| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 11:57
- Nahlásit
leyenda
no schválně na to koukni, tam máš farmářky za 500 Kč, což mi přijde celkem fajné, f krámě stojej boty dvakrát víc....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 11:58
- Nahlásit
Gerda
já bych zas udělala nákup z toho pracovního oblečení -
no já si chci koupit boty přišel mi počtou katalog a maj tam supr křusky za 1500 s membránou a přectav si že k tomu dávaj impregani zadara!!!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 11:58
- Nahlásit
leyenda
nemusime nikam vylejzat za nakupama
No hlavně my dvě, co bydlíme úplně jinde než ostatní, co???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 12:01
- Nahlásit
Alexa
tak se stejnak asi uvidíme f sobotu, tak bysme to daly nějak dokupy, ne? Bude tam někdo, nějakej fižirant? Aspoň honza? Ympregnaci i leštěnku na kožené boty bych si dokoupila, teď tam šňořim a koukam na ty ceny, vzala bych si eště prestiže za 370 Kč )))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 12:05
- Nahlásit
makrel
no, prave
budem jezdit do Praglu na prazdniny s valnikem, musime ale nakupovat obezretne, aby nam to na rok vydrzelo
lidicky, mam kousnutyho psa , neni to nic hroznyho, ale koukala jsem jako vrana, stejne jako on, trdlo jedno, hlavne aby z toho nemel nakou tu ujmu psychyckou, nebo misto do praglu potahnem cokla vitekam
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 12:08
- Nahlásit
leyenda
budem jezdit do Praglu na prazdniny s valnikem, musime ale nakupovat obezretne, aby nam to na rok vydrzelo
kdyby vony jezdily aspoň na výstavy, tak by to mohly přiblížet na Moravu, ale to ne, ony musí jezdit jen po závodech tam u nich.
Jediná šance je Biluška, ta jezdí všude možně, tak z ní uděláme DHL.
Co ho kuslo?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 12:15
- Nahlásit
makrel
kdyby vony jezdily aspoň na výstavy, tak by to mohly přiblížet na Moravu, ale to ne, ony musí jezdit jen po závodech tam u nich.
jo, a tady ve Franciji taky muzou na naky zavody, tra rigovy
Co ho kuslo?
voskliva tlusta vykastrovana fena nakyho bretonskyho loveckyho plemene na flexine! podle me ji stve, ze si ji muj pes absolutne nevsima, vzdycky visi a sipe na plote, kdyz kolem jdeme a muze se zcvoknout
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 12:16
- Nahlásit
rigovy
ringovy
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 12:33
- Nahlásit
leyenda
voskliva tlusta vykastrovana fena nakyho bretonskyho loveckyho plemene na flexine!
fuj, tak ta mu závidí asi úplně všechno!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:01
- Nahlásit
leyenda
na naky zavody, tra rigovy
ty vogo ty my chcem!!! uš dlouho plánujem s gerdou že béme dělat s čoklama tedlenten mondí rink!!! Je tam asi 3 metry vysoká stěna co jí muší čokl překonat..gerda uš trénuje!! de vo to,že muší Mařku překopnout kanadou na druhou stranu na první pokus aby nestratily zbytečně body!
Gerda
hele nejni tam na konci fotka s p.Růžičkou????????????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:04
- Nahlásit
davidkova renata
gerda uš trénuje!!
to je pravda, trenujem s mařkou označení ležící osoby....lehem...ale nevim, k jaký disciplíně se to vstahuje....
hele nejni tam na konci fotka s p.Růžičkou????????????????
tak to bohužel, tu žádnou nemám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:11
- Nahlásit
Gerda
trenujem s mařkou označení ležící osoby....lehem...ale nevim, k jaký disciplíně se to vstahuje....
tak to bé něco ze záchranařiny!!!! anebo bé mařka bernardýn a lehá si aby zbloudilec neumrs! má rum??
tu žádnou nemám.
velká škoda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:21
- Nahlásit
davidkova renata
trenujem s mařkou označení ležící osoby....lehem...ale nevim, k jaký disciplíně se to vstahuje....
tak to bé něco ze záchranařiny!!!! anebo bé mařka bernardýn a lehá si aby zbloudilec neumrs! má rum??
To je přece z kanyzterapyje Lehá si na povel "hajíbuci" k ležícímu klijentovi Ty vymakanější už si lehají i bez povelu . Úplně nejvíc vymakaný to má Lilátko, to si lehá do volných postelí bez klientů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:23
- Nahlásit
Biluška
Úplně nejvíc vymakaný to má Lilátko, to si lehá do volných postelí bez klientů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:28
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
tak to bé něco ze záchranařiny!!!!
To je přece z kanyzterapyje
no to neni! To je mondyjoryngu! Je to označení neživého pachatele.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:37
- Nahlásit
a pak taky taghle budete stat na cifkach, dys budete poradne trenovat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:39
- Nahlásit
leyendajeee,to jsou civky z moji byvale roboty z argosu????
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:43
- Nahlásit
nemethova5
asi jo, vidis, jak se argos zviditelnuje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:47
- Nahlásit
leyenda
taghle budete stat na cifkach, dys budete poradne trenovat
tak cífku si valí nána svojí,stačí si na ní stoupnout
http://img25.imageshack.us/img25/1694/aportc.jpg
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:50
- Nahlásit
davidkova renata
tak cífku si valí nána svojí,stačí si na ní stoupnout
sim vas pani, tak ji tu cifku aspon necim natrete, ne? dyt vypada jak nakej socka pes neumistenej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 13:57
- Nahlásit
leyenda
tak ji tu cifku aspon necim natrete, ne? dyt vypada jak nakej socka pes neumistenej
možná spíš natřu cífkou nánu bo se umístila nevalně
du ven a dřít,nepište kreténi!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:03
- Nahlásit
Biluška
Úplně nejvíc vymakaný to má Lilátko, to si lehá do volných postelí bez klientů
leyenda
dyt vypada jak nakej socka pes neumistenej
myslíte, že vypadá líp pes barevnej? A s barvou f hubě? No fuj.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:24
- Nahlásit
kejtlin
Ten silný roztok hypermanganu se mi nezdá jako nejlepší nápad, na tak malé zvířátko a na tolika místech bych ho nepoužila. Ten se používá ve chvíli, kdy je potřeba propláchnout čerstvé kousance až dovnitř, nebo podpořit granulaci, ale v malém rozsahu. Hypermangan brzdí hojení a ve vysokých koncentracích leptá, poškozuje zdravou tkáň.
Pokud jsou rány uzavřené, bez hnisu, bez krvácení, a potřebuješ aby se "jenom" zahojily, je fajn třeba mast Alaptid (podporuje granulaci tkáně).
Pokud je rána čistá a hojí se a potřebuješ ji ochránit před nečistotami zvenku, tak je výborný zelený tekutý obvaz Novikov.
A striktně límec.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:29
- Nahlásit
LucieS
novikov měla po zašití,taky se mi to nezdálo jako dobrej nápad ale pochobradský říkal,že na jeho zodpovědnost jí tím nepopálím!!!!!!tak snad není pitomej aby mi poradil něco,co by jí uškodilo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:35
- Nahlásit
kejtlin
hele a nebyla by lepší betadina??? ta nepálí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:36
- Nahlásit
kejtlin
novikov používám mařeně na ty rozlízaný nohy, když potřebuju, aby se to co nejdřív zatáhlo a mohla normálně chodit. Dávám to i sobě na rány, který chci, aby se rychle zatáhly. Nepálí to.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:37
- Nahlásit
kejtlin
Brambůrka měla chronické nehojící se rány a fantasticky se mi na ně osvědčila mast lalugen. Je drahá jak prase, ale fakt dobrá. Zkusím prohrábnout lékárničku jestli nenajdu nějaký zbytek.
Mimochodem, nemůžu se dovolat Denise. Už druhý den. A nepřijela na svoji přednášku. Nevíš co se s ní děje?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:44
- Nahlásit
Biluška
Mimochodem, nemůžu se dovolat Denise. Už druhý den. A nepřijela na svoji přednášku. Nevíš co se s ní děje?
Nějak ti to skřípe čéče. Já bych jezdila jak vzteklá a nemám kam.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:46
- Nahlásit
kejtlin
oni by se desinfekce meli stridat, protoze bacilove si v rane zvyknou a nereagujou pak uz tak. Me se super pro me osvedcil 1% roztok dusicnanu stribrneho jen je to jedovate, tak si to nesmi olizat, zatahuje to nadherne rany. Nevim jestli to nekde sezenes me to michaj v lekarne, muzu ti trochu odlit jen nevim jak to k tobe dostat. Jinac bych taky stridala s betadinou, treba i betadinovou mast. Ja s hypermanganem nemam vubec zadnou zkusenost tak nevim.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 14:46
- Nahlásit
impact
Nějak ti to skřípe čéče.
No dneska děsně. Skoro to vypadá, že se fšichni lektoři domluvili a naráz se vykašlali na přednášky Když mi volala třetí tak jsem bouchla jak ta islandská sopka Pak mi volala nějaká paní na hotel, já si podle čísla myslela, že to je další lektorka a zvedla jsem jí telefon se slovy "jestli mi chceš taky říct, že dneska nepřednášíš tak seš mrtvá" . A paní mi tak zaraženě povídá "ne, já jsem chtěla jestli mi můžete pohlídat jezevčíka...."
|