| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 13:41
- Nahlásit
leyenda
jsme jezdili na chmel a na brambory
Chmel tez, misto brambor jsme rezali kvety cibule a sbirali plazivy rajcata na morave. Jednou nas nechaly babky z JZD bez prisunu piti ve 30 st (pamatujete cajicky bromacky? ) a tak jsem se naucila jist rajcata, ktery sem do ty doby bytostne nesnasela.
jablunka
to bych mu uš musela nechat ekstra šít
Prooc extra? Ymprovizuj, natahni mu svoji podprdu, to vyjde skorem nastejno.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 13:49
- Nahlásit
Fifi
Biluška
my jezdili na veškerou zeleninu-mám zemědělku aji to fasovali-byla jsem na intru, ale zeleninu mám ráda doted´ v létě skoro n ic jinýho nejím.
jinak na mělníku prší a dost hustě což je jasný, protože od zítra mám dovolenou a měla jsem naplánovaný prochajdy se smečkou, koně apod.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 13:51
- Nahlásit
jablunka
ekstra šít
Jako extra shit? To je dneska všechno. To se sežene snadno.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 13:53
- Nahlásit
Gerda
dobre, tak nepiste, aspon vas zase nevypnou
kejtlin
od zitra bude na melniku krasny jaro, slunicko, sedmikrasky, fcelicky, to jenom dneska tak vyprsujou ty zbytky mraku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 13:55
- Nahlásit
jablunka
Haltinu sem nigdy nepoužívala,eště bych to zvorala,ale mám eště protitahací kšíry,to bé vono.
No jak chceš, ale budeš vypadat jak socka. Gdo nemá haltinu není in
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 13:56
- Nahlásit
Fifi
pamatujete cajicky bromacky?
pamatuju, taky si pamatuju, jak mi bylo zle z vune chmelu,
na spinavy sprchy se studenou vodou a smradlavy deky
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 13:59
- Nahlásit
leyenda
pamatuju, taky si pamatuju, jak mi bylo zle z vune chmelu,
Jo jo, byla to romantika.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:01
- Nahlásit
Strejda
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:02
- Nahlásit
Strejda
ups, mel u toho byt smajlik, ale nekam mi zmizely
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:09
- Nahlásit
Až do pátku má pršet takže venku asi trochu skápnu, klasika když poprchává, jdu se smečkou ven, jsem nejdál od domu a slejvák jak kráva to ani nemá cenu se schovávat. když zůstanu doma, že se rozprší tak vyleze slunko a pálí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:21 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
leyenda
fuuuj, to si pamatuju, to sme měli na táboře, pamatuju, jak sme fasovali polštářky, který od sebe přidělitel ještě odlepoval, jak byly dlouho ve skladu. sem se málem poblila, jeden ručník sem použila na obalení polštářku, spala sem v mikině s kapucou a do spacáku mi máma šila takovou látkovou vložku, protože jsem ještě neměla svůj a musela spát v erárním. Celé tři týdny sem se na lůžku skoro nehejbala, abych se nedotkla něčeho, co je erární. A furt nás strašili praktikanti, že nám vlezou škvoři do uší, prokousnou bubínky a budeme hluchý. Takže to byl celkem stres ten tábor...teda v tomhle ohledu, jinak to byla paráda, teda až na úchylného hlavního vedoucího, co šahal malejm holkám na budoucí prsa a nosil schválně plafky bez gumy, aby mu občas vykouk.
edit: isdpch
mocinky za pjeknej vícuc
teď už se řiká NEJKY dědo, ste 100 let za vopičkama, mocinky už je staré slovo )))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:26
- Nahlásit
isdpch
sice jsem pravidelně nahlížím, ale pak si z vás musím dávat mokrej hadr na palici, tak to zasejc nepřeháním
Nojo to ste vy chlapi . My žencký se f tom oryentujeme naprosto bez problémů. Ale je fakt, že nám pak ta oryentace chybí jinde.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:28
- Nahlásit
leyenda
Sprchy byly jakztakz cisty, tepla voda tekla prvni pul hodinu. Deky sme nemeli, vozili jsme si spacaky - po teto strane jsem moc stresu neutrpela. Co me desilo bylo dlouhy plechovy umyvadlo jak koryto pro prasata, se spadem a u toho x kohoutku. Kazdej chtel po ranu urvat misto u nejvyssiho bodu, aby se pri cisteni chrupu nemusel divat na odtekajici flusy a chrchle ostatnich.
Gerda
nosil schválně plafky bez gumy, aby mu občas vykouk.
A vykouk? Urco ste koukaly, esli jo nebo ne.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:32
- Nahlásit
Gerda
Celé tři týdny sem se na lůžku skoro nehejbala, abych se nedotkla něčeho, co je erární. d
presne, mne z toho vzniklo asi naky trauma, paaac i dneska v normalnim hotelu fsechno prohlizim a vocuchavam a spim jak na trni, coz mi kazi jakykoliv pobyty jinde nez doma (mimo to, ze me depta bejt oddelena od svych zvirat)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:33
- Nahlásit
leyenda
od zitra bude na melniku krasny jaro, slunicko, sedmikrasky, fcelicky, to jenom dneska tak vyprsujou ty zbytky mraku
ano, protože dneska jsme chtěli jít venčit my!!!
kejtlin
v Bauhausu silikon taky nemaj
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:35
- Nahlásit
Fifi
Gerda
my meli este na zakladce telocvikare, co se mu pravidelne delal na teplakach stan, koukaly sme jako divy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:40
- Nahlásit
Fifi
A vykouk? Urco ste koukaly, esli jo nebo ne.
hele jako vykouk, byl to už starší pán, takže byl dost povislej, fakt nevzhledná věc, já se snažila bejt od něj co nejdál, protože sem svýho času byla docela pěkné děcko, takové malinké, hubené, okaté a dosti opálené, on si vždycky vybral holčičky a řikal nám, jestlipak víme, jak se pozná, že má někdo tlustý nohy. No a pozná se to prej tak, že mezi stehna nevsuneš ruku. Takže furt zkoušel, kdo máme tlustý nohy. A zahrabával nás do písku, zvencnul k tomu všechny děti, ovšem z písku nás pak vyhrabával on. Prostě ouchyl, no.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:41
- Nahlásit
kachna_
ano, protože dneska jsme chtěli jít venčit my!!!
prominte, pani
musite si udelat naky strategyje, chci, aby prselo - zacnu mejt vokna nebo zalejvat zeleninu, chci aby bylo hezky - vyhazim fsechno ze skrini, ze je vygruntuju, chci aby foukalo - zametu listi, chci aby nefoukalo - povesim pres plot vodou nasakly koberce
trochu bejt kreativni to chce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:48
- Nahlásit
leyenda
musite si udelat naky strategyje, chci, aby prselo - zacnu mejt vokna nebo zalejvat zeleninu, chci aby bylo hezky - vyhazim fsechno ze skrini, ze je vygruntuju, chci aby foukalo - zametu listi, chci aby nefoukalo - povesim pres plot vodou nasakly koberce
Co mám dělat gdyž nutně potřebuju najít chlapovi černé boty k saku? Zítra je musí mít na jakési jednání, už jsem obrátila barák vzhůru nohama a ty pitomé boty prostě nemám Pomůže gdyž pověsím koberce na plot? Zeleninu už mám zalitou (ještě zatím nezdechla )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:49
- Nahlásit
leyenda
musite si udelat naky strategyje
no jo, ale kejtlin má zjevně ňáký antistrategyje a kazí mi to
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:52
- Nahlásit
leyenda
presne, mne z toho vzniklo asi naky trauma, paaac i dneska v normalnim hotelu fsechno prohlizim a vocuchavam a spim jak na trni, coz mi kazi jakykoliv pobyty jinde nez doma
tak to máme stejně, jak mám spát jinde než na svym, štítim se toho, teda nemyslim tim návštěvy u kamarádů, ale právě ty hotely, chatky - ty sou nejhorší! Tam se štítim ultra.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:53
- Nahlásit
Biluška
Co mám dělat gdyž nutně potřebuju najít chlapovi černé boty k saku
nejste nejaka materialisticka? Cerny boty! Sako! Dejte mu sebou kasicku, nebo klobouk...
Jinak bych si vazne promluvila s tema psama, bejt vami, urcite mu je nekterej sezral , tachyony na ne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:57
- Nahlásit
leyenda
nejste nejaka materialisticka?
Jsem.Děsně.Hlavně sem na prachy.
Dejte mu sebou kasicku, nebo klobouk..
kasičku jsem právě přimontovala na avii a klobouk žádný nemám Můžu mu dát kšiltofku?
Jinak bych si vazne promluvila s tema psama, bejt vami, urcite mu je nekterej sezral, tachyony na ne
to si pište Jediné černé boty co tu jsou jsou moje lodičky. Upřímně řečeno, Mášenek v nich bude vypadat dost blbě . Jsou na jehlách
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 14:59
- Nahlásit
musim jit drit
skusim vymyslet naky dalsi strategyje a antistrategyje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:05
- Nahlásit
Gerda
No a pozná se to prej tak, že mezi stehna nevsuneš ruku. Takže furt zkoušel, kdo máme tlustý nohy. A zahrabával nás do písku, zvencnul k tomu všechny děti, ovšem z písku nás pak vyhrabával on. Prostě ouchyl, no.
Ste nemela lehky detstvi, pani. Dostal aspon od nakyho rodice pak po drzce?
Sem mela trenera na gymnastice sportovni, von to byl asi tak trochu sadista, nechtela sem tam pak uz chodit - byl na nas zlej. Sem radsi presla k hodnym panim na modernu a tocila sem hulahooopem a smrdlala stuhou, bylo to lepci.
A neznam horsi hmyz nez škvor, jak vynasim i srsne a pabouky z baraku, skvora bez milosti zadupavam.
ale právě ty hotely, chatky - ty sou nejhorší! Tam se štítim ultra.
Se vam urcite bude libit na ty dovce v polsku, co tu furt planujete.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:09
- Nahlásit
kachna_
tak promiň
v bauhausu taky nemaj silikon, tak už nevím asi ho fakt objednám po netu, jenže objednávat po netu věc asi za 30-50kč nejvíc mi příjde dost blbý.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:10
- Nahlásit
Čau děcka
tři hodiny nešel pan proud...teda žárovky blikaly,ale zásuvky mlčely.Propadla sem panice,že to bude jak před 2lety co celá ulice jela na jednu fáz 4 dny.Celej barák propletenej prodlužkama od funkčních dvou zásuvek...fuj.Už chápu obsedantní nutkání Žanka,kterej nakupuje agregáty,dumá nad slunečními panely a ze studně prý bude trčet větrník co bé čerpat vodu na povrch zemský.Konec světa se blíží!!
Jinak tadyk máte romantickou chvilku,pokud nezůstane bez následků bude se radovat dost lidiček
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:22
- Nahlásit
Jejda sběr,to znám...my nosili i šišky smrkový,kaštany,kopřivy,hluchavku,rudý právo....a škola v přírodě Gerdonaprosto chápu tvé znechucení nad vším erární,neosobním a vůbec kdokýmjakymzpusobempoužívaným.Na protest jsem se uvedla do stavu naprosté letargie a komunikovala jsem jen s šnečkama lesníma
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:24
- Nahlásit
kejtlin
jenže objednávat po netu věc asi za 30-50kč nejvíc mi příjde dost blbý.
to chápu
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:32
- Nahlásit
Biluška
Kolik se vlastně dožívají mikrovlnky?
My jí máme 22 let. Dnes ještě žije.
|