a držel a držel a šli zas k zemi. A pán mu řikal Buráčku, Buráček chtěl furt hladit a dloubal pána košíkem do břicha, aby ho hladil. Dostal diplom a pán mu řikal - Buráčku, hezky si čti a hlavně seď. A pak tam byla taková ošklivoučká malina, sundala fíka na hlatkym, až se překulil do kotoulu, ale nerozsedl jí. Na kontroláčku naň hupla, zakousla v plný rychlosti a visela, než řekli pusť, bylo to taky jako když to narveš na motorce do zdi. Nanda a ostatní prdelatí pejsci šli rozvážněji, ale šli. Co mě potěšilo, teda jako davítkovou asi taky, ale ta se spíš soustředila na orientaci f prostoru, bo je nemožná a furt se ptala, jestli už má jít, bo aleksa jí furt řikala, že už se maj jít připravit, že pan Dubový, Součkovi i pan Komárek řikali, že dyš bude Nanda víc trénovat, bude se dát udělat, že je čupka šikovná. Vzhledem k tomu, že davítková trénink docela odflákla, přišla s čoklem v poctatě z ulice, na první velkozávod, notabene bez ambic (tim sme tam asi působili jako pěst na oko, bo sme jeli na príma víkent a furt sme se řehoceli, až nás místní pozvali jako příjemné!!! lidi na letní tábor )))) dopadli fakt slušně.

<< 1 ... 4374 . 4375 . 4376 . 4377 . 4378 . 4379 . 4380 . 4381 . 4382 . 4383 . 4384 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání