Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3969 . 3970 . 3971 . 3972 . 3973 . 3974 . 3975 . 3976 . 3977 . 3978 . 3979 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:14
- Nahlásit

kachna_
to bys byla hodná ,no ale musí to bejt silikon na akvária a stačí mi ten nejmenší,rosí jen na jednoum místě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:23
- Nahlásit

Gerda
ona mu pokousala asi ruce, jak trhal ten plot, nějaký plaňky byly i vevnitř, jak se asi snažil bránit, tak do ní možná dloubal, tím ji akorát na*ral, mohla za ním utéct dírou, kterou udělal, ale proč by to dělala už to nabylo na jejím pozemku. Od té doby i lidi co se jí nebáli a šli ke mě na návštěvu-neublížila by, když jsem u toho, tak trvají na tom, abych ji držela nebo zavřela.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:23
- Nahlásit

Gerda
Máme zahradu 2 a půl měřice. Plus v létě máme kozy a ovce ve vedlejší zahradě, na které nic není. Dohodli jsme se s majitelem tak, že mu je naše ovce a kozy vypásají, zbytek sečeme na seno a trávu a on to má bez starostí.

Páva nemám a nechcu. Dyk to řve jak pardál!
Nebo tak - pávy jsme měli tuším 4, ale všichni uhynuli. Ale už je to tak 3 roky zpátky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:27
- Nahlásit

kejtlin
ty vado, to musel bejt mazec....možná teda doufám, že to odradilo veškeré potenciální zloděje a ničitele plotu.

pawLINka
a stíháš ještě něco jinýho než staroast o farmu? Jmenuje se to u vás taky Za duhovým mostem?

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:32
- Nahlásit

kejtlin

to bys byla hodná ,no ale musí to bejt silikon na akvária

staví se tam. Jdu v pátek plovat s děckem, začínám 9.30, končim cca 10.20, hodim ti tam sýr, kdyžtak ať mi za něj někdy brácha uloví rybu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:32
- Nahlásit

Gerda
mazec by to byl, kdyby byly puštěný i další 2 velký feny, to už by byla smečka a udělaly by ho, i když jsou jinak hodný.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:34
- Nahlásit

kachna_
labe je zamrzlý, ale mám v mrazáku cejna a můžu ti to vykompenzovat třeba vepřovým pro psy, je teda dost tučný takže opatrně at´se nezese*ou.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:37
- Nahlásit

Gerda
Proč Za Duhovým mostem?

Když jsme měli miniprasátka, tak jsme na smlouvě o rezervačním poplatku měli napsaný minifarma Šťastný domov.

Stíhám toho hodně. Ono to jen vypadá, že jsme celý den u zvířat, ale není to tak. Navíc většinu zvířat (drůbež, králíky..) si obstarává z velké části sám Lukáš, protože to jsou jeho miláčci.

Stíhám učit děcka aerobik včetně účasti na soutěžích a tak, chystat tábory a různé akce pro děcka, stíhám dělat místopředsedu na cvičáku, stíhám dělat výcviky na cvičáku i soukromě, teď stíhám ještě rozjíždět agility a stíhám školu a několik prací. Do toho ale hlavně a přednostně stíhám naše psíky. To mi denně zabere asi nejvíc času a kvůli nim jsem musela hodně aktivit pustit. A nejraději bych vypustila i některé další a věnovala se jen hafům...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:46
- Nahlásit

Noví kozlíci:

Kozy, kozy, kozy:

Portréty

Pár dalších zvířat:

Zavřené brakelky (sbíráme vajíčka do líhně)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 11:57
- Nahlásit

kejtlin
viděla jsem venku první jakýsi létající hmyz, to je příznak jara ne?
asi filcky inovovaly..
Gerda
mamka bude mít radost, už shání grém, půjde ležet k vodě. Jak se maj kozenky? Už rostou?
ee??? taxem se koukla,ale kozenky mi nerostou...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:09
- Nahlásit

pawLINka
juuu slepice. Jak se jmenujou? Mas tam Bozenku? Ja jednou budu mit slepici Bozenku.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:13
- Nahlásit

lucYnka XIII
Boženku jsem měla gottingenské prase. A její manžel se jmenoval Olda.

Slepice ale jméno nemají. Máme tady tak 50 kusů drůbeže, tak bych si to nepamatovala.

Ale kohouti Amroksi jsméno mají - jeden je čur.k a druhej k.kot. Ti kreténi mě totiž pořád napadají.

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:26
- Nahlásit

pawLINka
mate moc hezky slepice

co se koz tyka jsem na tom jakodavidkova renata

na trhu sem dneska koupila od biocloveka za skoro nic jehneci nohy i s kopytkama, co myslite - dat to psu tak nebo nak zout?

Gerda
muzou bejt ve skolce radi, ze neni Maugli zvyklej barfovat

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:31
- Nahlásit

Ebinka (kočička) cura ktef Vecer jdem k veterinarovi, mame zkusit odebrat moc, ale bojim se, ze se to nepovede

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:32
- Nahlásit

davidkova renatacaute pani!!!tady je uplne nadherne jaro!!!!uz si opaluju aspon hubu,po tom rannim soku,jsme s busem rano bourali!!!ty vole to byla slupka,nastesti nikdo nic!mlada holcina vyjela z bocni ulice a na tom ledy to neubrzdila,tak marketa do ni napalila,ty vogo,auto ma slecna total na odpis!no jinak byl hajan vyplescenej,jak to,ze nejedem dal jako,ze on by uz chtel jet domu?musel pro me bracha prijet,pribrala jsem kolegu,co ma australskyho ovcaka a jeli jsme,ted mati sla s aminem na veterinu,tak se sla domluvit na tu operaci,uz je to vetsi jak tenisak,tak bud zitra,nebo ve ctvrtek pujde mimino pod kudlu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:35
- Nahlásit

lucYnka XIIIchudak číča,hele a nema pisek nebo kameny v mocaku?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:38
- Nahlásit

nemethova5
lucYnka XIIIchudak číča,hele a nema pisek nebo kameny v mocaku?
Mohl by to být i jen zánět močáku...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:42
- Nahlásit

pawLINkato by byla ta lepsi varianta!jinak kozy nadherny pani!ja se ted vzpamatovavam z toho ranniho soku jeste,skoda,ze jdu do prace,bych si i lokla neceho tvrdsiho!

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:42
- Nahlásit

isdpch
eště je tu ten virus ?
kerej? ten tlustej? čus!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:44
- Nahlásit

pawLINka
nemethova5
vecer jdem k vetovi tak uvidime, snad jen ten zanet

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:45
- Nahlásit

lucYnka XIIIhm,amin sel ted s mamou,chudak pujde pod kudlu,tak drzim pesti,at je to ten zanet,jenom!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:51
- Nahlásit

nemethova5
pawLINka
to jsou radosti, ale za to může počasí, jsem poslední dobou negativní a zdají se mi divný sny, třeba že mám uhnilý všechny zuby, že jsem jedla pečenýho staženýho psa a měl hlavu mojí feny apod.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:52
- Nahlásit

Nazdar dědo, všecko se tu změnilo - mamce rostou kozenky, pavlínka má dva mořice, lola slivovici, mauglí nesmí do školky, lejenda prodává hadry z půdy, nemethová množí vlčáky, biluše dnes nepracuje, strejda tu nebyl, ešusová se ulejvá, stahyjová fčera nevyvezla hnůj, kejtlin kouše a lucynkanebojaxemenuje se počůrala. Můdr počítala a přála jablunce.

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:53
- Nahlásit

lucYnka XIII
nemethova5

zviratkum drzim palce

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:53
- Nahlásit

Brej den.
lucYnka XIII
Tak at to neni nic vaznyho!!

nemethova5
ty vole to byla slupka,nastesti nikdo nic!
Zaplatbuh, my se vysekali jednou v buse pri ceste do Madarska, v noci, taky prda jak z dela. Ridic nevybral v mlze zatacku, narval to do stromu celne a taky se jako zazrakem nikomu nic nestalo, jen nejaky modriny a odreniny, valeli jsme se po zemi v ulicce.. Zatacka smrti - kdyz jsme cekali na odvoz a rozednilo se, tak po stranach asi 4 krizky a pomnicky.

pawLINka
Ten novej svetlej kozlik je krasnej, vypada jak lama.

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:53 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Jaro uš se blíží:

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:54
- Nahlásit

pawLINka
Boženku jsem měla gottingenské prase. A její manžel se jmenoval Olda.
Olda byl gottingenský prasák?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:55 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Biluška
Haha, asi jo.

Fifi
Kozlík sice hezkej je, ale jelikož je to kozel - chlap, tak se moc z jeho krásy neraduju.

Edit: už je na sluníčku skoro 22

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:57
- Nahlásit

nemuzu za to ja????
ze je ted tolik fselijakyho nestesti???
drif ste se tu jen smaly a ted, jak sem se zaregystrovala, tak furt naky hruzy... jestli sem vam to tu nejak nezacarovala (misto rozvratila)....

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2010 12:59
- Nahlásit

leyenda
Mauglí nebarfuje syrový,ale vařený a gdyš se mu něgdo nelíbí tak na něj vrčí.Ale eště nikoho nepokusal.

<< 1 ... 3969 . 3970 . 3971 . 3972 . 3973 . 3974 . 3975 . 3976 . 3977 . 3978 . 3979 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání