Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4320 . 4321 . 4322 . 4323 . 4324 . 4325 . 4326 . 4327 . 4328 . 4329 . 4330 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:49
- Nahlásit

Gerda
já na ní nejsem ošklivá, ale taky si nebude dělat co chce,jsem důsledná na všechny psy, na ni když jsem úplně jemná, tak neví co po ní chci, prostě mě nechápe, to samý když jí přehnaně chválím, tak je v háji a začne jí přeskakovat, platí na ni hodně uplácení pamlskama.
nevím kdo je wurstenkurt?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:52
- Nahlásit

kejtlin
ale taky si nebude dělat co chce,jsem důsledná na všechny psy
já mluvim jen o tom závodě!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:52
- Nahlásit

Gerda
jo a proč by nemohla skončit poslední? protože má za prvé na víc a za druhé si opravdu nepřeju, aby mě porazila dotyčná osoba, nezáleží pouze na psovi, máme i disciplíny kde záleží na páníčkovi a jeho inteligenci-tam se nechytám , po dvou nočních nevím, jestli něco kloudnýho vypotím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:58
- Nahlásit

kejtlin
máš furt něco, hlavně aby to bylo problém, nebo špatně, nebo jinak komplikovaný. Je to vobyčejnej sranda mač, je to úplně jedno, jak to dopadne, má to lidi a čokly bavit a udělat príma den.

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 22:02
- Nahlásit

kejtlin
tak tam jdi bez psa, jen se opij a mas po nervech

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 22:06
- Nahlásit

leyenda
paninko, až sem přijedete, nemohla byste mi simvás u vás na zhrátce vykopnout vopravdickou francouskou levanduli? Myslíte, že by to ta květina jakožto cesu přežila? By sem jí pojmenovala po vás - madmazel lejenda....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 22:06
- Nahlásit

Gerda
to jo, ale právě ten jeden člověk ze dvou to bojkotuje od začátku tak jsme se smluvili, že budeme pilně trénovat abysmě ho porazili co nejvíc lidí je mi jedno, jestli budem třeba desátý, když ta osoba bude jedenáctá

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 22:08
- Nahlásit

Gerda
to vite ze jo, a prezije, uz jsem s ni zaplevelila mame celou zahradu

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 22:21
- Nahlásit

kejtlin
))) ty blázne jeden starý - a co dyš je to ta bába vot ympakta, a taky tě bude bít? )))

leyenda
super! To ste moc hodnej a uznalej čék!

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 22:24
- Nahlásit

Gerda

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 22:36
- Nahlásit

Gerda
hlavne mi to jeste pripomente zacatkem cervence, jak si prectete, ze se chystam na cestu, to poznate podle toho, ze budu horsi nez Kejtlin, mam pred vsema cestama hrozny nervy kuli zviratkam

leila
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 22:37
- Nahlásit

Bilušéé
máš sovu, ale nespěchá, klidně až po treku

jinak mám třetí jméno pro štěndo bude to Aur houp krásně ladí k Ajem frí a Ajsíkjů pro foxla jak stvorene....
jinak hele co s tou potforou mam delat kdyz mi jde na parkuru po rukach, nohach, zadku a vubec po vsem... gumicku?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 22:37
- Nahlásit

Gerda
a taky tě bude bít
se nedám

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 22:41
- Nahlásit

Bilušéé
máš sovu, ale nespěchá, klidně až po treku

A já mám email, heč. alfakojetin(at)canisterapie.net
Protože je leila moooc čikovná.

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 22:51
- Nahlásit

Jsem dneska koukala do inzertnich novim, co mi sem nosej zadarmo do schranky a nasla jsem tam nabidku "vzacneho plemene ceskoslovenskeho vlciho psa" , predpokladam, ze tim byl myslen CSV, sokovalo me, ze psa 1,5 roku nabizel za 2000 eu, coz je tady za psa fakt dost, zvlast v tomhle platku, kde lidi vetsinou nabizeji vselijake krizence za par supu. Jsem tam teda zavolala, jestli je ten pes tra chovny nebo nejak slavny, ale ne, clovek ho prej koupil ve zdejsi obdobe zverimexu, ta cena vyjadruje vzacnost toho plemena, paaac je krizenej s vopravdickym vlkem! Prej je cistokrevnej, ale nepodarilo se mi z nej vytahnout nejake jmeno chs, pes se jmenuje Loup a smytec
Tak nevim, nehodilo by se vam to nak do linyji? Nebo ze bysme to tu zamorily vzacnym plemenem? Jo a prodava ho prej, ze nema cas na vycvik

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 23:01
- Nahlásit

leyenda
Ty wole, posbírej to tady a tam si zařiď kšeft.

leyenda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 23:09
- Nahlásit

impact
hm, jenze to by dopadlo tak, ze bych si ty posbirany vsechny nechala, ja nejsem schopna dat pryc ani kote...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 00:32
- Nahlásit

nespjete furt

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 05:50
- Nahlásit

Jo, fstávejte a jste pozitivní?????

leyenda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 06:00
- Nahlásit

jsem fstata a delam, ze jsem pozitivni, ale po ranu to nejde moc od srdce

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 08:06
- Nahlásit

Čis bus!
Včera jsem se z náhánění špačků vrátila do Prahyaž v půl devátý večer. Málem jsem nestihla poslední vlak dom. Dneska se pokusim šéfovou přemluvit, abych mohla odejít už ve dvě. Jsem uplně mrtvá a hlavně Bajkonůr už je k neudržení, když chodí jen na krátký procházky a o nějakým cvičení ani nemluvim.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 08:12
- Nahlásit

Dobré ráno všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 09:50
- Nahlásit

tě bůch jelyta
asi nepište,asi du k rybníčku

makrel
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 09:56
- Nahlásit

davidkova renata
tak jo, asi zkusím nepsat

impact
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 10:02
- Nahlásit

Ty woe, teď jsem vstala. Mám zase nějakou spavou posledních pár dní.

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 10:10
- Nahlásit

DOBRÉ RÁNO NA PIJÁNO
makrel
a jste pozitivní??
ty woe dej pokoj eště toho kousek

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 10:20
- Nahlásit

Dobré jitro, tady vnitro
jak se máte pitomcíííí? Kde je Pavla s Pikslou, aby mi řekla, jesi pojede na ten cz-pes sraz se mnou Bajkonurka nemůže, přijede jí štamprdle, mamka nemůže na víkendy, a já sem lichá soužko! Anebo pojede Aleksa s aleksou, ale s těma zas nechci bejt na pokoji.
Dnes maryje sežrala malého buvijéra, jelikoš už není malý, zlobil jí, chtěl jí ojíždět a stoupat na záda. Dostal nakládačku. Pak to zkusil na džudynu, dostal eště větší nakládačku. Pak byl překvapený a koumal, co komu provede. Pak sme mu řekli, že by bylo lepší, kdyby snad rači šel za svým pánem a počkal, až přijde šeryna a kofina, že ty si s nim budou hrát.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 10:27
- Nahlásit

Alexa

a nemělo to bejt, jakože jesi nemáme ajc?

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 10:39
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
jakože jesi nemáme ajc?
ještě lepčí

Alexa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2010 10:42
- Nahlásit

Gerda
cz-pes sraz se mnou
já nééé mám odběr štěňat
Aleksa s aleksou, ale s těma zas nechci bejt na pokoji.
co máš proti nám

<< 1 ... 4320 . 4321 . 4322 . 4323 . 4324 . 4325 . 4326 . 4327 . 4328 . 4329 . 4330 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání