| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:15
- Nahlásit
isdpch
jééé nazdar dědoooooo! Knedliku upat chladič, stratili sme se 3x, z toho 2x f praze.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:22
- Nahlásit
isdpch
Nazdar dědouši. Abys věděl tak haltiny sou děsně potřebná záležitost, hned se do nich přestaň navážet Sem v sobotu na výstafce potkala paní s KRYSAŘÍKEM na haltině . Na opatrně položenou otázku mi vysvětlila, že "von děsně tahá" . Tagže bacha. Je fakt, že mi saň tahá taky, poslední dobou mám docela problémy jich fšech jednadvacet udržet. Du nakoupit šoltyjím haltiny a budu mít klid
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:47
- Nahlásit
Gerda
a pojedete na ten tabor? A kdy to bude?
us vidim, ze kdys jednou prijedu do Praglu, nigdo tam nebude, nedostanu terminator, levandula chcipne ...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:52
- Nahlásit
leyenda
a pojedete na ten tabor? A kdy to bude?
us vidim, ze kdys jednou prijedu do Praglu, nigdo tam nebude, nedostanu terminator, levandula chcipne
nebuj tábor je až poslední týden v srpenci a na celej tejden určitě nepojedem, gdo by vydržel v chatiče bez zásuvek víc jak tři dny a víš jak bysme vypadali po tom vykrmování za tejden?????? si přectaf každej den druhá večeře
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 14:56
- Nahlásit
leyenda
tak nejezdi do Prahy, ale do Oryjentu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 15:03
- Nahlásit
leyenda
přesně jak píše aleksa, neboj símťa!
makrel
tak nejezdi do Prahy, ale do Oryjentu
no, to by teda asi nemohla, dyš chce vidět mamku, ne? Co by dělala mamka f oryjentu asi?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 15:14
- Nahlásit
Gerdato by teda asi nemohla, dyš chce vidět mamku, ne?
svata pravda, pani.
Mozna budu mit stesti a mamka pojede do svy pulchaloupky, jak sem vam rikala, ze kolem ni pojedete, ale spis asi ne, ale ja stejnak budu muset ponavstevovat vsecky mozny pribuzny, ale jako velkej bonus bude to, ze v ty dobe bude v Praglu nebo v Teplicich muj australsky strycek, tak tuhle nafstevu odbydu taky, bude to levnejsi nez ho ject pozdravit do Australyje, to us bych pak fakt cestou mohla i pozdravit oryjentsky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 15:16
- Nahlásit
leyenda
pani, vy budete echtovní velkocestovatel ))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 15:20
- Nahlásit
Gerda
pani, vy budete echtovní velkocestovatel
no, budu, potiz je v tom, ze ja cestuju celkem nerada
ale vydrzim to, a az zas budu odjizdet z Cech, tak budu brecet, to je pokazdy stejny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 15:36
- Nahlásit
leyenda
az zas budu odjizdet z Cech, tak budu brecet, to je pokazdy stejny
ne, tentokrát budeš brečet úlevou, že už jedeš konečně domki a nemusíš bejt s lidima s fory uš ani minutu ))))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 15:37
- Nahlásit
Gerda
jsi hodna
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 15:57
- Nahlásit
Se na to vykašlu. Jsem se oblíkla, vytáhla sekačku, dotáhnu ji ke dveřím a už zase leje No tak tam holt bude vysoká tráva, se nezblázním
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 17:15
- Nahlásit
isdpch
naráška to je, ale ne Nánu, si představ, že sou místa v intronétu, kde můžeš psát terabajty dat o venčení psů na haltinách, o škodlivosti cvičáků, ale jen napíšeš jeden umrněnej kilobajtík o pohodové atmosféře na cvičáku tak je okamžitě server plný .... kdepak ta technika, gde se to zastaví
To sem si zas cvrkla do trioly
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 17:57
- Nahlásit
cus terminatori predevsim zdravim Gerdicku sumarizatorku terminatoru.
Soohlasi ten seznam takhle?
Aleksa - 1x L
mamka - 1x L
kejtlin - 1x L
Pumpa -1x L
pavlínka - 1x M
makrela - 1x M
gerdička - 1x M
leyenda - 1 x konskej a jeste nejakej?
asik mi budete muset posilat penizky dopredu nebot jsem pres vikend odlovila 5 kocek co se kastrovali a jeste 3 jdem zitra nebo pozitra odlovit a oucet se mi nak rychle blizi k nule.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 17:58
- Nahlásit
leyenda
tssss a mě, Bilušku a Leilu jako vidět nechcete, jo???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 17:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
asik mi budete muset posilat penizky dopredu
klíďo je pošlu, když dáš číslo. A kdy ten zázrak přicestuje?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 18:02
- Nahlásit
lucYnka XIII
muset posilat penizky dopredu
jasně pošli mi na emila anoel.a@seznam.cz číslo účtu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 18:05
- Nahlásit
lucYnka XIII
Pošli mi taky číslo účtu na st.pavlusa uzenáč seznam.cz
Kdy to budeš objednávat - přemýšlím, jestli nevemu pro máti na kočky ten malej a pro sebe ten střední... Ať vím jak dlouho mám na rozhodování.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 18:11
- Nahlásit
lucYnka XIII
chybí ti tam jimmijová, ta kůli tomu eště specyjálně volala - chce taky M. Dnes jde bouřka, mam blbou nápojku, zítra tady vyhrabu ten nejvíc final seznam, jo? Nebo to zkusim teď, ale jesi mi to spadne, pošlu ti pětinohou kočku!!!!!!!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 18:13
- Nahlásit
pawLINka
do konce tydne uz bych to chtela objednat
Alexa
makrel
pawLINka
c.uctu poslu, jen musim dat dokuopy kolik nas bude abyse rozpocitalo postovne zalezi to od vahy
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 18:16
- Nahlásit
Gerda
jimmijovou jsem pripsala, jeste leyenda se musi dovyjadrit
pošlu ti pětinohou kočku!!!!!!!!
posli Miska ma jen 3 a Mili ma nohu vypadlou s kloubu, takze se uzivi i sestinoha, ale at ma navic dve prave zadni, protoze ty nemame.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 18:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
pani ja nevim, co vy myslite? ja takovou vjec videla jen na ty fotce a pripadalo mi to jako sterka na testo nebo skrabka na neco, jak velkej je ten na kone? Jestli bych s nim tra taky mohla odchlupovat psa. Vlastne ani nevim, jestli to pujde, nekde se psalo, ze je to jen pro psy s podsadou, dobrmani uz podsadu dneska nemaji, tak fakt nevim, kdyby mi mohl nekdo z vas poradit? Prosim prosim
a poslete mi cislo s tema cacibama na carolina10-05zavinac hotmail.fr
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 18:25
- Nahlásit
lucYnka XIII
vy ste blpka pani ))) Bude to kočička z černobylu. A bude se menovat Tamara.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 18:32
- Nahlásit
makreltssss a mě, Bilušku a Leilu jako vidět nechcete, jo???
taky vas chci videt, samozrejme ze jo, stravim cely prazdniny navstevovanim virtualnich kamaradek jupiii, vemu to jako socializaci, ja jsem totiz v realu strasne placha a stydliva
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 18:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
Alexa
makrel
pawLINka
c.uctu poslu, jen musim dat dokuopy kolik nas bude abyse rozpocitalo postovne zalezi to od vahy
a mneee??? Ja ciii takyyy! A predpokladam samozrejme, ze mi zapocitate postovnyho vic, kdyz mam ten konskej a teda mi ten cokli neberte, doted jsem ho hrebelcovala a kartacovala konskejme vecma, budu v tom pokracovat a je to
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 18:46
- Nahlásit
lucYnka XIII
Takže akce TERMINÁTOR:
Zjistete si velikost je to podle vahy a ja fakt netusim kolik vasi cokloj vazej
S - do 12kg
M - 12-23
L nad 23
Aleksa - 1x ten, co má Bajkonurka - L - neposílat, přivezu jí to
mamka - 1x ten, co má Bajkonurka - L - neposílat, přivezu jí to
kejtlin - 1x ten, co má Bajkonurka - L - neposílat, přivezu jí to
Pumpa -1x ten, co má Bajkonurka - L - posílat
malinka - 1x ten, co má Bajkonurka - L - posílat
pavlínka - 1x střední - M - posílat
makrela - 1x střední - M - posílat
Jimmijová - 1x střední - M - neposílat, přivezu jí to
gerdička - 1x na mařenku - M - neposílat, přivezu jí to
lejenda - 1x velkej pro koně - neposílat, přijede si, ale platí CACIBAMA
Kdo se dál hlásí jelimanky?
PS: PENÍZE SE BUDOU POSÍLAT LUCYNCE NA JEJÍ ÚČET, KAŽDEJ, KDO SI TE´D ZÁVAZBNĚ VOBJEDNÁ TERMINÁTOR, DOSTANE MAILEM NEBO SMSKOU NEBO JINAK (PERORÁLNĚ TŘÁ TAKY) INFO, KAM TO MÁ POSLAT.
cena bude cca do 300 za kus + postovne od prodejce ze Slovinska, ktere zalezi na tom kolik se vas sejde. Potom jestli to budete chtit poslat postou tak plus dalsich cca 50 kc
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 19:00
- Nahlásit
leyenda
jak velkej je ten na kone?
to netucham
Gerda
vy ste blpka pani ))) Bude to kočička z černobylu. A bude se menovat Tamara.
Tamare jednu nohu uriznem a prisijem Misce a bude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 19:02
- Nahlásit
něco poctatnýho krom koček na náhradní díly.oučtů za termynátory a toho že zase někam jedem??!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 19:11
- Nahlásit
davidkova renatahm,tak ten druhej balonek nezabral,ani boha!
jo a ta prace mi nevysla,ry nejsem vhodny kandidat na detektiva,ja se z toho asi pos.ru,hlavne,ze mam 15let praxe,psychotesty jsem delala u nasi firmy dvakrat do roka,no me uz fakt nic,ale nic neprekvapi!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 19:11
- Nahlásit
nemethova5
jo a ta prace mi nevysla,ry nejsem vhodny kandidat na detektiva,ja se z toho asi pos.ru,hlavne,ze mam 15let praxe,psychotesty jsem delala u nasi firmy dvakrat do roka,no me uz fakt nic,ale nic neprekvapi!
Ach jo, to je škoda, ono se něco objeví!
|