| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:18
- Nahlásit
impact
No těm lidem, co je budu cvičit, aby uměli cvičit psy.
tak to já bych neuměla cvičit lidi, aby uměli cvičit psy. Já bych uměla jen vychovávat psy ,aby byli normální
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:20
- Nahlásit
makrel
Hm, to já to právě musím naučit ty lidi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:22
- Nahlásit
kejtlin
myslela jsem axu.
ahá..no vzhledem k tomu co má za sebou to možná bude trvat dlouho pokud vůbec..radu fakt nevim,asi bych bejt tebou vyšla z momentální situace a řešila to operativně..ty jí znáš.Je taky možný,že bude upadat do štrézu dycky dyš bude mít pocit,že po ní někdo něco chce,kdoví co jí ten kretén dělal
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:23
- Nahlásit
impact
No těm lidem, co je budu cvičit, aby uměli cvičit psy.
no tak to je asi umlátíš,ty holubičí povaho já bysem asik vystříkla jak švestkovej knédl
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:25
- Nahlásit
davidkova renata
Proč holubičí?
Náhodou, mi to docela jde. Asi mám kliku na lidi, co fakt chtěj.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:26
- Nahlásit
impact
si dáš muškát nebo tramín a půjde to samo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:27
- Nahlásit
davidkova renata
za ty asi 2 roky co ji mám hodně pokročila, má ZZO nebo ZOP to bez aportu prostě já takhle nízký zkoušky dělala poprvý tak to neznám, cvičila docela hezky, ale pak jsem se na ní vykašlala resp. na cvičení a přijde mi, jako by začínala od začátku i když v neděli mi velela zuzka chovatelka od goši a vystřihla ZM bez kousání jedna báseň, ale v sobotu máme ty sranda závody a nerada bych byla poslední, protože jak axu znám, tak si vybere nejnevhodnější okamžik kdy to úplně podělá tak přemejšlím, jak jí mám zklidnit před závodem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:28
- Nahlásit
impact
Proč holubičí?
no jako že seš prostě mírná jako beránek,no
mě by asik jeblo z těch "kinoloků"..co teda vidim zde vůkol..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:30
- Nahlásit
kejtlin
jak jí mám zklidnit před závodem.
sedalíínem..??
tak hlavně nebud ty v nervech,může na to bejt hodně vnímavá.je žravá ne,tak jí zakrmuj at má pozitivní zážitky a asi zkus netlačit,jen tak jakoby nic prostě..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:32
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,me malem jeblo v patek,jak jsem se byla u marcely podivat na ten kurz!jeden vetsi debil,nez druhej!chudak marcela,ta ma velkou trpelivost,jak pises,vystrikla bych tak jak ten knedlajz.zitra si na me v devet hodin rano vzpomen,jo?
kejtlinvsak,co by jsi chtela?chudak čubina vynervena a posledni nebudes,dej si panaka a pujde to samo.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:39
- Nahlásit
davidkova renata
Tak hlavně mým cílem není lopatka u kolene a upřenej pohled do očí. Ale jestli si o mě myslí, že jsem mírná jako beránek, tak to mě holka málo znáš.
Moje diagnoze je těžkej cholerik.
makrel
To by nešlo. Nesnáším, když se mi plantá jazyk.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:40
- Nahlásit
davidkova renata
nevím jak by na sedalin reagovala nikdy jsem jí ho nedávala, to se ví, že budu dělat jakoby nic ale to můžu dělat jak chci, ona je fakt hodně vnímavá, žravá je maximálně, proto už třetí den dostává i víc jídla, odměny dostává při cvičení neustále.
nemethova5
to si dám panáka a nejednoho, musím se hned na začátku ožrat, abych to psychicky unesla resp.dva lidi tam přítomný , budu mít osobní řidičku tak pít můžu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:41
- Nahlásit
Děckaaaa, zahlasujte nám někdo.
Už jsme na sedmým.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:49
- Nahlásit
impact
To by nešlo. Nesnáším, když se mi plantá jazyk. fšak nemusíš stáhnout litr, stačí trochu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:50
- Nahlásit
kejtlindej si do nosu a vykasli se na kazdyho,ja vzdycky na zkouskach a zavodech si minimalne tri velky panaky dala a slo to samo,respektive hajan slapal sam,aspon jsem nebyla tak nervni.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:50
- Nahlásit
nemethova5
zitra si na me v devet hodin rano vzpomen,jo?
jasně,pak se ozvi!
impact
Ale jestli si o mě myslí, že jsem mírná jako beránek, tak to mě holka málo znáš.
ježíííš to byl ftip!!!!!!
kejtlin
nevím jak by na sedalin reagovala nikdy jsem jí ho nedávala
ježíííš todle taky...co je s váma dneska,vy roury?!
kejtlin
musím se hned na začátku ožrat, abych to psychicky unesla
sim tě dyk vo nic nejde abys takhle vyšilovala né?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:51
- Nahlásit
davidkova renata
asi mají taky PMS, že nechápou ftip
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:54
- Nahlásit
makrel
Při práci nepiju. Nemám to ráda. Těžký ruky, nohy, jazyk se motá. Stačí decka vajna a už to citím.
davidkova renata
Aha. Řeknu hned, né?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:54
- Nahlásit
davidkova renata
nejde o závod ale o ty dva lidi co tam jsou a hluboce si nepřeji, aby mě jedna z těch osob porazila, proto se trochu nervuju jinak bych to neřešila sem přišla z práce tak nechápu ani vtipz nóo,my slabozraký občas blbě vidíme smajlíky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:55
- Nahlásit
makrel
asi mají taky PMS, že nechápou ftip
a navíc bé zejtra úplněk... rači uš nebudu nic psát,eště napíšu ftipně jaxou chytrý nebo tak něco a voni to vemou jako fakt
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 20:57
- Nahlásit
impact
Řeknu hned, né?
příště ti napíu : požoooor ,ftip,ympakte!!
kejtlin
o ty dva lidi co tam jsou a hluboce si nepřeji, aby mě jedna z těch osob porazila
jo,tomu rozumim..ale čim víc se béš nervit,tim máš asi menší šanci..se to hezky říká,já vim..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:03
- Nahlásit
tady je to fakt děs dneska, ráno samé negatifky, pak se ympakt mlátí s babou ve vlaku a nakonec nechápou ftipy asi si dám ještě muškát
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:24
- Nahlásit
davidkova renataneboj napisu,jestli se ze vzteku zas nepose.u!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:30
- Nahlásit
Jdu se svalit,nedrásejte. A ráno se fstává, nezapomeňte na to
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:31
- Nahlásit
Jo přesně a kdo bude mít negativní myšlení, ten ať tu nechodí!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:34
- Nahlásit
makrel
Jo přesně a kdo bude mít negativní myšlení, ten at´ tu nechodí
tak se s vámi loučím na neurčito......
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:36
- Nahlásit
kejtlin
máš aspoň motivaci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:39
- Nahlásit
makrel
a ostatní, neumím být pozitivní na povel ani nechci na to jsem moc upřímná!!!!!!!!!!!!když to tak necítím tak se k tomu nebudu nutit.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:43
- Nahlásit
kejtlinpresne,ja to same,neumim byt na povel vesela,tak tim padem se tu s vami taky loucim.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2010 21:43
- Nahlásit
Tak dneska má ympakt dvěstě bodů za zážitek dne, týdne, měsíce ))) Se směju jako blázen starý )))
kejtlin
no a jako proč by nemohla skončit poslední? Sa opovaž na ňu řvát či jí jinak ubližovat. Tak ju nenech oběhnout tě tolikrát, cvič to s ňou na vodítku a na klid si jí posazuj po prvnim oběhnutí. A odměňuj taky klidně bez juchajdy. Šak chudák čuba, co má za sebou, buď na ní jemnější při cvičení, ne? Na malý zkoušky trénuješ stejně jako na velký, dyš nejsi chlap s malym pérem, co se musí krs psa exponovat. Šak dyš máš nervičku, tak s ňou cvič na jemno. Fungá ti v civilu, takže to cvičení neni nic, co by pro život bylo nezbytně nutný. A jesi na ní budeš oškivá, pošlu na tebe wurstenkurta!!!!!! )))
|