| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 15:31
- Nahlásit
leyenda
co je sklopec? Prezdifka pro Honzika?
nikoliv to je odchytova pomucka. Nemuzu najit obrazek toho meho tak pro ukazku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 15:52
- Nahlásit
Normálně jsem si teď na chvilku lehla a vytuhla jsem na dvě hodiny . Ale omlouvá mě to, že jsem byla vzhůru od 4 ráno, nebo ne?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 16:32
- Nahlásit
lucYnka XIII
aha, tak to mam taky, na pude nad stodolou,asi po nekom z
predchozich majitelu, jsem nevedela, ze se to jmenuje, budu do toho chytat jezecky
davidkova renata
já sem to pořešila úpa jednoduše..Náně sem řekla:to je ježeček a ten má blechy,nechod k němu!A vona je ygnoruje
predchozi psi je ignorovali i bez rikani, pes ma zakazany gdeco, ale nenapadlo me zakazovat jezecky, taky sme spolu zadnyho nevideli, nevim, jak bych mu to vysvetlila, to mi pripomina, jak holka dala nejakemu diteti svoji skoro novou bundu a na me vycitky se ohrazovala tim, ze jsem ji to prece nezakazala dat nekomu bundu a ze ji stejnak nebyla zima. Vite, proc ja chodim tak pozde spat? Protoze vymejslim zakazy, abych nahodou neco neopomenula
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 17:24
- Nahlásit
leyenda
Protoze vymejslim zakazy, abych nahodou neco neopomenula
No to máš teda co dělat..už jsi zakázala svlékání na veřejnosti, piercing kamkoliv, skákání do vody po hlavě, olizování rampouchů, sedání na natřenou lavičku? to jen tak pár co mě napadlo
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 18:52
- Nahlásit
makrel
simte, takovyhle ocividny veci...
samozrejme, taky treba lizt na strechu, kacet stromy a nemaj stavebni povoleni na vic nez piskove babovicky, vymysli neco neotrelyho
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 18:58
- Nahlásit
leyenda
A co pití vody z chladiče, popř. zapalovánítoalteního papíru visícího ze zadku sourozence nebo jiného PZ???
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 19:09
- Nahlásit
pliiiiiiis famvilisti kliknete mi na kurnik, zbyvaj mi posledni dva kliky abyse mi rozsiril
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 19:15
- Nahlásit
leyenda
Vite, proc ja chodim tak pozde spat? Protoze vymejslim zakazy, abych nahodou neco neopomenula
lucYnka XIII
pliiiiiiis famvilisti kliknete mi na kurnik, zbyvaj mi posledni dva kliky abyse mi rozsiril
cože??? kam mám kíííknout?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 19:20
- Nahlásit
davidkova renata
cože??? kam mám kíííknout?
na kurnik, ale na fb a to vy pani nemate takze nic, tak pekne dekuju, bo jste mi vubec nepomohla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 19:22
- Nahlásit
lucYnka XIII
ale na fb a to vy pani nemate takze nic, tak pekne dekuju, bo jste mi vubec nepomohla
heskej příspjevek vod vás
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 19:23
- Nahlásit
davidkova renata
heskej příspjevek vod vás
dyt jsem vam pani podekovala tak se uz nemracte
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 19:31
- Nahlásit
davidkova renata
panii panii tunamate darek na usmirenou, tezce bych to nesla kdybyste se na me hnevala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 19:32
- Nahlásit
lucYnka XIII
tunamate darek na usmirenou,
a co s tím asi tak bude dělat????? eště řidič pohlednej tam chybí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 19:45
- Nahlásit
lucYnka XIII
panii panii tunamate darek na usmirenou, tezce bych to nesla kdybyste se na me hnevala
na vás se čék hněvat ani nemůže,pani bo se bojim krokodýla Honzíka co byste na mne jistě poštvala
ale pani!! dyk se mi do toho autííííí nevleze žádnej čokl!!!! nejni tam něco praktyčtějšího???
Alexa
eště řidič pohlednej tam chybí
myslíš řidič slečny Dejzy?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 19:51
- Nahlásit
makrel
no vidis, chladic me nenapad, papir uz palily, sice v zachodovy mise ale plati zakaz zapalovani cehokoliv kdekoliv
Alexaeště řidič pohlednej tam chybí
ale houby, dyk LucYnka us ma ridicak, tak ji muze vozit sama, ne?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 19:59
- Nahlásit
davidkova renata
nejni tam něco praktyčtějšího???
tumate pani
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 20:03
- Nahlásit
lucYnka XIII
tumate pani
jo...to bé vončo! a jak praví lejenda,budeš můj řidič teda task doufám,že máš voprávnění na i tudle kraxnu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 20:03
- Nahlásit
lucYnka XIII
hm, to ste pani asi zase prehnala s tou prakticnosti, ackoliv na prevoz plutonyja by se mohl siknout...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 20:05
- Nahlásit
Děfčata, teprve teď sem se dostala k intronétu, masakr jako blázen, už mám polovinu aploudace hotovou, od rána dělám jednu soutěž, organizátoři se to snažili udělat tak jasný a přehledný, až to vůbec jasný neni a přehledný taky ne a sou tam vloděný maličký závady, takže celej den volám na ústředí a slečna je ne mě moc hodná, jelikož už ví, že su totálně retardované, dokonce mě sleduje onlajn, bo sem jí řikala, že sem provedla zkušební aplout a vona řikala - já vim, sleduju vás onlajn - tak sem se krátce zastyděla a řekla jí, jesi mi teda může říct, jesi to mám blbě, a vona řekla, že to mám dobře. Už jí řikám - Katko, nezlobte se na mě, ale já vám eště dneska zavolám. A vona řiká - nezlobim, volá mi hodně lidí.
Můžete mi to nějak shrnout, co ste řikali za dnešní den?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 20:14
- Nahlásit
Gerda
Můžete mi to nějak shrnout, co ste řikali za dnešní den?
lucynka mi koupila auto ))))) to bílý nahoře,biluše se pere s kozou a koza vyhrává ,čupce vot kejtlin je líp,makrela je prej nějaká tuhá a u lejendů používaj místo hraček ježky
Jo a já sem se zase!!!!! přežrala
du se svalit,je růžofka to se mi dobře usíná
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 20:17
- Nahlásit
Gerda
bezvadny je, ze Biluska na krome Qetose na pude taky plutonyjum, tim se pomuze vyrovnat pro lynyje neuspokojive zdravotni vysledky nekterych krycich psu (ze jo Pumpo:smirk , muj pes zabil jezka, Kejtlin psi to delaj bezne, naopak Makrel ma budhisticky zalozene jedince, kteri jezeckum neublizi. Nana se jich nefsima, nechce chytit blechy. Davidkova toho rekla malo, zase se smazila u rybnicku, dostala vod LucyNky novy auto, kliknete Lucynce na kurnik na fb, nak to potrebuje, nevim na co, Davidkova taky ne.
Biluska ma strasne zlou kozu, ale us ji dohodili psychologa (koziho), co ji zarika na dalku, tak asi nebude muset ani prispet do kasicky, ledazeby to slo bankovnim prevodem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 20:20
- Nahlásit
ty woe co si lidi nevymyslej, aby nemuseli namáhat tělo a mozek
http://www.granulky.cz/vyrobky-dog-trace-podavac-m icku-c-233_201.html?zenid=2e6bc187c9be23a0443c6452 9d7f902c
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 20:28
- Nahlásit
čau baby, sem unavená, tak sem se odměnila bramborákama a bílým vínem
davidkova renata
máš moc heský auto, můžeš přikoupit nějaký čokly, vejdete se. By se v něm dalo i bydlet.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 20:29
- Nahlásit
gabifi
mňam bramboráky bych si dala, ale nechce se mi je dělat
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 20:41 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
makrel
škoda že net neumí přenášet věci, bych ti bramborák poslala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 20:45
- Nahlásit
gabifi
to neumí...tak si musím vystačit s muškátem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 23:24
- Nahlásit
Uf, trek byl zahájen. Teda spíš zapit . Jdu se svalit, zítra ráno je musím vystartovat, pak si to celý zopáknu s midařema a pak už se budu jenom královsky bavit jak kufrujou na trati
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 23:30
- Nahlásit
Gerda
pani mate emila
zasadila jsem vino jak jsi mi nakazala, doufam, ze Baiko neprijde na kontolu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2010 06:09