| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 20:40
- Nahlásit
kejtlin
hele eště na ty vobklady prej tvaroch...ale ten volíže taky a eště si jím zvýší laktaci ,leda to nějak zadělat aby na to nemohla.
du se svalit,kreténi,uš nepište!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 20:49
- Nahlásit
davidkova renata
nechybí ti tam někde jedno písmenko??
Ne Je to samýca
.přinejhorším kozu skrmí svojí početný smečce
Jsem blbá, abych vozila žrádlo argoskový smečce gdyž mám mnohem víc psů než on?
nicméně máš asi problém,gdo je přes kozy??
Začínám mít dojem, že přes kozy bude zdejší řezník
kejtlin
spíš bych řekla, že zjistila na co má rohy a kopýtka.
Tak ona byla vždycky taková od rány. Ale bývalo to v dobrém. Třá když byl člověk skloněný (ideálně nad hnojem) tak si dycky ráda trkla Nebo když se dostala do záhonků a hnala jsem ji vztekle pryč tak se zkusila ohnat, jako že ta ňamka je její a nemám jí do toho co kecat. Taky jsme hrávali "toro,toro" - fakt je jak španělský býk, zamáváš jí rudým hadrem a může ho utrkat . Ale teď je prostě zlá. Agresivní. Útočí natvrdo. Jestli ji to hodně rychle nepřejde tak skončí v klobásách a bude to mít
Jdu se taky svalit, přestaňte drásat a děte spát, ráno brzo fstáváme
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 20:50
- Nahlásit
Jdu se taky svalit, přestaňte drásat a děte spát, ráno brzo fstáváme
Jo, v 6.15 nejpozději ať všichni makají nebo aspoň vstávají
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 22:05
- Nahlásit
Zdravím všechny.
Byla jsem dneska u mamči. Měla dovolenou, protože měli jít s Milčou na odoperování nádoru.
08:00 přijíždím do Lahovic, Milča je naštvaná, hladová, má průjem.
10:30 hladím Milču, zjišťuju, že hárá.
10:35 mamča volá na veterinu, co teda. Po dohodě se sestřičkou se operace ruší
10:40 Milča je veselá, nažraná, průjem jí přešel
12:15 volá veterinář, že by tenhle nádor radši odoperoval bez ohledu na hárání, protože po hárání se jí zase zhorší alergie a že tam bohužel před tím nebyl.
12:20 Milča si žere tlapu. Myslím, že hodlá do příštího týdne nasimulovat zhoršení alergie.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 22:13
- Nahlásit
kachna_
myslis, ze Milca sabotuje chirurgicky zakrok??
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 23:16
- Nahlásit
Gerda
pani tak jasedomluvim statinkem, ze bychom se nekdy pojukali. Ja mam na auto podminku, abyse mi tam vesel sklopec a aby mi to nehumrilo za rohem. Ale fakt jen nezavazne, musim zjistit jestli by mi dali v bance tu pujcku, ted resime ten bytecek, takze budu zadluzena az po usiska a musim rozmyslet jestli to utahnu. Nasla jsem si brigadicku na dve hodky denne doma na pc melo by to dat tak 3000 mesicne, zadna slava, ale aspon neco. Pokud bych to stihala, tak zkusim si najit trebaaspon na jedno odpoledne v tydnu jeste brigadu treba v callcentru, ja rada telefonuju a tam by mi za to jeste platili A vyhledove se mi blejska na jednu super roboticku byse mi splnil muj velky snik, ale to je zatim ve hvjezdach a za dlouho a nechci to zakriknout zalezi na mnoha vecech jestli to vyjde, ale snad :smajlikdrzicipalce:
a jakou ma farbicku? tatik se pta jestli clovecinu co prodava autika znam, aby to nebylo autiko co dojede k majitelovi ahumri.
Snazila jsem se zasadit grepy po tvem upozorneni ale nejde to zapnu fb a zachvilku mi humri komp
na kaktusy mi sedli vlnatky, ty by taky mohli humrit, uz treti den se chystam kaktusy vykoupat, udelam jim laznicku askudci snad pujdou pa
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 23:19
- Nahlásit
Biluška
kozu neskrmujte urcite na nejakou deprezi nebo treba je v te riji, sezente ji psychologa nebo kozla.
kachna_
Milci je chytra pes, nechce na rezani
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 23:22
- Nahlásit
lucYnka XIII
co je to humřit?
za 3000kč brigádu na doma, to ber, kde je najdeš.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 23:43
- Nahlásit
kejtlin
co je to humřit?
pani to je od slova umrit neboli umrlec
dneska jsem byla na urade a tam na jednom suplicku meli napsano MRTVOLY :d :d jako jsem to nepochopila vubec a cucela na to jak puk
za 3000kč brigádu na doma, to ber, kde je najdeš.
beru uz jsem jim to poslala a meli byse ozvat a zadat mi praci
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2010 23:47
- Nahlásit
Biluška
No to je nějaký divný... Echtgold potforu kozu jsem zažila (byla extra velká - když se postavila na zadní, tak byla mnohem vyšší než já. Ta mě potrkala x-krát), ale tohle je divný. Normálně taková potvora není? Na tu mrchu, co jsme měli, platil jen Lukáš, protože se s ní nes-al a ona z něj měla respekt.
S tou říjí čoveče nefim, u nás se ještě žádná agresivně neprojevovala. Max když jsme ještě neměli kozla, tak furt mečela. Jinak nevím. Lukáša už budit nebudu, ale když mi to připomeneš, tak se ho zítra zeptám. On je tady hlavní přes kozy. :d
all
Jdu spát, zítra mě čeká zkouška a já jsem doteď psala taháky místo učení. No nevidím to moc nadějně, ale zkouška je od slova zkoušet.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 04:56
- Nahlásit
fstavejte!!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 05:58
- Nahlásit
leyenda
dneska jste první paní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 06:29
- Nahlásit
Fstávat a makat vy lemry líný. Dneska začíná trek, spát se pude až tak v sobotu večer. Možná
lucYnka XIII
kozu neskrmujte urcite na nejakou deprezi nebo treba je v te riji, sezente ji psychologa nebo kozla.
Gde seženu kozlího psychologa?
pawLINka
byla extra velká - když se postavila na zadní, tak byla mnohem vyšší než já
No to je Žaneta taky, je velká jako menší kůň Kámošky ponice je tak o deset čísel v kohoutku menší.
Normálně taková potvora není?
Ne. Ona je zákeřná a jak vycítí, že se jí někdo bojí tak se na něho ráda dominátoruje. Ale v podstatě si dosud dovolovala akorát na děcka a na návštěvy. Ode mě dycky dostala ťafku a nefrkala si. Bych i řekla, že mě měla ráda. Minimálně měla ráda ty chlebíčky, rohlíčky, mrkvičky a salátky co jsem jí nosila po kapsách. Vítala mě a radostně mečela. Teď mě kope, trká a kouše
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 07:01
- Nahlásit
Biluška
Teď mě kope, trká a kouše
Tak to bude tím, že si neplníte řádně svoje povinnosti. Chlebíčků, ..., salátu je málo a v mizerné kvalitě. A zkoušela jste už smradlavou rybu? A co traverza?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 07:09
- Nahlásit
Strejda
Tak to bude tím, že si neplníte řádně svoje povinnosti. Chlebíčků, ..., salátu je málo a v mizerné kvalitě.
Je jaro, po dlouhé zimě jsem finančně vyčerpaná Kvalitní salát prostě bude až vyroste na záhonku, koza to musí pochopit
A zkoušela jste už smradlavou rybu?
Ne, myslíte, že jí bude chutnat? Ona je dost vybíravá
A co traverza?
Tu používám. Moc nefunguje. Ona se dost blbě traverzuje koza co mi hlavou sahá prakticky po krk. Teď jsem pročetla rady od chovatelů koz. Radí mi ji srolovat. Se zcvokli ne? Leda bych si na pomoc vzala jeřáb, jinak ji na zem nikdy nesvalím
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 07:21
- Nahlásit
Biluška
Gde seženu kozlího psychologa?
smarja, pani, nechte toho, nevite gdo se toho chytne - i kdyz- o Makrel s jejim kurzem ste neuvazovala?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 07:23
- Nahlásit
Biluška
Teď jsem pročetla rady od chovatelů koz. Radí mi ji srolovat.
To jste se asi ptala v Kozárech, že?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 07:25
- Nahlásit
Strejda
To jste se asi ptala v Kozárech, že?
No, na Kozočárech...jinýho kozlologa jsem nesehnala
leyenda
- i kdyz- o Makrel s jejim kurzem ste neuvazovala?
Ne, ale taky to zkusím. To víte, tonoucí se stébla chytá
Jedu dřít, nedrásejte.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 07:45
- Nahlásit
Dobré ráno!
Asik jsem ztratila pracovní knížku, jsem už přes hodinu v práci a ještě jem nic neudělala, jen se nasnídala.
Jak mám v sobě probudit pracovní elán, když se mi nic nechce, ale mám spoustu práce?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 08:10
- Nahlásit
Dobré ráno všem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 08:30
- Nahlásit
KRÁSNÉ SLUNÍČKOVÉ RÁNO
dneska máme zápis dop školky to zas bude mazec
Biluška
sezente ji psychologa
ty woe jakto že ještě nejsi na Vysočině????
Baico
jsem už přes hodinu v práci a ještě jem nic neudělala, jen se nasnídala.
mám to taky tak nějak, ale každej den
až dorazí davítková má důležitou sůvu
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 08:43
- Nahlásit
Biluška
..jinýho kozlologa jsem nesehnala
U nás na vesnici je chlapík, o kterém se říká, že "to je starej kozel". A opravdu smrdí jak cap. Domluvím Vám konzultaci. Třeba to je šaman - zaříkávač a ani nebudete muset s kozou na Kozočáry. Sfoukne to na dálku.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 09:05
- Nahlásit
Zdravím.
Oblékla jsem dítě, posadila ho do sedačky, a že jí dám ponožky. Navlíkám naslepo ponožku a vono to nějak nejde. Kouknu dolů, stáhnu Máje ponožku z čumáku...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:05
- Nahlásit
těbůch kreténi
Alexa
dorazí davítková má důležitou sůvu
NE!!!!!
Strejda
o kterém se říká, že "to je starej kozel". A opravdu smrdí jak cap. Domluvím Vám konzultaci. Třeba to je šaman - zaříkávač a ani nebudete muset s kozou na Kozočáry. Sfoukne to na dálku.
aby to nebyl nějakej podvodník ale... ..si nemyslete,voni se gestěj aji do psícholokie koz!!
kachna_
stáhnu Máje ponožku z čumáku...
ty máš dost..podobnejch hystorek máš nějak nvíc ne?
jinak milča je velmi čikovný psík
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:09
- Nahlásit
davidkova renata
NE!!!!!
ale noták
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:11
- Nahlásit
kachna_
táhnu Máje ponožku z čumáku...
essi bys rači neměla jít do práce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:22
- Nahlásit
Alexa
co notáák?! nemám NIC z toho co tam píšou a taky vůbec chut ,čas ani sílu to řešit potřebuju klíííííííííííííííít!!!!! a navíc nepojedu s háravou čupkou abysem zase byla fšade naposlet a vyloučená ze slušný společnosti dost pochybuju,že vydržíme do příštího tejdne,spíš ne,to mi bé úpa stačit!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:24
- Nahlásit
davidkova renata
ahoj panííí...
tak můžete bejt s Nánou f klidu. DKK 0/0 DKL 0/0, srdce jako zvon, bez kalcifikace, hrudník a dýchání čisté, zcela zdráv a v kondici.... jéééé já mám radóóóst...
akorát to jajco nám nikdo nenašroubuje.... :-/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:33
- Nahlásit
Alexa
essi bys rači neměla jít do práce
já ti nevim, mám poměrně v živé paměti některé etudy na téma kafe x PC a lepící páska x já
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2010 10:34
- Nahlásit
Pumpa
tak můžete bejt s Nánou f klidu. DKK 0/0 DKL 0/0, srdce jako zvon, bez kalcifikace, hrudník a dýchání čisté, zcela zdráv a v kondici....
tak to je blbý...to je nám k ničemu v lynyjích..sice je přerostlej a nemá jajce,ale jako celek.. ..nemá aspon nějakou psychickou vadu??ale to by muselo bejt něco echt teda!
|