| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:37
- Nahlásit
Fifi
Se vam urcite bude libit na ty dovce v polsku, co tu furt planujete.
proč si myslíš, že sem si koupila svůj vlastní stan, ve kterym nikdo nic erárního mít nebude???? ty blááázne starej )) Si gymnastka? To ti závidim! Příště nám ukážeš přemet.
Eire
Pes je to světlý, co vypadá skoro jako Marmelka?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:40
- Nahlásit
Gerda
Si gymnastka? To ti závidim! Příště nám ukážeš přemet.
Nezavid, odnesla to pater, mam ji hypermobilni. Přemeta ti ukazu akorat Prkennou Podlahu. A mas stan? Bezva!! Tak to pojedes s nama v srpenci!
Eire
Ta je vytlemena a dulezita.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:42
- Nahlásit
Fifi
Tak to pojedes s nama v srpenci!
kam? Mám stan pro čtyři lidi, kam se s mařkou vejdem jen tak tak....nikoho neubytuju, jasný?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:45
- Nahlásit
Gerda
Tam, kam sem vas lanarila uz vloni, jen matka davidkojc musi mit chaticku, tak ma smulu. Krom škvoru ti tam asi nikdo nepoleze.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 15:51 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
isdpch
Gerda
mocinky za pjeknej vícuc
teď už se řiká NEJKY dědo, ste 100 let za vopičkama, mocinky už je staré slovo )))))
To už neznám ani já a to je co říct.
Biluška
Upřímně řečeno, Mášenek v nich bude vypadat dost blbě . Jsou na jehlách
Ale zase by byl vyšší..
Už jste našli???????????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 16:00
- Nahlásit
Lola1
Už jste našli???????????
Ne, ale vzpomínám si jak jsem loni na jaře dostala uklízecí záchvat a vyhodila jsem všechno co se mi zdálo nepotřebné. Asi tam byli i ty boty, páč jsem v životě neviděla, že by je měl obuté a děsně mi překáželi v botníku
Ale zase by byl vyšší..
To on zrovna potřebuje, on je takovej malinkej
Fifi
Nezavid, odnesla to pater, mam ji hypermobilni.
začni dělat agi a můžeš si pořídit hypermobilní fšechny klouby, to je ještě větší psina . To takhle jdeš a vypadne ti kotník, chceš pověsit utěrku na věšák, zvedneš ruku a vypadne ti loket... bomba psina
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 16:07
- Nahlásit
jak prší a slejzá sníh, tak je místy zelená tráva
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 16:17
- Nahlásit
Gerda
Ano to světlejší je pes,ale má tohodle otce: šampiona coursingu švédska
tedy budu očekávat tmavý vrh,nejlépe černý
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 16:19
- Nahlásit
musím jít prcovat,příjde bívr bože to jsou kreatúry co lidi namnožej jakoby rádoby modní plemeno..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 16:52
- Nahlásit
Eire
ňákej načesanej hafánek...vypadá že neni tak velikej...no marmela je prostě obr vzor.
musím jít prcovat
no jo, to děte, to zas jo ))))
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 16:54
- Nahlásit
Ahoj lidi... Jak se tu žije?, jsem nějak mimo, stěhujem se a vyhazuju, třídím a schovávám věci. Momentálně brousím parkety. Ale dnes sem se na všecko vyprdla a vyrazila se pesem. Koukám, že nejenom u nás bylo nádherně....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:42
- Nahlásit
Pumpa
simtě tady je to strašná sodma gomora, lejenda nám kazí karmu, vod tý doby, co tu je, je to tu samý neštěstí ))))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:46
- Nahlásit
čau,tak zítra jdu hlídat toho psa vod mámy,pak jede moje smečka do polí a hájů a pak bude sáblíková a dneska vstávám ve 4 ráno na ty naše hokejisty a pak dávaj slováky
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:50
- Nahlásit
Gerda
a nejni to v žumpje už fuk? Stejně máme fšichni prasklou auru. No ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:51
- Nahlásit
Pumpa
Stejně máme fšichni prasklou auru
Aura mi neva, ale kdyby mi praskla nějaká roura tak by to byl malér
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 17:56
- Nahlásit
Biluška
snad né, dyk už má bejt jen slabě pod nulou... nám nad vchodem do baráku visí několit tun ledu. Mám strach jít dom
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 18:02
- Nahlásit
Pumpa
nad vchodem do baráku visí několit tun ledu.
Nam dneska udelal teplej snizek od souseda ze strechy žžžžžžžžššššuuuuup na zed delici, servalo to tram a hromada jak po lavine. Este, ze tam nikdo nepobihal, psiska by to pohrbilo jak prd.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 18:22
- Nahlásit
Fifi
jo, maj talent čuchat tam kde je převis, Clarke dostal rampouchem... ale z hlavy mu nemá co vytlouct, tak je to v poho...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 18:25
- Nahlásit
Pumpa
Biluška
Stejně máme fšichni prasklou auru. No ne?
Aura mi neva, ale kdyby mi praskla nějaká roura
nebo aurora, to by bylo taky blbý....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 18:26
- Nahlásit
Gerda
nebo aurora, to by bylo taky blbý....
No, musel by se přepisovat dějepis
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 18:32
- Nahlásit
Pumpa
jsem nějak mimo, stěhujem se a vyhazuju, třídím a schovávám věci.
Šak víš co se praví,lepší vyhořet,než se stěhovat.Myslela jsem na to vždycky 6x co jsem stěhovala hnízdo.
Gerda
No asik nejní mega poník,ale nese prochovanou linii se zdravým srdíčkem a chutí ke sportu
Ona mega obr Marmela ,má taky už brášku pod kytkama
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 18:34
- Nahlásit
tak co bude se opakovat tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=xa0gvq9d054
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 18:36
- Nahlásit
Eire
Ona mega obr Marmela ,má taky už brášku pod kytkama
no to je na tom právě to smutný, že veliký psové sou strašně nízkověký.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 18:39
- Nahlásit
Eire
šak vím, taky už sem to zmínila, jenomže máme parkety a to by sakra dobře hořelo... lépe mít své doma, nežli sdílet doma se skorotchýní...
Biluška
No, musel by se přepisovat dějepis
politici by to nějak zfušovali
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 18:51
- Nahlásit
Eire
No asik nejní mega poník,ale nese prochovanou linii se zdravým srdíčkem a chutí ke sportu
Vono je to lepčí,vo pár ceňťáků míň a o pár let víc.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 19:21
- Nahlásit
Pumpa
nežli sdílet doma se skorotchýní...
svatá to pravda..ale každá budeme jednou tchýní ,pokud malé hádě na svět přivedeme
Gerda
že veliký psové sou strašně nízkověký.
ono to týrání chovem už jde všemi plemeny.Na srdce odejde IW,ale na testech nepoznaně sekne netvrdo dobrouše i kavalíra.U IW dochází k dilataci srdeční tkáně a u jiných k imlozi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 19:27
- Nahlásit
proč tak drásáre ,vy hovada??!!! to nestihnu číst!!!!
helejte mám to co gerda ajlejendačijaxetopíše...nesnesu úpa vůbec nic cizího.pročeš nejezdim rači nikam..a uš vůůůůůůůůůůůůbec nesnesu cizí hajzly Dyš sem byla omylem v bulharsku bo mi ujel autobus do Jugošky,taxem přijela jak pytel hoven bo f kempu byly turecký hajzly!!!!!!!! jako chápete,že celou dobu nic..rači
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 19:33
- Nahlásit
davidkova renata
jako chápete,že celou dobu nic..rači
jooo tak to mám též, pak už si i přeju, aby něco, ale prostě to nende, nejhorší bylo, dyš nás poprvé na cvičení umístili společně do apartmánu šest lidích, ouplně cizích, chtělo se mi aji brečet, že sem f pokoji s cizí holkou a máme na 6 lidích jen 2 záchodi. A to tam původně byly manželský postele, kerý se naštěstí daly rozpojit a odsunout. Sem měla takovej stres z tý purgace, že skutečně tejden ničevo a doma...šak víííííme ))) A eště strašnější sou kadibutky, kde na vás v tomto případě může odkudkoli vylézt pabouk! Nedejbože, pokud ste v cizině, je vám blbě a do té kadibutky musíte jít zpětně trávit. V poctatě aby jeden snad nejel nikam.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 19:39
- Nahlásit
Eire
kristova noho, nikdy nebudu hrozná tchýně! To si rači pořídím další psy....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2010 19:40
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
Teda dámy, se vám divím. Kde si lehnu tam spím a je mi naprosto jedno essi je to moje,nebo cizí. A když musím tak musím a je mi jedno,že je na jeden záchod třá šedesát lidí. Jako vadí mi gdyž je poeanej, nebo počůraný prkýnko, to mi teda vadí fest. Ale jinak je mi to jedno.
|