Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4311 . 4312 . 4313 . 4314 . 4315 . 4316 . 4317 . 4318 . 4319 . 4320 . 4321 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 17:42
- Nahlásit

Si zrovna barvím vlasy, jsem zvědavá, co z toho vyleze a jestli budu moct večer někam jít

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 17:45
- Nahlásit

čus kreténi,uš su vysluněná,bylo to úúúpa úúúžasný
něco zásadního krom toho že makkrelce vypadaj vlasy?)))))))))

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 17:52
- Nahlásit

davidkova renata
něco zásadního krom toho že makkrelce vypadaj vlasy?
ještě mi možná slezou nehty, bo si je teď lakuju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 17:53
- Nahlásit

makrel
ještě mi možná slezou nehty, bo si je teď lakuju

tak to budeš moooc čany holčička)))

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 17:53
- Nahlásit

davidkova renata
že jo, a předpokládám, že mi vypadají vlasy, ale ta barva zůstane na hlavě, takže budu mít červenou hlavu, to už mě nikdo nepřehlídne

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 18:06
- Nahlásit

kejtlin[/bšt´ouchaj do psů
se mi jednou stalo neco podobnyho, kdyz jsem doma mela asi 20PZ na oslavu narozenin nejmensi holky, zavrela jsem psy do vybehu a par parchantu do nich stouchalo klackama a mlatilo do mrizi, u toho staly 2 maminy, pokurovaly a s klidem pozorovaly, jak se ratolesti bavi, kdyz jsem rekla, ze tohle delat nemuzou, mamina jedina odpoved byla, ze ten plot je fortelny, ze se votamtad ty cokli nedostanou, naces tam psum hodily ty vajgly. Jsem v mziku zapomnela, ze jsem hostitelka i na slusny vychovani
a vsechny je dorvala a rekla aby vypadli.
[b]davidkova renata

,uš su vysluněná,bylo to úúúpa úúúžasný
nadmerne sluneni skodi pleti

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 18:08
- Nahlásit

se omlouvam majitelce fory, ze ji tu delam takovyhle bordel, nevim, kde sem zas zmackla, ze je to cely zvyrazneny

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 18:11
- Nahlásit

leyenda
že jo a mě bude říkat, že mi vypadají vlasy!

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 18:20
- Nahlásit

makrel
že jo a mě bude říkat, že mi vypadají vlasy!

no, prave...
teda ja mela taky obdobi, ze jsem nevynechala prilezitost se pect na slunicku (nikoliv na plazich, tam "moje" sezona konci v techto dnech,
nesnasim ty upoceny cerveny davy), ale jeden rok jsem to nejak prehnala a vypadala jak indijanska babicka, od te doby jsem spis vyhybac slunicka a vedro taky moc nemusim

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 18:21
- Nahlásit

ty voleeeeeeeeeee, já mám hlavučervenější než ruská vlajka!!!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 18:29
- Nahlásit

makrel
no, tak te aspon neprehlidnou, prilep si na celo srp&kladivo vystrizeny ze zlatyho alobalu

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 18:31
- Nahlásit

leyenda
jako já jsem věděla, že to bude červená, ale že to bude až tak zářivě rudá, to jsem nečekala!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 18:36
- Nahlásit

leyenda
jenže já se slunim přiměřeně
jinak to tvoje hystorka s maminkama a dětičkama je naprosto příšerná ,nenávidim takový n mr*ky,mě by asi vodvezli policajti
makrel
já mám hlavučervenější než ruská vlajka!!!!!

si můžeš spívat sajús nerušímyj... at si komplet

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 18:37
- Nahlásit

Tak už sme z lesa, dali sme si kávu, bože, to je úleva! Noha je okoupaná v hypermangánu, ponoha nasazena, pes nažrán.

kejtlin
Máňa má zas rozlízanou nohu, občas to dělá. Jakýsi zánět v meziprstí.

Jdu na nákup, musim zakoupit tu kávu a pak mám děsného lítání, je to děs, pojedu k lucynce pro maso. Sem mrtvá z horka.

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 18:37
- Nahlásit

davidkova renata
no se asi hlavně budu vyhýbat cestám, aby si mě řidiči nepletli se semaforem!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 18:44
- Nahlásit

makrel
aby si mě řidiči nepletli se semaforem!
bys působyla tydlencty zácpy
Gerda
Tak už sme z lesa,
no já myslela,že dyš kulhá pudeš akorát kolem baráku a ne jí cpát dvakrát denně na x hodin do lesa,že..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 19:06
- Nahlásit

Gerda
mi taky vadí to teplo, momentálně jinak ne, kde asi najdu vlahou hlínu na stopy

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 19:17
- Nahlásit

čus žumpice, jsem doma. Jsem neskutečně přežraná, ale fakt neskutečně. Ty velkorodinné velkooslavy mají něco do sebe. Stran jídla
Jinak jsem teda nestíhala zírat co máme v rodině za tvory . Teta- zapřísáhlá nepejskařka si na starý kolena do důchodu pořídila bižónka. No budiž. Ale, že si s sebou dovolí přivézt bižónka na oslavu to mě docela šoklo. Bez toho, aby to předem oznámila, nebo se nedejbože zeptala dovalí psa k mojí máti do obýváku. Tu málem rajclo, páč tam nesmí ani její pes Máti jí teda začala fofrem naznačovat,že by se Pepina mohla odebrati na zahradu, ale to bylo zamítnuto, páč tam je hlína a Pepinka je čerstvě vykoupaná. Vzhledem k tomu, že v baráku bydlí tři kočky tam bylo docela veselo. Půl oslavy jsme poslouchali psí vytí a vztekání se, že nechce být držena na klíně a chce lovit kočky. Docela chápu proč pejskaři lezou jiným lidem na nervy. Příští víkend sbalím saň a pozvu se k tetě na kafe No ale zase jsem se pořádně nacpala, páč nějaká konverzace byla víceméně vyloučená, tudíž mě nikdo neobtěžoval a mohla jsem se cpát

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 19:49
- Nahlásit

Odcházím pít, jestli mě zavřou, tak to bude kvůli těm zácpám, co vyvolá moje červená hlava a jestli ne, tak mi ráno bude blbě a budu pro změnu červenozelená

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 20:04
- Nahlásit

zjistila jsem, že u nás ve vsi je kontejner, bohužel jsem to zjistila až když se začal kupit bordel a kontejner resp. čepička bordlu je vidět ode mě z baráku, nenechala jsem se odradit rychle jsem popadla matrace starý z kotců, naložila na kolečko a jela je tam někam upěchovat, pak jsem vyklidila sklep a bordel v něm nacpala do několika pytlů a ještě je tam vyhodila nahoru-občas je dobré, že mám sílu, blbci tam naházeli kusy betonu, hafo pytlů s posečenou trávou apod..

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 20:04
- Nahlásit

Tož už su zpět, přivlekla sem velkobatoh a hned si uvařila dva hrnky kávy - rozpustnou a turečka. Jak nemám denně kafe, sem vyřízenej čék.

kejtlin
musíš stopovat brzy ráno, to je jasné

Biluška
mě nikdo neobtěžoval a mohla jsem se cpát

davidkova renata
kulhá úplně stejně jako vždycky, v lese v hlíně a písku se noha namáčí a vysušuje, namáčí a vysušuje, když bude ležet doma, bude jí to akorát hnisat mezi chlupama, i když sem to vystříhala, bude jí to svědit a začne si hlodat i ostatní nohy. Vždycky s tim chodí, chodí pomalu, nebo leží pod lavičkou. Stejnak vzhledem k rozině a noze žádný tůry dělat nemůžem, poflakujem se po lesních lavičkách. Pláchám to v hoooodně silnym hypermangánu vždy po čtvrthodinách, kdy to uschne, by se to pořádně vysušilo. Dělám to tak vždy, hojí se jí to do dvou dnů. Tohle se mi ovědčilo mnohem víc, než jí nechat svědivou doma. Večer to eště na noc pomáčím v zelený vodičce zejtra bude fit, a když ne, tak to halt pomáčim i venku v hypermangánu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 20:08
- Nahlásit

Gerda
musíš stopovat brzo ráno to je jasné
ted´ jsem nemohla sem byla ráda, že jsem se po asi 5 ti hodinách spánku po dvou nočních vykomíhala z postele na brigádu na cvičák, jenže brzo ráno to bude stejně na pikaču jako později večer, sem ted´ dloubla do hlíny a jako troud

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 20:14
- Nahlásit

cus decka,ted jsem pritahla od rybnicka(hus jsem jak davidkoj),hele nevadi,ze se mi psiska vykoupali???jako si myslim,ze voda neni buh-vi co tepla,ani se me ty dve svine nezeptali jestli teda muzou do vody,ja jen sedela na dece a myslela jsem blahove,ze zustanou na sousi a ono prd,jinak bylo fajne.jo jinak pan hajan opet sere,a zacina uz i amin,dva dny,takze jsou opet na ryzi a sem-tam maso v ryzi a mrkev.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 20:21
- Nahlásit

nemethova5
čauky,mě se včera dasty se sindy rochnili taky už vřece a dobrý,zejtra jdem zas

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 20:23
- Nahlásit

brezen2008no nevim,amin je na to jeste podle me dost malej,bude mit teprve pet mesicu,ja jen aby treba nemel nachlazeny streva,kdyz s hajanem tak oba dva zas serou,maji hnacku dva dny.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 20:32
- Nahlásit

nemethova5
jo aha,no a nemohl by si namočit jenom packy,bys ho měla na vodítku,já už musela pak dastyho vzít na vodítko,bo byl schopnej se vyrochnit v rybníce těsně před nástupem do tramvaje a nechci aby jel mokrej a doma se dosušoval,takle se vysušil ještě na cestu domů
eliška se nekoupe,takže tu neřeším a sindy do řeky celá neleze,jenom pod kolena anebo se vyválí v bahně,její oblíbená činost

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 20:41
- Nahlásit

nemethova5
nenapili se tý vody?
jinak mě se psi koupou dokud není zamrzlo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 20:58
- Nahlásit

kejtlinno hajan se napil,ale tu sragoru maji uz dva dny,dnes amin poprvy videl vodu a zaby,ze?ty se mu tak libili,ze tam skocil po hlave a celej se ponoril,no ja jim doma pak cistila usiska,hele i mala gosa se ti tak koupe?nehlede na to,ze ja ty dva mam doma,tak jestli nejsou vic nachylnejsi,ja je nemam venku.no cestou domu byl main suchy,hajan je porad mokrej,ale teda jsem se hajana zhrozila,on ti je tak vychrtlej,tak az mi nejak blbecek zas rekne,ze je hajan vyzranej,tak ho poslu do p.ce!on je desne hunaty!

ketty
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 21:03
- Nahlásit

brezen2008ahooooooooooooooooooooj zdravim vaaa a vsechny ostatni sem na vejlete chii v zatci

davidkova renata u toho peknyho holandaka hafika cos u me videlaaa

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2010 21:11
- Nahlásit

nemethova5
psiska co jsou venku jsou otužilejší to je jasný, ale nemám ráda, když se koupou za mrazu, kvůli kloubům, močovýmu měchýři, ale několikrát jim to zakážu, když jim to zakážu tak většinou dobrý, když to nestihnu tak mám smůlu.
goša byla ve vodě zatím jen po kolena, ale ve všem napodobuje druhou NO takže asi plavat bude, žádnýho psa jsem nikdy nenutila do vody a plavou skoro všichni.

<< 1 ... 4311 . 4312 . 4313 . 4314 . 4315 . 4316 . 4317 . 4318 . 4319 . 4320 . 4321 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání