| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:10
- Nahlásit
Gerda
Jakože nemám vlasy?????????
spíš že máš koule
tag jak je to todle to????????? Jsi Gerda nebo Gerďák????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:11 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
StaHi
stále ještě tak trochu žiju..
A uz se nenafukujes aspon? Jak se ma smecka psi?
že sme prokletý
Prdlacky, to je vsude. Drzim palce! - vono co vic dodavat, proste boj boj boooojovat!
Alexa
tak se propadne do ztraceno v přehršli ostatního plkání,
Neboj, Esuska ma dovolenou, bude klid. A biluse nespokojena, ze nemuze zvysovat dane.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:13
- Nahlásit
Fifi
Neboj, Esuska ma dovolenou, bude klid
no nebyla bych si tak jistá, von se určitě najde něgdo, gdo jí nahradí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:16
- Nahlásit
Alexa
gdo jí nahradí
Myslis? no tak aby ji to nebylo lito, az to bude docitat.. Rááááááááááááááááámštáááááááááááááááááááááááájn!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:16
- Nahlásit
Tak teda kvůli Stahi ruším zákaz drásaní pod hrozbou daně a můžete si drásat dle libosti
Jdu pikýrovat gedlubny, to je děsná práce tohleto Nechápu proč to každý rok dělám gdyž mi to stejně nakonec zdechne a nakoupím u Pentase hotový
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:17
- Nahlásit
StaHi
ještě ti sem dám jedno pjekný videjko
http://www.videotube.sk/video-videa/25748/nevhodne -pre-deti/sleduj-prekladatelku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:18
- Nahlásit
Biluška
Nechápu proč to každý rok dělám gdyž mi to stejně nakonec zdechne a nakoupím u Pentase hotový
asi nemáš nic jinýho na práci
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:20
- Nahlásit
Gerda
odepsáno... z jinýho čísla a nepodepsala jsem se tentokrát vůbec ..ale z obsahu to bé jasný..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:23
- Nahlásit
Hele, něco pro PetruK
http://www.novinky.cz/kultura/192886-skupina-ramms tein-byla-v-belorusku-prohlasena-nepritelem-statu. html
Alexa
asi nemáš nic jinýho na práci
Asi jo, je to taková každozimní tradice, stejně jako pečení cukroví na Vánoce (který stejně spálím) a vaření marmelády (kterou pak vyhodím, páč to nežerou ani psi)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:24
- Nahlásit
Biluška
děda dělá veškerou zeleninu a v dost velkým, já to teda nesnáším, občas něco vypleju z nouze, ale než abych vyplela metr na metr tak radši složim 40metráků uhlí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:25
- Nahlásit
StaHi
sem ti na to samý číslo votpověděla ...nevim, nemohla bys mít prostě jedno telefonní číslo? Nebo dvě, ale úplně jasný, že sou tvý? ))
Alexa
tag jak je to todle to????????? Jsi Gerda nebo Gerďák????
děfče, to vim jistě, sem sněhurka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:31
- Nahlásit
kejtlin
Já to pěstuju pro zábavu. Takový hodně zvláštní koníček. Na jaře poreju celou zahradu a děsně se nadřu. Pak jedu koupit ty sazenice (ty moje pozdechali) a utratím tam děsný prachy. Všechno to zasadím a zase se děsně nadřu. Chvíli se kochám čananýma kytičkama a krásně rostoucíma kedlubnama (asi tak dvě hodiny). Pak celé léto chodím a řvu "která sfině zahrabala rohlík do karafiátů???" a "ty hajzle, ještě jednou si lehneš do těch ředkviček a seš mrtvej". Zhruba tak začátkem června umře poslední kytka (částečně na moji péči, částečně vlivem saně). V červenci je celá zeleninová zahrada zarostlá kopřivami většími než já, jenomže v tu dobu jedou gulaky a nikdo nemá čas se tím plevelit. V srpnu na to naběhnu s plamenometem a kopřivy zničím. To málo co dokázalo přežít většinou vyplevelím taky, páč to přehlídnu . V září slavně sklidím dvě cibule a jedno rajče .
Zeleninu celoročně nakupuju v Polsku na tržnici, stojí tam pakatel. Ale prostě si na jaře musím zasadit vlastní, nikdy mi to nedá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:35
- Nahlásit
Biluška
to je fakt dost zvláštní, takový množství energie tak promrháš. když tě to baví
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:37
- Nahlásit
sorry ale vypinam diakritiku, je to pro me prilis velkej boj
Fifi
psi smecka se ma vyborne, este je furt nevomrzely zaveje, coz nechapu vubec..hlavne bulika to pocasi vylozene nabiji . ja na tom upa dobre nejsem, ale to se da vysvetlit stresem (bojim moc) ..vo nafukovani uz nemuze bejt rec, ted se spis ztracim (no co vam budu poudat, taky bojim moc..budu halt muset zas absolvovat vsecky ty vysetrovaci procedury, jinac se neuklidnim)
Biluška
můžete si drásat dle libosti
kuji
Alexa
no tak to je priisernyyy z tohodle kseftu musela bejt ta prekladatelka cela radostna
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:38
- Nahlásit
kejtlin
to je fakt dost zvláštní, takový množství energie tak promrháš. když tě to baví
A to, prosím pěkně, pěstuju i zeleninu, kterou by u nás v životě nikdo nevzal do huby . Třá cukety, dýně, pastiňáky....kdybych se něco takového opovážila položit na stůl tak mě doma ukamenují . Ale pěstovat si to můžu, beztak to zdechne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:44
- Nahlásit
Jdu venčit. Venku je vichřice nejhoršího stupně, počasí, že by psa nevyhnal, jenom Biluše zase leze do polí
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:44
- Nahlásit
Gerda
Nebo dvě, ale úplně jasný, že sou tvý?
no tak to ale je...tydle dve jsou uplne jasne my (to na kerym pisem ted je tarif, kerej vobcas nezaplatim a pak funga to druhy )
Biluška
delam to stejne pani ..ofsem s tim drobnym rozdilem, ze tu nemam kde nakupovat za pakatel
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:47
- Nahlásit
Biluška
jestli ti zdechne i cuketa, tak seš fakt machr , děda to pěstoval loni, pro sousedy oni to normálně jedí, mě to nijak nenadchlo, ale děda říkal, že se o to vůbec nestaral a furt to rostlo a prospívalo.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:56
- Nahlásit
kejtlin
se o to vůbec nestaral a furt to rostlo a prospívalo
hele nedemoralizuj nas nadseny pestitele! mas lidi co na jare zapomenou rejc v zahone a na podzim z nej sklizej japka! ja tendle dar holt nemam, tak se nadru
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:00
- Nahlásit
StaHi
na jare zapomenou rejc v zahone a na podzim z nej sklizej japka
ani já nemám ten dar, děda jak v čem, ale říkal, že kdyby se to dalo jíst, tak to je absolutně nenáročný.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:02
- Nahlásit
Jedny Tresky Plesky Blesky. http://www.blesk.cz/clanek/zabava-psi-svet/132221/ psi-psycholog-desensky-chyba-je-vzdy-v-lidech.html
StaHi
ja tendle dar holt nemam, tak se nadru
Ani mi nemluv, jeden uhajenej vypiplanej zahon - redkvicky, kedlubny a hrasek.. - co myslis, ty svine hnusny, pred sklizni?? Sezraly nate redkvim, kedlubny komplet a vocesaly hrach, co nesezraly, podupaly, me mohlo slehnout.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:02
- Nahlásit
kejtlin
e kdyby se to dalo jíst, tak to je absolutně nenáročný.
no jsem zvědavá, letos chci zkusit pjestovat okrasnou dýni, páč jsem jich dostala před helouvínem košík a pořád ještě jsou pjekný, a prej jsou taky děsně nenáročný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:06
- Nahlásit
kejtlin
Ale ona se cuketa da jist, je vyborna do omacek nebo obalovana, naahodou. A pokud zalejvas a nesezerou ti ji slimaci, tak prezije, je fakt nenarocna na peci, ne uz tak na prostor.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:06
- Nahlásit
Alexa
vokrasný dýně jsou taky nenáročný, jednou jsem dostala několik semínek, tak jsem je zasadila, nezalejvala neodplevelovávala nic a stejně se jim dařilo.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:08
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=_6B1kSDzmyM&feature =youtube_gdata
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:08
- Nahlásit
Alexa
ja jsem zas letos nakoupila seminka za asi 3 stovaky..jsem nepoucitelna..to vim i okrasny dyne mam, bo sou bozi!(na obrasku teda..uvidime jak daleko se dostanou ty moje)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:11
- Nahlásit
Fifi
Ale ona se cuketa da jist
dá neříkám že ne, sousedka nás s dědou pozvala vždycky na něco z cukety, snědli jsme to já sním skoro všechno, ale nějak mě to nenadchlo.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:18
- Nahlásit
Alexa
že zrovna pro Gerdu???? nebo víš něco co my né??
Gerda
Jako že nemám vlasy?
Ale né, Gerda skládá básně, tak jsem si myslela, že ji to potěší, něco od konkurence (já jsem to tedy nevymyslela).
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:46 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
StaHi
Paní,nesmutněte.....posílám vám domácího mazlíčka.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 17:55
- Nahlásit
jablunka
posílám vám domácího mazlíčka
To tedy zlatej Otík nebo Gerry - ikdyž si stěžuju, že má 20 kg a na klín je to moc.
|