Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4311 . 4312 . 4313 . 4314 . 4315 . 4316 . 4317 . 4318 . 4319 . 4320 . 4321 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:49
- Nahlásit

nemethova5
tak já mám zatím dost svojí práce, alekdyby se to chytlo, tak bych byla jenom ráda a dělala bych to třeba půl napůl. Být v praze jako Kejtlin tak neváhám ani minutu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:50
- Nahlásit

makrelno prave,ja nevaham vubec,ono je rozdil to delat v cechach nebo na morave.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:51
- Nahlásit

makrel
Jdi do toho. Já do toho jdu taky. V sobotu oficiálně začínám.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:52
- Nahlásit

impact
Jako vážně, kdybych měla pozemek, tak by se dala i na ten hotel. Pozemek by možná v budoucnu mohl být, ale momentálně jsem omezená bytem.

Gerda
Člen
- Nahlásit

kejtlin
mazej do dog friendly tématu, ještě je tam jedna holčina, co potřebuje venčit.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

holky nečeřte vody, prahu neznám a díky úrazu před lety nepoznám, prostě to nejde, něco se stalo v mozku a nepemetuju si cesty a nemám orientaci, zkoušela jsem to mnohokrát po
4 roky skoro každý den a s rodilým pražákem radkem.
Alexa
psy jí vyvenčím aji vycvičím, to by problém nebyl, ale úklid nenávidím ještě víc než moji robotu.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:53
- Nahlásit

Biluška
Ale za děkuju a max. za pytlík kafe
Co ti leží v žaludku ta půlka, cos ode mě nedostala?

impact
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:55
- Nahlásit

makrel
Prosím tě, já nemám ještě ani pozemek. A už mám tři lidi na sobotu jistý, a další v rukávě.
A hotel taky. Jen mi zbourali kotce a budou stát až za tejden.
Ale tak to je fuk hlavně do léta, aby stály.

Gerda
Člen
- Nahlásit

kejtlin
psy jí vyvenčím aji vycvičím, to by problém nebyl
no tak vidiš, jdi do toho tématu, aspoň si to přečti, sou to průhonice, ty znáš dobře, takže se aspoň zkus kouknout. Vždycky se s tim člověkem můžeš domluvit, že první cestu k němu pojedete společně. A když naložíš čokle do auta, můžeš si tu cestu trénovat ve volných dnech, pokud se ztratíš, vyvenčíš si a zase pojedeš. Cestu najdeš, do jílovýho, i na cvičák si dojela sama.

Biluška
Člen
- Nahlásit

nemethova5
proc ja netvrdim,ze to budu delat za 250kc,jak pisu u nas v orlove jsem mela plno zajemcu,jenze ja furt hledam robotu,ze?takze si myslim,ze do kseftu ti hrabat nebudu,ponevadz budu jen vencit,cvicit taky,ne,to by si musel dotycny pekne priplatit!
Ono to fakt nejde dělat jinak než jako brigádu. Spočítej si kolik těch psů bys musela vyvenčit (vycvičit), aby ti to hodilo alespoň patnáctku měsíčně. Plus k tomu sociální a zdravotní pojištění (minimální částky nějak kolem tří tisíc měsíčně). Tolik zákazníků tady na Ostravsku nikdy neseženeš . Upřímně řečeno, pochybuju, že je někdo sežene v Praze.
Jako brigáda a přivýdělek dobrý, ale na uživení se to není.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:57
- Nahlásit

Jakto, že už Zuzce nevenčí psy Ketty? A kde vůbec je, jsem ji neviděla ani nepamatuju Už jí Zuzaňáci taky otřískali hlavu o zem, nebo co?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:57
- Nahlásit

Biluška
Jako brigáda a přivýdělek dobrý, ale na uživení se to není.
nikdo nemluví o plným úvazku, jenže sehnat brigádu a ještě k tomu dělat to, co člověka baví a umí to, je prostě poklad. A člověk, co musí dřepět celý den v práci, si připlatí rád.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:58
- Nahlásit

Biluškajo,ja to chci jen na privydelek,ale proste uz jsem zhnusena jak porad hledam litam,nikde nic a jeste se na tebe kazdy tvari jak...vis jak,jo to je mi jasny,nehlede na to,ze mam nejake placeni,pojistky,pujcku atd.,nechci a neminim doma sedet se zalozenyma rukama,je fakt,ze chci hlidat,ale to ze jsem doma me dost fatalne ubiji,fakt.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:00
- Nahlásit

Gerda
na brigádu dojíždět do průhonic je značně nerentabilní, a co když budu mezi nočníma, nebo i denní, dělám 12ctky. a to, že mi to jednou ukáže kde bydlí, ha hááá, otočím se a nevím nic-tak to bohužel je a neudělám s tím vůbec nic a mozek si kvůli tomu operovat nenechám, bylo by to s nejistým výsledkem.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:11
- Nahlásit

Biluška
Jakto, že už Zuzce nevenčí psy Ketty? A kde vůbec je, jsem ji neviděla ani nepamatuju
Nad tím jsem taky přemýšlela, když jsem to téma viděla...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:13
- Nahlásit

Bilůůůůů
Potřebovala bych na účet poslat ty zbylé prachy, pač jsem dnes objednávala nějaké věci a chci si ještě objednat dogtrek pás a vodítka (poštovné mám zdarma, pač mám velkou objednávku totiž). Tu první objednávku jsem už odeslala, tak to chci k tomu přidat než mi to pošlou. Ale nevím jak s těma penězma, pač je na to potřebuju.

Jdu s pesama

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:19
- Nahlásit

impact
Co ti leží v žaludku ta půlka, cos ode mě nedostala?
Co mě, ale počkej až na to přijde finančák. Nám to dodaní a navrch přihodí penále

pawLINka
Šmarjá, paní, sem na vás zase úplně zapoměla Se moc omluvuju, pořád říkám, že co neudělám hned to už neudělám nikdy . Jdu to poslat. Mám někde napsané kolik to má být?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:20
- Nahlásit

Biluška
Máš to na mejlu jak jsem to počítala, měla ses na to podívat jestli je to dobře... Tak nevím.
Najdu to a pošlu ti to znova

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:22
- Nahlásit

Biluška
bych taky potřebovala poslat peníze když to bude možné. díííky

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:22
- Nahlásit

pawLINka
Už jsem to našla. Ale číslo konta už jsem nenašla, pošli konto

Přijedeš teda na ten trek?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:24
- Nahlásit

Biluška
Nepřijedu. Tím vlakem si netroufám. Normálně bych to brala jako dobrodrůžo, ale za měsíc končím ve škole, a tak se musém učit. Fňuk. Ale příští rok mě už nic nezastaví!!! Ale štve mě to moc...

Číslo pošlu

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:24
- Nahlásit

kejtlin
bych taky potřebovala poslat peníze když to bude možné. díííky
To já potřebuju furt . Bohužel tu momentálně žádné nemáš paní . Si řekni Denise ať ti pučí, jsem jí posílala majlant (asi čtyři stovky )

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:26
- Nahlásit

pawLINka
Tím vlakem si netroufám
Srape

a tak se musém učit
výmluvy, furt samé výmluvy. Beztak se budeš courat venku se psama, tě znám

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:29 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Biluška
No jooo, no jooo, courat se psama budu, ale budu se u toho učit. Taghle bych štyry dny cestovala vlakem po celé republice než bych dojela k tobě, a pak štyry dny zpátky dom (za míň bych to s mým orientačním smyslem nezvládla) a nic bych se nenaučila. Ňák zjišťuju, že nestíhám.

Ale příští rok čestný skautský že dojedu. A nebo uspořádej ještě jeden.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:30
- Nahlásit

Biluška
denisa kdyby neměla štěňata každou chvíli k prodeji tak je taky v prdeli, až tak to nehoří to až na konci tejdne ,ale platila jsem ted´ 1500 veta tak jsem na tom opět blbě, tak kdyby něco přišlo,tak na mě prosím mysli

impact
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:31
- Nahlásit

pawLINka
Ty si trupka. A co Kříva, jedete?

Biluška
Já chci taky prachy. Ty čtyři kila byly málo. Se mi to zase obratem strhlo.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:33
- Nahlásit

Lidi, jaký je rozdíl mezi URL dogtrek pásem a URL?????

Nevím který objednat...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:34
- Nahlásit

impact
Nejedem, to jsem ti už říkala... To byla jasná věc už rok dopředu. To bych fakt nezvládla odjet víkend před absolutoriem. To budu závislá na shocku, budu nervní jako prase, budu protivná a budu brečet.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:35
- Nahlásit

pawLINka
Rozdíl je devadesát korun.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 19:37 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

impact
No jooo, ale kterej je lepčíí?

Tady je mám ve srovnání:
URL

<< 1 ... 4311 . 4312 . 4313 . 4314 . 4315 . 4316 . 4317 . 4318 . 4319 . 4320 . 4321 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání