Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3960 . 3961 . 3962 . 3963 . 3964 . 3965 . 3966 . 3967 . 3968 . 3969 . 3970 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 12:41
- Nahlásit

jablunka
No přesně,Davídková by měla Mozille nafackovat
už de z nákupu, je nasraná, že byla mezi lidma, mezi hooooodně lidma, mozilu zmlátí tak, že už se nikdy neukáže!

Mucholabka
Ja nechci bydlet v panelaku,moji psi to neumi a Agina potrebuje porad behat.
budeš bydlet v předzahrádce.

Baico
no s námi na patře budeš, to je jasný, budeme se společně koukat na televizi, až poběží ordinace v růžové zahradě. Náš domek bude Ranč za duhovým mostem. Všichni teda vlastně budeme mrtví.
kocour je mocinky šikovnej, hodněho pochval a dej mu kokínko.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 13:44
- Nahlásit

nevím proč se davídková raduje,bo venku je hnusnej bordel ze sněhu jak to taje,venku psi lítali jak střelený a elis se blíží hárání bo jsem šla za poslední peníze nakoupit a příjdu a byl tu bordel jak v tanku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 13:47
- Nahlásit

brezen2008
nevím proč se davídková raduje,bo venku je hnusnej bordel ze sněhu jak to taje
bo davítková si vidí dál neš na špičku nosu tagže narozdíl vod jinejch se stupidně neradovala dyš ta mr*ka padala bo jí uš tenkrát bylo jasný,že to dříf nebo pozdějc prostě jinak dopadnout nemůže...chápeš?
něco novýho co bysem měla vjedět?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 13:49
- Nahlásit

davidkova renata
jedna pani povídala, že si máš vyvěsit bělouše.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 13:51
- Nahlásit

davidkova renata
že budu dneska vstávat v 1 a 30 minut na hokej ))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 13:51
- Nahlásit

Gerda
jedna pani povídala, že si máš vyvěsit bělouše.
jako na stěnu nebo na hajzl nebo kam??? nerada bysem udělala nějakou zásadní chybu,chápeš..

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
Žebudu s vámi bydlet v mrakodrapu na patře a Bajkonůr nesmí být nevěrný Maryji s vaší Nánou

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 13:53
- Nahlásit

davidkova renata
nerada bysem udělala nějakou zásadní chybu,chápeš..
hele to ti neporadim, to je lepší vidět, takhle po netu to nejde. Musíš psa držet, von ho pak někdo hladí, a ty ho vyvěsíš.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 13:54
- Nahlásit

Gdo dělá výcuc?
A varuju vás, moc mě dneska neserte, nic nestíhám (jako ostatně každý pátek) tagže mám nervy na pochodu a uš téměř v kýblu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 13:54
- Nahlásit

davidkova renata
a že jendovi přišla vejplata o 10 000 min
ted to řeší na firmě s učetní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 14:03
- Nahlásit

Baico
Žebudu s vámi bydlet v mrakodrapu na patře
ale já vás tam cííííííííí a eště víc jak puve!!!!
Gerda
Musíš psa držet, von ho pak někdo hladí, a ty ho vyvěsíš.....
jo taghlens...začínám se chytat..voe to je ale dobrá metoda! a k čemuže to má sloužit?
Biluška
a uš téměř v kýblu
si hlavně ten kyblík nezvrhněte))))
jinak je tu vírus..trojská kobylka a může za to asi fyfyjová bo sem koníka přet několika stránkama sama umístila
dále se pak věšej bělouši,nevim přesně,asi nějaká nová architektonycká novinka,možná místo vobrásků na stěnu nebo místo polytyků na kandelábr..přesně to nevim

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 14:07
- Nahlásit

Mucholabka
Ja nechci bydlet v panelaku

gůt, to mi vyhovní

jsem tu s obavama /nebo s obamama? / a na zapřenou, snad nerozbiju zdejší sít

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 14:12
- Nahlásit

davidkova renata
může za to asi fyfyjová bo sem koníka přet několika stránkama sama umístila
To nejni zadna prauda, muze za to Esusovic fora, tam se to vyskytlo prvne!! bo tam jsou sami nemocny clovekove. A abych te uklidnila, tak ja uz mam zumpu taky coby virulentni stranku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 14:14
- Nahlásit

davidkova renata
si hlavně ten kyblík nezvrhněte)))
Co já, ale čokli mi to určitě sežerou

jinak je tu vírus..trojská kobylka a může za to asi fyfyjová bo sem koníka přet několika stránkama sama umístila
Uš ne, uš antivir nic neřve. Ale včera a dneska ráno řval furt, až mě úplně krkal

dále se pak věšej bělouši,nevim přesně,asi nějaká nová architektonycká novinka,možná místo vobrásků na stěnu nebo místo polytyků na kandelábr..přesně to nevim
Mám v chodbě volnou stěnu, už sem si dávno říkala, že by se tam mělo něco pověsit. Sem teda měla v plánu ňákej obraz,ale klidně to může být bělouš

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 15:08
- Nahlásit

Právě sem byla vykrást drogerii, dyš sem se vrátila, začal mi hořet monitor. Asi znamení předtim, než mi vedle vypnou ipinu )) Už mám novej a je tu děsnej smrad.

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 15:35 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit

Gerda

kdo vam vypnul pipinu, slecno gerdo? a kdyz vam ji zas zapne, tak tam smrad nebude?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 15:37
- Nahlásit

jdu na vikend pryc nebudu u pc, mejte se tu hezky a klidne piste, ale zajimave veci at si pak poctu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 15:58
- Nahlásit

argosek
snad ne

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 16:01
- Nahlásit

Nazdar trojani
celej den mě to sem nechce pusti a nic mi tu nefunguju. Teď jsem sem i přes varování vlezla. Proč mi ten blbej NOD furt hlásí útočnou stránku gdyž by to mělo bejt v pořádku??????????????????

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 16:03
- Nahlásit

Alexa
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_10702_0.html Mi to funga pres IE, godzila je s guglem stale zatvrzela. Vysvetleni od pc majstru najdes tam.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 16:08
- Nahlásit

Fifi

dík to jsem četla, páč jsem tvrdošíjně ignorovala varování, ale pochopila jsem z toho že už by to mělo jít. Nicméně explorer mě pustil bez problémů. Tagže je to asi problém mozzily

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 16:09
- Nahlásit

Fifi
Alexa
malinka se sem nedostala vůbec, tak to má asi taky mozilu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 16:16
- Nahlásit

Gerda
tak to má asi taky mozilu.
Asi... ale ja tomu rozumim jak koza petrzeli. A ze zdravim kapajici Maryji, zadicka ji o vikendu zase nejak moc nepretahni!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 16:26
- Nahlásit

Fifi
A ze zdravim kapajici Maryji
to jí vyřídím, bude ráda, že mě možná aji kousne. je strašně prudérní, že sem odvolala i hlídání rozinky na sobotu, aby si jí rous spojila jenom s hezkýma věcma, ne s celodenním opruzem. trénujem teď aportaci s klikrem, to jí unaví i bez toho, aby se musela nějak moc mrskat, furt to nechápe, takže sem to ošulila na největší míru, jsem ráda, že to vůbec někdy přinese, halt to teda jen přinese, flusne, dostane piškot, takže na aportu to zas celý pokazíme, zas nebudem na bedně )))) A to má aleksa tak krásný ceny, že je dobré být u ní na bedně! Ale i pod bednou, ceny dostávaj hezký všichni. Ale bednaři i pohár!

argosek
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 17:11
- Nahlásit

Alexa

Tagže je to asi problém mozzily

neni to problem mozilly, slecno alexo .

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 17:34
- Nahlásit

tak jsem zakoupila savo na bílé košile a zítra se bude dasty fotit na stránky páníkovi firmy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 20:06
- Nahlásit

pršííííííííííííííííííííííííííííííííí

du se svalit a koukat se na Jaxe krade mylyjon,bilúúúúúúúúúúúš koukej se takýýýýýýý at sme konečně bohatý!!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 20:10
- Nahlásit

odpoledne ve zprácách byla reportáž o Chlpíkové.....never ending story. Jsem zvědavá, jak jí to u toho soudu "natřeli".

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 20:13
- Nahlásit

gabifi
gdo to je??

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2010 20:20
- Nahlásit

davidkova renata
množitelka čínských chocholatých psů, jeden zájemce o štěně, když to u ní viděl, podal trestní oznámení.

<< 1 ... 3960 . 3961 . 3962 . 3963 . 3964 . 3965 . 3966 . 3967 . 3968 . 3969 . 3970 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání