Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4311 . 4312 . 4313 . 4314 . 4315 . 4316 . 4317 . 4318 . 4319 . 4320 . 4321 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:23
- Nahlásit

kejtlin
šel po ní finanačák.

a můžeš mi říct proč to dělala na černo???? v dnešní době???? to se vůbec nevyplatí. Neříkám když začíná tak než vidí jestli to má efekt, ale pak bych to normálně přiznávala, teda aspoň něco. U salonu si dáš spoustu věcí do nákladů

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:23
- Nahlásit

kejtlinja uz nepriznam nikomu ani kacku,jsem se ku.va tak rozcilila!!kdybych nebyla píííí.a!a nepriznala pracaku praci na dohodu tak si piskam,jsem prisla o nejaky 4 500kc.!!!!!hold jsem s poctivosti tak dosla doprdele!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:25
- Nahlásit

Alexa
ty ceny jsou fakt přemrštěný teda
snažila jsem se naučit v praze, za 4 roky jsem postoupila že trefím na holešovice,na letnou, na dálnici průhonice a ted´ nově do jílového a to ještě ne vždycky, asi na to nemám buňky,prostě si nepamatuju cesty

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:26
- Nahlásit

nemethova5
nepriznala pracaku praci na dohodu
no vzhledem k tomu že jsi asik měla ofiko dohodu, tak by se to pracák dozvěděl a pak bys měla třá problém. Jestli jsi na pracáku můžeš si vydělat 4000 hrubýho, jinak přijdeš o podporu. Stačí si všechno zjistit

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:28 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

nemethova5
ty jo to by mě bavilo, sice výcvik neumím, ale zato mám praxi s ustrašencema a útulkáčema

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:29
- Nahlásit

Alexa
ona začínala a nevěděla jak jí to půjde, pak si stejně musela živňost´ák udělat.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:29
- Nahlásit

kejtlin
ty ceny jsou fakt přemrštěný teda
hele asi to lidi daj, jinak by to nenabízeli žejo. Já bych to asik nedala, ale na druhou stranu kdybych byla prachatá a chtěla bych aby se mi někdo staral o mazlíka tak asi jo. Teď jsem někde četla že je děsně módní školka pro psy. Dojedeš pro mazlíky dom, odvezeš k sobě do "škoky" tam si hrajou s "kámošema" maj odpolední klid, nějakej jako výcvik-výchovu a odpo je dovezeš dom a je o to děsnej zájem. stačí pořádná reklama aby lidi pochopili že to přesně jejich rozmazlenej mazík potřbuje a lidi ti ruce utrhaj

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:31
- Nahlásit

makrelto ja jo,ale cvicit bych je necvicila,jen vencila a prolitala,tot vse,to uz by byl nadstandart,kdyby nekdo chtel!
Alexajo mela,ale kazdy nic pracaku nepriznava,jen ja blbec poctivec,idiot,bo jsem moc slusna,uz nebudu!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:31
- Nahlásit

kejtlin
podívej když máš problém s pamatováním cest, tak na to existujou navigace, neříká, že jsou dokonalý, ale aby ses neztratila by byla dobrá, a dělaj i pro turisty bo cyklisty malý

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:32
- Nahlásit

Alexa
ty jo, to by tady asi neklaplo, lidi nemaj tolik peněz .Ale dívala jsem se, že je to živnost volná a ty už jsou teď sdružené, nejsou samostatné jako kdysi, tím pádem bych to mohla dělat i na svůj stávající živnosťák

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:33
- Nahlásit

Alexa
to už frčí dýl, bylo to i v televizi, jsme chtěli s kamarádkou měli jsme už nalezenej plac i zázemí by tam bylo slušný, že budem mít psí jesle nebo školku, pak taky psy na výcvik a koně na agroturistiku, jenže při pomyšlení na nutný zadlužení jsem dostala strach, že to třeba nevyjde, ono splácej 2 mega z hovna vejplaty že jo, kdyby to nevyšlo.

makrel
Člen
- Nahlásit

nemethova5
nechte toho radši všichni, nebo mi to začne vrtat hlavou

Alexa
Člen
- Nahlásit

nemethova5
kazdy nic pracaku nepriznava
no já ti nevim, teď zrovna známej doplácel asi 30tisíc pojišťovně, protože byl na pracáku, nenahlásil brigádu, samo se na to přišlo, pracák ho vyškrt a pojišťovna po něm chtěla pojištěni včetně penále

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:34
- Nahlásit

makrelhele,klido si ten zivnostak udelam!jo a jak jsem byla v patek se podivat na na ty kurzy,tak tam prijeli velice zazobani lide s nadhernou nemeckou dogou,se me ptali,jestli bych ji nevychovavala,a ja rekla,ze nemam cas,vidis,jeden zajemce uz byl a pak dva na zakladni vycvik,jeden labrador,jeden boseron.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:34
- Nahlásit

Alexa
navigaci jsem zkoušela na obyč. cesty dobrá, v praze jsem v hajzlu, jednou blbě odbočím a už se vezu i s navigačkou.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:35
- Nahlásit

kejtlin
ono splácej 2 mega z hovna vejplaty že jo, kdyby to nevyšlo.
bože můj ty nejsi vůbec flexibilní, asik když nic nemám tak nezačínám megalomanskym projektem. V žádným případě bych si nenajímala za prachy plac, ale něčím malým, třá zrovna tím venčením

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:35
- Nahlásit

nemethova5
ty jo tak na co čekáš? to zkus nejdřív jen tak a ten živnosťák až pak

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:38
- Nahlásit

Alexa
když neznám prahu a nejsem schopná se jí naučit, i s navigací jsem v hajzlu, tak nemůžu venčit, protože nenajdu bydliště psa.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:38
- Nahlásit

makrelheled pujdeme do toho spolu,neeee?
Alexano jo no a vis kolik to dela lidi???a kor tu na severni morave???

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:38 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

makrel
ty jo tak na co čekáš? t
hele nechápu ani jednu. Jedna je bez práce, druhá má práci na hovno a budou přemejšlet coby kdyby. Kriste tak to zkusim a hůř na tom určitě nebudu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:39
- Nahlásit

makrelno vsak jo,zjistim jestli to bude vubec se vyplacet a pak do toho jdu,jdes do toho?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:40
- Nahlásit

kejtlin
hele děte do řitičky paninko, výmluvy na to, že neumíš po praze - no tak se to halt naučíš. Ti řikam, je to dobrá služba, hodně lidí to hledá, možná i já bych ti mařenku svěřila, dyš vim, že si hodněj čék a nenecháš jí nikde ublížit ani sežrat hnusáka a vim, že jí nebudeš bít ani válet po zádech ani lovit. A hlavně samozřejmě dyš on bude mít ráda tebe. Za to se platěj velkoprachy madam.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:40
- Nahlásit

kejtlin
když neznám prahu a nejsem schopná se jí naučit,
kolikrát jsi to zkoušela??? Nemyslim autem, ale pěšky a máš kdyžtak pusu né? Co myslíš když jedu někam do Práglu, kde to neznám mám v tašce mapu a najdu si cestu na mapě

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:41
- Nahlásit

A hlavně co je poctatný děfčata, když začnete s tíám venčením nestojí vás to žádný prachy do začátku, teda něco málo jo za inzeráty, ale určitě ne tisíce

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:42
- Nahlásit

Alexa
Kriste tak to zkusim a hůř na tom určitě nebudu.
zlatá řeč pani, zlatá řeč. A jelikož do průhonic trefí, může začít rovnou se zuzanou rosákovou. A dyš jí v domku aji poklidí, bude mít peněs jako šlupek.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:42
- Nahlásit

Gerdaze jo,ze jo????sice si matka klepe na celo,ale jdu pozjistovat veci,uz me to sere,jak me vsude vzdycky vykopnou naslibujou hory doly a skutek utek!

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:43
- Nahlásit

čus byznysmenky, gdo mi tady fušuje do kšeftu? . Na ty ceny za venčení úplně zírám, proboha to fakt někdo dá 250,- za vyvenčení psa? . Tak tady by se to teda nechytlo ani omylem. Vyvenčit by lidi chtěli, to jo. Vycvičit pochopitelně taky. Ale za děkuju a max. za pytlík kafe

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:43
- Nahlásit

Gerda
A jelikož do průhonic trefí, může začít rovnou se zuzanou rosákovou. A dyš jí v domku aji poklidí, bude mít peněs jako šlupek.

ty woe ty nemáš tu hlavu jen aby ti nepršelo do krku.
Kejtlin dělej koukej se s ní domluvit!!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:44
- Nahlásit

Alexajj,mas pravdu,jak rikam,pozjistuju kdo se chytne,hlavne uz jsem znama skrz psu,takze lidi me vnimaji jako velkovycvickare,i kdyz se za neho nepovazuju.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 18:46
- Nahlásit

Biluškaproc ja netvrdim,ze to budu delat za 250kc,jak pisu u nas v orlove jsem mela plno zajemcu,jenze ja furt hledam robotu,ze?takze si myslim,ze do kseftu ti hrabat nebudu,ponevadz budu jen vencit,cvicit taky,ne,to by si musel dotycny pekne priplatit!

<< 1 ... 4311 . 4312 . 4313 . 4314 . 4315 . 4316 . 4317 . 4318 . 4319 . 4320 . 4321 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání