Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3960 . 3961 . 3962 . 3963 . 3964 . 3965 . 3966 . 3967 . 3968 . 3969 . 3970 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:40
- Nahlásit

Dines
po půlnoci už nekoukam ani na naše
to já jo, jsem sova, chodím spát kolem 1-2 ráno, když mám volno tak i později.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:41
- Nahlásit

kejtlinjj,nechala mu to udelat v peti tydnech!!!!!!taky jsem s ni mela kvuli tomu vystup,psala mi meily typu,ze at ji ho vratim a ze si pro nej prijede a ze ja mam nefer jednani a ze ma ze me smiseny pocity,nechci a nebudu to tady psat,co mezi nami bylo!nebudu tu nikoho spinit ani pomlouvat,pujde to pryc ta kyla a hotovo a muj vet to udela dobre,to moc dobre vim.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:45
- Nahlásit

nemethova5
v pěti týdnech tak to je mazec, nevím nejsem vet, ale laicky myslím, že v tomto věku nemůže být břišní stěna ještě tak silná aby udržela vnitřní stehy.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:50
- Nahlásit

kejtlinno asi se mu to tam potrhalo,jenze to ja neovlivnim,fakt!ale psa bych ji uz nevratila,ani za boha,ani nahodou,je to ten tip,co ja zrovna chtela,jako povaha,i barva a je chlupatej,je to takovy nase slunicko,mas pravdu,nejspis se to dela v pul roce,ja na to kaslu,vet ho da do kupy,dvakrat uz takhle zachranil haju,takze mu fakt verim,neni to namysleny debil,rekne mi cenu na rovinu a rekne mi na rovinu vse,tak jak na rovinu mi rekl,ze to je sfusovany.takovy kecy,ze stene s kylou bych nechtela,na to vubec nereaguju,protoze jak ho privezla,mel to normalni to bricho,nic na tom videt neslo,ze by se mu to potrhalo,ale asi mu to tam lita,pujde to pryc a pak budu v klidu konecne.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:54
- Nahlásit

nemethova5
štěně s kýlou neřeším, moje čuba ji má taky a mám 2 feny co jí mají odoperovanou a nemají žádné potíže, takových štěňat je.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:58
- Nahlásit

kejtlinvsak jo,to taky neresim,to je pro me prkotina,horsi by bylo,kdyby mu treba chybel cely kloub,jak od p.kasaje ovcoun zyr hartis bohemia,pes totalne k nicemu!coz je silena skoda,protoze ten pejsek byl suprovy,zivy atd.takze ho ma asi jen na zahrade,to bych resila,jinak amin je zivy,divoky,a super se uci,dnes,jak jsem s obouma byla venku,tak ho necham s kazdym psem poblnout,ja ho ani nevolala,on pribehl sam,ukazkove se priritil tryskem a sedl si prede me a hlavicku krasne nahoru,je to proste v nem,nevim,jak to mam napsat,je to proste dravy a fajny stene,nic neresi,to se mi na nem libi.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:59
- Nahlásit

nemethova5
Hoď se do klidu
U psa na práci a hlídání by mě zajímalo něco jiného než jestli je chlupatý nebo nahatý. Kdybych si takhle brala psa s tím předpokladem že mi bude ležet před krbem a zahřívat lůžko, tak by mi bylo clekem buřt jestli má nebo nemá kýlu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 12:02
- Nahlásit

Mucholabkavsak me zajima ta povaha,prave,ze ta povaha,ja jsem v klidu,ale vis,ze jsem chtela hunace a jeste k tomu cernyho,je fakt,ze to byla bleskova akce,mela jsem vybrano z jine chovky,ale je fakt,ze je to spravny stene,niceho se neboji,nic neresi,je to proste takovy certik,jinak vis,ze me o nejakou vystavu a chovnost absolutne nejde,hele zahriva dobre,luzko i s hajanem,kyla mi je burt,ale ma to fakt velky,takze pujde driv pod kudlu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 12:06
- Nahlásit

tak z jinýho soudku, včera jsem mohla být mrtvá-prorezla mi spona od výfuku a rozpadla se, já vejfuk asi 10cm nad zemí, bála jsem se, že ho ztratím, v tu chvíli bych dojezdila, soused mi nabízel, že to zvládne vyměnění spony, když mu pomůžu že to musí dělat 2 lidi, tak jo, vyheveroval auto, vypodložil pneumatikama a že pod to vlezem, já řekla že si ještě dáme cígo než na to půjdem, skoro jsme dokouřili, najednou rána a to auto spadlo-hever se smeknul po vodě a ledu a jak to bylo mokrý tak podrazil ty pneumatiky.....ještě že jsme dali cigáro a nestrčili pod to hlavy.moje auto váží 1600kg.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 12:14
- Nahlásit

Nazdar krysoslavové! Máte pěkné myšky a hnusně kouslého dalmatínka! My byli v lese, je to ledofka, šli jsme jak pokakánci Mařka má zas nohu, musela jít v botě. A to nemá ráda. Taky sem jí střihla, dyš sem jí operovala. Teď má fusku. A kouše si jinou nohu. Půjdu sekat potraviny sekáčkem na potraviny hned, jak doperu pračkou na praní prádla. Již uklízím oteplovačky. Opět mám hnědé ruce od hypermangánu. Je pěkně, tak uklízím a venčím levandule, aby byly krásné a na jaře mohly pořádně růst. Až nakoupím a uklidím, půjdem zase na ledofku. Maryje nesmí do postele, tak je uražená v domečku. A musím sníst pizzu, abych měla místo v mrazáku na maso. Už máte všecko hotový? Už nedřete, škodí to zdraví.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 12:15
- Nahlásit

čau fšicíí zavirovaný
jaxe máte,hajzlové? tady bílá mr*ka úspěšně dostává na frak,ale nešli sme ani bránit bo zlatovláska psal,že to fakt nende..sračky po kolena,už mi to neba a Nána začíná poslední tejden docela prudit,asi se uš vyležela za ty 2 měsíce a celkem votravuje coš normálně vůbec nedělá..

hele zas jedna z jiného soutku...bestak se stane howno!
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-2783-q-605-734-271

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 12:20
- Nahlásit

davidkova renataco to je?ona krade psi????hele ja se mam blbe,tu zase snezi,jo na argosu byli takovy sracky,ze jsem musela hajanovy umyt podvozek ve sprchaci,cernej hnus z neho tekl!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 12:21
- Nahlásit

kejtlinjezis pani,co blbnete???pani,jste mela vic stesti,nez rozumu!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 12:30
- Nahlásit

kejtlin
Pani ste normální? Vy si necháte spadnout auto na hlavu a odnesou to vaši psi Máte závěť, abysme věděli gdo si má koho vzít? Se gdyž tak hlásím o goliji, dycky jsem chtěla goliji

davidkova renata
Tady ráno sněžilo Naštěstí už nic nepadá, ale taky to netaje A přitom už to vypadalo tak slibně, na jednom místě už dokonce byla vidět hlína

Ebony
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 12:32
- Nahlásit

Mucholabka
prosím tě, co blbneš, já tu mám skoro všechny psy s kýlou, makají úplně normálně, jedna fena s ní v pohodě odrodila, tak tady nestraš. V dospělosti to není ani vidět. Některým i zmizí. Základ je, tu kýlu neoperovat, když tam není nějakej problém, což u většiny pupečních kýl prostě nebývá. Nejenže mi to přišlo logický mým selským rozumem, ale i mi to potvrdil náš veterinář, že operování kýly je přežitek, kterej zbytečně zatěžuje štěně, a může způsobit další komplikace, což je krásně vidět u Amoka.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 12:36
- Nahlásit

nemethova5
Biluška
aspoň bych to měla rychle za sebou, kdyby to nestačilo začíz bolet, tak by mi to ani nevadilo.
golije je teda zadaná tu si bere biluše, jsou k mání ještě kao 1 kus,NO 2 kusy,jezevčíci 4 kusy,krysaříci 2 kusy a čivava jeden kus.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 12:43
- Nahlásit

Ebonyno ja si taky myslim,ze u amina to bylo zbytecny jak pises,jako prezitek,je to naprd pani,musi se to udelat znova,vcera jsem zirala,ma to fakt jak tenisak,takze ta stena asi nevydrzela a vnitrni stehy se rozpadli,no uz se tesim,jak to bude mit za sebou a bude moct blbnout a radit,ted mam strach aby se nejak moic nenatahoval,jako nechapu muchose,proc bych si nemohla vzit stene s kylou,vsak amin je zdravy a zivy a nic mu nechybi.
kejtlintak ja si vemu to kao a jednoho krysarika,at si ma amin s kym hrat,kao bude dobry na hlidani

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 12:52
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 12:53
- Nahlásit

Biluška
Tady ráno sněžilo Naštěstí už nic nepadá, ale taky to netaje A přitom už to vypadalo tak slibně, na jednom místě už dokonce byla vidět hlína
fakt jo??????? tady ted svítrí dokonce slunko)))))))))))) nepadalo nic..a dokonce ojediněla začínaj bejt vidět chodníky,zajímavý...sem myslela že sou jinde
kejtlin
já si pochopitelně beru ty NO,zejména doufám,že ta útulkačka zvostala aspon trooošku agresííívní!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 12:54
- Nahlásit

Lola1
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 14:18
- Nahlásit

Měli jsme krysáka Ferdíka, byl úžasnej, při televizi, když nebyl jeho páník (syn) doma, ležel mi na rameni a televizi sledoval také. Jeden z dobrmanů, ten klidnější ho nosil na zádech. Bohužel byl Fredík také krátkověký.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 14:20
- Nahlásit

tak jsem kytky přesadila,vyluxovala,umyla nádobí a sporák,vytřela,dala holkám najíst a je mi krásně

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 14:38
- Nahlásit

Taky už mám zaklizeno, nakoupíno, dělala sem bzzzzzzz, mám namasakovný vořechy v buchtě, sou tam aji rozinky v rumu a už to pekám. Jediná závada je, že k tomu zpívám. Ale mám tak nahla kazeťák, že to snad ani nemůže bejt slyšet. Jen maryje vlezla do domku. Svítí slunko, důchotci už sou na lavičkách, bude jaro.

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 14:42
- Nahlásit

Gerda
Taky už mám zaklizeno, nakoupíno, dělala sem bzzzzzzz, mám namasakovný vořechy v buchtě, sou tam aji rozinky v rumu a už to pekám.
Nepekla sem,ale už mám aji uvařeno na záftra,páč dneska přijede kamarádka Lenka a deme spolu slavit náš dabl svátek,tagže zejtra nebudu jistojistě schopná vařit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 14:56
- Nahlásit

jablunka
všééééécko nejlepčí k vašemu vopravdickýmu svátku paninko! Já buhužel vařit neumim, tak jen pekám tu buchtu, co mě naučila mamka. Dnes asi taky zakočim na jedničku ke kámošce, od tý doby, co už nekojí, je s ní zase rozumná řeč )) Dám si na vás, dabl samozřejmě.

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:01
- Nahlásit

Gerda
Díkuju velmi moc.
Dám si na vás, dabl samozřejmě.

No jasný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:35
- Nahlásit

Je to asi poprvé v životě, co se mi ta buchta fakt povedla a nevypadá jako perník!!!!!!!! Jdeme na prochajdu, dokud je světlo, šupkaj do léza. Ste všicki venku?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:37
- Nahlásit

Gerda
Ste všicki venku?
Hovnajz, ikdyz je krasne, valim se doma, neb mam chorupku - teplutku a bojavy kloubesky, rymicka se teprva dostavi. Chces kousek poslat?

impact
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:42
- Nahlásit

Gerda
Já plačujuuuuuuuuuuuuuuu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 15:46
- Nahlásit

ted´ jsem přišla z venku, psiska jsou vymáchaný a ublácený, osychají v chodbě, mám taky navařeno, napečeno, naklizeno od včerejška.

<< 1 ... 3960 . 3961 . 3962 . 3963 . 3964 . 3965 . 3966 . 3967 . 3968 . 3969 . 3970 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání