| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 22:03
- Nahlásit
ale ted rusové víc makaj a jsou víc utočný
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 22:10
- Nahlásit
pro dnešek se loučím a zejtra někdy ahoj
tak snad vyhrajem a sáblíková si pověsí na krk nějakou tu medajli
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 22:32
- Nahlásit
chudak jarda uz radsi ani nenahrava, nema komu.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 06:07
- Nahlásit
dobre rano vsem
jdu drit, ale nejdriv si postezuju, ze nam vcera v 7hod vypli elektriku ( v souvislosti s destem, nikoliv nezaplacenyma fakturama), takze zadnej hokej, zadny teplo, zadna tepla vecere,
zadna voda, proste nic..., zase je fakt, ze jsem se vyspala, mela jsem tu pripravenou na vecer hromadu zehleni, to by bejvalo bylo na dlouho
a jeste jedna blba vec se mi stala, kdyz jsem odpoledne cistila konim ve vybezich napajeci sudy, vylila jsem se zbytkem spinave vody na svy holinky i mrtvou krysu, tak ho byl teda eklhaft a skoro infarkt, jsem byla rada, ze jsem tam nezalovila rukou pro napadanou travu a seno, jak casto delam
jo a peru arielem, zkousela jsem ekologycke a levne mydlove vlocky, ale ucpavalo to odpad, paaac nema dostatecny spad, jako psi antipach pouzivam konskou desinfekci, i v dome, avivaz pouzivam pro psi i nase veci a navic na psi veci levandulovy olejicek
a us du drit, mejte se pekne a hodne piste
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 07:08
- Nahlásit
Jděte dřít a nepište Gdo bude psát, tomu napařím takový daně až se z toho poeá
Jo a peru ve 4you páč jsem ho před rokem dostala paletu zadara . Ještě dlouho v něm prát budu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 07:10
- Nahlásit
argosek
já ti dám chudák jarda,kdyby nebylo vokoukna,tak nás rocupovali ještě víc než je zdrávo
sáblíková má bronz
venku je hnusná zima,ale psům to neva,elis začala asi ofiko hárat,takže dasty je trochu mimo
mějte krásnej den
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 07:12
- Nahlásit
Biluška
uš dřu, no dřu jsem v práci, mám otevřený not´as a televizi zapnutou, občas přijede na zvážení nějaký auto.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 08:18
- Nahlásit
tak zítra hrajeme s lotyšama a pokud vyhrajou,tak hrajou s finama a tím jsme skončili pánové,do finále se nedostanem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 08:27
- Nahlásit
brezen2008
to že nás rusko vyklepne, bylo jasný kromě nagana nás vyklepli vždycky, s lotyšskem bysme to mohli dát ale s tím finskem to vidím stejně jako ty...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 08:40
- Nahlásit
kejtlin
kdyby nenej bože jsme i ty finy porazili,tak narazíme bud na kanadu nebo na rusáky,bo jeden znich musí jít dál,slovensko hraje myslím se švédama a ty to taky nebudou mít jednoduché
každopádně když si to tak vemu,tak koho tam máme? jágra,eliáš,vokoun,jinak samí nuli,
nikdy nezopakujou nagano s hlinkou
tohle jsou už starý trosky a mladý na to nejsou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 08:48
- Nahlásit
brezen2008
njn stejně finsko vyhraje, mají váhovou převahu a my nedokážem postavit pořádnej útok.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 08:53
- Nahlásit
brezen2008
no prave. problem je v tom, ze hraci v poli hrali takovou tuzku. jeden z mala, co tam neco hral, byl jako vzdy jarda, ale jestli mu ruza neda do utoku poradne spoluhrace, tak nevim, nevim.
nastesti nam dopadly osttni zapasy nejlepe jako mohly - kanada rusko ctvrtfinale, my dostaneme finy a s tema bychom mohli neco uhrat a slovaci maji sanci jit az do finale - to je parada!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 09:03
- Nahlásit
tě bůch jágrové..
děte rači dřít neš planě plkat vo hokeji ,vy lemry líný
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 09:13
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,foun uz jde,neate tak cas kolem desate???jinak tady je nadherny slunecny den a ja potahnu do rachoty!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 10:46
- Nahlásit
Sedí chlapeček u žumpy a usedavě pláče. Jde okolo policista a říká: "Proč pláčeš chlapečku?" "Spadla mi do žumpy matka!" Policista se okamžitě svleče a skočí do žumpy. Potápí se, hrabe,nechce to vzdát, ale když už mu hovna lezou úplně všude, vzdá to, vyleze ven a se zármutkem chlapečkovi řekne, že je mu líto, ale že jeho matku nenašel. Chlapeček rozevře dlaň a smutně odpoví: "Tak to je mi ten šroubek na hovno".
Pekne pondeli preji.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 12:06
- Nahlásit
argosku - to ti nevím,jestli slováci až do finále,bo ted budou hrát s norskem ,to daj na 100%,ale pak budou hrát s švedami a ti taky sem tam jsou dobří
já jim fandím,takže by to mohli někam dotáhnout
ale ty finové podlenás daj do kuličky,pokud tedy nebudou hrát jako dneska.....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 12:21
- Nahlásit
ve finále budou Češi a Slováci, hovk a vo zlato a stříbro už se nějak podělí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 12:53
- Nahlásit
Nemetka,stavim se za tebou vecer. Udelam ententyky a vemu nejakeho cokla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 14:41
- Nahlásit
No vidíte, že umíte nedrásat a makat když se vám chce . Fšichni mají pochvalu před nastoupenou jednotkou, krom března a Kejtlin, ty ne páč drásaly
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:14
- Nahlásit
Biluška
krom března a Kejtlin, ty ne páč drásaly
se nerozčiluj, rupne ti céfka a budeš tahat nohu
v pohodě, jsem zvyklá, že me nikdo nechválí , se chválim sama
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:20
- Nahlásit
hoj žumpáni!
jak se daříte? já dost bubě, nemám dalšího raka v potoce, ale v rodině ..teď už je celkem dost zřejmý, že sme prokletý. apeluju na všecky místní čarodějky..pomóc, pomóc!
...jináč samozřejmě gratuluju všem zasloužilejm a žádám Bilušku o drásací pauzu, dost bych potřebovala ňáký veselý čtení..tak se snažte, šílenci!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:35
- Nahlásit
Achóóóój paka
StaHi
jé ty žiješ??????? že ses dlouho neukázala
raka v potoce, ale v rodině
to je mi líto
dost bych potřebovala ňáký veselý čtení
tady:
http://www.youtube.com/watch?v=EZkh9VT3o3Y
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:41
- Nahlásit
Alexa
no jo, stále ještě tak trochu žiju.. i vás tu pravidelně šmíruju, ale jednak teď ňák nemívám co dodat.. ..a dvanak dyž dodám, nikdo se se mnou nebaví... ..tož jsem myslela, že jsem v trestu za absence
..jdu na to výdejo
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:43
- Nahlásit
Alexa
žííííš
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:46
- Nahlásit
básnička pro Gerdu
Nohy, ruce, koule, pleš,
slivovicí zahřeješ!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:56
- Nahlásit
StaHi
dvanak dyž dodám, nikdo se se mnou nebaví... ..tož jsem myslela, že jsem v trestu za absence
no to ani néé, ale essi napíšeš jeden příspěvek tak se propadne do ztraceno v přehršli ostatního plkání, nesmíš se nechat zastrašit a psát, psát psát
Lola1
básnička pro Gerdu
Nohy, ruce, koule, pleš,
slivovicí zahřeješ!
že zrovna pro Gerdu???? nebo víš něco co my né???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 15:57
- Nahlásit
Lola1
Jakože nemám vlasy?????????
StaHi
ti píšu zprávu a nic nevodpovídáš!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:03
- Nahlásit
Gerda
jako teť? nic nepřišlo ..ale možný to bude tim, že mám druhej tidlifoun vybitej...jdu to napravit..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:07
- Nahlásit
Gerda
Jakože nemám vlasy?????????
to néé, spíš že máš koule
..tidlifoun už se nabíjí, ale chvilu to potrvá, bo byl mutvej úpa úpě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:09
- Nahlásit
StaHi
to néé, spíš že máš koule
nemám....ale slivovici mám ráda. Jo, nabij se a votpověs.
|