| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 18:04
- Nahlásit
StaHi
A taky ti posilam jednoho domaciho mazlicka.
http://www.youtube.com/watch?v=nOOfGQyE2hQ
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 19:03
- Nahlásit
Gdyž jste u těch mazlíků, tady je taky jeden:
http://www.youtube.com/watch?v=CXJjMagxCno
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 19:10
- Nahlásit
Čus babizny, co je novýho?
Mě teda ráno naprdnul první článek na intronétu,jak jde finančák po ženských na mateřský,páč si přivydělávají prodejem dupaček přes intronét Hned na to číhnu na foru ke Slovákům a čtu,jak tam měli "fasa fríčko s pánom RD " a jak se 150 lidí skládalo na benzín od 5 -20 euro za osobu,kalkulačka mi to vyhodila v kč na 33 táců ! Tak teda nevím,kolik ten prodej dupaček vynese,že to zajímá finančák ,ale asi víc než 3-hodinové fríčko to nebude
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 19:17
- Nahlásit
Neessi
no jo, to asi nevynese, ale RD je asi firma, ne? By me zajimalo, jak to dela s ucetnictvim s tou kasickou, teda ciste ze zvedavosti
me tam spis dneska zaujalo, jak opravneni poradci vlastne nesmej radit, museli by mit casove straaasne narocne skoleni a stejne by to nezvladli, proc sou teda poradci?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 19:20 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Neessi
leyenda
http://www.blesk.cz/clanek/zabava-psi-svet/132221/ psi-psycholog-desensky-chyba-je-vzdy-v-lidech.html
Posledni video.. Co furt resite?? je to bezva čundr život.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 19:24
- Nahlásit
leyenda
ale RD je asi firma, ne?
Ne Rudík je šaman, na šamany se naše zákony nevztahují
By me zajimalo, jak to dela s ucetnictvim s tou kasickou, teda ciste ze zvedavosti
Nijak. Co kdo dá to je jeho a nikomu (zejména úřadům) do toho nic. Zatím mu to prochází protože se o něho ještě žádný úřad nezajímal. Což ovšem nemusí mít dlouhého trvání
Neessi
Co tě na tom překvapuje, sviňáci úředníci jdou vždycky jenom po těch, kteří se jich bojí. Vzpomeň si na plavání, jak policajti odmítli řešit feťáky za volantem, protože "paní přece víte, jaká je s nimi řeč" Kdežto taková ženská na mateřské se krásně sesype, několik nocí probrečí a následně se celá rodina zadluží u providentu, aby dokázali zaplatit pokutu. Nádhera. Srdce každého mrzáckého úředníka jásá a plesá
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 19:25
- Nahlásit
Neessi
Mě teda ráno naprdnul první článek na intronétu,jak jde finančák po ženských na mateřský,páč si přivydělávají prodejem dupaček přes intronét
Ono je to trochu jinak.Jdou po kšeftařkách,které si nakupují pytle sekáče z Polska a Anglie a to tak že ve velkém a ve velkém prodávají.U toho nevidím důvod,proč to nedanit.Normální prodávání přebytků po dětech je v poho.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 19:32
- Nahlásit
Biluška
Ne Rudík je šaman, na šamany se naše zákony nevztahují
aha, tak takhle
no tak to jsem netusila, bych teda taky chtela bejt saman
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 19:36 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
Neessi
Mě teda ráno naprdnul první článek na intronétu,jak jde finančák po ženských na mateřský,páč si přivydělávají prodejem dupaček přes intronét
co te na tom naprdlo? normalni maminky, co sem tam neco prodaji, nechaji byt - jdou po tech, co s tim oblecenim obchoduji, jen se nemaji k tomu sve zisky danit.
----
jablnka uz to tu napsala
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 19:43
- Nahlásit
By me zajimalo, jak to dela s ucetnictvim s tou kasickou, teda ciste ze zvedavosti
Nijak. Co kdo dá to je jeho a nikomu (zejména úřadům) do toho nic. Zatím mu to prochází protože se o něho ještě žádný úřad nezajímal. Což ovšem nemusí mít dlouhého trvání
To teda je. Zkus si najít daň darovací! Jiná věc je, že kolik dostane na ruku je dost nedokazatelné.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 19:46
- Nahlásit
ted me napadlo - ja mam 3 holky, nejakych 10 let
jsem je oblikala jako trojcata - fsem fsechno stejne, navic fsechno
obleceni schovavam, dybych se ted rozhodla, ze to prodam
(a mam toho plnou pudu), to bych asi nespadla do kategorie "normalni maminka", nebo jo?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:06 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Biluška
http://wwwinfo.mfcr.cz/cgi-bin/ares/darv_res.cgi?i co=47274883&jazyk=cz&xml=1
IČ: 47274883
obchodní firma: Rudolf Desenský
místo podnikání: Červený vrch 274/35, 40502 Děčín - Děčín IV-Podmokly
právní forma: 101 - Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku
typ subjektu: fyzická osoba tuzemská
evidující úřad: 350201 - Městský úřad Děčín
vznik první živnosti: 29.1.1993
podnikatel: Rudolf Desenský
bydliště: Červený vrch 274/35, 40502 Děčín - Děčín IV-Podmokly
obory činnosti: provoz kynologické stanice
Fotografické služby
druh živnosti: Ohlašovací volná
vznik oprávnění: 29.1.1993
zahájení činnosti: 29.1.1993
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:06
- Nahlásit
tě bůch šamaníííííí,gde je vejcuc??? kolik to vyneslo na slovači uš vim,to vynechte.
stahyjová
taghle se chodí dom,ty hajzle?! gdo bé za tebe vyvážet žumpu???????????????????
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:09
- Nahlásit
leyenda
s jakou kasičkou? Von má klobouk -asi kouzelnickej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:09
- Nahlásit
leyenda
nespadla do kategorie "normalni maminka
skutečně nemyslím,že bys do této kategoryje zapadla ,ale to tady asi nigdo..vede nás asi jablon,co pomenovala děcko Mauglí Jablůnek,krmí ho granclema a spát ho dává do psího pelechu..a co na to Jan Tleskač a socyjálka???
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:50
- Nahlásit
Neessi
s jakou kasičkou? Von má klobouk
Klobouk? Misto kasicky? Jako takovy ty co spivaj na ulici?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:53
- Nahlásit
davidkova renata
Mauglí Jablůnek
vopravdu??? Ja mela pripraveny pro prvni dcerku krasny jmeno
Melagr, bohuzel to neproslo
Maugli je nahodou moc pekny jmeno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 20:53
- Nahlásit
Mucholabka
Sem netušila, že Děčín je na Vysočině . Pořád se mám co učit, jelikož pan argosek ještě neposlal tu filozofickou knížku tak se budu koukat do mapy a hledat Děčín
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 21:01
- Nahlásit
leyenda
vopravdu???
se voptej gerdy aš příde..
Melagr, bohuzel to neproslo
to teda nevim proč
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 21:18
- Nahlásit
davidkova renata
to teda nevim proč
no, prej to meno nigdo nezna, jako dyby museli fsichni
fsechno znat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 21:55
- Nahlásit
Ach jo to je zas den, kamarádce přejeli jorka, druhý pes její má nějakou bulku na holeni u přední nohy-podobnou měl můj pit diagnóza byla osteosarkom, druhá kamarádka je na sále s bordeauxkou dogou má torzi, nedávno přišla o psa borgýny taky na torzi, kamarádovi někdo vykradl králíkárny měl březí samice
všichni ti psi i lidi jsou tak hodný, a ty svině mají štěstí není spravedlnost vůbec nikde do hajzlu s tim.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 05:44
- Nahlásit
kejtlin
to je hrozny, tak at se dneska kolem vas dejou jen pekny veci
vsem dobre rano a hezky den
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 07:07
- Nahlásit
Dřete a bděte
kejtlin
Pomalu přestávám věřit na boží mlýny. Přece není možné, aby se takhle flákaly
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 07:15
- Nahlásit
leyenda
Biluška
na boží mlýny nevěřím už dávno
ale mám o něco lepší náladu dnes jsem sice opět celý den v práci, ale budu mít týden volna!!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 08:06
- Nahlásit
kejtlin
Biluška
jestli ty bozi mlyny nemelou obracene
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 08:40
- Nahlásit
NAZDAR MAGOŘÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
To je dneska krásně, jaro je za dveřma
kejtlin
ach jo, někdy mám pocit, že ty největší svině jsou tu do stovky, musíme se utěšovat že třá v dalším životě budou mít hnusnej život.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 08:41
- Nahlásit
Opět začíná den jak kytka, v práci se nám rozbil set top b ox, takže to tady nudou vykouřím 2 krabičky cigaret, ještě mají přiject nějaký kamiony z hanoje nebo co, musí být odbaveni načas bo na ně čeká lod´, co vezou a kam nikdo neví, protože se s řidiči nikdo nedomluví a sníh je furt a bahno a všechno mě sere.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 08:45
- Nahlásit
Dobré úterý!
Nikdy bych tumu nevěřila, že k tomu dojde, ale v práci mám takovej frmol, že vás nemám čas ani číst, natož psát.
O pondělka začínají kontroly na vinicích na ochranu proti ptákům a nic není hotovo, všechno se plichtí na poslední chvíli a já v tom ani neplavu, já už se topím. Držte mi palce, ať ot přežiju aniž bych něco pos...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:09
- Nahlásit
tě bůch delikventíííííí
přesně jak praví aleksa
To je dneska krásně, jaro je za dveřma
kejtlin
ty vado,ty máš teda historky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 09:14
- Nahlásit
davidkova renata
přesně jak praví aleksa
To je dneska krásně, jaro je za dveřm
za kerýma jako?? Sem koukala za všechny, nigde nic není. Krom dětskýho pokojíku teda, tam je bordel
Tu je děsná vichřice, ale děsná. Už druhý den. Nedá se skoro ani chodit, normoš to podráží nohy, no humus
Baico
Jsem ráda, že konečně něgdo dře Fšak já vás to naučím vy lemry
|