Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4320 . 4321 . 4322 . 4323 . 4324 . 4325 . 4326 . 4327 . 4328 . 4329 . 4330 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 18:02
- Nahlásit

kejtlin
Co je v nervech?

Mám zkušenosti s fenou, která při vyvíjení nátlaku (prostě při vydání povelu), byla úplně v řiti. Nebyla schopná nic dělat, čůrala strachy a nervama cvakala zubama...

Povedlo se mi to odstranit, cvičí ráda...

Ale ty asi myslíš nervy ve smyslu, že je hrrr?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 18:03
- Nahlásit

Biluška
Jak to trasuješ? Na kole? A nebo popojíždíš autem? To mě zajímá. A huž o tom nepiš, štve mě, že nepojedu.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 18:10
- Nahlásit

čuste jsem tu, byla jsem i cvičit teď musím ještě přeložit jeden článek

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 18:51
- Nahlásit

Pica jsem dostala facku na nadrazi. Normalne jdu k prijizdejcimu vlaku a Mercina nechtela jit. Tak jsem ju placla po zadku a z vlaku vyletela jakasi stara raspla zmalovana a zacala jecet, at ji okamzite dam to stene, ze je z ochrany zvirat a normalne, nez jsem rekla bu, dostala jsem tecku. :-D No, obratem ju mela zpatky, az ji sletely bryle. A ta krava polozila kabely a normalne mi ju chtela sebrat. Nechapu nic. Duchna jedna vykrapana. :-D

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 18:52
- Nahlásit

impact
to si děláš prdel!!!!!!!!!

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 18:59
- Nahlásit

Nedelam kurva. Ja ju teda lepla jen koneckama prstu, decentne levou rukou. Pac v prave jsem drzela Mrcinu. Ale dat ji tou pravou, ve ktere umyju tisice sklinek kazdou so+ne, tak tam lezi do ted. Krava jedna pitoma. Jeste s ni sla jina duchna a ta fackovaci byla nejaka dejchavicna, tak jen jecela chyt ju, seber ji to stene. No nechapu jako. Jsem Mrcinu jen placla po zadku, at si pohne.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:09
- Nahlásit

klik blik
http://nejpes.blesk.cz/pejsci/fotosoutez/nejpes-z- utulku-ii.-jenom-pro-utulky/bertik-utulek-decin.ht ml

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:12
- Nahlásit

impact
tak to je teda síla

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:28
- Nahlásit

makrel
Nic jako. Jdu si otevřít to víno bo taaaaak jsem nasratá jak už dlouho ne.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:29
- Nahlásit

impact
já si taky dám, i když nejsem nasraná

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:35
- Nahlásit

pawLINka
jak je v nervech
prostě, nevim jak to popsat, když dáš třeba k noze tak tě oběhne 3krát než se přiřadí, když bych vyvinula nátlak nebo i hodně zařvala tak se rozsype a totálně, přikrčí se, připočůrá, ale skoro hned se zase srovná, se jakoby na chvilku zablokuje, ne vždycky, cvičí jinak s radostí, občas je hrrr a kraví .asi jsem to popsala blbě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:43
- Nahlásit

Biluška
Trasuju trek Uš mám navěšených 59 kilometrů fáborků Eště mi 38 zbývá
šiš to máš ten ovál nějakej rossáhlej né??? ho zkrat
kejtlin
jak zklidním čubu, která je absolutně v nervech atk, aby cvičila v klidu? spíš unavit nebo neunavit? díky
jako nevim jak to myslíš,ale já jí po nedělním závodě zklidnila traverzou ta svině už mi sere,neni v nervech klasickejch,ale je hrrrr a radostná a následkem toho je to ku hovnu.bohužel s timdle typem neumim moc dělat bo je moc drajvová a tak se to rozjelo docela fest.ale vod neděle má peklo bo mi bouchly saze a ti řikám,že jí ty nervy vynlátim z palice bo ze mě si žádnej zablešenej čokl kozy dělat nebéFachčí to jako jediný výborně,ale nevim jak dlouho vydržim bo má fakt galeje.
ympakte
pošli tu bábu ke mě,sem akurát naladěná na podobný typy bo mám PMS a chladim si žáhu na čokloj

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:46
- Nahlásit

davidkova renata
jsi ji měla zklidnit traverzou před závodem, nebo vzít ostnáček a v rohu někde připomenout poslušnost.

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:47
- Nahlásit

lucYnka XIII
Když mi to co půl hodiny připomeneš, budu klikat. Jinak jsem lemra na takový věci.

makrel
Co máš? Já nějakej činanej Tramín z Bzence.

davidkova renata
No ty woe, jak já jsem slušně pohotovej člověk, ale tohle mě dostalo. Jsem nečekala a v podstatě se i divím, že mi ta ruka vylítla zpátky.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:50
- Nahlásit

impact
Co máš? Já nějakej činanej Tramín z Bzence.
taky Bzenec, ale muškát

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:50
- Nahlásit

leyenda
Nebyla jsem tady od čtvrtka, ještě děláš výcucy, plís?

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:52
- Nahlásit

makrel
Muškát jsem měla minulej týden. Byl takovejc moc chutnej. Jako výrazná chuť.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:54
- Nahlásit

impact
já se zase z Tramínu občas připíjím v jednom našem oblíbeném baru, takže teď raději něco jiného

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:56
- Nahlásit

makrel
Změna je život. Ty jo, jsem si zapla bojler, že umyju nádobí a navařím, ale měla jsem si to vajno dát až potom. Včil už se mi nece.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 19:57
- Nahlásit

impact
jsem zjistila, že jsem dneska myla ještě hrnec od soboty, blééééé

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:03
- Nahlásit

makrel
No, to mě taky občas čekává. Ale teď už e-e, když jsem skončila v hospodě a budu o víkendech jen cvičit čokléky.. Co ty, pokračuješ nějak s plánem?

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:05
- Nahlásit

impact
zatím jsem se k otmu nějak nedostala, bo jsem celý den makala,ale třeba něco zjistila nemetka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:08
- Nahlásit

kejtlin
jsi ji měla zklidnit traverzou před závodem, nebo vzít ostnáček a v rohu někde připomenout poslušnost.
ale já vim,jenže jednak vona potřebuje fakt sodu hustou a to se nedá dycky dyš je kolem hodně lidí..loni se mi to na obranách povedlo ale,bo sme háraly a byly f klatbě daleko od všech a dvanak..chovat se mi takhle při výchově,prostě v běžným provozu,tak už nežije!! ale s tim výcvikem já to neberu tak vážně,takže mi dá práci se nasrat tak jak je to funkčníNavíc vona je furt na něco natěšená,jakákoli práce jí rozradostní a já mám málo sil jí šlápnout za tu radost do úsměvu bo výcvik pro mne není priorita..ale ted mi nasrala to teda jo!
a to mluvilas vo goše??

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:08
- Nahlásit

Jsem doma Asi tak 95% trati mám hotový. Jsem totálně mrtvá, měla jsem to zapíchnout v Pelhřimovech na hřbitově, ušetřila bych za pohřeb
Příště to fakt budu dělat na tom ovále, ušetří to dost starostí a lítání

pawLINka
Co se dá tak autem, ono se to bohužel moc nedá, takže většinu na kole. A z té většiny ještě dost často popocházím a kolo táhnu vedle sebe páč je to buď šíleně do kopce, nebo po takovým terénu, že se tam jet nedá.

impact
Bych na tu babu normálně zavolala policajty, sehrála bych otřes mozku, možná i trvalé následky, ono by ji příště přešlo krást štěňata na nádru

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:09
- Nahlásit

makrel
To jsem na vás zvědavá. Já jsem nervní jak cip před sobotou. Vubec nwm, co budu říkat a tak.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:10
- Nahlásit

impact
komu co chceš říkat?

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:11
- Nahlásit

Biluška
To mi došlo až doma, do prdele. Jsem mohla uhrat marodku na zlomenou sanici. Ale ony na mě byly dvě a ta druhá byla moc velká nahoru, aj doleva a aj doprava. Jsem se aj lekla. A radši skočila do vlaku a ujela.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:12
- Nahlásit

impact
aj doleva a aj doprava. Jsem se aj lekla. A radši skočila do vlaku a ujela. aby si tě nenašly

impact
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:14 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

makrel
No těm lidem, co je budu cvičit, aby uměli cvičit psy.

Nenašly. Jsem koukala, jestli nenastoupily a nevystupujou se mnou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
a to mluvilas o goše
néé ta je v klidu i kdyby nebyla tak nebudu šlapat do štěněte nejsem magor, myslela jsem axu.

<< 1 ... 4320 . 4321 . 4322 . 4323 . 4324 . 4325 . 4326 . 4327 . 4328 . 4329 . 4330 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání