Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4311 . 4312 . 4313 . 4314 . 4315 . 4316 . 4317 . 4318 . 4319 . 4320 . 4321 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 06:51
- Nahlásit

pawLINka
tak ho zkus vypálit nějakým lihem

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 06:58
- Nahlásit

makrel
Nad tím jsem už uvažovala - v sobotu jsem byla na oslavě a cpali mi tam slivovici, ale ňák na ten chlast nemám náladu ani chuť. Asi jsem fakt nemocná. Pač když mi už ani chlast nechutná, tak je to ňáký divný.
Ten bacil mi sedí na průduškách.

Nejlepší bylo, když jsem včera ztratila hlas. Psi na mě úplně srali. Prý mám zavolat pořádně když po nich něco chci. Zmetečci.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 07:07
- Nahlásit

pawLINka
Psi na mě úplně srali. To vypadá, jako bys neměla autoritu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 07:42
- Nahlásit

makrel
No bez hlasu mám tak velký kulový právě. Asi potřebují zmlátit.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 08:13
- Nahlásit

Mějte se tu famfárově. Já se vyrážím učit. Mám naplánovanou super trasu (taky super dlouhou), tak snad to zvládnu, když jsem ten nemocné člověk.

A ještě žádám komentář k těm fotkám ze včerejška - chci popisky, ať vím kdo je kdo. Poznala jsem Bajkonůrovou podle ledního medvěda, další tipy taky mám, ale tam si nejsem už tak jistá.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 08:31
- Nahlásit

pawLINka
Poznala jsem Bajkonůrovou podle ledního medvěda,
To je strašný, ja kvůlivá tomu nápadnýmu čoklovi ztrácím anonymitu
Jinak dobré ráno! Vůbec se mi nechce nic dělat a musim, protože jedu zítra zase nahánět špačky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 08:57
- Nahlásit

hezké ráno a celý den přeji všem.
včera jsme na cvičáku chystali ceny na ten náš mač, máme krásný ceny 4 velký pytle, 6 malých 3kg-1kg, pešky, hračky, každý účastník plnou igelitku vzorků a psích sušenek, to ještě není všechno, něco by měl dát ještě brit-slíbili to, když jsem tam jela žádat, měla jsem přiléhavý tričko s výstřihem ke kolenům , a něco by měl dát známý co nám na cvičák vozí krmení.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 09:00
- Nahlásit

kejtlinahoj,taky preji krasne rano,ten vystrih ke kolenum,je dobry obchodni tah,taky budeme mit zavody,sluzebni,uz se tesim,jak se pojedu podivat a natacet,taky jse litali po sponzorech.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 09:12
- Nahlásit

nemethova5
ahoj,jen je nám trochu líto, že to tam kazí jeden člověk, kterej by z toho chtěl dělat obedienci,přitom to jsme chtěli my normální,že to budou disciplíny aby nebyl zvýhodněn nikdo, jsou tam teda cviky poslušnosti,přivolání,aport,štěkání na povel,dlouhodobý odložení, odložení v sedě nebo v leže, překážka, kladina,áčko. to si bohužel prosadili. ale pak máme slepecká chůze tj, zavážou ti oči-mě by stačilo, kdyby sundali brýle, dáš si psa k noze a budou před ním mávat balonkem a pes musí jít stále u nohy, aport buřta-to nemá šanci asi nikdo, převoz psa na kolečku, přivolání psa pod deku-tam se ukáže jakej vztah má pes k psovodovi, proti tomu se ohradila ta jedna osoba, protože psi nebo pes jí dělá, ale bez zápalu a nemá k ní žádnej vztah, fena od štěněte,když nemá balonek tak fena na ni kašle a pes to samý, no a kontrolní otázky z výcviku, na nás co to děláme dýl jsou připravený těžší než pro začátečníky, jo a poznávačka psů z pohlednice. když bude stejnej počet bodů tak b ude rostřel, tj psi na pohlednici co téměř nikdo nezná. a večer se zkalíme, budou se slavit čtvery narozeniny

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 09:20
- Nahlásit

kejtlinvis,vzdycky se najde nejaka cerna ovce!nic si z toho nedelej!ja porad hledam a hledam,myslim praci,porad posilam zivotopisy a volam,to bude zas ucet na pausalu,jsem uplne bez nalady!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 09:29
- Nahlásit

nemethova5
to věřím, s prací tam u vás je to asi ještě horší než kde jinde.

ta černá ovce se totiž už jednou nechala slyšet, že kdejakej kulhavej vořech-moje NO z útulku kulhá, má asi loket v háji, neznatelně ale kdo o tom ví, tak to vidí, zvládne žebřík a její psi ne, tak se trochu bojím, že když nedejbože vyhraju nějakou hodnotnější cenu, tak začne blbě rejt a já budu po dvou nočních tj unavená, a budu pít tak asi vystartim a většinou to dopadá středně těžkým zraněním protivníka a bohužel pro ni mám na ni vztek už dlouho, od té doby co rozhlásila po cvičáku že já a zuzka, moje kamarádka a chovatelka od goši, jsme poslaly mail chovatelce od nezvládnuté maliňačky at´ si ji vezme zpátky, jenže my v tom prsty nemáme, nemám a myslím ani zuzka zapotřebí někde něco tajně, když je problém tak ho řešíme veřejně a sakra hlasitě, takže to má nahnutý holka ani neví jak.

leyenda
Člen
- Nahlásit

ahoj,
tak jeste gratuluju tem "Jilovakum" podle fotek a vasich komentaru uspesny a hlavne prijemny den. Jak si stezuje pawlinka, ze nikoho nepozna na fotkach, tak se pripojuju, sem si teda skoro jista, ze vim kdo je Davidkova a Gerda, Gerdu jsem poznala podle Maryje, Davidkovou podle toho, ze je nejvic opalena , ostatni nevim

Bilusky stenatka jsou roztomila, to je jediny, co muzu rict, pac jsem donedavna ani netusila, ze existuji nejake jine druhy chlupatych kolijovytych psu , moje znalosti konci u knizky Lassie se vraci, mas hezke holky, jak jsou stare?

nemethova5
jak jsi vcera psala o tom cvicaku a Amina kousani, to bude asi peknej dablik drajvovej

kejtlin
a kosmetika zadna? Co dys se prihlasi Makrel?

Gerda
Člen
- Nahlásit

DObré jitro, zde malá ochutnáfka - bohužel mám všechno rozmazaný, je to velká škoda. Vůbec neumim zaostřit, na foťáku to vypadalo dobře. Tady už bohužel ne.

Uploaded with ImageShack.us

flájing deprivant:

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 09:34
- Nahlásit

leyenda
A kosmetika žádná
woe kosmetika to s mě rozesmála, je vidět, že nás moc neznáš, se namalujem asi tak jednou až dvakrát ročně já doslova a to ještě mě namaluje sousedka, bo já to neumím to jsou líšidla a ostatní kosmetiku též moc nepoužíváme kromě sprchových gelů a občas i šampónu, s pytle nebo sušenek pro psy máme větší radost.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 09:40
- Nahlásit

leyendano jo bude to cernej dabel!
kejtlinno,jak rikam,vzdycky se najde ididot,treba ji spacifikovat a pekne ji to rict od srdce a hlavne pred vsema!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 09:41
- Nahlásit

flájing hárafka

Aport Nanda:

Aport Dráček:

Hodný zabiják - otočte si sami:

Zlý zabiják - otočte si sami

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 09:55
- Nahlásit

tě bůch kreténi ale vůůůbec nestíhám,vyhlašuju Den klidné klávesnice!!!
Gerda
heský fotky a jeden si i pocvičí dyš kroutí hlavou na stranu aby viděl!
isdpch
jezdili jsme na kůůůníkách,
vodkad píšeš,z traumatolygyje????

Gerda
Člen
- Nahlásit

Tohle byl jediný dortík, co papal strejdíka:

otočte si sami

A tohle byl jedinej pejsek, kterej strejdíka na povel pustil:

Nejlepší obranář ho nepustil vůbec, toho páčili - držel krásně, získal velký potlesk.
otočte si sami:

Alexa
Člen
- Nahlásit

DOBRÉ RÁNO MILÉ PŘÍTELKYNĚ A PŘÍTELI PSŮ
bohužel musím pracovat abych dohnala co jsem kvůli závodům zameškala
Gerda
bohužel mám všechno rozmazaný, je to velká škoda.
dyť jsou dobrý, koukej je navalit, ať je dám na stránky. Ofšem ta poslední: Bajkonůr s Honzou nemá chybu

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 09:56
- Nahlásit

davidkova renata
dávám to votočený normálně, imageshack mi to přetáčí po uploadu zpět sám. Tak si to votevři a přetoč.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:00
- Nahlásit

Alexa
mám tam krásný (v rámci možností a schopností samozřejmě) detaily, zejména se mi dobře dařilo fotit Honzu s Axičkou, ale sou prostě rozmazaný, dost mě to sere!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:02
- Nahlásit

Pozoooor, malozabiják tam byl takyyyyyyy - otočte si sami:

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:07
- Nahlásit

Gerda a spol. co závodili v jílovém
jaký jste měli ceny?a fotky pohárů bych prosila.díky

hankah
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:12 - Změnil/a: hankah
- Nahlásit

ahojky, hlásím, že už i k nám dorazilo teplo, takže v sobotu jsem musela trochu zkulturnit zahradu a hlavně auto, neboť v neděli jsme jeli na naše letošní první dostihy a těžko by v kraji pochopili bláto a sůl ještě na autě, stačilo, že už jsem byla jediná kdo nemá ještě letní obutí (auta), snad budou i fota, fotila kamarádka, já když jsem s holkama sama tak nemám čas, neboť musím tu rovinku od startu do cíle zvládnout uběhnout než holky oběhnou ovál a někdy to je o fous

přejí krásný den

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:14
- Nahlásit

kejtlin
Ceny byly bájěčný, bylo jich zase strašně moc, každej vítěz až do třetího místa dostal medaili a pohár s pokličkou!!!!! Vždycky maj pohár s pokličkou, je to prostě báječný. Ceny sou vidět na sérce fotek od Bajkonurky, mě už naštěstí došla baterka, tak sem to fotila s Bajčiným foťákem, takže to neni rozmazaný.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:27
- Nahlásit

Gerda

Zdar, máš sovu a musím se omluvit za sklerózu...

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 10:37
- Nahlásit

Tak jsem zpátky z prvního kola pracovního. Venku je nádherně, nechápu, proč někdo nezakáže pracovat když je tak krásně, by se to vždycky ráno vyhlásilo podle aktuální ho počasí

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:08
- Nahlásit

Tramtaradáááá eště nám tu chybí vítězka kategorie Poslušnost - slečna Piksla s psovodem Pavlou:

Lucky Kratochvílové Brita zakousla pana Bajkonura, takže jedna katastrofa se přece jen stala:

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:12
- Nahlásit

Gerda
gde sou fotky od baico?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2010 11:16
- Nahlásit

kejtlin
strana 4534 u fotky jezefčíka s endoprotézou, anebo tady:

http://baico.rajce.idnes.cz/Jilovsky_dukat_2010_04 _25/#album

<< 1 ... 4311 . 4312 . 4313 . 4314 . 4315 . 4316 . 4317 . 4318 . 4319 . 4320 . 4321 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání