| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 22:07
- Nahlásit
kde jste všici?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 22:49
- Nahlásit
kejtlin
já se odhodlávám k mytí nádobí...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 23:13
- Nahlásit
kejtlin
kde jste všici
spej, makrel je ve vezeni, ketty na navsteve, nemethova susi hajana a mozna cisti koberec....
ja jdu taky spat, doufam, ze zitra uz budu normalni
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 23:31
- Nahlásit
leyendaja tu jeste jsem spat,nespim,pred chvilkou jsem s tema vsema byla venku,amin nic,ale hajanovy porad ty streva stavkujou,porad ma tusilenou sragoru,koberec jeste porad dobry,doufam,ze si staroch rekne,ne ze to bude jak minule,prisel rict amin,ze hajan potrebuje ven,jak mala decka,no nic taky uz zalehnu a pujdu chrapat,tak dobrou....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2010 23:34
- Nahlásit
kejtlinten malej blb,tam skocil celej po hlave a celej se taky potopil,prskal jak krecek,tak jsem ho hnala,ja je nenutim,si tam vlezli magori sami,ja jen jestli to nevadi pro tak male stene,kdyz ta voda je porad studena,je to zradny,je fakt,ze nelezel,celou dobu sel,nebo lital,takze rychle uschnul,s hajane je to horsi,jeste porad je mokrej,jeste si pujdu sednout s nema k vode,leda tak k nakresleny!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 07:22
- Nahlásit
Fstávejte, neflákejte se :zívajícísmajlík:
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 07:44
- Nahlásit
kejtlin - všici jsou na závodech a chtěj první místa
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 08:51
- Nahlásit
Jsem tu, nezavřeli mě a nejsem úplně namol Jenom trošku. Včera jsem se skvěle bavila, tak zas můžu týden makat, bo jsem načerpala pozitivní energii .Tak vám též přeji hezký den
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 09:29
- Nahlásit
Bré deň. Teď jsme dojeli z burzy (prodali jsme tam kozu a kuřata) a chystáme se s psíkama ven. V noci jsem se vůbec nevyspala, protože na mě vlezl nějakej bacil a nemůžu polykat.
Nejlepší je, že jsem ztratila hlas a nikdo mi nerozumí když něco říkám.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 09:42
- Nahlásit
dobre rano, ja uz mam natrenou terasu, ted nalozim psa a jedu ho nekam unavit, aby mi po ni nelital a hezky spinkal, nez to uschne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 09:48
- Nahlásit
leyendabry den!psi vypadaji v normalu,amin s hajanem dobry,jsem mela strach aby jim neprochladla streva,no za chvilku potahnu na cvicak.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 10:35
- Nahlásit
dobre rano, bubaci
vubec se mi nechce vstavat a boli me nejak v krciku.Vcera jsem kukala na kastraci kocky, takze uz mam okouknutou kastraci kocky, kocoura, amputaci a vraceni nohy do kloubu.
Zavodicim drzim moc palecky a Maryje to urcite vyhraje.
Skuby dostal na tyden leky na odvodneni, tak moc prosim drzte palce, za tyden de na kontrolni srdco rentgen at se mu to zlepsi. Mocinky se desim leta, uz vcera mi po deseti minutach prochazky zalez do stinu a fucel bo mu bylo horko a mel toho dost, bojim se ze ho leto zabije Budem chodit hlavne veer az bude chladecek, kdyz bude horko tak se jen vycura a posupajdi dom.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 12:09
- Nahlásit
Ještěrky byli dneska poprvé venku
Zbytek na rajčeti
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 14:15
- Nahlásit
Biluška
Ty wole, to už lozí a čumí? Dyk se teď narodily.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 16:48
- Nahlásit
impact
Ty wole, to už lozí a čumí? Dyk se teď narodily.
už je jim měsíc
Jsme měli trénink, obě šeltičky běhají jak pánbu Mám radost, byl to skvělý víkend
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 17:53
- Nahlásit
Nazdar bábofkyyyyy! Už sme doma, zase úspěšná výprava, až na maryji, která skončila předposlední )))) ze fšech. Piksla porazila bobrmanku simony drábkové a vyhrála kategorii poslušnosti. Bajkonuři byli druzí v zmt, Nandy byly třetí v zmt. Aleksa taky měla ňákej pohár za třetí místo, ale nevim v čem, buˇOPT 1 nebo T1, to vám řekne, až přijde. Jdu pavat do sprch.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 18:02
- Nahlásit
Ahoj všem, neděle byla nádhernááá )) Brita je unavená a odpočívá Už se moc těšíme na další návštěvu a to už si doufám taky pocvičíme )))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 18:11
- Nahlásit
Gerda
bobrmanku simony drábkové
Šimona má zase nějakou bobrmanku? To sou novinky teda
Gdo je Piksla?
až na maryji, která skončila předposlední
So kesáš, dyť byla čtvrtá. Ji nepomlouvej laskavje
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 18:34
- Nahlásit
Nazdar, měla jsem super víkend, škoda že další bude až za 5 dní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 18:36
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Šak si viděla, kdo všechno může cvičit, tak co bys nemohla, dyš můžu aji já ))))
Biluška
Má takovou vošklivou s prominutim ))) Šecko sem to krásně fotila, je mnoho fotek.
Gdo je Piksla?
Piskla je ta plesnivá poserónka přece, cvičila moc hesky, velice přesně, jen byla ňáká votrávená, asi z toho, že pavle se po cestě rozbilo auto, prdla jí hadice vot chladiče, takže to uvařila.
Pavla měla 82 tušim bodů, maryje jenom 62, bo houpačku sme vůbec nedali, přes tu sem jí převedla na vodítku, nemá volno, zase se vyčůrala na place...prostě hrůza, ale co je super, že měla bezva vyběhnutí pro aport, kásnej aport bez překusů, jenom s nim na mě skočila a vyflula mi ho do náruče. ALe hlavní je, že už pro to radostně běžíi. Plnej sme měli jenom na odložení, za polohy u nohy pouze 3 body, madam si vůbec nevzpomněla, že vstaň už sme taky brali. Mám krásně nafocenou aleksy deprivanta, jak hopá přes metrofku. A pak další pejsky, co hopaj, ale maj u toho veselé situace - třá hopaj bez činky a tak.
OPĚT SME ZVÍTĚZILI KRÁSNÉ CENY UŽILI SI BEZVADŇÁCKEJ DEN, TAKŽE ZASE MUSÍME ALEKSE VELICE PODĚKOVAT Z SKVĚLOU AKCI!!!!!!!!!!
Doufám, že na podzim se nám povede lépe a třá jednou i pohár s pokličkou bude!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 18:49
- Nahlásit
tě bůch kreténi,su úúúpa na s*ačky
laskavje nepište bo taghle nestíhám jak nigdy.
U aleksy samosebou úpa super a vobjednala i počaí,tagže má štěstí ,Nána žere uš asi 2 hodiny tu hnusnou endoprozézu ,bohužel jí końzumuje na balgoně,kerej mi celej zasrala ,sice sem jí tam dala prostěradlo,ale uš ho asi 500krát rozjebala po celým prostoru a dyš sem jí ho po 501 šla zasejc narovnat i s tou endoprotézou,tak na mě poprvý v životě zavrčela .Du si vyfoukat palici páč by mi přeschla a pak jí zmlátim,šak vono mi to neuteče
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 18:50
- Nahlásit
Biluška
mooooc rostomilý ,akorát mi přídou stejný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 18:54
- Nahlásit
davidkova renata
akorát mi přídou stejný
Přece vůbec nejsou stejný Ta co zdrhá z fotky pryč je Laila (asi teda), ten uprostřed je Ajánek a ta poslední fenečka je Amazonka (asi teda). Možná Lailu s Amazonkou čenžnu (asi popáté) . Momentálně je prostě Laila ta bez lysinky a Amazonka ta s lysinkou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 19:03
- Nahlásit
Biluška
Amazonka musí mít válečnej pruch na ksichtě!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 19:07
- Nahlásit
Biluška
no nevim,ty dvě krajní napravo sou teda dost stejný
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 19:14
- Nahlásit
už sme taky doma, táta přijel, zhodnotil, že do prahy to dojede a zítra to opraví
Díky Alekse a těm hodnejm pánům, co mi s tim pomohli !!!
Jinak celá široká famílije už ví, že jsme mistryně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 19:19
- Nahlásit
Pavliii
jsme mistryně
ste mocinky čikovný bo ste vyklepli hlatce mistryni nad mistry namistrovanou
ofšem my jí s bajkovou vyklepli též
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 19:20
- Nahlásit
davidkova renata
ofšem my jí s bajkovou vyklepli též
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 19:21
- Nahlásit
Pavliii
Byli jste bombastický ))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 19:22
- Nahlásit
davidkova renata
no nevim,ty dvě krajní napravo sou teda dost stejný
Ono to vypadá na fotce stejně, ale Ajánek má ve skutečnosti mnohem širší lysinku než Amazonka.
Gerda
Amazonka musí mít válečnej pruch na ksichtě!
Aha, tak z tohoto hlediska jsem se na to ještě nedívala
Je fakt, že to jméno na ní sedne, je to dračice prťavá drajvová . Když jí utírám ksichtík po žrádle tak se vzteká jak šílená. Tahá se o ponožku, zabíjí pisezny a pere se s ostatníma prckama.
Nejradši bych si ji nechala, drajvové psy prostě miluju. Jenže potřebuju psa na kanysku takže si asi nechám tu druhou. Ta je mazlivka mazlivá, drajvu má asi tolik jako kalkulačka
Pavliii
Gratulujem paní
|