| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 07:36
- Nahlásit
Dobré ráno
všem. Já chci spáááááááát. Dítě chce vstááááváááát. Hádejte kdo vyhrál
Snídaně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 07:38
- Nahlásit
Fstávejte fšichni, mě to neba gdyž musím fstávat sama samičká.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 07:42
- Nahlásit
Biluška
jsem ji povolila v 6 ještě hodinu a kašlou na to a chrápou!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 08:02
- Nahlásit
Bré ráno. Huž taky vstávám...
A to jsem mohla ještě spinkat. Lukáš je pryč...
Po fčerejší akci jsem se vzbudila ale ňák brzo. Mám to tak nějak zautomatizované ještě z dob, kdy jsem byla u rodičů. Čím jsem přišla domů opilejší a nebo později, tím jsem čilejší vstávala ráno, aby nebyly blbé kecy. A to platí doteď, nechápu...
A jináč mě děsně bolí průdušky a nevím z čeho.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 08:09
- Nahlásit
pawLINka
A jináč mě děsně bolí průdušky a nevím z čeho.
tak jestli jsikuřák, tak z kouření a jestline, tak ze zakouřené místnosti. Já jsem poprvé vstávala v 5.30, vyvenčila, nakrmila a ještě si lehla. Fascinuje mě, jak na sídlišti je ráno mrtvo, až teď začínají všichni vylízat z pelechů a samozřejmě se budou všude roztahovat. Momentálně mi řvou přímo za dveřma na chodbě dvě PZ
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 08:13
- Nahlásit
makrel
Kuřák nejsem. V zakouřené místnosti jsem byla, ale ty průdušky jsem cítila už předtím. Spíš na mě něco leze... A já tomu radím, ať to rychle zase odleze.
Já bych se na sídlišti asi zbláznila...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 08:14
- Nahlásit
pawLINka
momentálně uvažuju, že koupím na PZ elektrický obojek: zařvou= dostanou ránu. Sousedka má skvělý systém chystání se někam. Vystrčí PZ na chodbu a cca 20 minut se doma oblíká a maluje nebo nevím co. A PZ ječí. Jako právě teď.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 08:24
- Nahlásit
makrel
jsem ji povolila v 6 ještě hodinu a kašlou na to a chrápou!
Zmlátíme je traverzou a pošlem na ně Honzíka
pawLINka
Já bych se na sídlišti asi zbláznila...
Já taky. Žila jsem tam několik let, představa, že bych se měla vrátit mi dělá husí kůži. Je to strašné. Úplně nejhorší ze všeho bylo, že jsem třá slyšela souseda nad náma čůrat. Ne splachovat (to teda samo taky), ale přímo čůrat. Když ležíš ráno v posteli a budí tě tady tohle tak je to úplně k zblití
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 08:27
- Nahlásit
Biluška
to už nevnímám, ale neustálé ječení PZ, potkávání sousedů postávajících před barákem, kecajících o ničem a blbě čumících, kolem kterých se popelí nevychovaní čokli a PZ mě fakt dostává. Nesnáším to!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 08:48
- Nahlásit
makrel
, ale neustálé ječení PZ
Jsem bydlela v sedmičce, tam už tak moc slyšet nebyli.
potkávání sousedů postávajících před barákem, kecajících o ničem a blbě čumících,
Ti by mi ani nevadili, kdyby neměli pocit, že kdykoliv jdu kolem tak jsem povinna odpovídat na jejich všetečné otázky typu "a kde to jako pracujete", "a kolik tam vyděláte", "a ten pán co u vás byl večer, to byl kdo?" Když jsem na jejich otázku odpověděla protiotázkou "a kolik máte sociálku na ty čtyři děti" tak byli strašně uražené
Taky mi děsně vadilo, že cokoliv jsem nechala na chodbě, v kočárkárně a tak podobně bylo považováno za vyhozené a dle libosti si to kdokoliv vzal
Jednou jedinkrát jsem pověsila prádlo do společné sušárny ve sklepě. Druhý den jsem zjistila, že ten nejsliztější soused co tam byl (takový starý úchyla) tam vedle mého prádla pověsil svoje trencle a všechny moje kalhotky a podprdy byli ochmatané a převěšené úplně jinak než jsem je dala já
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 09:01
- Nahlásit
Ešče jsem nevylezla z postele a ani se mi nechce...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 09:54
- Nahlásit
tě bůch,kreténi,nepište a děte se rači vopalovat jako já
gerda
aleksa
baico
tagže marůdek kryč prej jede,je mu sice mocinky špatně ,ale ject chce,taxnat se uš nic nezmění..du,čus
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 10:19
- Nahlásit
dobre rano
http://www.youtube.com/watch?v=MLfFhdcXJhA
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 10:58
- Nahlásit
makrel
Biluška
smankote na jakych sidlistichv ste bydlely??? Ja bydlim taky na sidlisti a v pohode, jediny co mí vadi, ze hafik nema dvorecek a kocky taky, bych jim tam postavila volieru, ale jinak mi to prijde fajn. Sousedi nepostavaj, ale potkavam je a pokecame, krom jedny priblbly zvedavy zensky, ktere se zbavuju tim, ze nekam pospicham sou v pohode, kdyz mi utece kocka, vemou do naruce a uz zvonej u nasich dveri maj uz narizeno nosit veskere kocky, protoze jak se to strida, muze utyct depozitni, kterou neznaj Kdyz mi dovezou masicko, tak mi s nim pomuzou kdyz videj, ze se s tim taham. Me sidlistni lidi prijdou fajn, 4 roky jsem bydlela na vesnici na slovensku a myslela jsem, ze me tam jebne, a uz nikdy bych to nechtela zazit, blee hnus fialovej a nevim jak je to dal s temi mysmi. Babky zvedavy otravny a blby, vecne se chechtajici lidi, ze psa krmim granuleme a spi uvnitr, na dennim poradku hystorky o slepicich, ktere nekdo zapalil, o psech, ktery kdyz nechteli zrat hnusny plesnivy zbytky, zaviraj na tyden do sklepa a pak mu hodej shnile jabko, ktery sezere a jak krasne nad nim vyzrali, o kreccich, ktere si kupujou ve zveraci a strkaj do mrazaku nebo hazej z vokna, psi na retezu s obojkem zarezanym do masa, no hnus nejhnusnejsi, se mi chce zase blejt kdyz si na vesnici vzpomenu. Zlaty sidliste v Praze, tady si s lidma hezky o pejscich pokecam, snad polovina lidi co tu potkavam ma psa nebo kocku s utulku, ac ty psi nejsou aai moc vychovani az na jeden pripad, kdy mi Skubyho chtel sezrat jeden hajzlik ( a jeho panicka se mi ted obloukem vyhyba) vetsinou behaj na volno, nikdo se s nikym nerve, psi se znaj hrajou se spolu, kdyz ma nekdo zlyho psa, hold ho vodi na spagate, dokonce ani s kockou jsem nemela nikdy problem, ze by ji pes napadnul. Jako barak bych chtela kvuli misto, abych mohla mit hodne kocek a psu ale nikdy na vesnici, stal by hezky uprostred sidliste
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 11:29
- Nahlásit
lucYnka XIIIcusss,ja jsem taky spokojena na sidlisti,sousedy mame super!dokonce uz se pred tim ptali,jestli si budem porizovat k hajanovy dalsiho pejska,u nas jsou sami psickari i kockari,hned vedle sousedka dve kocky,ti se jdou vzdycky podivat za hajanem a aminem a super,nikdy se mi nestalo,ze by me nekdo serval,nebo byl na me sprostej,ani venku.jo mame jednoho debila souseda sice,ktery ma iq tykve ale ostatni rikaji,ze je to debil a on za to nemuze,ze ho mam prehlizet,na vesnici bych nikdy nebydlela!hlavne ne u takovejch debilu,jak o nich pises,oni jsou z toho uplne hin,ze psi ma vevnitr a ze je o ne postarano,ze neba kastrol nejakych zbytku.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 11:59
- Nahlásit
ja nejradsi bydlim na ty svy samote, lidi mi pripadaji byt stejne hrozny na sidlisti jako na vesnici, jsem si v zivote vyzkousela vsechny mozne formy bydleni a ta samota je asi nejlepsi. Tedy pro me osobne, chapu , ze jsou lidi, co maji potrebu socialniho kontaktu, co by se tady zblaznili nebo unudili, ale me to vyhovuje. Co pise Biluska - s curajicim sousedem- jsem taky zazila, a to bylo fakt hnusny , nastesti to bylo bydliste prechodne.
Jsem rano vstala v 6, vicemene na automatickeho pilota nakrmila zvirata, vyvencila psa a zase zalezla do postele
makrel detem bych koncerty tajila, jenze bych je nemohla posilat do skoly, otamtud chodej s temahle informacema, ale myslim, ze uz po mne dalsi koncert ani nebudou vyzadovat, videly, jak mi bylo...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 12:05
- Nahlásit
leyendatak ja bych taky nejradsi na samote nekde,bez lidi a hlavne plno zvirat,no vazim si toho,ze mame normalni sousedy,tak aspon tak.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 12:14 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Je fakt, že na vesnici se psiska venčej minimálně, většina starousedlíků má na dvorku vořecha a boudičku, pak jsou tu satelitní městečka, kde se psi občas venčí, většinou mají lidi rížbejky, labradory nebo německý ovčáky typu komisař rex.. Soused má trpasličího pinče bez PP jezdí s ním na ryby, chodí s ním po melouchách, má ho doma a když je teplo, tak přes den venku, ne že by ho nějak vychovával, ale nezdrhá mu. Jmenuje se Čiko a je bombastikej a cí ho taky ale s PP )))))
Edit: ještě jsem zapomněla dodat, že se psy se kamarádí a s mýma si dovede celej den hrát, je to neúnavný pako )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 12:36
- Nahlásit
čaudy, bydlím na vesnici a krom jednoho idiota vycházím s lidmi dobře, je fakt, že na mě lidi koukají jak na idiota, že chodím smečku venčit, ale máme taky už "svoje" lidi co potkáváme venku se psy a leyendě moc závidím samotu, jednou tak budu bydlet!
jsem nějak utahaná z brigády ze cvičáku a z pásovce asi půjdu spát.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 12:38
- Nahlásit
nazdar pipky, už sme z lesa, jestli se mařene nezahojí noha, pojedem místo na závót do řiti.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 12:41
- Nahlásit
nemethova5
no, to mate aspon stesti s tema sousedama, tak ona ta samota ma taky svoje nevyhody, ale vyhody pro me prevazujou, a s psy ostatnich je to tu asi tak, ze vetsina lidi, co bydli v okoli, ma nejake psy neurcitych plemen, co se bud volne potuluji, kde se jim zlibi, nebo jsou uvazani na retezu a stekaji jak posedli, kdyz jde nekdo kolem, doma v baraku lidi psy nemaji
pak je tu par psu loveckych plemen, skutecne uzivanych k lovu a pak kolem ovci, bordery nebo velky chlupaty pastevci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 12:51
- Nahlásit
Gerda
co má mařena s nohou?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 16:01
- Nahlásit
Tak už mám uklizíno, vyspáno, došlo mi kafe, takže sem mrtvej čék a musim na kafe do lesa. Aspoň že už doma neni tak šílený vedro. Běháte po venku, čůzy?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 16:33
- Nahlásit
Gerda
Běháte po venku, čůzy
Nebeham, plouzim se... boli me hlava a mam zalehlo v usich, je dusno, dalo by se rict, ze se dneska poflakuju
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 16:53
- Nahlásit
Tak jsem zpátky z obídku a z procházky. Sousedi sice nemají blbé dotazy veřejně, zato je mi jasné, že je můj život hodně zajímá. Přesně myšlenky: ona je tam sama, a má auto a chodí k ní různí chlapi
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 17:18
- Nahlásit
Gerda
V lese prodávají kafe????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 17:19
- Nahlásit
Gerda
co má mařena s nohou?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 17:23
- Nahlásit
makrel
na to ser, o můj život se taky zajímá spoustu sousedů a vůbec lidí okolo, ale oni myslí že jsem policajt tak radši drží hubu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 17:39
- Nahlásit
po probuzení jsem se hned nasrala, ale maximálně. psi řvou jak o život, tudíž vyletím ven, na okřikování nereagujou, 3 spratci tesařů, co zde dělají strejcovi barák stojej za plotem a št´ouchaj do psů klackem, dařvala jsem je neskutečně, tesaři to jest tatínci to slyšeli, ale to nevadí šla jsem za nima a dořvala i je, možná, že si bude mujset strejc vyjednat nový
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 17:41
- Nahlásit
kejtlin
spratci tesařů, co zde dělají strejcovi barák stojej za plotem a št´ouchaj do psů klackem,
bych je tím klackem zmlátila, haranty!!!
|