Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4320 . 4321 . 4322 . 4323 . 4324 . 4325 . 4326 . 4327 . 4328 . 4329 . 4330 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Pumpa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:12
- Nahlásit

Gerda

šak to víme, ale já ráda pořádný psi
akorát teď dem na rtg ve středu, abych měla klid, už sem jedny dělala, ale to byl eště malinkej....

tak mám trochu nerva, ale snad by měli bejt ok

Pumpa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:13
- Nahlásit

davidkova renata

Tys trupka, ale zase mohlo by ho jezdit víc harantů na jednou, je i dlouhej... :-D

jéééé, kukuju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:13
- Nahlásit

Pumpa
tak mám trochu nerva, ale snad by měli bejt ok
jako myslíš essi má aspon 4/4 do lynyjí???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:15
- Nahlásit

Pumpa
zase mohlo by ho jezdit víc harantů na jednou, je i dlouhej... :-D
tyvoe,vvýbornej nápat!!!! uděláme z něj lochnesku jak na Matějský,PZtka budou platit jak mourovatý a v zatáčkách si můžou házet balonkem na koš
prodlouženááááááááááá jíííííízdáááááááá,záááááááááákupujte fstupenkýýýýýýýýýý
nepište volové mušim do kuflandu

Pumpa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:15
- Nahlásit

davidkova renata

no právje, ale dyžtak hodíme Náně v těhotenství trochu plutonija a bude to f poho, to budou mít i vosum hlaf....

Pumpa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:17
- Nahlásit

davidkova renata

prodlouženááááááááááá jíííííízdáááááááá,záááááááááákupujte fstupenkýýýýýýýýýý

ClarkeBus

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:18
- Nahlásit

Pumpa
dyžtak hodíme Náně v těhotenství trochu plutonija
))) ty si blpka strašlivá ))))))
Skama že seš? Taky někdy přijedeš s bílou veverkou na závody? Ale nesmíš k nám do kategorie!!!! Chcem tam bejt s maryjí samy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:18
- Nahlásit

Pumpa
dyžtak hodíme Náně v těhotenství trochu plutonija a bude to f poho, to budou mít i vosum hlaf....

tak to je hustý...f poctatě vytlačíme Kočky i s Matějskou)))))))))))))))

Pumpa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:21
- Nahlásit

Gerda

z Jindř. Hradce a f čempa že to závodíte?

davidkova renata

budeme žijící legenda, hlavně, aby nám to potom už nepřerostlo přes hlavu, budou asi vječí než tatínek....

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:23
- Nahlásit

Gerda
hele kočko sje u modrejch kapku mystifikovala. Pro nováčky samo pravidla máme - tys vyjímka

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:26 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Alexa
promiň, opravím to ))
Ale musíš mi říct jak, dyš nevim, jaký máte pravidla pro nováčky )))))

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:31
- Nahlásit

bodre rano depresivky i pozitivky
jase pridavam k pozitivkam, depresivky me krkaj, protoze vsichni mame neco blbeho a furt fnukat je na hovno a jeste to bere energii oistatnim aspon me teda urcite. Jasi obcas taky na neco poknouram, ale co je moc je moc.

kejtlin nezlob se, ale me prijde, ze ti to takhle vyhovuje, kdyz ti cela fora strka do neceho co by ti mohlo pomoct a zmenit tvuj zivot k lepsimu kdyz je jak ty rikas tak strasnej tak si vymyslis nakou blbinu proc to nejde, na me to dela dojem, ze to takhle potrebujes a chces, prostejsou lidi, kteri nic menit nechtej protoze by si pak nemeli na co stezovat ( i kdyzse neco v jejich zivote zmeni k lepsimu, najdou si jinou vec na kterou si budou stezovat), ale je to tvoje vec a kliedne se na me zlob.

Ja bych mohla taky vecne knourat o mych chorobach a jak mam na hovno zivot, lezela jsem rok v nemocnici s 74% procenty tela popalenymi na treti stupen, ze to zasrane bolelo Ti nemusim rikat. Doted aasi nikdy to nebude ok, obcas ta kuze rupne, blbe se to hoji. Nemuzu behat a nikdy uz asi nebudu moct, protoze mam na pate poskozenou achylovku a navic ta pata vecne praska, takze tam mam od urazu otevrenou ranu. Nejsem tak ohebna nemam jemnou motoriku a i ten beh me docela stve krz kocky, protoze me bavi kolem nich delat, bavi me odchyty a tam se trocha mrstnosti hodi. Jenze neknouram, udelala jsem si kurz a delam to, mohla jsem si rict, to nejde ja si nikdy nekleknu nebo nekam pro kocku nevlezu, kdyz bude potreba, zadny kurz nedelam, ale udelala jsem, kdyz jsme nekde na odchytu a je potreba nekam vlizt, tak tam hold vleze nekdo jinej nebo se to vtdycky nejak udela. Strasne bych chtela delat vet. sestricku, ale kvuli tem prstum se bojim, ze to nepujde, ale i kdyby, se neposeru, najdu si neco na vydelani penez a kockam se budu venovat ve volnem case. Dalsi vec jsem strasne unavena, musim spat tak 12 hodin denne a dost casu pres den odpocivat jinak se odvarim a onemocnim a tyden nemuzu nic delat, ale co sakra, no tak to tak je, ja verim, ze casem to bude lepsi, jesli ne takyse neposeru.
Proste uplne kazdej ma neco na co si muze stezovat a co ho omezuje a sere a je to jen o tom, ze bud chces nebo nechces, kdyz nic zmenit nechces tak si vzdycky najdes vymluvu proc to delat nemuzes nebo to nejde. Treba s tim ridicakem mi lidi rikali, ze se do toho poustet nemam nemuzu poradne hejbat nohama v kotnicich, ze to v zivote neudelam a mam ho, proste jsem chtela a mam ho. Joo nikdy nebudu moct treba zavodit v behu, protoze proste nemuzu behat, no a co sakra tak si najdu neco co me naplnuje a to delam.
Takze sorry klidne se nastvi, ale musela jsem to napsat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:42
- Nahlásit

lucYnka XIII
símťa, ty seš velkofrajárečka, zrovínka s tim řidičákem mě to napadlo, že si dost dobrá, že ses na něj vrhla a MÁŠ HOOOOO!!!! A eště kejtlinový řekni, že seš na tom s orientací taky blbě, notabene budeš s řízením úplně začínat. Takže až se střetnete na kruháku v průhonicích, šance budou vyrovnané (pokud ovšem nepojedem okolo my s mamkou)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:51
- Nahlásit

lucYnka XIII
já se nenaštvávám a neurážím, seš prostě lepší a máš na to, fandím ti, doufám, že máš aspoň někoho z rodiny o koho se můžeš opřít, já když byla půl roku v nemocnici tak za mnou matka byla jednou, to není stěžování ale holej fakt. máš pozitivní náhled na svět a život já ne prostě to tak je.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:53
- Nahlásit

Gerda
Takže až se střetnete na kruháku v průhonicích, šance budou vyrovnané
jistě, protože při čelním nárazu se působící síly co? áno, sčítají

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:55
- Nahlásit

kachna_Gerda
Ty jo tak pak budou příklady pro PZ do učebnice. Když Kejltin vyjede z bodu A a Lucynka taky z bodu A, obě do bodu B, tak kdy a kde se setkají?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:55
- Nahlásit

kachna_
a škody na vozech se pak taky sčítají...takže rači do průhonic nepojedem, abysme se tam taky nepřičetli )))

kejtlin
co kecáš, šak si tak ftipnej čék, že sme sa celou dobu řehoceli, dyš si vyprávěla!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:56
- Nahlásit

Gerda
já klidně dojedu di polska vnitrozemí tam i zpátky, pokud mě někdo bude navádět projedu prahou a kamkoliv ale když někam jedeš po několikátý, ale máš pocit že tam jedeš poprvý tak logicky netrefíš, občas se ti objeví záblesk jakože něčeho známýho, ale to je tak krátkej mžik, že je to k hovnu. nejde o to, že bych byla naprosto blbá a tupá a nepamatovala nic, jen jsem přišla o orientaci a prostorové vnímání, kdyby ti někdo uříznul nohu a pak ti řekl postav se na ni, tak je to vpodstatě to samý, nemůžeš použív at něco co nemáš.

Gerda
Člen
- Nahlásit

makrel
Kejltin vyjede z bodu A a Lucynka taky z bodu A, obě do bodu B, tak kdy a kde se setkají?
dycynky f průůůůhonicíííííííííííííííííííííííííííích přece )))))))))))))))

kachna_
Člen
- Nahlásit

makrel
dyž Kejltin vyjede z bodu A a Lucynka taky z bodu A, obě do bodu B, tak kdy a kde se setkají?
se už nikdy nesetkaj...

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:57
- Nahlásit

kejtlin
dyk jo, chtěli sme tě jen rozveselit. K moři pojeď taky, u tebe je ale problém, že nemůžeš mít posátku, neboť sama se svou smečkou zabereš celý vůz ))

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:58
- Nahlásit

Gerda
dycynky f průůůůhonicíííííííííííííííííííííííííííích přece )))))))))))))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:58
- Nahlásit

Gerda
na to aby byl člověk vtipnej nemusí být nutně pozutivní, když se na to necejtí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 11:59
- Nahlásit

kejtlin
už di do řiti a začni si chystat karimatku na pláš ty nihilisto bláznivej ))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:01
- Nahlásit

kachna_
asi tak
Gerda
nezaberu, jsme jely 2 a 13 psů + zimní oblečení a vešly jsme se, ale nebyl tam cent´ák zbytečně nevyužitýho prostoru
psi by se mi tam upekli, ale zkusila bych vybavit hlídání, ale nevím co bude za hodinu, natož abych věděla co bude v září.

makrel
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:03
- Nahlásit

kachna_Gerda
no jen aby se nesetkaly tady u nás na severu

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:03
- Nahlásit

kejtlin
nevím co bude za hodinu, natož abych věděla co bude v září.
to je jasné, jde spíš o to, aby ti, co by jeli rádi, už mohli plánovat posádku, vybavení, termín, potřebné věci s sebou - i když je to ještě daleko, aspoň máme čas operatívně měnit. Gošenku bys ale brala určitě, ne?

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:05
- Nahlásit

Gerda
Gošenku bys ale brala určitě, ne?
víš jaký bude Gošenka v září telátko???? drajvový????

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:07
- Nahlásit

Alexa
víš jaký bude Gošenka v září telátko???? drajvový????
No tak vemeš Barunu, no. Pojedeš? Zatim to vypadá, že jediná jistá posátka sme my s Bajkonurkou a Pavla s Mistryní Pikslou. Zbytek furt neví. Eště musim zjistit Waldaufovi. Ale to sou slušný lidi, ty určitě pojedou. Kor dyš bez nich stejnak krs orientaci a organizaci nemůžem.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2010 12:07
- Nahlásit

makrel
no jen aby se nesetkaly tady u nás na severu

no nic není jistý, já si pamatuju když jsem kdysi před lety jela na výstavu do Letňan tak jsem od nás jela přes Prahu a Brandejs nad Labem, zajela jsem si asi jen 30 kiláků a kolem Letňan jsem cestou na Brandejs jela

<< 1 ... 4320 . 4321 . 4322 . 4323 . 4324 . 4325 . 4326 . 4327 . 4328 . 4329 . 4330 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání