| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 11:05
- Nahlásit
Alexa
co máš proti nám
proti vám nic, aspoň bych ti aleksu vyčesala, ale maryje jí nemá ráda ))))
Děcka, kámoška prodá svojí Corsu (Lentilka) 1,4 obsah, rok 97, v automatu, najeto 100 000, třetí majitel, po technické čerstvě (na dva roky klid), třídvířko se střešním oknem, celoročními gumami, radiem, bez centrálu, okna na kličku. To celé za 15 000 + převod hradí kupující, tzn celkově max 25 000 Kč. Na pojíždečku po městě, kratší tratě, naučení řízení ideální auto. Spolehlivé, servisované.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 11:13
- Nahlásit
Gerdajeee,vy tam mate bouvika??to je moje tajne plemeno,i kdyz jsem ho mohla mit,kazdy mi ho vymlouval,no uz mam amina a jsem s nim desne spokojena,i kdyz me bestie mala kouse!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 11:17
- Nahlásit
nemethova5
no já právě buvyjéra na živo ještě nikdy neviděla, tohle je děsnej poděs, furt lítá, je jak šílenej, řikám mu raketa.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 11:22
- Nahlásit
Gerdajsou nadherni a ja chtela zihance,je to jak silene prerostly knirac,ale jak ve vataku!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 11:36
- Nahlásit
Gerda
ahoj mohla bys prosím juknou vedle na kolie? potřebuju něco přeložit z ang, a ty umíš určitě dobře
kuju moc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 12:10
- Nahlásit
nemethova5
uš sem doma,essi chceš
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:51
- Nahlásit
Gerda
Děcka, kámoška prodá svojí Corsu (Lentilka) 1,4 obsah, rok 97, v automatu, najeto 100 000, třetí majitel, po technické čerstvě (na dva roky klid), třídvířko se střešním oknem, celoročními gumami, radiem, bez centrálu, okna na kličku. To celé za 15 000 + převod hradí kupující, tzn celkově max 25 000 Kč. Na pojíždečku po městě, kratší tratě, naučení řízení ideální auto. Spolehlivé, servisované.
panii to je dobra cena, ja bych to aj mozna brala esli bych sehnala penize, jezdi to dobre ńemate foto? Co znamena kratke trate trebas do Brna by to nedojelo?
Jen fakt nevim jestli penize sezenu musela bych si vzit pujcku v bance.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:52
- Nahlásit
ä ma to automatickou prevodovku?? ja bych radsi normal
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
jééé lucynkačijaxetopíše bude mít autííííííí ,pani vám se tam vejde poctatně víc koček jak nám psů a stejnak sme chtěly s gerdou aby jí koupil něgdo zdejší ))))
akorát nefim kam narvete kokoýla..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:54
- Nahlásit
lucYnka XIII
Pani, má to automat, do Brna by to dojelo, to jo, jen berte v potaz, že je to malé auto, já to psala hlavně podle sebe, že s mrňousem na dálnici nerada lezu, ale samozřejmě to dojede. A neni problém na to kouknout - bydlijou na vyšehradě, skoro u metra. A každej den parkujou tady f práci. Foto eště nemáme, bo ta čůza furt nebyla v myčce!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 13:57
- Nahlásit
lucYnka XIII
Pani, dybyste na to chtěla juknout, vyvezu vás na prohlítku, nebo si vemete tatíka, stejnak je lepčí, dyš je u toho chlap. Stran tý převodofky - jednak pro vás by to mohlo bejt úlevnější krs ty kotníky, že nemusíte tolika těma noškama rotovat, ručka by si taky vodpočla, dyby nemusela furt řadit, ale na druhou stranu - jak se rozsedíte f automatě, budete blbě přesedat do manuálu. Zvažte to, s tatíkem se poraďte.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:05
- Nahlásit
Bré deň děcka. Přišel mi sedák od Manmatu a nevím jak ho nastavit, heč. Nemáte ho někdo?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 14:20
- Nahlásit
pawLINka
Nemám, ale zjisti mi toho pitbulla. 9.-11. črvence mám doma víkendovku pro jack russelly, tak ať vím, na co se připravit.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 15:33
- Nahlásit
lidi se přiznám, ám v práci natajno feňuli jezevce, byly jsme v noci na veterině, už večer se mi nezdála, nechtěla jíst, měla strašnej průjem a zvracení tak jsem na nic nečekala, zavolala a kolem půlnoci jela, dal jí na kapačku, bál se aby ji nezečaly selhávat ledviny, píchnul degan a něco asi antibiotika. po 2 hod jsme jely domů ještě mi dal kapačku dom, že ji připojím na kanylu, degan a co 2 hod do ni mám nalejt iontovej nápoj aspoň deci. takže jsem nespala,ale kupodivu nejsem unavená-vypila jsem 2 shocky, jenže ráno co ted´ musim do práce, nedalo se nic dělat naložila jsem vše potřebné +sisu a vyrazila do práce, šéf doted´ naštěstí nepřijel a snad ani nepřijede, kdyby viděl vzadu veterinární ordinaci tak by ho asi vezli , už je o hodně lepší, není dehydrovaná, jeví zájem o jídlo což nedostane aspoň do zítřka-hm zas bude k večeři doma vývar protože čuba dostane kuře .neví se co je příčinou, zřejmě slabá otrava něčím, byla dost špatná, že se bál jí vzít i krev na rozbor, aby neumřela.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 15:34
- Nahlásit
kejtlin
ježiš chudák a kde se k něčemu mohla dostat?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 15:58
- Nahlásit
makrel
kde se k něčemu mohla dostat
u nás na pozemku a doma nikde, děda má všechnu chemii na ošetření zahrady zamčenou ve sklepě, musela by překonat branku na dvorek a oplechovaný dveře a odemnknout zámek na skříňce, což je absolutní blbost, možná někdo něco hodil na dvorek, jsou to asi 2 měs. co psali v novinách že zas řádí u nás traviči psů, nebo já nevím nic mě nenapadá.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 16:02
- Nahlásit
kejtlin
tak ještě že už je jí líp.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 16:12
- Nahlásit
makrel
jen má falešku a jak jsme ji zavodnili,tak začala spouštět mléko,tak nevím co na to pomáhá studený obklady?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 16:30
- Nahlásit
kejtlin
no ty vado! Parádnická noc, vopravdu!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 16:37
- Nahlásit
kejtlin
Někdo tu doporučoval někde octový obklady.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 16:39
- Nahlásit
Gerda
ony vypadala večer jen unaveně, než jsem šla spát, tak jsem psy pouštěla ven a doma asi po hodině průjem a blití ale takový strašně divně páchnoucí a nestačila se ani zvednout z pelíšku, už to, že šla sama do pelíšku mi bylo divný je to největší lepidlo a plazidlo co se týče lidí takže je vždycky přilepená na mě, neřešila jsem to a když to přišlo, tak jsem jen chystala věci jako kliíče od auta, zabalila jsem ji do deky a mezitím volala mému vetovi, tan to pochopil a řekl okamžitě přiject, sem trhala rychlostní rekordy,ještě že byla noc a nebyl skoro provoz.
důležitý je, že vypadá mnohem líp.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 16:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
já si pamatuju, když měla kamarádčiná fena tenkrát falešku-ovčanda,tak jsme ji několikrát denně omývaly mléčnou žlázu studenou vodou z hadice-se slabým proudem samozřejmě a pomáhalo to hodně, tak jsem myslela, že bych oplachovala třeba sprchou, ale to je vedlejší, jen aby byla v tom ostatním v pořádku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 16:59
- Nahlásit
kejtlin
důležitý je, že vypadá mnohem líp.
důležitý je, že to vůbec přežila, pokud byla fakt něčim otrávená. To je děs, to je děs!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 17:03 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
kejtlin
právě, hlavně aby jí zesílil organismus a pak by tu falešku mohla líp rozhýbat
Edit: ještě mě napadlo, aby se teď tou studenou vodou nenachladila, když je oslabená.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 17:35
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
dneska stejně jedu k veterináři na kontrolu, tak se poradím s ním co na to,třeba zabere i to, že bude na dietě.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 18:51
- Nahlásit
kejtlin
to zabere určitě, na falešku se doporučuje i ubrat žrádla.Ale faleška není teď tak důležitá, hlavně aby se dostala z té otravy nebo co to bylo za hnus. Dej pak vědět.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 19:49
- Nahlásit
čus drásaly, jsem na vás celý den neměla čas. Co je novýho? Krom nemocné Sisi, tu stíhám sledovat a držím jí tlapky. Už mám natrasovaný celý trek, zítra tam hodím kontroly a může to vypuknout
pawLINka
Koza Žaneta se normálně zcvokla. V pondělí jsme se spolu porvaly Se blížila bouřka, šla jsem ji zavřít a ona mě začala úplně vztekle kopat, trkat a dokonce mě kousla . Buď byla rozvrkočená z té bouřky, nebo byla nasraná, že ji zavírám předčasně. Nebo obojí. Tak jsem to moc neřešila, akorát jsem ji ztraverzovala, aby si jako nemyslela, že mě může trkat jen tak beztrestně. Jenže ji to ještě nepřešlo . Je agresivní, ale fakt děsně. Mášenek ji dneska šel pustit ven, pustila se do něho a doslova ho vykopala z chlíva. Fakt doslova, má modráky jak prase. Nakonec se nasral, práskl dveřma a nechal ji tam zavřenou dokud jsem nepřijela. Takže byla do dvou o hladu, trošku vyměkla a nechala se bez problémů vyvést.Do večera jí ale zase otrnulo, teď jsem ji zavírala a normálně se mi zakousla do košile a visela na rukávu. Má slušnej zákus a nepřekusuje . Bohužel nemá pouštěčky Pak mě pokopala a trkla mě do břicha. Jsem se nasrala a ztraverzovala jsem ji hodně.
Taky nějak divně smrdí. Jinak než normálně a dost intenzivně. Nemůže mít třá říji? Nebo PMS jako Davídková? Asi z ní bude žrádlo pro psy a bude klid
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 19:51
- Nahlásit
Biluška
Nebo PMS jako Davídková?
to bude asi vono
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 20:37
- Nahlásit
hoj, jsem tu z veteriny, ještě nemáme prý vyhráno, ale vypadáto, že by měla být v pořádku, ani k selhání jater a ledvin nedošlo, tak by to snad mělo být bez následků.ptala jsem se na ten ocet a studenou vodu na falešku a říkal, že radši vodu, kdyby ten ocet olízala což by olízala tak by to v jejím stavu mohlo mít vážné následky, zatím dodržovat přísnou dietu a při problé´mu samozřejmě přijet.něco jí napíchal, něco mi dal domů jak v tabletách, tak v injekcích mám to přesně napsané,už mi tp mpc nemyslí. vzal nás přednostně, když prej viděl jak tam sebou mlátim na židli s čubou balancující v náručí, njn sem holt ospalá, když jsem nespala 36 hodin.sem tak přetažená, že asi ani neusnu, uvidím třeba to na mě padne po dr.housovi.
Biluška
ty máš agrézivní kozu, nevím jestli to může být tím, že je v říji, spíš bych řekla, že zjistila na co má rohy a kopýtka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 20:38
- Nahlásit
makrel
Nebo PMS jako Davídková?
to bude asi vono
a nejhorší je úplnkový PMS
krom toho vod rána žeru jak prokopnutá což mi samosebou následně nasírá eště víc a tak furt dokola ((((
Biluška
že mě může trkat jen tak beztrestně
nechybí ti tam někde jedno písmenko??
nicméně máš asi problém,gdo je přes kozy?? možná bys měla nafštívit pana argoška..přinejhorším kozu skrmí svojí početný smečce
all
nemá někdo možnost či někoho známýho třá u O2? potřála bych zistit uživatele,ajpinu máme,je to kuli psovi,ta zašantročená stofárdka,už sem tu ondá o ní psala...
|