| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2010 23:29
- Nahlásit
kachna_
jak se delaj mravenci fotky/
na mravence uz jsem rezignovala, abych pravdu rekla, nak jsem si zvykla i na ty mysi, nektery mam uz i pojmenovany
lucYnka XIII
navalujte nekdo recepis na testo
se na blby fore, musis k Esusovy a sehnat Inu, jestli ji teda nevodradily ty kocky a vemena
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 02:48
- Nahlásit
nespete furt
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 05:16
- Nahlásit
Fstávat a makat, už je úterýýýýýýýýýýýý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 06:41
- Nahlásit
Jo, fstávat a makat, nenávidím rána
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 06:53
- Nahlásit
Už taky fstávám. Jdu si tisknout taháka, a pak tradá do školy. Už mě čekají jen 3 dny školy (možná to je naposled v životě). Nevím jestli se radovat nebo ne...
Tak hezké deň.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 07:39
- Nahlásit
přeju všem lepší den, než mám já
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 07:47
- Nahlásit
kejtlin
ty jsi fakt hrozná . Začínám být vděčná mamče, že mě naučila dvě věci: myslet pozitivně a že nic neni spravedlivý.
Simtě vůbec neni pravda, že máš strašnou práci. Máš práci, která ti umožňuje věnovat se koníčkům a zjevně ti vyhovuje její časový uspořádání.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 07:52
- Nahlásit
kachna_
věnovat se koníčkům, hm tak to asi dneska a zejtra až přijdu kolem 19.15 tak možná maximálně vyvenčím a nakrmím, zítra to samý, pak je to nejhorší-noční to je úplná jebka to sem tak v hajzlu, žer se sotva vleču, v sobotu ta hrůza končí, ale protože nebudu spát v sobotu, tak pro změnu prospím neděli a ve středu zas sem, dobře od nedělě do úterka mám čas, ale taky bych potřebovala plat, abych se těm koníčkům mohla věnovat a ne pár šušňů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 07:57
- Nahlásit
čus fšicííí co maj PMS
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:02
- Nahlásit
davidkova renatačus fšicííí co maj PMS
napodobne, taky jste takova jako naka trochu podrazdena?
kejtlin
pojd, zalozime si depresivni foru a budem davat banany pozitifcum
mam taky spatnou naladu a vetsinou vidim vsechno cerne, sem nemela mamku jako Kachna....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:08
- Nahlásit
leyenda
sem nemela mamku jako Kachna
já taky ne, bohužel, naštěstí jí téměř nevídám, max. dvakrát za rok a víceméně náhodou. nejsem negativní, jen když jsem tady v pakárně, za pár šupů, doma bych mohla udělat práce a tady, nevyděláš se, nepobavíš se, jen čumíš než pojede další auto, to je ještě dobrý, že jsem na nákladu a nechodí sem šéfové podniku, takže jsem relativně v pohodě a nemusím se schopvávat s notebookem a cigárem za rohem jak spratek, to jen kdyby jel ten náš, ale to mě snad kolega z osobní vrátnice zavolá.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:15
- Nahlásit
kejtlin
no, to ja jsem dost negativni, teda presneji receno ustrasena. Mam proto sice z minulosti dost duvodu, ale i tak citim, ze to neni uplne vporadku. O cemkoliv si dokazu delat nejneuveritelnejsi starosti, vadi mi spousta veci, co normalni lidi ani nenapadne, proste jsem "divna"
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:18
- Nahlásit
leyenda
taky jste takova jako naka trochu podrazdena?
vynech ty eufemyzmy a řekni rovnou essi sem nasraná jak brygadýr ,to jako sem !
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:19
- Nahlásit
Dobrý den všem
Bohužel jsem pozitivní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:20
- Nahlásit
leyenda
Mam proto sice z minulosti dost duvodu,
no mně strašně pomohlo, když jsem zůstala přes zimu sama s minimálním platem (ale byla to práce mých snů, kterou pravděpodobně už nikdy nebudu moct dělat) v baráku s jedněma kamnama a jedním skvělým pitbulem. Jsem ňák zjistita, že těma stresama si nepomůžu, jen dostanu rýmičku, kterou NESNÁŠIM.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:20
- Nahlásit
davidkova renata
leyenda
kejtlincus vsem negativcum a vemete me do krouzku taky,nebo si zalozime sve vlastni forum jak sane odvedle???
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:21
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jsem pozitivní
ne vždy důvod k radosti
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:27
- Nahlásit
nemethova5
jasně, bereme tě do klubu negativců
kachna_
blpkooooo ale zlepšila jsi mi náladu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:37
- Nahlásit
kejtlintak jo,tak se pridavam!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:42
- Nahlásit
NAZDAR POZITIVCI A NEGATIVCI
tady vám posílám trochu energie ať to přežijete : http://www.youtube.com/watch?v=yRETJN2qN-8&feature =related
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:46
- Nahlásit
Alexa
skoro jako tachyjon, teda predesilam, ze mi nejde zvuk, tak jen koukam, nevim, co vyklada
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 08:48
- Nahlásit
Alexa
posílám trochu energie
ty seš přece kretén )))))))))))) vypneš se sama nebo mám zavolat ispidichovi????
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:03
- Nahlásit
Heleeeeeeeeee, máme Tip poroty pro tento týden.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:33
- Nahlásit
Co blbnete negativci, venku je krásně, ráno jste se vzbudili, evidentně chodíte, bo jste dolezli k PC a už je úterý, tak se radujte
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:35
- Nahlásit
davidkova renata
hele psal mi Bambi, že by v sobotu přijeli, víš o tom něco?????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:44
- Nahlásit
Nazdar fšem, kejtlin už mě docela sejří s tou svou náladou. O pracovní době bych asi přede mnou moc nemluvila, vzhledem k tý mojí, ale já mám svojí práci ráda, i když mi občas stresem tiká voko, mám purgace a přežírám se ))) Za to si pak užiju parádnickej víkend, na ten se dycky moc těšim, a teď v létě a jaře se dá choditi ven i večer, posedět s kamarádimi, pokrafat s kamarátkami, vzít auto a jet do ricinky s čoklícími anebo bez nich. A je nejlepčí, když máš jkolem sebe čéky, kerejm zavoláš, řekneš - hele, podivaj se, je mě nějak mdlo, jedu za tebou na kafe - tož tak dojedeš a voni už sa posnažijou ti zlepšit náladu, abys jim tam nevynesla spaní.
A co jinak? Maryje už si nekouše nohy, bo má fusky a zelená chodidla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:45
- Nahlásit
Alexa
psal mi Bambi, že by v sobotu přijeli, víš o tom něco?????
ty voe já faaaaaaaaaaaaaaakt nevim cestou vod vás sme se domlouvali na bud pátek nebo f sobotu večír!! logycky bo to potřebuju!! fčera psal,co pátek večír jílový..sem mu řekla,že nevim,ale těžko tam někdo bude asi! von vodepsal,že myslel sobotu!! já zas,že se tě voptám,ale že nevim essi myslí večer či co. vzápětí psal roden essi mám čas f tejdnu večír,že by mi udělal tu nočku a avizaci..sem mu řekla,že sme se předběžně domlouvali s alešem a von napsal,že ten bude vědět po neděli hovno..sem mu napsala,že nejvěčí hovno vim já a že mu zavolám nějak..čili závěr: mě se neptej
a máš důležitou sovu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:45
- Nahlásit
Alexa
hele psal mi Bambi, že by v sobotu přijeli, víš o tom něco?????
jo, sou domluvený, my taky přijedem, přijedem v noci a budem dělat avízace. Budeš s náma děla v noci avízace? Anebo přijedem už ráno a zůstanem až do večera. Hodně napeč toho nepečenýho )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
sou domluvený
jo?????????????? to vůbec nevim... rači bych přijela večír bo celej den aš do tmy asi fakt nedám
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 09:51
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
sou domluvený
no to je bezva, já o tom nic nevim a hlavně nevim essi tam někdo bude
|